Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Glpetyus
hmmm...biztos duálba megy 😊

Goliath
BAzze ha annyira akarsz vele játszani akkor veszel 1000 azaz ezer forintért egy 56.6 os faxmodemet és aktiválod otthon, Ennyire nem lehet valaki korlátolt!!!

C2D-E6750,Gigabyte GA P35-DS4,Asus Hd3870 512 ddr4, 2*1Gb Kingston 1066, Logitech G25

Glpetyus
Ártani biztos nem árt 😊

[NST]Cifu
Nekem nem volt swap gondom (1Gbyte ram), egyedül akkor töltött másodpercekig, amikor egy Save vagy Load gombot nyomtam, és ugye a vége felé már cirka 100 mentést kellett beolvasnia...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Glpetyus
Tökmindegy,a sok láma úgyse menne oda... :/

Shep
a 6,4esen még annak idején én is csináltam, de aztán mióta ilyen nagy sebességû vinyók vannak nem foglalkoztam vele, meg amúgy sem volt eddig lassú a vinyómûvelet/emiatt eddig nem akadt játék/ de mint mondod ha ez nem segít akkor totál felesleges volt.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

RelakS
Yó neked, nekem nincs fullscreen módom, mert memória olvasási hibára panaszkodik...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

malter
eltünt,de sztem ebben kéne diskurálni,és csinálni 1 játékokkal kapcsolatos problémák topicot,amiben minden játékrol lehet kérdezni,miért nem idnul stb akkor nem lenne 1 vagon topic szétcseszve
Glpetyus
Az igen 😄
Én 2 hetente csinálom 😛

Shep
na fene ezért írtam bele a véleményem?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
mostmár mindegy, úgyis ráfért már, mióta megvettem nem hajtottam végr rajta ilyen manõvert. /1,5 év/

Glpetyus
<#vigyor1> jól látsz

Shep
csak én látok rosszul, vagy tényleg eltûn a véleményes topic?

Glpetyus
Nekem nem segitett (legalábbis nem vettem észre)

Glpetyus
Nahát ez a töltögetés a másik agyrém...,fõleg itt a végefelé...10 perc játék-töltés-10 perc játék-töltés... LOL
Csak kb.5 mp az egész,de kicsit illúzió romboló :/

IMYke2.0.0.0
Ja, és szerintem sokat számít: nekem a C: meghajtón csak és kizárólag a Windows XP van - 5.5 GB-os partíción.
A telepített programok másik partíción terpeszkednek 😊

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Shep
nekem is, de általában csak nagyobb helyek elõtt, most töredezettségmentesít a gép, remélem az segít a dolgon

IMYke2.0.0.0
Nálam is korrekt minden, igaz, egy öreg motoros SB Live!-om van.
Nekem nem swappol. 512 RAM és 2200 MB swap méret elég neki 😊)
A töltés nekem - gondolom a tiétekhez képest mindenképp! - kicsit sokáig tart (20-30 mp), de utána klassz minden.
A Radeon 9500 Pro-ra megérte beruházni anno <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Glpetyus
Nálam teljesen rendben vannak a hangok.

Más:nektek is swappol(?) a winyo(?)?
Mert a f.sz kivan,hogy 1 giga rammal,egy gyors hátraarcnál meg-meg akad :/
De ez nem általános idáig csak párszor fordult elõ szerencsére...,mindenestre elég idegesitõ :/

Csak az bosszantó,hogy elterveztem már jó elõre hogy akkor EZT a játékot megveszem,és azért nem tudom megtenni,mert fosnak arra akinek nincs nete.Na sebaj.Egyébként az lesz amit javasoltál...

[NST]Cifu
Mondjuk én semilyen problémával nem találkoztam, pedig egyszerû alaplapi hangkártyám és eléggé szétberhelt wint mondhatok magaménak...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

IMYke2.0.0.0
Hibás a HalfLife 2 - A válasz: igen!

lamase
mi ez a bronz és ezüst?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

tomsolo
a mod készítõknek találtam egy tök jó faq-t:

http://collective.valve-erc.com/index.php?faq=source_mod_faq

elég sok mindent megválaszolnak...

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

IMYke2.0.0.0
Amúgy - szerintem - egyre több ilyen módon védett játék fog megjelenni a következõ években!!!

IMYke2.0.0.0
Akkor neked nem szabad megvenned az eredetit!
Töltsd le valahonnan, írasd meg - mittomén - az EMPIRIO-s Warez változatot és kész.

KÖszönöm a válaszokat,de úgy látom nem voltam világos:SEMMILYEN NETEM SINCS,se modem,se semmi,arra sincs módom hogy behozzam melóhelyre és aktiváljam,tehát net nélkül kell megoldani.!!!

Promi
Ott van a valaszod, csak tul komplikalod 1 picit.
Ha megveszed az eredetit 1 szer aktivalod online, ez utan mar jatszhatsz offline-ban is. Az eredetihez nemkell semmijen patch(elvileg).
IMYke2.0.0.0
Az Offline Patch-rõl én adok neked tájékoztatást: NE HASZNÁLD! Az ugyanis egy trojan vírus, mely elsõsorban a STEAM accountodra pályázik, amit elküld a készítõjének!
A Warez változat mûködéséhez az nem kell!

Davidus
HOPPÁ!

V9ykn8_TZL0

IMYke2.0.0.0
Ha megveszed a dobozos verziót nincs mitõl tartanod:
- netes aktiválás után nyomhatod ezerrel
- a STEAM folyamatosan naprakészen tudja tartani a Játékod (ellenben azokéval, akik a tört verziók valamelyikével tudnak és akarnak játszani!)

Nem látom a kérdésemre a választ.Ezt én is olvastam,meg azt is tudom hogy kell internet kapcsolat birtokában aktiválni a játékot,de offline patchrõl itt nem látok egy szót sem...

Promi
Koszike a helpet nem neztem.<#awink>
Az van,hogy addig nem veszem meg ameddig nem tudom BIZTOSAN hogy ez már megoldódott.Nem fogok kisérletezgetni a 10000 ft-ért megvett játékommal,hogy ugyan játszassak is vele.

IMYke2.0.0.0
Válaszok elötted már megadva!

Promi
En nem olvastam, csak gondoltam, hogy ott valszeg levan irva, mert eleg sok mindent ossze szedtek a hl2 -rol.
Bocs ha nezted, es nem talaltal valaszt a problemadra.
En a helyedben csinalnek 1 mentest a jatekrol, es az elerheto crack,patch,stb.-ket kiprobalnam szepen sorba hatha jo valamejik.
Ha nem valna be, akkor a csomagolt mentesed meg mindeg vissza tudod rakni, mintha mi sem tortent volna.
IMYke2.0.0.0
Kérdés: Hogy tudom Offline módban futattni a Steam-et?
Válasz: Ha a Steam érzékeli, hogy nincs élõ internet kapcsolat, akkor automatikusan felajánlja, hogy Offline módban induljon el. Amennyiben a HL2-õt letöltöd (ATi kupon vagy Steam-es vásárlás), csak akkor tudsz offline módban játszani, ha az összes file teljesen le van töltve.

IMYke2.0.0.0
Kérdés: Tényleg kell Internet kapcsolat ahhoz, hogy játszhassak vele?
Válasz: A játékot a STEAM-en, interneten keresztül lehet csak aktiválni, még akkor is, ha dobozos változatról van szó.
Az aktiválás után már nincs szükség internetre a Half-Life 2-nek, egyszerûen csak Offline módban kell elindítani a Steam klienst (Figyelem! Csak akkor mûködik, ha a ...Steam\SteamAps könyvtárba lévõ file-ok 100%-osan megvannak!). Késõbb azonban várhatóak még olyan extra dolgok, amiket a STEAM-en keresztül lehet majd letölteni, illetve a javitópatchek is így lesznek csak elérhetõek.

És ott HOL van errõl szó?Ha idéznéd a bekezdést...

Glpetyus
<#alien><#eljen><#worship>

ROFLMAO !

Ezen a képen behugyozztam a röhögéstõl 😊))))

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Promi
kattint>>>Gyakran Feltett Kérdések<<<olvas
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Fent nezd meg.
Nem voltam két napig netközelben,úgyhogy nem olvasnám vissza azt a pár hozzászólást.Szóval kérdésem a következõ.Van e arra valami megoldás hogy a gyári HL2-met aktiváljam net nélkül.Látom,hogy van olyan hogy offline patch,de az nem kavar be a játékba?(AI disable, stb. ilyesmikre gondolok)

Promi
Tök jó hogy van ez a magyarosítás és csak warezzal megy.Hallanai valamit hogy eredetivel hogy lehet beüzemelni? Gondoltam rá hogy belenézek 1-2 tömörített file-ba de nemnagyon merem piszkálni.Nem akarom hogy kiba**zon a steam.<#help>

"vessetek a mókusok közé" :)

Lacc
És milyen igaz.
Lacc
Bazz ez a kép, hát ezen megborultam 😄DDDD
Glpetyus
Van magyaritás? <#wow2><#idiota>

ja mert mondtam is hogy nem emlekszem pontosan, lasd faq.
buheralt hl-ekkel viszont nemtom mi a helyzet
LOOOOL

http://thenamelessphoto.com/