Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
Szvsz Alyx lesz ... (a katona mar volt a Blue Shift-ben)..de azt se tartom elkepzelhetetlennek, hogy mind 2 karakter kapjon 1-1 kieg lemezt!
(en bevennem 😉)

(Nah en is megemesztettem a gamet, es ordiit egy jokis kiegeszitoert!)
Szerintem a küldetés lemezen majd azzal a katona csákóval kell mennünlk aki a legelején leveszi a sisakját elõttünk... a nevét nem tom most..
a patch nem segített! leírnád röviden a konfigodat?

[NST]Cifu
Hát ez így kicsit kevés... Ha nincs még fegyver a hajón, akkor ha jól sejtem, ki kell szálni a csónakból, és jobbra van egy ajtó, amelyen keresztül be tudsz menni a kapu melletti bunkerbe, hogy kinyisd a kaput.
Ha van fegyvered, akkor ki kell lõni elõször a helit.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Elvileg 1-2 napja jött ki hozzá a Steam-en a patch, mondjuk nekem eddig sem volt problémám vele (amúgy nem a RAM, hanem az AGP terén volt valami gebasz, amikor az AGP-n keresztül textúrákat mozgatott, akkor voltak gondok).

TDK
ez németül mit jelent?<#ravasz1>
én tudom<#crazya>

AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro

TDK
ich bin osama bin laden

TDK
nekem is

Hang-akadás ügyben van bármi fejlemény? Kipróbáltam 1GB rammal, ugyanúgy akad, mint 512-vel...😞

Seth
hát nekem mûködik.....

PSN ID.: Beegabor

Hella!
Elakadtam!!!Még az eleje felé járok.Amikor egy csónak szerüséggel kell menni,alagutakon keresztül,és eljutok egy olyan helyre,h jobb oldalt áll két piros hajó,balra meg egy baszott nagy kapu,ami zárva van.Itt mit kell csinálni???Meg van egy helikopter ami lövöldöz...
Aki tud segijjen!
Thx
tHoMaSmAn
Sziasztok!! Nézte valaki mostanában az nforce-ot??
Mi a rák van vele? csak a forumhoz tudok hozzáférni!!

Thomas ASUS M2V | AMD 64 X2 3800+ AM2 | 1024Mb DDR RAM | Sapphire RADEON X1950XTX 512Mb

RelakSfromhome
Tényleg, mi lesz, ha megölik a warezt? Még drágábbak lesznek a progik, mert nem lesz ingyér konkurrencia?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

lõl

RelakSfromhome
Naés? Én meg 10-et. Lehet mondani, hogy annyiért eredetit is kapok. Igen. Eredetileg legális volt, de aztán jött a banán <#idiota>

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

a felsõ szobában ha minden igaz van két ciánkék szinü szekrény
azokat ellövöd gravity gunnal, mögötte a szellõzõ és ott lehet továbbmenni, ha ez az amire gondolok

zsomborm
Hogy lehet HL2-vel LAN-on játszani? Ás ha megvan a hl2 a Source-t be lehet valahogy hozmni? Csak a hl2 van meg??

JuanG
tényleg 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Egy konzolparancs az egesz 'mod' 😊
JuanG
a bullettime modot próbálta már valaki? Milyen? én most melózom 😞(

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

zsomborm
ha megvan a hl2 source-t hogy tudom behozni?

TiMoN
és azt még esetleg megtood mondani hogy csinálhjam meg ugy hogy legyen online play?

-TiMoN-

Innen szedd le a fixet:Half-Life_2_Fixall_P_1.rar
TiMoN
köszi! megy.

-TiMoN-

[NST]Cifu
Elvileg a HUD jobb oldalán mindig kiírja azt a dolgot, amit éppen használod kell, amikor elõször van szükséged rá (USE gomb a váróban a doboz szemetesbe való tevéséhez, stb.). Itt is kiírja, és azt is, hogy éppen milyen gomb van hozzárendelve (vagy ha nincs, akkor azt).

Pharaoh
Kösz, azt nem mondták hogy nirto is van benne.

[NST]Cifu
Én nem tudom a te megoldásodat, de ha eredeti játéknál írja ki, akkor valamiért a Steam nem tud kimenni a netre (pl. Tûzfal), ha meg odavetõdött verziód van, akkor rakd fel a cracket. 😊)

Pharaoh
Ha az elején ítja ezt ki és nem a proper van meg, akkor tedd fel a fix-et.

[NST]Cifu
Esetleg használd a turbót (futás gomb).....

SASboy
Aki tudja a megoldásomat pls mondja meg.
Connection to Steam server lost.Could notacquire nessecary game files.
Nem tudja valaki mit kell csinálni ilyenkor?

nice legs. what time to open?

Pharaoh
Mikor a tengerparton vagyok és megkaptam az autót,az elején a leszakadt úton hogy kell átugratni? Már mindent megpróbáltam, de mindig csak a túloldal szegéjének vágódok neki.

Smuge
Továbbra is kérdezem nincsen még valami no-cd crack hogy nekérje cd-t? ( dobozos verziorol van szo )

[NST]Cifu
Próbáld meg kikapcsolni a VPU recovery-t.

Ok.Ha mégegyszer elõjön a porléma akkor majd leírom pontosan.Egyébként 9800SE és Catalyst 4.10-s drivernél volt.Most leszedem egy fix file-t, hátha megoldja.

[NST]Cifu
It seems that a Swedish Gaming magazine has broken its NDA and is reporting that Valve are planning for Half-Life 3 or an Expansion of Half-Life 2 based on the Source engine. This is still a rumour and is in no way official.

Quote:
Speaking during a recent press briefing at Valve HQ, Newell is said to have revealed that, at this stage, the company envisage Half-Life 2 female NPC Alyx as playable in Half-Life 3, and promised more alien-based revelations.

Röviden: egy svéd magazin szerint elképzelhetõ, hogy a HL3 (vagy a HL2 küldetéslemezén) Alyx már mint játszható karakter lesz. De ez csak szóbeszéd, nincs hivatalos megerõsítés.

[NST]Cifu
Ez így édeskevés, ugyanis ennyi alapján a kutya se fogja tudni, hogy mi a bajod. Ha azt akarod, hogy érdemben segíthessen valaki, a következõket szedd össze:

Elõszõr is, hogy pontosan milyen hibaüzenetett írt ki?
Másodszor milyen szoftver/hardver környezetben lépett fel a hiba? Milyen videókártya, milyen driver, stb.

Látatlanban csak ötleteket tudok adni: rakd fel a legújabb videókártya drivert. Ennyi.

Shodan
Ugy is továbbjuthatsz hogy valami tárgyat odadobsz ami megállíitja a forgást!

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

fitutufi
Half-Life 3 mikor jön ki ? <#eplus2><#idiota>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Nah meg van az elsõ hiba nálam.Most lépett ki a gammából.Vmi a videokártya driverével volt vmi gond, meg hogy a grafikuskártya holdponton esett át.Erre van már vmi megoldás?

[NST]Cifu
???? Gugolni bármikor tudsz... Hozzá van rendelve valamilyen billentyû?

[NST]Cifu

<#help>Eredeti HL2-n(kuponos)mért nembírom beüzemelni a magyarosítást?Már minden álltalam ismert módon megpróbáltam de nem megy.<#help>
u.i.:használtam már a keresõt is meg a FAQ-t is<#email>

"vessetek a mókusok közé" :)

tibor16
próbáltam, de nem engedi a játék, -aszondja nem használható opció...lehet, hogy elõtte kell csinálni vmit?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

[NST]Cifu
Ha legugolsz, a forgó penge alatt szépen át tudsz bújni...

Promi
hl2.exe -steam -console -heapsize 256000 -nojoy -noipx -game cstrike
BEAST
<#nezze><#hehe>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nova prospektnél hogy lehet tovább menni?Elértem egy teremhez ott tovább megyek,felmegyek egy lépcsõn,van egy szoba,de ott nem lehet tovább menni!

dronkZero
Az természetes krekkelt HL2nél, hogy kb a játék felétõl szép fokozatosan elkezdett összehullani? Elõször csak a menü load game-je vágott ki desktopra, aztán egy idõ után a quick load is, most meg már amint betölti a menüt, kirak...
Tudom, vegyem meg. Egyéb tipp?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Blasta
LOOOOL
4 rugót kifizettél egy warez játékért???????????

:-DDDDDDDDDDDDDDDDDD

Élet császára vagy ecsém!!! Egy BAJNOK!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Érdemes inkább megvenned!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"