Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
üdv
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Mit kell csinálni annál a résznél, amikor a kocsival egy bazi nagy hídon kell átmenni, de jön a vonat? Kikerülöm, de nem enged tovább.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
De mindenkeppen kell Steam, ott "engedelyeztetni" a jatekot, aztan kesz!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Írja hogy nyomj egy billentyût s exitnék esc-et...
Nyomok egy billt vár s egyszer csak kilép...
Így kell mennie ?
Aztán a játék elején jön a videó elsõ pálya elõtt error üzenettel kilép ???? Mi lehet a gond ?
PreLoad verzióm van, megy is rendesen. Csináltam belõle CDnyi méretû installokat a Steam:Backup progival. Elvittem a haverhoz, akinek nincs nete, és próbáltam installálni. Erre keresni kezdte a Steam progit. Fasza. Elvittem neki azt is, de mivel nincs nete, már ott elakadunk, hogy a Steamet felinstalláljuk. Mi a megoldás? Van a Steamnek nemnetes install verziója? Vagy net nélkül ne is álmodjon a HL2-rõl???
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akinek az ezüst változata van meg, az írjon már legyen oly kedves egy kis értékelést a HL:source-ról. Érdemes rá várni és beruházni?
Köszönöm
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
elvileg a csaj fölhívja a liftet s miután elmondta a mondókáját utána rögtön beszáll
ha a 10.visszatöltés után sem száll be(és nincs kikapcsolva az AI!!!!!),hááááát akkor még van 1olyan lehetõséged,hogy beírod a konzolba,hogy ugorjon a következõ pályára!!!
ennyi
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
(minden indítás után érdemes 1 nappal visszaállítani)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nos, mentettem(pl.még ott miután leszkenneltek lejön a csaj és dumál) és visszatöltöttem miután nem szállt be a liftbe!
kb. a 3x-ori visszatöltésnél 1eszerûen beszállt magától, és minden ok volt😉
!! FORZA MILAN !! -Johnny-
Hello!
A 5.1 hang beállításnál nincs nálam hang (alapban igy ismeri fel), csak sztereónál, pedig a hangkártyám soundblaster 5.1-es, és vannak hozzá hangfalaim is.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
\"We are only slaves to our temptations\"\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)