Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amikor a feher garbos csajszi-hoz erek es a kapuba leszkennenek utana felhivja a liftet es baszik beszalni! Minden ugy van ahogy crack..stb leirtak :ai_norebuildgraph "1" ai_disable "0" es a cfg irasvedett.Nem is zakkan le a csaj, szepen nezeget a szemevel..stb csak a liftbe nem megy be.
Ilyenkor mi van?

....Megy megint.
nemtom' mi volt a gond...

[NST]Cifu
Ezt tegnap este már nem játszottad el 1x? 😛
Szvsz keress rá a neten (vagy a topicban) a törésekre, hátha valamelyik segít rajtad.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

neten=torrent

😊

😊 Sorry! Akkor vissza az egész!

na, ez 5cd-s. most húzom le. direkt vártam vele pár napot, hogy a jó törés legyen meg. van vagy 4 fajta a neten.

[NST]Cifu
Annyira ne irigyelj. 10 éve dolgozom. És nem éppen diplomata-családból származom...

VRSDM
nem tudom nekem melyik van meg... megkaptam havertol 6cd-n minden jo bejöna menü és amikor már teljesen betöltötte a pályát kidom a lentebb leirt üzenettel...
nincsen ötleltek???

u dont have to listen anybody else but me

Irígylem az ilyen újgazdag diplomata-gyerkõcöket. 😊

BaziJoe
sziasztok mitlehet azzal kezdeni,hogy minden indításkor a load-ban az összes mentés mindig az aktuális dátumra ugrik?

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

HALF-LIFE.2.PROPER.OFFLINE.NOSTEAM-AHU
1597 Mb
357
2150
Windows

Gondolom, nem ez van meg neked. Akkor kár.

VRSDM
végre magvan felmáésoltam a file-okat, de amint rányomom hogy inditsa el az eslõ részt (már menüben) kilép és kiirja hogy nincs kapcsolat a steam-el stb. most mi kell tenni...
kérlek siessetek mert már nagyon játszanék..

u dont have to listen anybody else but me

Adam5
ugyan úgy szintén 1. <#vigyor5>

de játékon belüli dolgokkal kapcs szoktam segíteni.

Seth
kreativitás mindenek felett...nagyon jó 😊
Az hogy a 2. -nál egyszerre vitte oda a ládát meg a hordót eszembe nem jutott volna(pedig egyértelmû--havok engine rulez)

PSN ID.: Beegabor

<#eljen>

😄

Evogordon
A képen a másik kocsira rá kell menni aztán a deszkákon kell menni és be az ablakon.

végigugráltam a kocsikon..
elolvastad azt is amit írtam? 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Evogordon
Úgy tudom hogy az elõtted lévõ kocsira kell ráugrani

Evogordon
és egy kart el kell húzni és felvisz.

Evogordon
A kocsra felugrottál?

Evogordon
hát

nemtudod a választ a #30737 -re ?

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

ciasztok, segitsetek kerlek!

Prorper HL2-m van es nemtudom megoldani hogy ne kapcsolaja ki az AI-t. GYFK-ban is megneztem, felraktam a patcheket is, console-t meg sehogy se sikerul lehozni. Mit csinaljak?

Elore is koszi

\'danja

Evogordon
mit kell majd csinálni abban a bazi nagy épületben? Robbantani?

Evogordon
Kúrva jó ez az új antigaravitációs fegyver. Meglehet fogni vele az embereket is meg egy kicsit több életet meg pajzsot kapok kevesebb idõ alat.<#eljen>

ott a .

[NST]Cifu
Belehalni nem, de válaszolni több okból sem fog a többség:

1.: Vagy eredeti játéka van, így hidegen hagyja. Jómagam ezek közé tartozom.
2.: Vagy p2p hálózatokon jutott hozzá (E-donkey 2000, DC++, stb.), és ezek ugye eléggé kézenfekvõek.
3.: Vagy közismert, SMS-webes helyekrõl szedte, ezek megtalálása nem túl bonyolult (ha még nem hallottál ilyenekrõl, mondjuk nézd meg a warez.lap.hu-t, bár fogalmam sincs, itt fent van-e akármelyik oldalon).
4.: Vagy olyan helyrõl szedte, amely nem publikus.

Ha viszont megkérdezet harmadszor is, a hozzászólásod törlöm. Amennyiben valaki akar válaszolni, az elsõ kettõt is érteni fogja, felesleges ezzel összeszemetelni a topicot.

hi all.
jöttem megin sírni =].
Szal ravenholmban járok , és most elakattam...
screenshot
végig tudok ugrálni egy ablakig ahova bemenve csak a négy fal fogad.. :|
az emberke pedig áll a tetõn és néz.

hát ez eszméletlen király game!
megérte leszedni! 😊
nagyon állat!

Nem halna bele senki se ha elárulná hol lehet letölteni a játékot!!!!

Nekem akkor csinálta ezt, amikor a cfg-mbe beírtam az ai_disable 0-t.
Kitöröltem és jó lett. De azóta már vannak jobb megoldások is.

bemásolod a hl2 könyvtárba majd elinditod a játékot -> konzolt elõhivod -> beirod: playdemo physbreak_bridgefinal -> betölti és már nézheted is.

asszem vmit "ügyeskedtek" megint a valve-nál.
ugye anno végigjátszottam a játékot a patch-ekkel,gond nélkül.
nagyon tetszett,nekiálltam újra. sandtraps pályáig mentések,visszatöltés ment gond nélkül, ám az imént váratlanul kivágott desktopra a játék,és nem is engedi visszatölteni az elõbbi mentést,kiírja a steam-mel való csatlakozás megszakadtát,holott közöm nincs a team-hez a végigjátszás elõttrõl sem...
szal ez most mi lehet???

Seth
ezt hogy tudom megnézni??

PSN ID.: Beegabor

Hi
Hol lehet mükõdõ képes half-life2-õt leszedni???
PLZ

Physbreak Half-Life 2 videos: By Laserhat

Bridgebreak

How to get past the bridge section in Highway-17, without turning off the energy shields

LoL <#nyes>

Sil3nt
valaki kipróbálta már a Bullettime mod 1.1 ?

Seaweed
Alatamsztom! Nekem is marha sokaig toltott minden toltesnel (nyomta kartyaba a texturakat), de soha egy ilyen hiba nem jott elo az egesz jatek alatt..
Volt a patchig olyan hogy ha F6..majd eltoltam, utana F9 visszatoltottem..es az elotte adott pl 150-200FPS helyett stabil 15FPS-el ment a game! Ekkor nyomtam egy Alt-TAB...majd vissza..ekkor mind2x hosszu percekig toltott (sejtesem szerint elobb uritette a texturakat, majd ujratoltotte), es helyreallt az FPS ertek (FRAPS-al mertem).(ATI Radeon 9800Pro 256M😎
[NST]Cifu
Ezért nem értettem én sem a kérdésed, ha annyira kiváncsi vagy a történetre, célszerûbb inkább a játékból megtudni, mint a fórumból, nemde? 😊))

janos666
Ó. Akkor kár volt rákérdeznem. Még 2 felyezetem van, csak beosztom õket. (napi 1) Azért kérdeztem mert régebben halottam már hogy meg fog halni benne...
Seaweed
<#worship><#wave>
[NST]Cifu
Megtörtént. <#wink>

Seaweed
Kosz Cifu!
Seaweed
Ehh most esett le hogy te meg nem vitted vegig...
(Cifu akkor plz az en mesem torld ki..haogy aki nem..az ne tudja mar mi van)
Mielõtt bárki is lehurrogna, a játékot már végigvittem.
Szal. sv_cheats 1-en van.
give - Gives a weapon or an item (see the list below)

Weapon Names:

# weapon_alyxgun, weapon_ar1, weapon_ar2,
# weapon_bugbait, weapon_cguard,
# weapon_crowbar, weapon_extinguisher,
# weapon_flaregun, weapon_frag,
# weapon_gauss, weapon_hopwire,
# weapon_iceaxe, weapon_physcannon,
# weapon_physgun, weapon_pistol, weapon_rpg,
# weapon_shotgun, weapon_smg1,
# weapon_smg2, weapon_stickylauncher,
# weapon_stunstick, weapon_thumper,
# weapon_sniperrifle, weapon_rollerwand,
# weapon_molotov, weapon_manhack,
# weapon_immolator, weapon_irifle,
# weapon_slam, weapon_hmg1,
# weapon_cubemap, weapon_binoculars, weapon_ml, weapon_brickbat

Bármelyiket beírom a konzolba, nem kapom meg.
pl.: give weapon_iceaxe
Valakinek nincs 5lete? Csak mert kíváncsi vagyok ezekre a fegyverekre. Már ha egyáltalán használhatóak, és nem csak kamu ez a "cheat".

LezLee
Vazzeeeee EMBER! Ismered azt a szót, hogy: SPOILER???? <#falbav><#boxer>
[NST]Cifu
Abit NF7-S (az alaplapi hangkártyát használom)
Barton 2500+@3200+
1Gbyte ram
Radeon 9800XT 256MB

Ami itt számít az a 256MB-os videókari, mivel ennél ugye nem kell az AGP-porton textúrákat mozgatni játék közben, az elején be tudja tölteni az egészet (a hangakadást másoknál is megoldotta az, hogy a textúrákat visszavették medium szintre).

Ezzel kapcsolatban itt talélsz több infot.

LezLee
Le is ütöttem párszor, amikor nem volt lõszerem <#idiota>
LezLee
Õ Barney, és õ volt az 1. részben a biztonsági õr.