Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rage
Na, pont ez érdekelt volna
Hogyha mondjuk kitiltanak, utána azért offline módban elindul-e.

ha még el is indul, a következõ probléma nem akkor jön elõ,
ha valamiért esetleg újra fel kell installálni?
Mert akkor már nem fogja a Steam elfogadni a kódot, s nem lesz
a game offline - képes.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

M@TriX
csak õk nem offline ba indították, lámák 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

rage
Igen, elég egyértelmû...
Én is a boltban vettem meg, minden nap nézem a Steam-en, hogy hátha
változik valami, felugrik valami hír....

Most azt írják, kiadtak a Half Life 2-höz patchet, ami a hang akadozást javítja.
Hát, nem tudom, én nem vettem észre, hogy valamit update-elt volna.
Vagy csak 20 k -s volt a javítás, s észre sem vettem, hogy felkerült?
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

rage
Melyik cikket ?
Amiben leírják, hogy 20 ezer accountot töröltek, stb?

Viszont pl offline módban ha indítod?

Mayday
Csak attol felek, hogy teljes aru HL1-et, meg kulon a tobbit majd ki akarjak fizettetni 😞
Ez viszont mar talan kicsit tulzas a Valve-tol, hogy ha nem "naluk" vettuk meg, akkor nem jar a silver upgrade... Kicsit ugy erzem, mintha "ellensegeik" lennenk azzal, hogy a Vivendinek is ment a penz az altalunk megvett verziobol, nem csak nekik.
Na mindegy, azert remeljuk a legjobbakat.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

M@TriX
talán olvasd el a cikket...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
😊))) épp most nyomom a fejembe a zsomlémet, köszi 😊

rage
Akinek az accountját letiltották, miközben a boltban vett HL2-t:

Azért sikerült megoldani, hogy a HL2-vel tudjatok játszani?
Vagy ilyenkor jön a warez ?

nah! aki most kajál annak jóétvágyat!
rage
Steam-en azt írják, hogy mikor retail-ben is lehet kapni a HL Source-t, akkor lesz valami megoldás az upgrade-re

De nem tudják mennyibe kerül
Ha ATI-s kuponod van, akkor érdekes módon lehet upgrade-elni, 10 USD-ért.

M@TriX
gondolom ezt sem 😊

Nem ide szántam!

M@TriX
nem hinném...

M@TriX
c:\program files/steam/steamapps/user/half-life2/hl2/hl2.exe

Higany
Mind a két gépen directx 9.0c van. Ezzel lenne a gáz?

M@TriX
persze, console.. addbot

Mayday
"Meg" nem?
Kesobb lehet majd?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

M@TriX
válaszolt neked sd54321
amúgy steam offline módban indít és aztán meg CSS indít és kész...

egérrel próbáltad már ;-)
Mayday
Eddig asszem meg nem volt konkret valasz, de mivel meg senki nem csinalta (vagyis nem nagyon irtak rola), lehet sajnos, hogy nem lehet. 😞
Pedig en is szeretnem majd silvereztetni ra, szamitottam arra, hogy lehet majd.

RelakS
Tudtommal nem.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

rage
Még nem

Mayday
Hmmm... CS:S-t lehet jatszani botokkal?

Curze
Van egy remek kérdésem. Megvettem boltban. Lehet-e ezt valahogyan "upgrade"-elni a steam-en keresztül elérhetõ silver változatra? A HL1:source, meg a DoD:Source nagyon érdekelne...

Csacsy
Matrix, offline módban hogy lehet játszani?

M@TriX
directx, vagy hasonló szoftveres probléma, ugyanis a "jelenség" arra utal, persze lehet, hogy nem mert láttatlanba csak "okoskodni" lehet...

IMYke2.0.0.0
Asszonykámnak a felületek "természetszerûsége" bejön - persze, õt sem lehet falnak vezetni.
Amikor bedobtam a kedvéért egy gránátot a vízbe és kajánul felé fordultam: "Nézd Babám, milyen élethû!" Erre õ:
"Nézz csak a képernyõre!"
Odanézek és látom, hogy a vízen egy FEKETE négyzet-textúra feszül ott, ahol a vízrobbanás fodra erõt vett a felszínen...!!!

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Higany
Nem hinném, hogy driver hiba, mert a 2 gép teljesen más, az enyém az otthoniban ati 9600XT van, a másikban meg valami integrált szutyok videókártya! Mi van ilyenkor?

+k
relama:

http://hl2faq.uw.hu/

Csacsy
Offline-on hogy lehet?

M@TriX
driver"hibának" tûnik...

Amiga
Számomra a legnagyobb poén az, hogy mivel nejem nem igazán követi a játékok fejlõdését, ezért a csillivilli grafikától nem esik hanyatt. Pl. a Morrowindben mutattam neki anno, hogy "nézd, milyen szép a víz"! Õ meg húzta a száját, hogy nem is olyan, mint az igazi, mert nincsenek benne kicsi örvények meg olyan tajtékos fodrok, stb. Hát azt hittem, leesek a székrõl. Most meg mutogatom a shadereket a HL2-ben, hogy ez milyen jól csillog, õ meg csak annyit mond: "Aha". De a buggy-s rész nagyon tetszett neki, mert imádja a hegyes-sziklás helyeket. 😊)

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Higany
Kérdésem lenne! A Steam-al szedtem le a játékot, vagyis kuponom van. Az a gondom, hogy 2 gépen is kipróbáltam és az a gázos, hogy ha a falba vagy a földbe lövök/ütök akkor kiesõ textúrák helyett csak fehér körvonalú kockákat látok, viszont, ha egy csõbe ötök vagy lövök akkor az szikrázik!!! És mindezt kipróbáltam két teljesen különbözõ gépen is és mindegyiken ez van! Mi lehet a gubanc és mivel? Elõre is köszönöm a válaszotokat!

M@TriX
"Mindezek mellett a Valve illetékesei cáfolták azt a kémfilmekbe illõ pletykát, miszerint olyan Half-Life 2 változatok kiadását terveznék - egyes források szerint már el is készültek ezek - melyekkel konkrétan fülön lehetne csípni az illetéktelen kalózokat."

forrás

ez sztem egy elég nagy baromság 😊

de az elejében lehet igazság...

Random_
Ja persze a HL2 esetében csak hivatalos kaidás lehet az aktiválás meg Steam miatt ez komlikáltabb. Más game egyszerûbb.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

IMYke2.0.0.0
Jogos az észrevétel.
Immáron igazolva érzem a magam és Kedvesem hozzáállását a hibákhoz 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én is vettem a kettõt 3000-ért! És jogtiszta mindkettõ

Random_
Elvileg ha egy game opengl-ben megy akkor idõ kérdése és lesz Linux-on. Pl. láttam Doom3-at meg GTAIII-at, de nem érdekelt nem próbáltam ki.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Persze mert õ teljesen más szemmel nézi neki nem a korábbi játékok az alap hanem a valóság.

Én tegnap észrevettem egy csövet a plafonon ami átment egy vasbeton gerendán ez 4 éve nem zavart volna most, hogy folgalkozgatok vasbeton tervezéssel kicsit idegesített. 😄

M@TriX
ha offlinera gondolsz igen, ha Steam nélkül online, a válasz nem...

Mayday
Megertem, igazandibol en is nyugodtabban internetezgetnek, stb, ha tiszta lenne az oprendszerem.

A HL2-t kiadják más platformra is? Unix, OS2x stb
Carlos
Régen voltak ilyen Counter Strike-os képregényszerûségek, azokat le lehet még tölteni, vagy megnézni?
Régen láttam egy-kettõt és nagyon tetszettek.
Hol lehet ezeket megtalálni?

Þór vígi þessi rúnar

IMYke2.0.0.0
Akkor mi ketten tuti mázlisták vagyunk!
Nekem el kellett mesélnem az elsõ rész tartalmát neki és utána kérte, hogy játsszak már... <#hehe> Õ is nézi. Vacsora utáni program az elmúlt napokban 😊
Amúgy, az õ szeme sokkal élesebb a hibákat tekintve, az õ véleményére adva szúrtam be a képet tegnap például.

RelakS
<#idiota>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Voltan
Aham. Én is kábé erre jutottam. Azért kösz.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

M@TriX
végigvitted már a gémet? majd a végefelé lesz, hogy lesz csapatod azok meg mint egy oviscsoprt az ovónõ köré körbeállnak majd 😊 kb ezt a hangulatot adva mint ez a kép... 😊

IMYke2.0.0.0
Én - valahol - büszke vagyok az XP-mre és Office-omra <#hehe>

Nem lehet, h akkor játszol vele amikor az öreg szakálas a BpTv-n ép' telepatikusan gyógyitgat? mar akkor csak ki kellene kapcsolni a TV-t
:-)