Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Higany
Ezt nézzétek meg, én ezt találtam! De csak azért, mert nem úgy játszottam végig a játékot, ahogy azt a készítõk gondolták! Amúgy meg nem cheateltem! Meg semmi extra, csak érdekességként!Textura nélküli részek!

IMYke2.0.0.0
Már kérdezni akartam: milyen géped van, hogy ennyire bekavar?

Mert a HL2 egyik nagy erõssége, hogy megfelelõen alkalmazkodik az adott konfighez, és elhiteti a használójával, hogy csúcsgép elõtt ül, olyan szépen klaffol...
Érdekes mód, nekem sem hang, sem grafikai problémáim nincsenek:
AMD 1700+ (1466 MHz) / 2*256 DDR / ATI R9500 Pro 128 / XP SP1 / DirectX 9.0c / 1024*768 - 85Hz - 16xAniso, 6x AA - Windowsban Force

-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na, holnap kipróbálom 1GB rammal. Majd beszámolok a dologról!

IMYke2.0.0.0
VGA-driver nem segít a dolgon.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

gpm
Az elejen miert szagasson 1024*768 HQ 4AA, mikor majd radmegy 4-5 strider, akkor majd megtudod, h mi az a Half Life 2 kepregeny. <#alien2>

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Catalyst 4.12 béta van fent. Próbáljak esetleg DNA, vagy Omega drivert?

Azért érdekes ez, mert 1024x768ban 4xes élsimítással semmi baja nincs (körbenéztem az elején a városban). Akkor kezd el akadozni, amikor "valaki" elkezd mondani valamit.

Köszi a választ😊
gpm
Nem hiaba, 512MB a tokeletes futashozszvsz patch utan sem lesz eleg.

IMYke2.0.0.0
Pontosan.
Azért - ajánlat - tedd manuálisra a lapozófájl méretezését és adj meg neki MINIMUM 2 GB-nyi szabad helyet az elsõdleges partíciódon, vagy amelyiken aktiváltad!
Ennyivel + a fizikai + a VGA memóval mennie kell!

Nekem:
2.2 GB + 512 MB DDR + 128 MB = megy rendesen, betöltéskor enyhe pihi és utána csusszan!

de a far cry-nak meg a Doom3-nak elég volt a gépem. Itt is futnia kéne akadás nélkül. Csak az a baj, hogy a kiadott javítás utnán is megmaradt a bug (nálam).

gpm
Ugy biztos nem, 256 videoram csak 1024*768 es felettti felbontasban kell neki, ha hasznalsz AA-t is.

mondjuk a mohához sajna kell😞

HÁT EZT MONDOM ÉN IS<#nezze>

thx! tehát akkor hiába vennék +512Mb-ot a gépbe, nem?

magyar xp sp1-el!
nekem is volt Live 5.1,de elég sok volt vele a gond.nem igazán akartak a gamék 5.1-ben megszólalni,szarok hozzá a driverek😞én ezért is cseréltem le A2 most faxa minden(nem mintha ehhez olyan jó meghajtók lennének)

IMYke2.0.0.0
"The changes in this release are directed at reducing the problem some users are experiencing with sound stuttering. The sound stuttering is not indicative of a sound problem, sound stuttering is only a symptom of texture thrashing on your video card or AGP memory."
=
A kiadott javítás közevtlenül azon felhasználók problémáját hivatott javítani, akik hangakadásokat tapasztaltak. A hangakadások nem szószerinti hangproblémát, hanem videokártya vagy AGP memória textúra túltöltõdését jelentik."

sajnos 128 megás..(ATI 9600 Pro 400/300). De mediumon (textúra/modell) nem kellene akadnia. Pláne nem 800X600ban!

gpm
De ugye nem 128MB-os videokartyaval? 256MB videoram is kell az 1 GB RAM melle.<#vigyor1>

igen erre a problemra jön(jött)a javítás,valami AGP-meg videómemória töltögetésnél van ez.

nálam nem jött be... ugyanúgy akadt! 2 GB-al is próbáltam!

a steam news-on a videokari memóriájára hivatkoznak (valaki lefordíthatná pontosan):

"The changes in this release are directed at reducing the problem some users are experiencing with sound stuttering. The sound stuttering is not indicative of a sound problem, sound stuttering is only a symptom of texture thrashing on your video card or AGP memory."

Szerintem ennek nincs köze a gép memóriájához, de lehet hogy tévedek!

OK!

gpm
Mindketto igaz, amelyik jateknak nem eleg 1024 RAm sem, az felre van optimalizalva...videokartya igenye viszont abszolut nem nagy😊

M@TriX
a próbával ártani nem fogsz... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
talán emeled a virtuális memet, hátha, nekem az is 1GB +ba...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

szerinted megpróbáljam 1GB rammal?

amúgy amikor megakad(dadog)a hang akkor swappol a vigyó is,tehát valamit csak tölt abba a kurva memóriába!
ezért gondoltam hogy nem elég neki,csak közben jött ez a "Valve félreoptimalizálta a cuccot" dolog és ezért a tanácstalanságom😛
köszi a hozzászólásokat!

Thanx ZTS!
Ennél szájbarágósabban (félre ne és nekem most pont ez kell) le sem írhattad volna.
Köszi!

Rohadok haza, kiprobálni!

Rohadok- ez a BKV....

Hi all!
Kandurex
Asszem küldtek neki, bizonyos összeget (minimális), azt igen hamar megjelentek az ehhez hasonló hirdetések tömegei

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

M@TriX
3Ghz

magyar xp és sp1 vagy sp2? Honnan tudok letölteni drivert a hangkártyához, mert creative oldalán kerestem, de nem találtam?
gpm
Es jott neki penz?... mert akkor megyek en is kuldulni.<#hehe>

tomsolo
"Ez egy olyan játék, amit tényleg nem szeretnék kihagyni akár fut a gépemen, akár nem!

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

gpm
LOL

Kandurex
Az totál nem zavar, hogy ezu már különbözõ játékokkal is eljátszotta, no meg hardwerrel

Shep
nekem most a javítás után csak nagyon nagyon ritkán alig észrevehetõen akad, mondjuk mellette megy a letöltés, szóval akár attól is lehet.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Hát ez egy f***! <#hehe>

gpm
Nem fog akadni a hang 1 giga rammal, kicsit beroccen betolteskor, uj helyszinen...ennyi
X800 melle 512 RAM<#guluszem1>

xp+a legutolsó audigy2 driver!

tomsolo

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

<#eljen><#vigyor3>

Kandurex
Ilyen hülyeséget nem kellene kitalálni, igaz, hogy akkor is meg fog röcceni, de alapjába véve nagyságrendekkel kellemesebben fog futni 2X -i memóriával

Mr. Fulop
Hát nekem megy...
De nekem Half Life 2 PROPER-EMPORiO verziom van.
30db Rar /1db=50Mb/ állománnyal és csak kicsomagoltam és megy.
Ki játszotam és ennyi...
Maradok a multis játékoknál...

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

vegyél, és ha bejön, akkor veszek én is😊

...a picsába<#mf3>
tehát hiába is vennék ramot akkor is szar full graffal?
X800 aa-af nélkül elég gázos játszani basszák meg!

és mekkora a procid?

M@TriX
hát jah, mert annak nem kellene köze lennie...

Milyen Op. renszered van? És milyen drivered van fent?