Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most feltettem a magyaritast, es a fejezetek betoltesekor ki irja, hogy "node game out of date" vagy mi a rak.😊
De csak a magyaritas utan. a lentebb emlitett "norebuildgraph" nem segitett nem ismeri a hl2 ezt a parancsot.
Akkor is vegig tolom meg 1 szer a magyaritas miatt is.<#finom>#finom>
Rádismertem😊)<#nyes>#nyes>
AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W

AMD64 3200+venice@2600MHz,Zalman 7700, DFI NF4U-D, 2x512 SuperTalent DDR/466@520Mhz, Gigabyte 6600GT,Samsung 160GB SATA, Pio108,Sir-tech 410W
(FC)<#idiota>#idiota>
http://thenamelessphoto.com/
Végre!
6 év után újra van egy szuper FPS! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
http://thenamelessphoto.com/
Huuhh....megint jött laza 2000 üzenet <#idiota>#idiota>
Na 2 nap alatt már majdnem végig is vittem :C
A Proper változattal jáccom',a játék meglévõ autoexec.cfg-be,beirtam ezt a "norebuildgraph 1" parancsot,és SEMMI gondom nincs a játékkal.
Nincs hang,grafika hiba,nem fagy TÖKÉLETES az egész.
A játék KURVA jó,késöbb talán írok róla 1 hosszabb véleményt 😊
Unable to load filesystem_stdio.dll ---hl2.exe -nél
launcher.exe----Can't find background image 'materials/console/background01.vtf'
most csomiztam ki
Rotary & Dypee production
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
\"Há itt tütül a ott tütüla nem máté, polgár mester jenőé, teccikérteni!\"
jó de most télleg ha jól emléxem akkor a szökõ kút mögött van egy kis szoba ahova Alyx bemegy, na õt kell fedezni (nem úgy <#idiota>#idiota>) amíg kinyitja a kaput
szégyenlem de elakadtam itt:
pls help.<#email>#email><#help>#help><#wave>#wave>
*Posse*T.W.D*
Felajánlást kaptunk az egyik szinkronstúdió hangmérnökétõl, hogy ingyen elkészítik profi színészekkel egy játék szinkronját.
Majd a felajánlás két játékra bõvült, de ami a lényeg: a Half-Life 2-re esett a választás az elsõ szinkron tekintetében.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
*egeszseg 😄DD*
\" Szaljon le a bombarol,... maga barom! \"
[allstars™] www.subaruklub.hu Az itt megjelenő vélemény regisztrált látogató magánvéleménye,
Még eléggé az elején, magyarul "Út a csatornán át".
Ez az a helyiség ahol az a sok kis emberdaráló (vagy hogy is nevezték) támad. A szomszédos helyiségben már megynitottam a csapot, de gyanítom, hogy még emelkednie kellene a vízszintnek.
Attól tartok, hogy ez is programhiba, ha nem, akkor szarban vagyok, mert az összes hordót felrobbantottam és esetleg az lett volna a siker kulcsa.
Elõre is thx.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Beraktam a hl2fix.exe-t, meg a client dll-t, és még mindíg memóriacímre hivatkozó hibák jönnek, és a steam is pofázik, mert az az offlineos patch szerintem semmit sem csinál, elinditom van egy hl2 gomb, erre pofázik valamit franciául. A játék 1 percében jön a steames hiba, ami után még tudnék játszani, de aztán jön a következõ, azután már nem. HELP! (faq-ot elolvastam)
\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>