Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
nem mûködik nekem se
de csak az 5. szekció(naná hogy ezen van a game), a többi mûködik

PSN ID.: Beegabor

ha már itt tartunk akkor hogy lehet eltüntetni azt a szar FPS számot meg a többit a jobb alsó sarokból...ugyan azzal amivel elõhívtam???

raziel.
off:
ha ftpzni akarok ki milyen portot kell hazsnálni wanadoonál?
amugy asszem valaki 1000-eset mondta de azzal nekem nemjo

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

bróbáltam de semmi olyan nincs a közelben😞 1-2 hordó meg egy raklap..

de oda átkell szerintem menni...vagyis elõre csak áramos a víz...

BEAST
az ilyen helyeken gravigunnal kell "hidat" csinálni probáld meg 😄 nemtom

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

ÕÕ a börtönben..most beszéltem alyx-al..és ilyen kis helységben vagyok ahol áramos a víz...

itt semmit, felvenni négyán hp-t mert hamarosan meghalsz! én szóltam...

BEAST
hát ebböl a képbõl foggalmas sincs hogy merre jársz 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

amúgy Hi..😊

akinek sok penze van 😄 ... az vehetne nekemis 😄
hl2 igaz a hl1-et nem valtja ki.. illetve ha megveszem hl2-t akkor hl1-em nemlesz.. igaze?

BEAST
szerintem megérte az a 9-10k ...

1. semmi ilyen vagy ehez ahsonlo bugot nem talál majd benne
2. 1 kibajo eredeti gémmel több a polcon
3. szvsz a mostani 10+++ks játékok között ez az ár marha jo fõleg 1 hl2ért 😊
4. csak , mert 😄

Jó lett. Minden Okés. Nálam ment ki a net 1 kis idõre.
Nem. Nekem úgysem lett jó. Amit itt írtak az nekem nem jött be. Jah, és úgy gondoltam, hogy talán a Valve most megéri a pénzem.
Tata exVermedve
Nem lehet itt normálisan beszélgetni, mert kb. óránként jön egy láma, aki kib... 10 hozzászólást képtelen visszaolvasni (pont annyit kellett volna neked) és felteszi ugyanazt a liftes kérdést. <#boxer>

LOL <#wow1><#vigyor><#nyes><#nevetes1><#love11><#wink><#wave>
BAZMEG EZÉRT MEGVETTE AZ EREDETIT!!! OLOLOLOLO!! Csak quick save aztán quick load és jó lesz. Két gombnyomás helyett kifizetett 10k-t!

BEAST
nekemis eltartott legalább 10 percig 😄

Elinditottam újra, most 92%. Talán most jó lesz......
BEAST
VHÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁ 😄DDD

Nem, nekem az emporio állt meg a liftnél és meguntam. Megvettem az eredetit.
BEAST
az eredetiben 1 hibát se találtam meg amit itt vagy bárhol máshol irtak ...

NA!! NEKED EREDETI ÉS TE NEKED IS MEGÁLLTA KURVA A LIFTNÉL NALÁTJÁTOK!!! A legújabb 1.5 GB-s krekkelt ugyan olyan jó mint az eredeti.

Steam - Updating - 69% complete
Updating Steam Platform
Úgy 15 perce így áll, kezdtem örülni, hogy nem találkozok liftes kurvákkal többé..... Most mi van? Nem müködik a Serverük?
De ezt nem csak a tört verzióval csinája met a hcgamer.hu beszarsz behugyozol exkluziv cikkjében is írták hogy néha kikapcsol az AI. Nekem a sima legelsõ változatú kerekkelt volt meg SEMMI PROPER SEMMI FIX és nem csinálta. Szóval szerintem semmi összefüggés a krekkelt és eredeti scriptelt AI levagyása között. Vagy nemtom, szerintetek?

LOL egyébként pont most csinálta meg velem is a program. 😊 Be kell szállni a liftbe elmenteni és visszatölteni és megjavul. Gondolom már sokan leírták.

BEAST
<#hehe>

OK OK OK 😄 megvan!
gyere ki a hóra vazz<#idiota><#bee1>

ok megvan mar olvastam !! 😄
BEAST
bocsi de már aztse tom hogy sirjak vagy nevessek ... ha jol emléxem csak EZEN az oldalon 3x kérdezték meg 😄DD

Atika :o)
halli elobb irtam nezd mar meg bazzz

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

BEAST
ugykell neked 😄DD

lol 😄 😛

Glpetyus
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

vazz ha itt vk fél percet nem olvas folyamatosan már nem si érdemes nekiállni mert majdnem egy oldalnyi üzenet lesz 😄D

Pls vki segitsen. A BLACK MESA EAST palya elejen. Amikor kiszallok abbol a ventilatoros hajobol es bemegyek a nõhöz. Aztan az megyeraz nkem és hivja a liftet. Nha most en beszállok a liftbe és nem történik semmi. Nem tok megnyomni egy gombot se a nõ bamban csorgatja a nyálát. Mit kell csinalni? Elõre is thx!
KM
<#nyes>

BEAST
te tudni angolul? mer ha igen akkor nemártana olvasgatni 😄DD

Atika :o)
lepdt at a palyat consolba ird hogy map d1_eli_02

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

Az normalis, hogy a jatek felenel jarok kb, es meg semmi story nincsen? Nonstop menekulni kell, mostmeg utban vagyok a fellabu dokit kiszabaditani.. De semmi hattertortenet, hogy mi miert.
lamase
lehet egy a Gyakran Feltett Kérdések link tul kicsi, sok vak nemlatja

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

Erre valaki tud megoldást? (válasz erre link)
Köszi.
Krinyo
'csög 😄

vagy f6 aztán f9 gyorsan vagy ai visszaállítás+cfg átírás, vagy nem mozdulsz meg míg el nem mondta a szöveget

BEAST
erre most mit mondjak? 😄DD

buzievagy? 😄D

szerintem ezek a nem mozdul meg ez + az al bug, nekem is azvolt.. nem indultak el, csak 1 helyben alltak. azta 9 megas peccset fellottem es mukodott.

rezsofiz
😄DD

sazl : c

Én is küzdök már egy órája, de mégsem válaszol senki.. Pedig nem hiszem, hogy túl bonyolult a kérdés, vagy csak én szembesültem vele.
Még egyszer: Hogyan megy be a csaj a liftbe? PLS