Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Sikerült már valakinek backupolnia, vagy a DT-s - registry-s módszerrel mountolni? Ilyen tempó mellett nem fog sokáig tartani az 1.cd :/ Elvileg mind2 mûködik, gyakorlatilag egyik sem sikerül.

Adversus solem ne loquitor

And5
a híd legvégén vagyok mit kell csinalni ???

Hát, hogy õszinte legyek nemtudom mennyire lett directx 9, attol hogy a hardware level ez az optionsban...
De egyenlõre szerencsére semmi probélma nncs! Sõt visszaállítottam a dátumot ugy sem pedig kivettem az ai_norebuildd... sort. Mondjuk new game-nél kiírja az out of date rebuilding...et, meg 16-ai dátumnál is, de viszont, ha 3szor is néztem és amit elmentettem az (elsõ pálya elején), ott többszörre sem ír kis semmit! Ilyenkor, néztem 1x, new game-nél sem ír ki semmit😊 Új pályánál attol tartok már ki fog írni megint "jókat😊😞
termeszetesen, 1 kattintasra frissul minden, nem kell patch installerekkel szorakozni.

köszi,már sikerült 😊
az ajtó megvolt,csak a vasdarabot kellett kivenni az ajtó hátuljából!

5J52E-FVKXV-882FQ-YJXRQ-DOD98

Faki
Én erra azt mondom, hogy elõbb nézz szét mielõtt HL2-höz nyúlsz. Nem baszogatlak, csak olvasgass kicsit a dolgok után, mielõtt lehúznak még 4 rugóval.

nemcsakfeel
A steamem automatikusan letölti, ha van update?

*hihi ** *

IMYke2.0.0.0
SPOILER!

Szemben, jobb kéz oldalon látod a leszakadt lépcsõt... ott kell lereszkedni az alatta lévõ szintre, majd még egy ilyen trükk és ott az ajtó a sarokban...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[NST]Cifu
Õ akarja megcsinálni. Csak szerintem a Valve annyira megkeverte a dolgokat, hogy a kilopott alfa és a véglelges változat kellõen inkompatibilis legyen, hogy ne vihánckodjon senki vele...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

valaki segítsen!elakadtam:
itt hogy kell továbmeni?

[NST]Cifu
LoL!!!!!
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? 😊)))

Mas-Thief
Hol találtál ilyen modot?

VRSDM
nem tud vki serial numbert adni amit beregisztrálhatok a steam-en??? hátha ugy majd elindul... (ötbb mint valószínû) privibe hogyha lehet..

u dont have to listen anybody else but me

jajj leírtam hogy bementem az ablakon és semjmi nincs bent...

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

nemcsakfeel
nemcsakfeel
hi
nekem új dolgok :

Half-Life 2 Multiplayer v1.1 Alpha((i)) 31 12/0 File Rush 26 Nov

Half-Life 2 Mod - MechMod Alpha Video((i)) 69 10/0 File Rush 26 Nov

*hihi ** *

zoli80
gondolhattam volna csak nagy volt a káosz😊

zoli80
basszus,logikus😊

nem volt könnyü kocsi nélkul😊

gravigunnal visszafordíthatod a buggyt a kerekeire
elmentél addig kocsi nélkül? grat! amúgy a gravy gunnal lehet vissza borítani a kocsit.

http://thenamelessphoto.com/

Menjel vissza az autodert es gondolkodjal egy picit hogy mivel lehetne felforditani, nincs sok variacio.

zoli80
sziasztok!van egy kis(nagy) problémám annal a résznél ahol eloszor adnak buggyt.amikor ledobnak akkor fejjel lefele érkezik a gép és nem tudom megforditani.elindultam gyalog,eljutottam ahhoz a részhez ahol a kezedbe nyomják az rpg-t és ki kell loni a repulo izét.ki is lottem aztan mondja az arc hogy szaljak be az automba és o kinyitja a kaput.vassza meg,nincs autóóm!mit tegyek szerintetek?

takraj
Apró probléma...
=================
Megprószáltam elkezdeni a "kimaradt jelenetek" c. modot, de nem igazán akarócccik mûxeni... Az új engine valahogy nem kompatibilis az elõdjével... egyszerûen nem lehet megnyitni se a pályákat, se a demókat.... 5let? kép

Másik, hogy az alfát csak OpenGL-ben lehet futtatni v. tudja a direct 3D-t is?

Harmadik: Hogy lehet azt megcsinálni, hogy pl.: "hl2.exe -steam -game <modnév>" -re elinduljon a mod és ne csak a hl2?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Hi!

Olyan problélmám lenne hogy mikor elöjön az aktatáskás arc a végén dumálni akkor kb fél perc után kifagy a gép memoria hibával, pedig elõtte egyszer sem fagyott. Tud esetleg valki valmi tippet adni?

thx elörre is
VRSDM
mit kell teniii hogyha a steam nem akar offline modban elindulni(kiirja hogy EERRROORRR)??? hogyha meg online-ban inditom akkor amikor már majdenm betöltötte a chapter egyet kifagy és ledob a netrõl, most mit tegyek???

u dont have to listen anybody else but me

[NST]Cifu
SPOILER!!!

(ezt tegyétek már ki azért az ilyen dolgoknál, ha kérhetlek titeket!)

1.: Elõször is védd meg Alyx-ot a két oldalról rohamozó Combine katonáltól.
2.: Amikor szól, hogy kikapcsolta a shield-et, és használd a gravitációs fegyvert, akkor a mögötte lévõ részen lévõ generátorhoz mész, amelyben egy üveggyöngy szerû energiagolyó jár le-fel. Szépen a fegyverrel "kihúzod" a golyót és...

tHoMaSmAn
helikoptert szijjelövöd, a kaput meg kinyitod, nem?
kapu mellett létránn fel, tekerõt megteker--->kapu nyilik

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

Üdv a liftes dolognál nekem az vált be hogy visszamásoltam az eredeti valve.rc file-t.
Smuge
mit kell ott csinálni amikor csaj álla terminálnál szökökút mögött és balrol,jobbrol özönlenek befelé a katonák? 12. chapter asszem . Aztán mondja hogy használjam a gravitácios fegyvert, de mire?

Off:Bocsánat, de nem tudom megállni (talán az ital teszi), de olyan jókat nevetek ezeken a hozzászólásokon. Bezzeg, mikor én kezdtem számítógépes játékokkal foglalkozni nemhogy NET, de még PC sem volt. Egy C64 már nagy dolognak számított, és azon játékoknál rá kellet jönni, mit is kell csinálni!!!
Ennyi.
Mégyegyszer, sorry!

ON:

And5
THX<#worship>

Seth
turbo---default shift <#sniffles>

PSN ID.: Beegabor

And5
HELP ott tartok hogy át kell ugratni a kocsival a tuloldalra de sose sikerul mit kell cisnalni vagy merre kell menni ?

baszki,tényleg!
köszi!<#worship>

Seth
a szélsõ ablak ki van törve ott kell kiugrani...szekrényeket vidd el elõle

valaki segítsen!hogy kell tovább menni?nova prospekt a pálya neve!

Blekk Síp
Köszike! 😊

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

hát nem az 😄
ez az

[NST]Cifu
stop

(a konzolba)

Blekk Síp
ÁÁá! Már megvan, hogy kell felvenni, de hogy lehet leállítani a felvételt? :]]

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

[NST]Cifu
record <filenév>

Seth
Nekem meg az jött be ha hátat fordítottam neki amíg beszélt( a liftbe nem mentem be). Visszafordultam és lám bennt volt a liftben.Pedig elõtte mindegyik verziót kipróbáltam. Akkor hogy is van ez?? 😊)

Blekk Síp
Próbáltam a konzolba beírni, hogy record, de nem nagyon csinált semmit

[NST]Cifu
Csináljak egy "Hogy használjuk az SG fórumát" FAQ-ot? 😊))

A liftes dologra meg korábban is javasoltam, ha van biztos megoldás, én szivesen belerakom. De ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, tuti megoldás nincs. Valakiek a mentés jött be, valakinek az, ha elõrement a liftbe, valakinek ha átállította a dátumot 16.-ára, valakinek az, ha kivette az Ai_disable-t az autoexec.cfg-bõl... szóval ez a liftes dolog egy nagy-nagy enigma...

Blekk Síp
Hogy lehet ilyen demókat felvenni?

Seth
ezt is bele kellene írni a faq-ba nem?? ?😊

NeoMaN
f6-f9

[NST]Cifu
Ott lent alul van az SG-nek egy hozzászóláskeresõje, beírod, hogy "lift" és rányomsz a "mehet" gombra. Ez szépen kiadja az összes hozzászólást ebbõl a topicból, amiben a "lift" szó szerepel. Már többféle ötlet volt (mentésektõl kezdve a legkülönfélébb elötte/utána megyek trükkök), lehet szemezgetni...

Már csak Copy/Paste-el nyomom... 😊)

Gondolom, délután. Lassan fél 3. Mert?