42676
-
Muhu #41875 Bah átírtam sv-re és működött. De azért segíthetettetek volna, hogy pár héttel korábban meglegyen. Na mind1 -
2009 vége felé -
nem rossz -
Mikor jön? -
Jön a szinkron.
HL2 szinkron trailer -
GordonPym #41870 oké, mindenesetre kösz. -
ha nem látszódik a játékok között és nem egy másik steam könyvtárba csinálta bele akkor nemtom -
GordonPym #41868 Volt újraindítás.És van HL2
.Egyik mod sem fut sem sinlgeplayer sem multiplayer. Egyébként Garry's mod,Combine Destiny,Rock 24.
-
hl2 is legyen ha hl2 mod. és az steamapps :) és indítsd újra a steamet -
milyen mod? -
GordonPym #41865 Sziasztok!
A modok-kal van egy kis problémám. Installálás után nem jelenik meg a Steam "my games"-ban. A könyvtárban /steammaps>sourcemods/ott megtalálható.Próbáltam már pár javaslatot, de semmi.A "Source SDK Base" is telepítve van. A játék eredeti és beregisztráltam. Ha valakinek van ötlete, kérem segítsen. Köszönöm.
G. -
Muhu #41864 Beírtam a konzolba, de nem fogadja el.Meg tod mondani hova, vagy hogyan kell? -
Muhu #41863 Ok, naon köszi! -
cl_unlockedchapters 25 -
Muhu #41861 Hello!
Sajnos miközben toltam a játékot beszart a gépem és újra kellett rakni.Csakhogy ezzel elvesztek a mentéseim, és még másik fejezetről se tudom indítani,.Szóval, ha megtudnátok mondani, hogy hogyan lehet ezt elkrülni, vagy tudnátok mentés küldeni a [email protected] címre zt nagyon megköszönném.Előre is kösz! -
Mielőtt feljön a lift és kinyílik az ajtaja, ments egyet. Utána ha elakad a dokinő, töltsd be a mentést újra, és elvileg mennie kell tovább. Nekem így sikerült anno, de a VENGEANCE verzióval már simán megy minden bug nélkül. Érdemes azt beszerezni. -
vadasine #41859 sziasztok tudna valaki segiteni? a black mesa east pályán járok a dokinő kinyitotta a lift ajtaját de nem száll be velem.mit tegyek? ha van valakinek olyan mentése mely ezen a részen túl van légyszi küldje el a : [email protected] cimre. előre is köszi -
Már küldtem neki privit, hol keresgéljen, ha eddig nem vette meg már nem is fogja... :) -
csak eredetivel lehet -
tommyx #41856 hogy kell a modokat elindítani? nem eredeti a hl2-őm és sehogy se bírom elindítani a modot. valaki tudna segíteni? -
a mod az modifikáció, és ahhoz hogy fusson, szüksége van az eredeti játékra, a TF2 pedig mint a hl1 motorjával készített Team Fortress, ugyanúgy önálló játék volt mindig is. -
Önálló játék pl? -
Hát mi? -
kár hogy nem mod:) -
Team Fortress 2 -
azért mer' jó, hát jah
-
most látom hogy ez fizetős mod?! http://store.steampowered.com/app/4000/
akkor felejtős -
felteszed és steamon keresztül indítod -
Lacika93 #41847 Interneten,hogy lehet játszani a garrysmod-al? nekem megvan nagyon jó games és szeretnék netten játszani
-
Lacika93 #41846 Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét sikerült működik köszi 

-
Na ezt a cowboyost is ki kell próbálni meg a garrysmod-ot.Ageof chivalry -ról én raktam be képet lentebb, figyejjé =).Tegnap este meg a Battle groups-ot toltam multiban amerikai függetlenségi háborús ,egylövetű puskák, kardok stb. vicces.
-
Hydroceph #41844 "Save, then rename the text file to ai_fix.cfg, right click the file and set it to read only.
Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following"
bocs, ezt nem kell látnod benne, csak véletlen mástoltam :) -
Hydroceph #41843 figy, hl2/cfg mappádban csinálj egy txt fájlt, ezt másold bele:
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"
mentsd el, és legyen a neve ai_fix.cfg, utanna jobbgombot rá tulajdonsagok és irásvédettre.
ezutan keresd meg a valve.rc fájlt, (nemtom hol van) nyisd meg egy jegyzettomb vagy akármivel, ezt kell látnod benne:
Save, then rename the text file to ai_fix.cfg, right click the file and set it to read only.
Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following
// load the base configuration
//exec default.cfg
// Setup custom controller
exec joystick.cfg
// run a user script file if present
exec autoexec.cfg
//
// stuff command line statements
//
stuffcmds
// display the startup level
startupmenu
az "exec autoexec.cfg" alá ird be ezt:
exec ai_fix.cfg
mentsd el és kész
-
Lacika93 #41842 És ezt,hogy #41836 hová írjam? -
Hydroceph #41841 de szerintem #41836 ezzel jobban jársz -
Hydroceph #41840 jobbgomb iconra, tulajdonsagok és ird moge hogy -console
pl:
"D:\Program files\...\Half life 2\hl2.exe" -console -
Lacika93 #41839 © Hydroceph köszi szépen de,hogy lehet console-val indítani a hl2-öt? -
Age of Chivalry - középkori csataszimulátor, olyan menet közben mint egy kicsit lassított felvétel hogy lásd hogy ki hogyan időzíti a suhintását vagy hogy eltaláld nyilakkal stb.
Garry's mod - a legnagyobb
Fistful of Frags - vadnyugati lövöldözős, a pályán elhelyezett ládákból folyamatosan pénzt kell szedni és aki kiszedte azt védeni kell amíg egy bizonyos idő eltelte után (ha a hordozó/hordozók nem halnak meg) a csapathoz verődik a pénz és nagyobb cuccokat tudnak venni (dinamitos nyíl a kedvenc
)
Pirates, Vikings and Knights II - a nagy kedvenc, esetlegesen ajánlom, mindhármójuknál 2 kasztot lehet választani, ládák ellopása egymástól és amennyi van a saját helyen annak a számlálója éri el előbb a 0-át és az nyer, vagy szent grált kell megszerezni mindig attól aki birtokolja (ekkor ő és a közeli csapattársai élete regenerálódik a halálig, mindenki őket támadja ekkor), vagy harc ujjáéledés nélkül az utolsó emberig nagy belátható arénákban -
tudtok még egyéb jó HL2 modokat? pl insurhgency az fasza -
Hydroceph #41836 vagy
Here is the solution for A.I.disabled bug:
Go into your hl2\cfg\ folder, and create a txt file, inside this text file, write the following lines.
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"
Save, then rename the text file to ai_fix.cfg, right click the file and set it to read only.
Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following
// load the base configuration
//exec default.cfg
// Setup custom controller
exec joystick.cfg
// run a user script file if present
exec autoexec.cfg
//
// stuff command line statements
//
stuffcmds
// display the startup level