Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert a HL2 egyik nagy erõssége, hogy megfelelõen alkalmazkodik az adott konfighez, és elhiteti a használójával, hogy csúcsgép elõtt ül, olyan szépen klaffol...
Érdekes mód, nekem sem hang, sem grafikai problémáim nincsenek:
AMD 1700+ (1466 MHz) / 2*256 DDR / ATI R9500 Pro 128 / XP SP1 / DirectX 9.0c / 1024*768 - 85Hz - 16xAniso, 6x AA - Windowsban Force
-------------------------
"Jó munkásember" vagyok...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL
Azért - ajánlat - tedd manuálisra a lapozófájl méretezését és adj meg neki MINIMUM 2 GB-nyi szabad helyet az elsõdleges partíciódon, vagy amelyiken aktiváltad!
Ennyivel + a fizikai + a VGA memóval mennie kell!
Nekem:
2.2 GB + 512 MB DDR + 128 MB = megy rendesen, betöltéskor enyhe pihi és utána csusszan!
nekem is volt Live 5.1,de elég sok volt vele a gond.nem igazán akartak a gamék 5.1-ben megszólalni,szarok hozzá a driverek😞én ezért is cseréltem le A2 most faxa minden(nem mintha ehhez olyan jó meghajtók lennének)
=
A kiadott javítás közevtlenül azon felhasználók problémáját hivatott javítani, akik hangakadásokat tapasztaltak. A hangakadások nem szószerinti hangproblémát, hanem videokártya vagy AGP memória textúra túltöltõdését jelentik."
"The changes in this release are directed at reducing the problem some users are experiencing with sound stuttering. The sound stuttering is not indicative of a sound problem, sound stuttering is only a symptom of texture thrashing on your video card or AGP memory."
Szerintem ennek nincs köze a gép memóriájához, de lehet hogy tévedek!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ezért gondoltam hogy nem elég neki,csak közben jött ez a "Valve félreoptimalizálta a cuccot" dolog és ezért a tanácstalanságom😛
köszi a hozzászólásokat!
Ennél szájbarágósabban (félre ne és nekem most pont ez kell) le sem írhattad volna.
Köszi!
Rohadok haza, kiprobálni!
Rohadok- ez a BKV....
Hi all!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
X800 melle 512 RAM<#guluszem1>#guluszem1>
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
De nekem Half Life 2 PROPER-EMPORiO verziom van.
30db Rar /1db=50Mb/ állománnyal és csak kicsomagoltam és megy.
Ki játszotam és ennyi...
Maradok a multis játékoknál...
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
tehát hiába is vennék ramot akkor is szar full graffal?
X800 aa-af nélkül elég gázos játszani basszák meg!