Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Nem tudjátok,hogy mi volt gordon freeman elsõ mondata?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Annyi lenne a kérdésem hogy az eredeti HL2 õt lehet e offline(net nélkül) telepíteni mert volt ekörül valami kavarás!
Köszönet!
LETÖLTÉS!!!
Qwerty4
De most már megoldódtak a gondaim,me tesóm újrarakta a gépet,és most má felmegy a gépre a steam😊
Ha CD-s verziód van add meg a steamnek a CD-kulcsod és letölti neked a frisset. Ha nem eredeti szerezz be GCF alapú crackelt verziót.
ez volt az😊
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Vki meg tudná mondani honnan tudom letölteni a játékot?
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Black Mesa: Source-ot illetõen?
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nekem a half-life 2 minig kiirja azt hogy A.I.disabled... mit csináljak???tudna valaki segíteni??
Leszedtem a hl2 dm-et (nem steammel),felraktam a gépre,elindítom,és egyszerûen nem tudok belépni egyik szerverhez sem<#rinya>#rinya>
Mert ilyen ít ki: A verziód nem illeszti össze a szervert.Kérjük indíts újra a játékot.
Újra is indítottam de,ugyan ezt írja ki!
HELP
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Qwerty4
Hát nagyon jól esik, hangulat kiváló.Ez a legjobb HL rész, toronymagasan a legjobb!<#smile>#smile>
Qwerty4
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"