Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Kövessétek Freeman-t pálya. Van 1 nagyon õrzött terem, itt bármit csinálok rögtön meghalok - miután átmentem a lézerérzékelõkön az ajtó mögöttem bevágódik én meg meghalok. A garvi-puskával kell szétlõni 3 enrgiateret - ebbõl 2 már szétlõttem. A 3-at is látom, de sehogy nem tudok bejutni a terembe !
Elõre is köszi !
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
"A fizetõs honlapok után hamarosan a szélesebb közönség számára is elérhetõvé válik a Source SDK, a Steam News jelentése szerint ugyanis a következõ hét folyamán már ingyenesen letölthetõ lesz a pakk. A Software Development Kit mellé egyébként egy kisebb Half-Life 2 meglepetést is hozzácsapnak majd az urak, ám ennek kilétét egyelõre titok övezi. Érdemes lesz tehát a jövõ héten is figyelemmel követni az eseményeket HL2 fronton." - 576.hu
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Ja és van egy 5. kapu is, de az nem nyílik ki. Gondolom arra kellenne tovább menni.
Ha valaki segítene nagyon meg kösszönném!
😊
Adversus solem ne loquitor
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mindent kipróbáltam már, de sehogyan nem jutok tovább. Ötlet?
😊)
Adversus solem ne loquitor
Saint of Underworld N/Me
Csak azért érdekes mert NÁLAM MENT, mappástól áthúztam egy gyereknek aki csak a mentések mappát törölte ki (vagyis ugyanúgy van a gépén ahogy nekem) És NÁLA ELAKADT! Most meg várja tõlem a megoldást...<#falbav>#falbav>
gondolom angol nyelvü ugye?
vagy esetleg magyarul is lehet majd kapni vhol?
hl1-hez volt?
Elõrendeltél már LOÁL-os pólót ?!!
Neeem ???
- Nos ha nem jön össze a minimum 25 rendelés nem is fogsz tudni !
- Ha össze is jön, csak annyit fognak csinálni amennyi fogy, tehát UTÓLAG nem valószínû, hogy hozzá jutsz !
- A dolgon senki sem gazdagszik meg, csak TE gazdagodsz egy egyedi kelmikus csodával !
- Ez egy 1xi és megismételhetelen alkalom, hogy egy original "SG pólótervezõ pályázat második helyezett" designú pólócsodára tegyél szert, amivel dögleni fognak utánad a lányok/fiúk/oroszlánfókák !
EZ EGY 1XI ÉS MEGSIMÉTELHETELEN EXKLUZÍV AJÁNLAT, HOGY RÉSZESE LÉGY EGY KÖZÖSSÉGNEK, MELYET ISTEN PRIVÁT ÜZENETBEN VÁLASZTOTT KI, HOGY KÉPVISELJE A DIGITÁLIS SZABADSÁGOT !!!
A póló anyaga 100% pamut. Jó minõségû, tartós, sokszor mosható termék
FAQ:
- Miért magasabb az ára, az elsõ SG-s pólóénál ?
- A póló ára a színbontástól és a széria méretétõl függ, ez bonyolultabb, 4 színes, tehát drágább.
- Mi az a LOÁL ?
- Eredetileg a LOL-ból származik, ez egy életérzés, de többet olvashatsz itt ***LOÁL fpn !
- Kinek a tulajdona a LOÁL ?
- LOÁL János úr tulajdona 100%-ban.
*** end of demiofficial commercial
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
miért nem mûködik ? Nekem megy.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Record created on 28-Jun-1999.
Bérbe vehet? reklámfelület...
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Pár billentyûvel próbáltam de nem megy.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
P4 2800@3500 Kingmax Hard-Core 2x512/500 MSI6800GT 400/1100
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
nem tudom ide felhozni
csinálj róla 1 képet hogy hogy kell ide felhozni
megnézem te hogy hozod fel ide
AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro
sikerült megcsinálni<#taps>#taps><#worship>#worship>
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro
mert tegnap leszedtem,de nem boldogulok vele,mit-merre-miért.
köszi.
Érdekes, Nekem az : ai_disable 0 nem müxik...1-es kell a végére.
Bérbe vehet? reklámfelület...
Mayday: Köszi<#hawaii>#hawaii>! Tied is álllllat!
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––