Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(en bevennem 😉)
(Nah en is megemesztettem a gamet, es ordiit egy jokis kiegeszitoert!)
Ha van fegyvered, akkor ki kell lõni elõször a helit.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
én tudom<#crazya>#crazya>
AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro
Elakadtam!!!Még az eleje felé járok.Amikor egy csónak szerüséggel kell menni,alagutakon keresztül,és eljutok egy olyan helyre,h jobb oldalt áll két piros hajó,balra meg egy baszott nagy kapu,ami zárva van.Itt mit kell csinálni???Meg van egy helikopter ami lövöldöz...
Aki tud segijjen!
Thx
Mi a rák van vele? csak a forumhoz tudok hozzáférni!!
Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
azokat ellövöd gravity gunnal, mögötte a szellõzõ és ott lehet továbbmenni, ha ez az amire gondolok
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Connection to Steam server lost.Could notacquire nessecary game files.
Nem tudja valaki mit kell csinálni ilyenkor?
nice legs. what time to open?
Quote:
Speaking during a recent press briefing at Valve HQ, Newell is said to have revealed that, at this stage, the company envisage Half-Life 2 female NPC Alyx as playable in Half-Life 3, and promised more alien-based revelations.
Röviden: egy svéd magazin szerint elképzelhetõ, hogy a HL3 (vagy a HL2 küldetéslemezén) Alyx már mint játszható karakter lesz. De ez csak szóbeszéd, nincs hivatalos megerõsítés.
Elõszõr is, hogy pontosan milyen hibaüzenetett írt ki?
Másodszor milyen szoftver/hardver környezetben lépett fel a hiba? Milyen videókártya, milyen driver, stb.
Látatlanban csak ötleteket tudok adni: rakd fel a legújabb videókártya drivert. Ennyi.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
u.i.:használtam már a keresõt is meg a FAQ-t is<#email>#email>
"vessetek a mókusok közé" :)
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Tudom, vegyem meg. Egyéb tipp?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
4 rugót kifizettél egy warez játékért???????????
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Élet császára vagy ecsém!!! Egy BAJNOK!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"