Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blekk Síp
<#idiota>

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy mi volt gordon freeman elsõ mondata?
Aquir
jah hogy a kocsi maradhatott ott.. bár én amikor eleinte gyalog mentem tovább, akkor volt egy ugratós rész amit kocsival lehet csak átugrani nem? vagy ilyen simán lehet gyalog is menni?

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nohab
Van egy rossz hírem. Azt a pályát újra kell kezdened. A kocsi amibe beszállsz és felborul, vissza kell állítani, majd azzal továbbmenni. Nálam is ez volt, míg nem játszottam ki magyarul ami kb. a 3. volt.
SZilaJMaGGoT
Hát ez nagyon veréb komment volt...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Aquir
nem neked írtam, hanem neki. egyébként meg nem emlékszem most melyik részre gondol, de egy leírás a helyrõl, screenshot a játékból vagy egy másik fórumozó aki emlékszik - fog ez esetben segíteni 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

mascarun
Aham!
Ez piszkosul nagy segítség volt!
Kösz szépen!<#mf1>

Aquir
Meg kéne érteni mit mond, már ha nem következik a környezetedbõl egyenesen az hogy mit kell tenni.

mascarun
Hail!

Annyi lenne a kérdésem hogy az eredeti HL2 õt lehet e offline(net nélkül) telepíteni mert volt ekörül valami kavarás!
Köszönet!

Sziasztok.Én is kipróbáltam a Hali-Life 2-t,és megakadtam!Végig mentem addig hogy egy táborba érkeztem,és ott kaptam egy aknavetõt,és le kelett lõnöm egy gépet!Lelõttem és nem tudom hogyan tovább!Van ott egy kapu de nem tudom kinyitni mert áll ott elötte egy hapsi és pofázik nekem!Lent meg egy rádiós kapcsolatot akar teremteni a kintiekkel!Aki tudja az segítsen!Köszönöm
Qwerty4
Frissítsd a direct x-et elsõ próbálkozásként!<#smile>
LETÖLTÉS!!!

Qwerty4

htr93
Sziasztok segítenétek? végigjátszottam a 2-t, az episode 1et, a kettõnél meg kinyögi hogy a directx nem tetszik neki. Most mi légyen?

Jó,bocsi hogy ide írtam.
De most már megoldódtak a gondaim,me tesóm újrarakta a gépet,és most má felmegy a gépre a steam😊
janos666
Régebbi verziót használsz, de épp mákod van, ma raktam össze egy Valve.Back.Catalog Packot, holnap felnyomom netre. 😊

Csináltam neked egy screenshotot 1920x1200-ban az elsõ pályán vonatozás közben:
nem latok sehol olyan opciot a video fulon, ahol keparanyt lehetne valasztani. igaz, az enyem tort (REALiZE), de nemhiszem, hogy csak ez maradt ki belole. verzioszam 1.1.0.8

janos666
Nem értem a kérdést. A steames verzióban szépen beállítod a video fülön hogy widescreen, aztán kérsz 1920x1200-as felbontást.
Ha CD-s verziód van add meg a steamnek a CD-kulcsod és letölti neked a frisset. Ha nem eredeti szerezz be GCF alapú crackelt verziót.
#41621 re tud vki vmit? blue shift es opposing force hoz is kene egyben!

Aquir
De szinte rögtön elváltunk, mert az a rész volt asszem ahol védeni kellett magam a manhackektõl amik egy fedett helyen jöttek 2 oldalról ( erre jó fedezék volt az újdonsült csaj 😊), és csak azután ugrott le a plafonon a szélcsatornából az igazi Alyx, akit ott kellett hagyni egy gépnél, mert utána rögtön áramosvizes szoba következett, az a másik aki meg jött az pedig oda már nem tudott követni szal sikerült lerázni 😊
ez volt az😊

Noninnyó
Hmm, hármasban csináltátok? Két Alyx-al? Be lehet szállni legközelebb? 😊)

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Aquir
nálam csak második végigjátszásra volt eddig olyan hogy egy új résznél loading után az eredetin kívül még egy Alyx töltõdött be, aki csak némán követett, a másik meg tette a dolgát 😊

blackcalibra
Aztakutyamindenit. Sikerült. Érdekes megoldás.
blackcalibra
A második példa kicsi "kurta" lett, de remélem érthetõ a probléma.
blackcalibra
Egy elég érdekes dologban kérném a segítségeteket, habár lehet ez másnak is elõjöhetett a "sima" HL2-ben. Eddig (rögtön a legelején) amikor találkozok a csajjal(amikor elveri a katonákat) kinyitja a liftet ott megáll a tudomány. A lift felé fordul és onnantól sehová. Hiába megyek be a liftbe, semmi. Ugyanez van asszem a 6. epizódnál amikor az "eõmûnél", bemegyek és miután a csaj a lifthez. Van erre valami megoldás az "uj játék kezdésén" kivül? Mondjuk valami konzolparancs vagy valami. Ha mindig uj fejezetet kezdek nemtudom mirõl maradok le. Nemtudom hogy a továbbiakban lesz-e ilyen liftes rész, de eléggé bosszantó.
TSL16b
És akkor használhatja az eladó többi játékát is, amíg az vissza nem lopja az egészet. Jól ki van ez találva, nehogy eladd már, amit megvettél. <#duma>

janos666
Ha nem a DVD-t kéred el hanem az accountot akkor igen.
bakvarnyu
ha használtan veszek hl2-t fogom tudni használni steam-en?

kössz

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

hi
Vki meg tudná mondani honnan tudom letölteni a játékot?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

Aquir
hát gondolom akkor jön ki, amikor végeznek vele, vagy amikor elkészül... :p

Qwerty4
Nem lehet tudni...

Qwerty4

Blekk Síp
Lehet tudni vmi megjelenési idõpontot a
Black Mesa: Source-ot illetõen?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

artschi
vegyél eredetit, megéri.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Hello mindenkinek.
Nekem a half-life 2 minig kiirja azt hogy A.I.disabled... mit csináljak???tudna valaki segíteni??
De nemtom rárakni a D meghajtóra,mert vmi hibát ír ki,C-re meg csak progik kerülnek,és különben is nincs elég hely a C-n.
ollie
Akkor a Steammel szedd le.

Tudom,hoy nem ide tartozik,de segítség kell!

Leszedtem a hl2 dm-et (nem steammel),felraktam a gépre,elindítom,és egyszerûen nem tudok belépni egyik szerverhez sem<#rinya>
Mert ilyen ít ki: A verziód nem illeszti össze a szervert.Kérjük indíts újra a játékot.
Újra is indítottam de,ugyan ezt írja ki!
HELP
a legjobb az ep1 😊 nekem jobban bejött ez a "robban a citadella futááááááás!!!!! kicsit pörgõsebb mint az alap, sajna alig 2 órámba telt kiakasztani de minden percébõl áradt az a feeling 😊 bár az alap hl2 se volt semmi.

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

artschi
sajnos nem fog összejönni, a dobozon rajta is van, hogy interneten kell regisztrálni, anélkül nem megy sajnos.

Üdv.mindenkinek. Kérlek segítseket. Megvettem az eredeti H.Life ep.2-õt, de ezt a steam-es reg.-ást nem értem. Nem lehetne ezt valahogy kiküszöbölni és enélkül instalálni a játékot? Ha tudtok valami megoldást kérlek közöljétek, ugyanis nem tudom felinstalálni a játékot. Segítségeketek elõre is köszönöm.
Aquir
jah tényleg, pedig úgy repül a zidõ!

Qwerty4
Nem írtam félre, HL2 (alapról) beszéltem.Meg nem is írhattam félre, mert 29 hónapja se Ep1, se Ep2 nem létezett. xD

Qwerty4

Aquir
most persze hogy a hl2 a jobb (habár a hl1 hangulata is lehet jó bárkinek), de ha nem írtad félre és nem a hl2-Ep2-õt mondtad akkor sztem magától értetõdik hogy a hl1 és a hl2 közül ez a jobb 😛 😊

Qwerty4
29 hónap után újból elõvettem most az ex-kedvenc gamemet, a Half-Life 2-õt.
Hát nagyon jól esik, hangulat kiváló.Ez a legjobb HL rész, toronymagasan a legjobb!<#smile>

Qwerty4

Aquir
milyen gázsütõt? képet róla ha máshogy nem megy

Scottt
Srácok van egy steames cd kulcsom egy másik játékoz.Azzal feltudom ezt telepíteni?Mert szeretnék Ezzel a moddal játszani de kell hozzá a HL2.Vagy megkell vennem?Vagy hogy tudnék játszani vele?

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Hali. Half Life 2-ben elakadtam annál a pályánál, ahol a liftbe bele kell dobni a gázsütöt, és átugrani azon a micsodaán. NA ott megyek az alagútba, elérek a gáthoz, de a csajszi nem csinál semmit, nem nyitja fel nekem az ajtót, csak néz jobbra ballra és annyi. Ilyenkor mit csináljak?

janos666
Játsz inkább a HL 1 : Sourceval, ott tuti be lehet állítani 16:10-es felbontásokat menübõl is, de cfg-bõl szinte bármit...
Aquir
csorog

porog a topic 😊