Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudna nekem help-elni vki abban, hogy a rakba lehet full-screen jatszani ezt a szutykot??Mert 1szeruen nem tok rajonni.<#vigyor2>#vigyor2>Kossy
A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
most nyomom át még 1x a gamét.. ritka az ha vki egybõl neki indul újra a gémsznek😊 de ez 1 ilyen game..
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
http://thenamelessphoto.com/
AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro
http://thenamelessphoto.com/
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

turtlemaps.com <--- modellezõk és mapperek fórum
half-life.hu <--- itt is van mapperkedés fórum
hidd el én sokat kerestem már de egyben még sosem találtam. olyanokat hogy map készítés (az már megy valamennyire) meg 3d studio max 6 modellezés tutorial és azt mdl-é konvertálni.
amugy köszi
HL1 és HL2 bétához már gyûrtem elég jól a pályaszerkesztõt... mondjuk konkrét mod-ot készíteni már neccesebb, de ha ez a "meglepetés" az 1 évvel ezelõtt beharangozott "könnyen csinálhatunk mod-ot" segédprogi lesz, akkor azzal se lesz gond 😄
én már elköteleztem a magam a FIFA-nak, de ott is utána kellett járni mit hogyan, mivel... persze kell az hogy tudj legalább középfokon angolul!
Kétféle vélemény létezik... Az enyém és a helytelen!