Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem a grafmotor riccen be néha, de az más dolog...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nekem "csak" 512 van,de ha veszek hozzá és ugyanúgy akad akkor fölhözvágom(magam😊
Nem kell kicsomagolni
daemon tools-al megnyitod
aztán nyitsz 1 wincomandert,az 1ik oldalra csinálsz 1
hl2 könyvtárat a másik oldal daemon tools meghajto
és csak átmásolod (legalább negyed óra)
2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape
ezt valahonnan leszeded
kicsomagolod
kapsz egy hl2fix fájlt
ezt bemásolod a fõkönyvtárba
és rá clikelsz
Half-Life_2_Fixall_P_1
ezt is leszeded valahonnan
kocsomagolod
a 2 es mapába lesz 1 autoexec.cfg
ezt be másolod ide :\Half-life 2\hl2\cfg
és inditod a játékot
ha esetleg kilép játék közbe
a Half-Life_2_Fixall_P_1 ebbe a könyvtárba lesz
még 1 patch is ezt fogod es szepen bele masolod a gyoker konyvtarba es kesz
ha esetleg a mentés nem indulna el tökéletesen
illetve indul csak ki van kapcsolva a mesterséges inteligencia
elindítod a mentést aztán esc utána beírod a konsolba hugy: ai_disable 0
kiprobáltam nállam ok
üdv
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Akadozik az a kurva hang,de nem tudom hogy a memória a kevés vagy valamit tényleg elbaszott a Valve:-
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ébredj és világosodj fel? Vagy hogy a tõgybe?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Ezek közül melyik van meg?:
Half Life 2 (c) Valve *READNFO*
Half-Life 2 (c) Valve *PROPER* *STEAMRIP* *DVD*
Half-Life 2 (c) Valve *PROPER* *WORKING* *RETAIL RIP* *READNFO*
A hangprobléma javítást honnan lehetne megszerezni(a Steamen kívül)?
Köszi!
az info szerint ki lehet pakolni mindent egy mappába az isoból azt ott kell elindítani a játékot a launcher.exe-vel. Igy is tettem de a menü betöltése utén a jól ismert steam szerver hibával leáll a gém.
Szerintettek akkor magára az isora már nincs is szüks?
HA jól tom nincs benne másolásvédelem, ugyanakkor majd 5Gb a fájl, és ennyi kell a kimásoláshoz is. 10Gb egy játéknak elég húzós 8-)
ha van neted és nem azon akarsz játszani akkor
ne csatlakozz ha pedig igen skkor szarakodj a dll.fileokkak
a FIX ben! <#falbav>#falbav>
Aztán meg megint a pofára esés, hogy már megint nem megy...
De bízva bízok a http://hl2faq.uw.hu/ -ban leírtakban.
Ellenõrzõlista:
- faq lehúzva
- 2004.11.17.half.life.2.emporio.fix-ape.rar lehúzva
- Half-Life_2_Fixall_P_1.rar szintén
- magyarítás szimpi
kell még vmi?
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Normálon: 3-at belelõsz - de úgy, hogy az irányzékot végig rajta tartod, akkoris, ha lõ rád!
Komolyabb fokozaton: 5 vagy több raksi kell!
Elakadtam, ott tartok, hogy a pap ad 1 shoutgunt. Azt mondja találkozunk a templomnál??. Na most merre menjek? a szörnyeket lelövöldöztem és fogalmam sincs mit csináljak????<#help>#help><#help>#help>
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Allitolag vagy 20 ezer juzert.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Ez az élet nem a fán csüngés.:)
Nekem P4 1800@2400, 512 RAM, 9700Pro, szintén minden maxon. Mondjuk ilyen jellegû buggal nem találkoztam.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.