Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ,máskor már 2 perc után van válasz
Egyebkent meg, ha warezolsz, akkor olvasd el az erre vonatkozo "segedleteket", es biztos le van irva.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
HOVA KELL BERAKNI A FIX DLL -JEIT??????????????????????
a fix dll-jeit hova kell berakni?????????
Na, most már eláruljátok a megoldást? A FAQ-ban nem találtam, 28.000 hozzászólást meg nem akarok elolvasni...
Mert ha igen, jöhetnek. De ha megírná vki, megspórolna nekik egy utat, az adófizetõknek meg egy kis pénzt..:-))
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Meg a mai nap feljelentest fogunk tenni ellened, keszulj, hogy meg fog latogatni nehany egyenruhas ember, hogy feltegyen nehany kerdest!
<#ravasz1>#ravasz1>
Nem tehetek róla, ha hülye vagyok..:-))
Arra gondoltam hogy esetleg ki kellene kapcsolni vahogyan...
----- Half-Life 2 FoReVeR! :)
Emlékszem már a HL1-ben is voltak ilyen gondok..
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Ki tudja mit kell itt csinálni?
----- Half-Life 2 FoReVeR! :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
mail...