Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hi,valaki help nekem,elakadtam az 5.capternel hogyan kell tovabjutni a csaj megal amikor kikene nyitni az ajtot es nem nyitja,mintha bugos lenne es a lift sem megy le,ienkor mit kell tenni?

Jimi Hendrix

RelakSfromhome
írtam kérdést a steampowereden, majd meglátjuk mitszólnak...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Szesz! Amikor leraknak a kocsival, és fejtetõre esek, mi a f*aszt kell csinalnom??? help!!!
Krinyo
irj mailt gabenek 😄

RelakSfromhome
Nagyon <#levele>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

akkor biztos megérte a pénzét 😊

koszonom
RelakSfromhome
Nem, próbáltam a lementett steamos fájlokat felnyitni, de aztán feladtam. Arra jött egy csokor "ezt a kódot már használják" üzi, de azzal le is volt tudva. Azóta meg megvettem ezt a szart, ami nem hajlandó nálam fullscreen-ben menni egyébként sem...

tulajdonképpen igen, de sok mindent a HLfallout oldaláról szedtem. Semmit sem írtam le olyat amit ott olvastam és nem bizonyosodtam meg róla a játékban. Tehát voltak jó gondolatok a HLfallout oldalán meg rosszak is. Pl. jó hogy az idegeneket felszabadítottad, pl. rossz hogy Dr. Breen valójában nem is létezik. Ilyent azért írhattak mert ez az írás ez még a megjelenés elõtt volt(!) és csak a kivetítõn látszódott a videókon. De az idõeltolódás, az adminisztrtor=Dr Breen meg ilyenek tényleg igaz mert ezekrõl megbizonyosodtam a magyarított játékból és összeállta a kép! Tehát ezek tények!!!

BEAST
rálehet jönni ... az ujságokat ellehet olvasni .. az elején is irnak a freeman számára kiesett idõrõl

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
szépen összefoglaltad , grat <#eljen><#vigyor2>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

toMpEr
es erre mindre a jatekbol jottel ra?

gpm
Hogyhogy? Hasznaltal ugyanazzal az acc-al tort CS: Source-t?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

gpm
Hogyhogy? Hasznaltal ugyanazzal az acc-al tort CS: Source-t?

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Krinyo
mert warezoltál

Glpetyus

RelakSfromhome
hurá, az accountom disabled lett...

Ha ezt tudom, nem veszem meg a gémet...

SPOILER!

A half-life 2 szori ja

Dehogynem!
PL már tudom hogy a Dr. Breen volt az 1. ben az adminisztrátor és hogy a végén el akar menekülni teleporttal méghozzá egy másik univerzomba! Az idegenek univerzumába! És az idegen fõnökkel láttam beszélni, ilyen kukacszerû valami. Dr. Breen félt hogy az új unierzumba meg fog halni mivel õ ember, de azt mondta az idegen majd bemegy egy gazdatestbe, erre a doktor azt mondta, najó végülis ha csak ez az 1 megolás van. De a végén felrobbant a teleportba.

Amúgy az 1 végén mikor beszállsza teleportba (mert különben meghalnál) akkor számodra (vagyis Dr. Gordon Freeman számára) egy pillanat sem telik el, hanem 10 év múlva a City 17- be tartó vonatonm találja magát. Mondják is ott az emberek "Nem is láttalak felszálni"
Eli is mondja: "Semmit sem változtál, hogy csinálod?"

Az áramos szörnyek meg azért álltak át mert felszabadította õket freeman és hálából. Ugyanis az idegenek már elfoglalták Xen-t mire odateleportált véletlenül freeman. Attól függetlenül az arcramászók megtámadnak mert nagyon buták és nem tudják mi az a szabadság 😊

G-man meg szerintem egy magasabb lény, akor nyit teleport kamut amikor akar és senki sem támadja meg. 1-ben sem támadták se a kommandósok sem a black ops, sem a szörnyek. És az opposing forceban Adrian Shepard elé (a játékos elé aki kommandós) akadályokat állított hogy ne tudja elkapni Freemant. Tehát õ segíti freemant. Lehet hogy õ isten azért G man mert god-man. najó ez hülyeség 😊

A Combine meg vagy felbérelt emberek, vagy az idegenek emberi kinézetben, de szerintem az elõbbi mert Calhoun (biztonsági õr) is le tudta venni a maszkját meg minden. Dr. Breen meg egy seggnyaló fasz az idegenek seggét nyalja és Combine ("társulat") párti propagandát hírdet. Gondolom a társulatot meg az idegenek irányítják. Sõt biztos.
Mivel az emberek felszabadították Xen-t, lehet hogy az idegenek felfigyeltek az emberekre és ezért veszélyt jelentettek rájuk és ezért leigázták õket meg azért is mert kellett a FÖld ésványkincsei nekik. És miután kiürültek (ez fent van a hivatalos honlapon is) Városokat csináltak (min 17-et ugyebár) ahova összegyüjtötték az embereket (mert már nem kellettek hisz leigázottak és már ásványkincset sem tudnak bányászni) ezétz szép lassan letartóztatják mind és megölik õket. Az elején is ott rettegnek, láttátok.
Valamit biztos kihagytam.
Ja igen, szerintem a 3. részben az lesz hogy az idegenek bolygójára teleportálunk (mármint freeman) és kinyírja az összeset (á la duke nukem) 😊 najó de a fõellent biztos.
Tényleg a 2-ben nem is volt fõellen.

Gerry
Hali mindenkinek, ezer éve nem voltam fórum közelében, de most volt egy pici idõm és elkezdtem játszani a HL2-vel, egyetlen bajom vele, hogy nem akar menni az 5.1-es hang. Windowsban, és más játékokban minden OK, de itt kizárólag a center szól csak a játékban, és ez kifejezeten bosszantó, mert gyakorlatilag csak azt hallom, ami pontosan elõttem történik. ALC658-as hangchip van az alaplapomon, a legfrissebb driverrel Windows XP Pro SP1, DirectX 9.0c, és mint írtam mindenhol máshol szól a többi hangszóró is, csak a HL2-ben nem. Találkozott már valaki hasonló problémával? Sorry, ha már volt róla szó, de abszolút semi idõm 29ezer hozzászólást végigmazsolázni, örülök, hogy egyáltalán addig eljutok, hogy játszani próbálok a gépemen!

LSC
végig toltam a gamét, nem vagyok nagy HL fan de elmondhatom utobbi évek vagy talán minden idõk legjobb single play gémje ez eddig. (remélem stalker ütni fogja😊). A végét viszont nem nagyon értem mi történt és ki az a fószer ott mert az 1-et nem nyomtam végig. Ha valaki leírná röviden privibe a végének a lényegét megköszönném. Thx.

Seth
Na 3 perc és lennt lesz végre...mégcsak most kezdem. Kiváncsi vagyok milyen bugokkal kell szembesülnöm elsõ indításra .Remélem a legjobbakat

PSN ID.: Beegabor

Ch_Slater
tyû, ennyire még nem örültem fénynek... 😊)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Sil3nt
legközelebb írj egy SPOLIER feliratot

vear
Sajna vége. Nekem rövid volt. Amikor a vége felé teleportot, meg másik világot emlegetnek, meg hogy átküldik alyxet rajta, már örültem, hogy még csak most jön a xen-es rész. De nem, vége van. 😞

Lacc
Én valamennyire összerakosgattam az info-töredékeket, de nem jött ki valami kerek egészre a dolog, szóval nekem is elég homály még a story. Még végig kell tolni vagy 2x 😊
raziel.
commodore 64 amugy faq ba van hogy mi a gépigénye

ki is derül belõle hogy nemnagy

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Hi all. MIen gépen toljátok a hl2-tõt?
Játszható?😊
HL2nek is van sztorija, pontosabban sok apro reszletet elarul a vilagrol, csak nem szajbaragos. Annyira nem ,hogy elejtett felmondatokbol es szavakbol kell kihamozni,es apro infokbol osszerakni, es tobbe kevesbe logikus az egesz a HL1el egyutt.
Breki33
K31boi.Half.Life.2.All.Troubles.Fix
raziel.
pár napja lemaradtam ebbe a topicba😊

és az olyan kérdésem van hogy empiro változat van meg a legelsõ nekem és a bugjavitásokra van valami azota? meg ai problámára?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Cormoran
találtam egy all version fixet.
kell?

http://www.freeweb.hu/frankie98/rvl-hl2f.rar

Cormoran
***SPOILER***

amikor rengeteg zombit kinyírtunk, mondta, hogy kinyitja a kaput, menjek.

õt meg ott maradt, és felgyújtotta a kripta bejáratát. lehet hogy valami bug

Cormoran
megoldottam...

shaba23
valaki 29092? 😊
toMpEr
az a baj, hogy kb semmi tortenete nincs a 2-nek, legalabbis semmi nem derul ki a jatek kozben belole, ez nagy negativuma

Erre még mindig senki? 😞

Én már végigvittem de nem emlékszek ilyen pályára.

shaba23
nem írásvédett
De nem tudok átmenni a kapun, amit elvileg õ nyit ki!
De nem tudok átmenni a kapun, amit elvileg õ nyit ki!
Cormoran
nem írásvédett véletlenül a cfg?

Cormoran
nem jön át.... továb kell menned egyedül :-)))

shaba23
Megkockáztatva a tömegek általi leugatást, felteszek egy kédést...
(elolvastam a FAQ-t, többször is)
szóval...kikapcsol az AI...tudom, hogy mit kell tennem és ezt meg is próbáltam...megnyitottam a config.cfg-t, átírtam a megfelelõ sorban a megfelelõ dolgot és elmentettem...opsönszben engedélyeztem a konzolt, viszont az nem nyílt meg...megnéztem a config.cfg-t és láttam, hogy vagy nem mentette el, vagy visszaírta magát 😊 többször is eljátszottam ezt, de semmi 😞
A pap nem jön át velem a kerítésen! Másoknál átmegy? És ha igen, mikor?
edios
És még azt mondják,hogy annak a doom3nak vagy minek van jó grafikája:<br>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Cormoran
egy faszi áll az egyik ház tetején, de oda sztem nem tudok feljutni.
3x körbe jártam már az egész teret...

Adam5
az nem lehet baj

kivéve ha Barney vagy Alyx de azt észre veszed mert akko véve a gamenek.

csinálj képet és megpróbálok segíteni

NeoMaN
már rég túlvagyok rajta...

Cormoran
hali!
eddig nem, de most én is elakadtam.
kinyírtam a spidereket, és mindenkit a nagy téren.
de nem tom hova kell utána menni? Sajnos a társak is meghaltak.
lehet ez a baj?

Adam5
hopp

az "nehogy" szó ott maradt