Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ilyenkor mi van?
nemtom' mi volt a gond...
Szvsz keress rá a neten (vagy a topicban) a törésekre, hátha valamelyik segít rajtad.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
😊
nincsen ötleltek???
u dont have to listen anybody else but me
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
1597 Mb
357
2150
Windows
Gondolom, nem ez van meg neked. Akkor kár.
kérlek siessetek mert már nagyon játszanék..
u dont have to listen anybody else but me
Az hogy a 2. -nál egyszerre vitte oda a ládát meg a hordót eszembe nem jutott volna(pedig egyértelmû--havok engine rulez)
PSN ID.: Beegabor
elolvastad azt is amit írtam? 😊
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Prorper HL2-m van es nemtudom megoldani hogy ne kapcsolaja ki az AI-t. GYFK-ban is megneztem, felraktam a patcheket is, console-t meg sehogy se sikerul lehozni. Mit csinaljak?
Elore is koszi
\'danja
1.: Vagy eredeti játéka van, így hidegen hagyja. Jómagam ezek közé tartozom.
2.: Vagy p2p hálózatokon jutott hozzá (E-donkey 2000, DC++, stb.), és ezek ugye eléggé kézenfekvõek.
3.: Vagy közismert, SMS-webes helyekrõl szedte, ezek megtalálása nem túl bonyolult (ha még nem hallottál ilyenekrõl, mondjuk nézd meg a warez.lap.hu-t, bár fogalmam sincs, itt fent van-e akármelyik oldalon).
4.: Vagy olyan helyrõl szedte, amely nem publikus.
Ha viszont megkérdezet harmadszor is, a hozzászólásod törlöm. Amennyiben valaki akar válaszolni, az elsõ kettõt is érteni fogja, felesleges ezzel összeszemetelni a topicot.
jöttem megin sírni =].
Szal ravenholmban járok , és most elakattam...
screenshot
végig tudok ugrálni egy ablakig ahova bemenve csak a négy fal fogad.. :|
az emberke pedig áll a tetõn és néz.
megérte leszedni! 😊
nagyon állat!
Kitöröltem és jó lett. De azóta már vannak jobb megoldások is.
ugye anno végigjátszottam a játékot a patch-ekkel,gond nélkül.
nagyon tetszett,nekiálltam újra. sandtraps pályáig mentések,visszatöltés ment gond nélkül, ám az imént váratlanul kivágott desktopra a játék,és nem is engedi visszatölteni az elõbbi mentést,kiírja a steam-mel való csatlakozás megszakadtát,holott közöm nincs a team-hez a végigjátszás elõttrõl sem...
szal ez most mi lehet???
Hol lehet mükõdõ képes half-life2-õt leszedni???
PLZ
Bridgebreak
How to get past the bridge section in Highway-17, without turning off the energy shields
LoL <#nyes>#nyes>
Volt a patchig olyan hogy ha F6..majd eltoltam, utana F9 visszatoltottem..es az elotte adott pl 150-200FPS helyett stabil 15FPS-el ment a game! Ekkor nyomtam egy Alt-TAB...majd vissza..ekkor mind2x hosszu percekig toltott (sejtesem szerint elobb uritette a texturakat, majd ujratoltotte), es helyreallt az FPS ertek (FRAPS-al mertem).(ATI Radeon 9800Pro 256M😎
(Cifu akkor plz az en mesem torld ki..haogy aki nem..az ne tudja mar mi van)
Szal. sv_cheats 1-en van.
give - Gives a weapon or an item (see the list below)
Weapon Names:
# weapon_alyxgun, weapon_ar1, weapon_ar2,
# weapon_bugbait, weapon_cguard,
# weapon_crowbar, weapon_extinguisher,
# weapon_flaregun, weapon_frag,
# weapon_gauss, weapon_hopwire,
# weapon_iceaxe, weapon_physcannon,
# weapon_physgun, weapon_pistol, weapon_rpg,
# weapon_shotgun, weapon_smg1,
# weapon_smg2, weapon_stickylauncher,
# weapon_stunstick, weapon_thumper,
# weapon_sniperrifle, weapon_rollerwand,
# weapon_molotov, weapon_manhack,
# weapon_immolator, weapon_irifle,
# weapon_slam, weapon_hmg1,
# weapon_cubemap, weapon_binoculars, weapon_ml, weapon_brickbat
Bármelyiket beírom a konzolba, nem kapom meg.
pl.: give weapon_iceaxe
Valakinek nincs 5lete? Csak mert kíváncsi vagyok ezekre a fegyverekre. Már ha egyáltalán használhatóak, és nem csak kamu ez a "cheat".
Barton 2500+@3200+
1Gbyte ram
Radeon 9800XT 256MB
Ami itt számít az a 256MB-os videókari, mivel ennél ugye nem kell az AGP-porton textúrákat mozgatni játék közben, az elején be tudja tölteni az egészet (a hangakadást másoknál is megoldotta az, hogy a textúrákat visszavették medium szintre).
Ezzel kapcsolatban itt talélsz több infot.