Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
OFF Jól szóltál. Nem beszélve arról, hogy sok ingyenes progi van ami néha jobb mint a fizetõs. Na és azért se szeretek warezolni mert pl mit vársz egy olyan tûzfaltól vagy vírusírtótól amit megcrackelsz? Az ellátja a feladatát rendesen? ON

Tegnap részesültem a segítõk által okozott közlekedési nyomorból addi amíg véletlenül nem hagytam ott õket egy kereszttûzben. 😄

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

M@TriX
képmutatónak hangzott amit mondtál, de ez fórum, nem ismerhetsz meg jó senkit 😊
de annyit hozzá, hogy eza téma sokszor ki lett beszélve, 70%-os demók, lefizetett játékújságok, stb. Én spec csak magamnak hiszek. Ha valaki azt mondja szar, de megnézem és tetszik, akkor megveszem, ha azt mondják jó, de nekem nem tetszik, akkor nem kell. Én nem bízok senkiben 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Amiga
Spec. a Half-Life 2 a feleségemnek is tetszik, én játszom, õ szurkol. Mintha egy filmet nézne. 😊

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Amiga
Régebben azért én is elég sok gamet vettem, amivel aztán már alig játszottam, de nõsülés után már jól meg kell gondolni, mit vesz az ember. 😊

Glpetyus
np 😊

Amiga
Mondjuk ez is igaz.

Mayday
Basszus, nem arrol van szo, hogy ha valaki megvesz egy jatekot, mert az TENYLEG TETSZIK NEKI, es ugy erzi, MEGERI AZ ARAT, akkor az mar gazdag majer!
Jonehanyan megvettek itt ugy, hogy kuporgattak ra a zsebpenzt, vagy egyszeruen csak kereseo. dolgozo emberek es ebben a honapban azt a 9 vagy 10 ezer forintot mashonnan elvettek, es ebbe a jatekba tettek!
Nekem is megnezheted az xp-met pl (meg borito is van hozza nyomtatva...😊 ), de erre raszantam a penzt, pedig nem mondanam magam gazdagnak.
Az meg vegkepp egy masik veglet, hogy szidjak az emberek a Valve-et, hogy mekkora egy szar ceg, mert szar, bugos a jatek, holott a bugok esetleg a warez verzioban vannak csak. En is warezoltam mar masban, de akkor annak "vallalom a kovetkezmenyeit".

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

M@TriX
rádiós is, mertha abból egy gyengébb márka az képes érdekességekre igaz, akkor mûshol is kellene tapasztalnia... szóval ha másol ne, akkor csak reinstall, sajna más 5letem nincs, jah, de próbálja ki egy másik egérrel...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Dichter
Bocsi, csak kb napont a 3x nézek rá a fórumra.vagyis kb 8 óránként. Ezalatt érkezik ide 500 post. azokat azért nem olvasom végig <#vigyor3>

RelakS
Vótmá, és nemértem

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Csacsy
Nem tudja valaki, a HL2 ugy tartalmazza a CS:S-t. Hogy lehet játszani vele STEAM nélkül?

IMYke2.0.0.0
Szerintem ne húzd fel magad, annyit nem ér a dolog.
Engem sem vetett fel soha a pénz - most, hogy dolgozok és majd jövõ hónapban fizú, sem leszek gazdag -, és mindig is igyekeztem jól beosztani a meglévõket. Néha - ezt már írtam többször - azért tudtam venni eredeti felhasználói és játékszoftvert is, de akkor alaposan, többször megrágva döntöttem.
A maiakkal az a baj, hogy minden gagyit begyûjtenek, hogy meglegyen... De, ezen nem tudunk változtatni, legfeljebb nem reagáljuk le 😊

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Amiga
Igazad van, nehogy valami kimaradjon az életembõl!

Mintha valamiféle fogyatékosság lenne az, ha egy amúgy jó játék mellett elmegyek véletlenül.

(Egy régebbi hozzászólásra: jogtiszta Win98SE, openoffice 1.1.2, minden más freeware, még a rohadt tömörítõ is).

Random_
vagy tanár vagy vagy van ismerõs aki nem venné igénybe, de te kéred nevében vagy megveszed 24-26 ezeré

Én anno megvettem 36ezeré pedig engem se hajt fel a gazdagság és nem pénzel van a párnám kibélelve, de van egy határ ami fölött nem éri meg warezolni és az nekem az oprendszer és van egy határ ami alatt meg lehet venni ma már 24-26 ezeré megkapos és nyugodt vagy update support meg minden van nem kell szenvedni.
Második a campus akcióban lett meg és az 5000 volt persze erre lehet mondani, hogy "annyit se adok érte me minek ott a warez".

Sajnos ez hozzáállás kérdése. Megjegyzem nem kötelezõ win-t használni van ingyen linux az is van a gépemen és koránt se igaz, hogy nehéz kezelni meg nem fut rajta semmi mert van alá game még a legújabbak is pl Doom3.

Ráhagytam a témát mert nem vagyunk egyformák csak leírtam az én hozzáállásom a témához.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Voltan
Huáááá!!!! 😄DDDDDD

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Glpetyus
Csak 3x 😊

Dichter
[/img]

sry, ha vótmá...

RelakS
Ez viszont nemfeltétlen jó, mert attól, hogy egy gémet lehúznak, még neked tetszhet, és fordítva

Voltan
Haveromnál történik az eset. Ha jól emléxem, optikai egere van, és más játéknál tudtommal nincs ilyen problémája.

Amiga
Már mi volt ebben a képmutató?

Mellesleg egészségügyi fizetésbõl élek és nem gondolom, hogy felvetne a pénz. DE 7 éve nem warezolok. Viszont nem veszek meg minden szart. Ha nem tudod, jó-e a game, nem letölteni kell, hanem pl. felballagni a gamerankings.com-ra és megnézni, miket írnak össze róla. Meg aztán a legtöbb gameból kiadnak demót is.

Rühellem, hogy ha valaki nem cigit és piát vesz egy hónapban, vagy nem fekszik le egy ***vával, hanem vesz egy gamet, attól már burzsuj disznó lesz, aki nem érti meg a warezoló tömegek jogos igényeit...

IMYke2.0.0.0
Ami engem korrekten érint: Photoshop - na azért nem adnék 100 ezer forintot!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakS
De az optikai résznek miköze a lõdözéshez, meg a fegyverváltáshoz?

RelakS
Be is baxna, ha lenne nem jogtiszta freeware cuccod <#hehe>

M@TriX
egérhiba? nem optikaid van? más játékban ilyesmi, win alatt? csak a gémben?

IMYke2.0.0.0
XP nekem ajándék, Office pedig kézalól vásárolva - 2000 Ft-ot megért, Campus-csomagra meg nem akartam költeni.

M@TriX
10enél olcsóbban, akkor mázlista vagy, mertha jóltom 40 felett vannak a winek és 100 felett az Office...
be kell valjam nekem csak a Winem jogtiszta 😊 meg a freeware cuccok 😊

RelakS
[de ajéndék, és nem megvétel <#idiota> ]

Mayday
"Hát most már tuti hogy nemfogom megvenni a játékot..."
LOL, csak azert se vedd meg! Birom ezeket a hozzaszolasokat, hogy "aktivalni kell, steam kell neki? pedig megvettem volna, de igy nem."

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

IMYke2.0.0.0

RelakS
Ha diák vagy, szvsz. De ha nem? 30 vagy mennyi a zixpé, 80-100 a zoffisz

M@TriX
ezeket hívják sznoboknak 😊

Voltan
Lehet, hogy volt már a kérdés. Mitõl lehet az, hogy játék közben néha ugrál az irányitás? (Érthetõbben, egyszercsak lefelé néz a célkereszt, néha lõ kettõt, hármat, hirtelen fegyvert vált, másszóval b*szakszik az irányitás.) Eredeti, bolti verzióról van szó. Van valami tippetek?

Random_
Eredeti Win-t és office-t még olcsóbban lehet szerezni mint gamét.
Nekem 2 eredeti xp is van home meg prof és office is eredeti meg jópár progi.

telitalálat matrix!

na és persze:
Hiába vagy gazdag, ha az égiek leszavaznak...

a kisebbségi érzet még nem old meg semmit, fõként nem ment fel az alól, hogy gazdag vagy...
ez egy kényes téma, de leginkább privát téma, legyen a magánügyed, hogy gazdag vagy, s nem kéne nagyképüen a pofánkba vágni..

szerintem...
RelakS
Mellesleg aki fröcsög, hogy szemét warezosok, annál megnézném, hogy hogy néz ki az eredeti windows, office meg egyéb doboza <#vigyor1>

Pedig ha tudnád micsoda élményrõl maradsz le! 8-)
Persze akinek fussa....
M@TriX
"Érdekes, az én accountomat nem tiltották le, és hoppá, lehet azért nem, mert megvettem az eredeti gamet és (micsoda szerencse!) elõtte sem warezolta"

sztem inkább ez volt képmutató?

RelakS
Jah. Nameg arról szól, hogy ittmegott elakadtam. Érdekes, hogy amíg nem volt netem, addig is rá tudtam jönni az esetleges vadállatságokra, amit kitaláltak a programozók... (kivéve egy Duke3d-s szarra, valamelyik kiegészítõben) Ezzel az erõvel kinyomtathatnák a végigjátszást, és csak a gyilokra kéne figyelniük, semmi gondolkozás mellett...

Amiga
Hát ez elég képmutatóan hangzik, ebben a fórumban legalább 20000 hozzászólás a törésrõl szól, szinte alig van olyan beírás, ami tényleg a játékkal foglalkozna.

Érdekes, az én accountomat nem tiltották le, és hoppá, lehet azért nem, mert megvettem az eredeti gamet és (micsoda szerencse!) elõtte sem warezoltam.

RelakS
Mindenesetre nem azt tanultam meg, amit sokak szerint a népek megtanultak, hogy rohanás a boltba gémet venni, hanem hogy varezolni sokatik acc-al kéne <#idiota>

Glpetyus
LOL 😄

M@TriX
jah te köztük voltál? 😉 sorry

RelakS
Kösz <#mf1>

M@TriX
jó azért nem hinném, hogy az összes 20000 accnak lett volna legális géme. csak egy részének akik szerintem ha voltak olyan hülyék mint írtam szívjanak... rosszabbul is járhattak volna...

The Hedgehog
nelegyél már ennyire... ezt már vagy 20x elmagyarázták itt neked!

Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!

RelakS
Jah, lehetett volna más szivatást is kitalálni, és nem azt, hogy minimum 50$-t ellop a vásárlóitól...

IMYke2.0.0.0
Válasz:
Már számtalanszor leírtam, most megteszem újra:

Azért, mert jól megfontolt, összeszedett, netán több tagmondatból, elágazásokkal, képvirágokkal tarkított írással világítom meg azt, amire gondolok, nem jelenti azt, hogy szarok mindenkire és el vagyok szállva magamtól s hiszem magamról azt, amit Te írsz.
Van önkritikám, s tudom, hogy néha - fõként egyesek számára - érthetetlenül szövevényes mondatfûzéseim vannak, de hát nem mindenki írhat így:
"Hú, bazzer de q*.rva jó ez a géjm..."

Sosem volt ilyen stílusom, és senki kedvéért sem változtatnék a jelenlegin!

S másik, az, hogy - a gépemen, DVD-n lévõkkel együtt - több, mint 70 játékmagyarítás és ki-nem-adott felhasználói magyarítás, emellett számos DivX filmfelirat fûzõdik a nevemhez soha sem igyekeztem ezeket az elõtérbe tolva érvelni akkor, amikor egy vitában megszólalok.
Nyugodtan átnézhetnéd - bárki megtehetné - a közel 8200 hozzászólásomat , nem találnál még csak utalást sem arra, hogy "hú én mekkora király vagyok, mert ennyi és ennyi magyarítást megcsináltam"...
A szerénytelen emberek amúgy is akkor bölcsek, ha ezt másokkal mondatják ki!

Tehát, ne támadj be nekem ilyenekkel, ellenben bármi - ezeket mellõzõ - érvet szívesen veszek.

RelakS
Én meg ha köv hónapban veszem meg, mint ahogyan terveztem, most nem sírna a szám O_O

M@TriX
szvsz, szerintem a cikk érthetõ és a Valve jogosan járt el, mégha kissé brutálisan is (letiltotta az addig megvásárolt gémeiket is)
mint írtam így jártak azok akiknek nem volt annyi eszük, hogy másik accot regeljenek....

M@TriX
"Hát most már tuti hogy nemfogom megvenni a játékot ! Ilyenbaromságot hogy aktiválni kell a gamét, és hogy nethozzáférés kell hozzá.."

csak az aktiváláshoz. Addig kérsz egy modemet vagy ilyesmi...
persze abban igazad van, hogy ez meredek lépés volt a Valve részérõl, de ez van.., én örülök, hogy legalább egy ISDN modem volt otthon a gépembe.. 😊