42676
  • Muhu
    Bah átírtam sv-re és működött. De azért segíthetettetek volna, hogy pár héttel korábban meglegyen. Na mind1
  • xNoodlex
    2009 vége felé
  • Aquir
    nem rossz
  • Blekk Síp
    Mikor jön?
  • xNoodlex
    Jön a szinkron.
    HL2 szinkron trailer
  • GordonPym
    oké, mindenesetre kösz.
  • Aquir
    ha nem látszódik a játékok között és nem egy másik steam könyvtárba csinálta bele akkor nemtom
  • GordonPym
    Volt újraindítás.És van HL2 .Egyik mod sem fut sem sinlgeplayer sem multiplayer. Egyébként Garry's mod,Combine Destiny,Rock 24.
  • Aquir
    hl2 is legyen ha hl2 mod. és az steamapps :) és indítsd újra a steamet
  • werkfilm
    milyen mod?
  • GordonPym
    Sziasztok!

A modok-kal van egy kis problémám. Installálás után nem jelenik meg a Steam "my games"-ban. A könyvtárban /steammaps>sourcemods/ott megtalálható.Próbáltam már pár javaslatot, de semmi.A "Source SDK Base" is telepítve van. A játék eredeti és beregisztráltam. Ha valakinek van ötlete, kérem segítsen. Köszönöm.
    G.
  • Muhu
    Beírtam a konzolba, de nem fogadja el.Meg tod mondani hova, vagy hogyan kell?
  • Muhu
    Ok, naon köszi!
  • werkfilm
    cl_unlockedchapters 25
  • Muhu
    Hello!
    Sajnos miközben toltam a játékot beszart a gépem és újra kellett rakni.Csakhogy ezzel elvesztek a mentéseim, és még másik fejezetről se tudom indítani,.Szóval, ha megtudnátok mondani, hogy hogyan lehet ezt elkrülni, vagy tudnátok mentés küldeni a [email protected] címre zt nagyon megköszönném.Előre is kösz!
  • Noninnyó
    Mielőtt feljön a lift és kinyílik az ajtaja, ments egyet. Utána ha elakad a dokinő, töltsd be a mentést újra, és elvileg mennie kell tovább. Nekem így sikerült anno, de a VENGEANCE verzióval már simán megy minden bug nélkül. Érdemes azt beszerezni.
  • vadasine
    sziasztok tudna valaki segiteni? a black mesa east pályán járok a dokinő kinyitotta a lift ajtaját de nem száll be velem.mit tegyek? ha van valakinek olyan mentése mely ezen a részen túl van légyszi küldje el a : [email protected] cimre. előre is köszi
  • SZilaJMaGGoT
    Már küldtem neki privit, hol keresgéljen, ha eddig nem vette meg már nem is fogja... :)
  • ollie
    csak eredetivel lehet
  • tommyx
    hogy kell a modokat elindítani? nem eredeti a hl2-őm és sehogy se bírom elindítani a modot. valaki tudna segíteni?
  • Aquir
    a mod az modifikáció, és ahhoz hogy fusson, szüksége van az eredeti játékra, a TF2 pedig mint a hl1 motorjával készített Team Fortress, ugyanúgy önálló játék volt mindig is.
  • RelakS
    Önálló játék pl?
  • ollie
    Hát mi?
  • Aquir
    kár hogy nem mod:)
  • ollie
    Team Fortress 2
  • Aquir
    azért mer' jó, hát jah
  • bakvarnyu
    most látom hogy ez fizetős mod?! http://store.steampowered.com/app/4000/
    akkor felejtős
  • bakvarnyu
    felteszed és steamon keresztül indítod
  • Lacika93
    Interneten,hogy lehet játszani a garrysmod-al? nekem megvan nagyon jó games és szeretnék netten játszani
  • Lacika93
    Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét sikerült működik köszi
  • bakvarnyu
    Na ezt a cowboyost is ki kell próbálni meg a garrysmod-ot.Ageof chivalry -ról én raktam be képet lentebb, figyejjé =).Tegnap este meg a Battle groups-ot toltam multiban amerikai függetlenségi háborús ,egylövetű puskák, kardok stb. vicces.
  • Hydroceph
    "Save, then rename the text file to ai_fix.cfg, right click the file and set it to read only.
    Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following"

bocs, ezt nem kell látnod benne, csak véletlen mástoltam :)
  • Hydroceph
    figy, hl2/cfg mappádban csinálj egy txt fájlt, ezt másold bele:

ai_norebuildgraph "1"
    ai_disable "0"

mentsd el, és legyen a neve ai_fix.cfg, utanna jobbgombot rá tulajdonsagok és irásvédettre.
    ezutan keresd meg a valve.rc fájlt, (nemtom hol van) nyisd meg egy jegyzettomb vagy akármivel, ezt kell látnod benne:

Save, then rename the text file to ai_fix.cfg, right click the file and set it to read only.
    Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following
    // load the base configuration
    //exec default.cfg
    // Setup custom controller
    exec joystick.cfg
    // run a user script file if present
    exec autoexec.cfg
    //
    // stuff command line statements
    //
    stuffcmds
    // display the startup level
    startupmenu

az "exec autoexec.cfg" alá ird be ezt:
    exec ai_fix.cfg

mentsd el és kész

• Lacika93
    És ezt,hogy #41836 hová írjam?
  • Hydroceph
    de szerintem #41836 ezzel jobban jársz
  • Hydroceph
    jobbgomb iconra, tulajdonsagok és ird moge hogy -console
    pl:
    "D:\Program files\...\Half life 2\hl2.exe" -console
  • Lacika93
    © Hydroceph köszi szépen de,hogy lehet console-val indítani a hl2-öt?
  • Aquir
    Age of Chivalry - középkori csataszimulátor, olyan menet közben mint egy kicsit lassított felvétel hogy lásd hogy ki hogyan időzíti a suhintását vagy hogy eltaláld nyilakkal stb.

Garry's mod - a legnagyobb

Fistful of Frags - vadnyugati lövöldözős, a pályán elhelyezett ládákból folyamatosan pénzt kell szedni és aki kiszedte azt védeni kell amíg egy bizonyos idő eltelte után (ha a hordozó/hordozók nem halnak meg) a csapathoz verődik a pénz és nagyobb cuccokat tudnak venni (dinamitos nyíl a kedvenc )

Pirates, Vikings and Knights II - a nagy kedvenc, esetlegesen ajánlom, mindhármójuknál 2 kasztot lehet választani, ládák ellopása egymástól és amennyi van a saját helyen annak a számlálója éri el előbb a 0-át és az nyer, vagy szent grált kell megszerezni mindig attól aki birtokolja (ekkor ő és a közeli csapattársai élete regenerálódik a halálig, mindenki őket támadja ekkor), vagy harc ujjáéledés nélkül az utolsó emberig nagy belátható arénákban
  • bakvarnyu
    tudtok még egyéb jó HL2 modokat? pl insurhgency az fasza
  • Hydroceph
    vagy

Here is the solution for A.I.disabled bug:

Go into your hl2\cfg\ folder, and create a txt file, inside this text file, write the following lines.
    ai_norebuildgraph "1"
    ai_disable "0"

Save, then rename the text file to ai_fix.cfg, right click the file and set it to read only.
    Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following
    // load the base configuration
    //exec default.cfg
    // Setup custom controller
    exec joystick.cfg
    // run a user script file if present
    exec autoexec.cfg
    //
    // stuff command line statements
    //
    stuffcmds
    // display the startup level