Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Adversus solem ne loquitor
De egyenlõre szerencsére semmi probélma nncs! Sõt visszaállítottam a dátumot ugy sem pedig kivettem az ai_norebuildd... sort. Mondjuk new game-nél kiírja az out of date rebuilding...et, meg 16-ai dátumnál is, de viszont, ha 3szor is néztem és amit elmentettem az (elsõ pálya elején), ott többszörre sem ír kis semmit! Ilyenkor, néztem 1x, new game-nél sem ír ki semmit😊 Új pályánál attol tartok már ki fog írni megint "jókat😊😞
az ajtó megvolt,csak a vasdarabot kellett kivenni az ajtó hátuljából!
Szemben, jobb kéz oldalon látod a leszakadt lépcsõt... ott kell lereszkedni az alatta lévõ szintre, majd még egy ilyen trükk és ott az ajtó a sarokban...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
itt hogy kell továbmeni?
Ezt ugye te sem gondoltad komolyan? 😊)))
u dont have to listen anybody else but me
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
*hihi ** *
nekem új dolgok :
Half-Life 2 Multiplayer v1.1 Alpha((i)) 31 12/0 File Rush 26 Nov
Half-Life 2 Mod - MechMod Alpha Video((i)) 69 10/0 File Rush 26 Nov
*hihi ** *
http://thenamelessphoto.com/
=================
Megprószáltam elkezdeni a "kimaradt jelenetek" c. modot, de nem igazán akarócccik mûxeni... Az új engine valahogy nem kompatibilis az elõdjével... egyszerûen nem lehet megnyitni se a pályákat, se a demókat.... 5let? kép
Másik, hogy az alfát csak OpenGL-ben lehet futtatni v. tudja a direct 3D-t is?
Harmadik: Hogy lehet azt megcsinálni, hogy pl.: "hl2.exe -steam -game <modnév>" -re elinduljon a mod és ne csak a hl2?
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Olyan problélmám lenne hogy mikor elöjön az aktatáskás arc a végén dumálni akkor kb fél perc után kifagy a gép memoria hibával, pedig elõtte egyszer sem fagyott. Tud esetleg valki valmi tippet adni?
thx elörre is
u dont have to listen anybody else but me
(ezt tegyétek már ki azért az ilyen dolgoknál, ha kérhetlek titeket!)
2.: Amikor szól, hogy kikapcsolta a shield-et, és használd a gravitációs fegyvert, akkor a mögötte lévõ részen lévõ generátorhoz mész, amelyben egy üveggyöngy szerû energiagolyó jár le-fel. Szépen a fegyverrel "kihúzod" a golyót és...
kapu mellett létránn fel, tekerõt megteker--->kapu nyilik
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
Ennyi.
Mégyegyszer, sorry!
ON:
köszi!<#worship>#worship>
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
PSN ID.: Beegabor
A liftes dologra meg korábban is javasoltam, ha van biztos megoldás, én szivesen belerakom. De ahogy olvasgatom a hozzászólásokat, tuti megoldás nincs. Valakiek a mentés jött be, valakinek az, ha elõrement a liftbe, valakinek ha átállította a dátumot 16.-ára, valakinek az, ha kivette az Ai_disable-t az autoexec.cfg-bõl... szóval ez a liftes dolog egy nagy-nagy enigma...
Már csak Copy/Paste-el nyomom... 😊)