Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[NST]Cifu
Hamarosan belerakom a linket a FAQ-ba is. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

hykao
Evogordon
Különben olvasom hogy lelehet tölteni a magyarosítást. Valaki mondja már meg hogy honnan lehet letölteni.

Evogordon
Valaki tudja hogy hogyan kell átmenni amikor megkapjuk a Dobálós fegyvert (BUGBAIT) és tanítja az a szörny hogy hogyan kell használni. És ott van elõtem 2 farönk és nem tudok semmit csinálni ott.

fitutufi
nah mûxik nekem is a magyarosítás ! király !
egy hiba az oké mellett a mégse az annure vagy mi 😄

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Ikarus
A thinget hova másoljam be, hog ymûködjön, ruszkiul van a leírás hozzá 😞 úgy meg Ikarus nem ért.

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Adam5
LOL most ugye csak viccelsz? 😊

ezt nézd meg

Adam5
ja bocsi 😊 úgy értettem hogy egszer sem sikerült

hiba
de nem 5 perc alatt 😊 egy bughalmaz. 😊

Mayday
Ezzel elkestem 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Mayday
A CS-t is lelkes amatorok csinaltak vegulis, nem? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0
Át kellene nézni, de itt - melóhelyen - most nem áll módomban 😞

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ne feledd: Romero is lelkes modder volt, emellett a Counter Strike is HL 1 modként, lelkes amatõrökkel kezdte - igaz, akkor még ingyenes volt... Boltban árulják már.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

JohnnySmith
Ebbõl melyik foglalkozik terminatorral ? 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Krinyo
van multomod, ha jol látom ezen az oldalon

hiba
hat ami mar ilyen gyorsan kesz is lett nem lehet tul nagy szam
bar en a tobbiben sem hiszek...lelkes amatorok de hadd csinaljak ha jo nekik 😊

fitutufi
nekem warezos van
de tuti rosszul csináltam azé rosz , de most jobban megnézem...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Mayday
Attol fugg, hogy mikor veszed meg.
Egyebkent mar van is keszen egy HL2 mod, azt hiszem. Oroszok csinaltak es "The Thing" a cime.
(Nem tudom, hogy az azonos cimu John Carpenter film-e az alapja)

precision
"» Mortal Kombat HL"

LoL, ez biztos zsír lenne 😊

Bazinga!

IMYke2.0.0.0
Bizony.
S mire megveszem az eredeti dobozosomat már el is fog készülni belõle jó pár ... remélem!

toMpEr
ha minden 20.-bol lesz valami lathato az mar jo eredmeny...

IMYke2.0.0.0
Ja és csak ennyi MOD van készülõben:

HL2 Mods
» 2030 Mod
» Adrenaline Arena
» Atubak
» Bloodhunt
» Blue Autumn
» Cause and Effect
» Clash of the Titans
» Combine
» Conspiracy In Shadow
» Conflict Middle East
» CW: Melting Point
» Desert Redemption
» Dominican Agression
» End of Earth
» Eternal Silence 2
» Finland at War
» Firewar
» Foredination
» Gamushara
» Gangwar
» Hellblaze
» High Octane
» HL Warzone
» Holdout
» Infection
» Insects Infestation
» Insurrection
» Invasion
» Jurassic Rage Labs
» Keg Party
» Kronos' Wrath
» Leave No Man Behind
» Malin
» Mortal Kombat HL
» Nuclear Dreams
» Op. Desert Storm
» Plastic Warfare
» Prison 2040
» Project 117
» Project Zeus
» Quantum Reality
» Red Horizon
» Roughnecks
» Simulation Airsoft
» Sharingan
» Shattered Horizons
» Slugs and Steel
» Stargate: Rebellion
» Swift Mod
» Under The Hood
» Utec Mod
» Wanted Mod
» WWIII Mod
» Xtreme Warriors
» Zero Option 2

IMYke2.0.0.0
Remélem, értitek 😊

IMYke2.0.0.0
Console Codes
In order to enter the following passwords you will need to first modify the game shortcut. To do this right-click on the Half-Life 2 icon on your desktop, select Properties and in the properties window add the " -console" parameter (without the quotes) at the end of the target field so it looks similar to this:

"C:/Program Files/Half-Life 2/hl2.exe" -console

Next click apply to save the changes and now run the game by using that shortcut.
Use the <~> key during gameplay to bring up the console and enter the following codes there:

Code Effect
noclip Ability to walk through walls (Server Side Only)
sv_cheats 1 Activates Cheats
viewmodel_fov # Adjusts size of the weapon you're carrying (54 = default)
impulse 101 All Weapons
air_density # Change the density of air. (Add number in place of #)
npc_create Creates an NPC
npc_create_aimed Creates an NPC (Aiming away from player)
Hurtme # Damages player by whatever variable you input as #
maps Displays Map listing
+mlook Enables mouse look
exec # Execute a script file (Input filename in place of #)
firstperson First Person View
give # Give weapon (Input weapon name in place of #)
God God Mode (Server side only)
impulse 76 Grunt-O-Matic
notarget Invisible to NPC's
mat_numtextureunits # Limit the number of texture units. (Add number in place of #) (0=Default)
Map # Load Map (Input title in place of #)
setpos Move player to specified origin
give weapon_shotgun Recieve a Shotgun
buddha Reduces Health
mat_depthbias_normal 1 See through walls
sv_gravity # Set Gravity (Add number in place of #)
dsp_explosion_effect_duration # Set length of confusion/ear-ringing effect(Add number in place of #)
sv_stopspeed # Set Minimum Stopping Speed on ground (Add number in place of #)
sv_waterdist # Set Vertical View when eyes are near water plane.
sv_friction # Set World Friction (Add number in place of #)
sv_bounce # Sets bounce multiplier for physically simulated object collisions
Developer # Sets developer mode to on/off/verbose (0-off, 1-on, 2-verbose)
sv_maxvelocity # Sets Maximum Velocity of any moving object (Add number in place of #)
hud_quickhelp/text? 1 Shows Crosshairs
cl_showfps 1 Shows FPS Rate
setang Snap players eyes to a specified pitch yaw
impulse 82 Spawn a Jeep
thirdperson Third Person View
prop_debug Toggle bounding-boxes debug mode on/off red - ignore damage, white - respond to damage, green - health)
cl_enablehud 1 Toggle HUD display On
cl_drawhud 1 Toggle HUD display On
sv_soundemitter_filecheck Toggle reporting missing .wav files for sounds
picker Toggles Picker mode on

IMYke2.0.0.0
Kötelezõ HalfLife 2 oldal

IMYke2.0.0.0
Google A Barátod!

28025 ez engem is érdekelne mert én si elekadtam valami bug miatt igaz máshol...Falon átmenés?

Atika :o)
koszi megkeresem

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

IMYke2.0.0.0
Asszem korábban be volt linkelve egy Vault-os oldal, ahol a cheatek is megvoltak.

precision
ja hát ha át van állítva a bill. akkor is 😄

Bazinga!

És melyiket és honnan töltötted le?
Atika :o)
milyen koddal tudok atugrani a kovetkezo palyara mert nekem a neni nem szal be a liftbe es mar mindent probaltam es nem megy 😞

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

IMYke2.0.0.0
Bizony és az f12-vel készítetteket is 😊)) hihihi

Ikarus
hahó, valaki pályaszerkesztéssel foglalkozott már?

(úgyis addig fogom kérdezgetni, míg valaki nem válaszol <#eplus2>)

Te hülye, a Judeai Népfront mi vagyunk!

Tud valaki 5.1-es hanggal játszani?
precision
hl2/screenshots...mily meglepö...F5 -el készült szkrínsátokat oda teszi

Bazinga!

gpm
Szvsz senkinek sincs ezust valtozata.

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

M@TriX
ne a rácson próbáld hanem a nagy csövön lennt... ott nem kell paszírozni...

nálam megy a screenshot..

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Figyelne erre #27976 valaki?
Mikiller
Esetleg kell csinálni egy Screenshot mappát?Mert az nincs.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mikiller
nálam nem megy a screenshot, vagy csak nem találom😊, pedig rákerestem a hl2 mappában mindenütt de nem találtam😞

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

akko most mi legyen? Falon átmenõ kód? A noclippet proszáltam konzolból de nem müxik...

IMYke2.0.0.0
Igen, mûxik.
A FRAPS-al készített képek azonban sokkal telítettebbek, mint a beépített screenshotolóval ... azok ugyanis sötétebbek.

Mikiller
Mondom néztem, de nem bírtam magam átpréselni sehogy.Mindjárt megnézem újra. Nektek müxik a screenshot funkció?

IMYke2.0.0.0
Pedig vagy 2 tucatbyi játékban ellõtték már ezt a poént...

Mikiller
Thx! pedig ott lestem és az istennek sem láttam meg

Krinyo
ez törés hiba

BEAST
viz ... uszás ... balra lent van 1 kis átjáró

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Mikiller
Hi!
Elakadtam ennél a résznél, ahol forog a vízben az a "vízforgató" biz basz😊.Itt hogyan jutok tovább?

Szerintem nálam is valami bug lehet mert elakadtam. Kijöttem a bányából (alagút végén világosság) végigmentem a vagonok mentén majd 1 raktárépületbe keveredtem ahol ellenállók harcoltak a gázmaszkosokkal. Na azokat lehenteltem erre mondja a negró, hogy mennyek utána. Bekopog, bemegy és odaáll az ajtóba én meg nemtok elmenni tõle. Mondjuk kicsezeltem mer elõrementem és benyomorgattam magamat guggolva mialõtt még bemehetett volna, de nem sok értelme volt mert a benti szobában nincs semmi! Persze kijönni sem tudok tõle szal passz. Kínomban az összes dobozt összehordtam és 1 kinti vagon tetejére fömásztam ahol a továbbjutásban reménykedtem de ott meg "vége" volt a pályának. Annyi poén volt legalább benne, hogy a síneken ott állt az aktatáskás fosszer. 5let?