Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jimi Hendrix
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Ha ezt tudom, nem veszem meg a gémet...
A half-life 2 szori ja
Dehogynem!
PL már tudom hogy a Dr. Breen volt az 1. ben az adminisztrátor és hogy a végén el akar menekülni teleporttal méghozzá egy másik univerzomba! Az idegenek univerzumába! És az idegen fõnökkel láttam beszélni, ilyen kukacszerû valami. Dr. Breen félt hogy az új unierzumba meg fog halni mivel õ ember, de azt mondta az idegen majd bemegy egy gazdatestbe, erre a doktor azt mondta, najó végülis ha csak ez az 1 megolás van. De a végén felrobbant a teleportba.
Amúgy az 1 végén mikor beszállsza teleportba (mert különben meghalnál) akkor számodra (vagyis Dr. Gordon Freeman számára) egy pillanat sem telik el, hanem 10 év múlva a City 17- be tartó vonatonm találja magát. Mondják is ott az emberek "Nem is láttalak felszálni"
Eli is mondja: "Semmit sem változtál, hogy csinálod?"
Az áramos szörnyek meg azért álltak át mert felszabadította õket freeman és hálából. Ugyanis az idegenek már elfoglalták Xen-t mire odateleportált véletlenül freeman. Attól függetlenül az arcramászók megtámadnak mert nagyon buták és nem tudják mi az a szabadság 😊
G-man meg szerintem egy magasabb lény, akor nyit teleport kamut amikor akar és senki sem támadja meg. 1-ben sem támadták se a kommandósok sem a black ops, sem a szörnyek. És az opposing forceban Adrian Shepard elé (a játékos elé aki kommandós) akadályokat állított hogy ne tudja elkapni Freemant. Tehát õ segíti freemant. Lehet hogy õ isten azért G man mert god-man. najó ez hülyeség 😊
A Combine meg vagy felbérelt emberek, vagy az idegenek emberi kinézetben, de szerintem az elõbbi mert Calhoun (biztonsági õr) is le tudta venni a maszkját meg minden. Dr. Breen meg egy seggnyaló fasz az idegenek seggét nyalja és Combine ("társulat") párti propagandát hírdet. Gondolom a társulatot meg az idegenek irányítják. Sõt biztos.
Mivel az emberek felszabadították Xen-t, lehet hogy az idegenek felfigyeltek az emberekre és ezért veszélyt jelentettek rájuk és ezért leigázták õket meg azért is mert kellett a FÖld ésványkincsei nekik. És miután kiürültek (ez fent van a hivatalos honlapon is) Városokat csináltak (min 17-et ugyebár) ahova összegyüjtötték az embereket (mert már nem kellettek hisz leigázottak és már ásványkincset sem tudnak bányászni) ezétz szép lassan letartóztatják mind és megölik õket. Az elején is ott rettegnek, láttátok.
Valamit biztos kihagytam.
Ja igen, szerintem a 3. részben az lesz hogy az idegenek bolygójára teleportálunk (mármint freeman) és kinyírja az összeset (á la duke nukem) 😊 najó de a fõellent biztos.
Tényleg a 2-ben nem is volt fõellen.
PSN ID.: Beegabor
ki is derül belõle hogy nemnagy
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Játszható?😊
és az olyan kérdésem van hogy empiro változat van meg a legelsõ nekem és a bugjavitásokra van valami azota? meg ai problámára?
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
amikor rengeteg zombit kinyírtunk, mondta, hogy kinyitja a kaput, menjek.
õt meg ott maradt, és felgyújtotta a kripta bejáratát. lehet hogy valami bug
(elolvastam a FAQ-t, többször is)
szóval...kikapcsol az AI...tudom, hogy mit kell tennem és ezt meg is próbáltam...megnyitottam a config.cfg-t, átírtam a megfelelõ sorban a megfelelõ dolgot és elmentettem...opsönszben engedélyeztem a konzolt, viszont az nem nyílt meg...megnéztem a config.cfg-t és láttam, hogy vagy nem mentette el, vagy visszaírta magát 😊 többször is eljátszottam ezt, de semmi 😞

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
3x körbe jártam már az egész teret...
kivéve ha Barney vagy Alyx de azt észre veszed mert akko véve a gamenek.
csinálj képet és megpróbálok segíteni
eddig nem, de most én is elakadtam.
kinyírtam a spidereket, és mindenkit a nagy téren.
de nem tom hova kell utána menni? Sajnos a társak is meghaltak.
lehet ez a baj?