Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qtab986
Szuper!Már a Chapter 4 - You Buy/Trade/Sell? Well, we Reclaim részen vagyok.Ez valahogy nem annyira szívatós.

Aquir
Elég sok része van, de mivel nagy az egész meg régen toltam, nem rémlik a pontos útvonal (bejárat, át a dolgokon, az elektromos áramos vizû hattyúcsónaknál nézz el jobbra, nézz el elõre miután a hattyún utaztál.)

Figyelj: nézz be mindenhova. minden szegletbe. Valahol tovább lehet jutni. csinálj videót arról hogy mindent körbejársz. De mindenképp tovább lehet menni. Nyiss ki ajtókat, mozgass fordíts el kart ha van valahol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

qtab986
Ha 1 órája futom ugyanazokat a köröket akkor elfogy a türelmem.Ez egy lélektani határ.

Aquir
menj mindenhova nyomj meg mindent lõj le mindenkit és így mindig végig tudsz menni =)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

qtab986
Szuper!Megcsináltam.Chapter 3 - Fun times at the Carn'evil'-ben mit kell csinálni?Egy vidámparkban császkálok de itt semmi se történik.

Aquir
a pókhálós barlang elõtt ugye ki kellett szabadítani az (asszem zöld füves) téren a rombuszokat a kupolából, utána elhaladsz a barlangon keresztül a kijáratnál elhalad egy helikopter és a kijáratból lefele egy teleportba kell ugrani

qtab986
Ha valaki tudja segítsen mit kell csinálni Absolute Redemption-ben (Chapter 2 - Himalayan Madness) a barlang végén ami a hegy oldalából néz ki.Tényleg csomó dolgot megpróbáltam.Amit bírtam megütögettem,robbantottam,használni próbáltam de nem jövök rá.

qtab986
Hányszor van az,hogy beírom a problémám és utána amikor nekiállok játszani rögtön megoldódik!
Most 1 órája átmentem egy barlangon aminek a vége egy hegy oldalából néz ki.Ott rekedtem.

qtab986
Velük (rombusz) még nem találkoztam de ninjanõ sok van.
Konkrétan az a probléma,hogy egy rácsos ajtót kell kinyitnom.Egy pincében az asztalon találtam egy kulcsot amivel kinyitottam egy nagy rácsos kaput.Átmentem a terecskén aminek a közepén van egy üveg félgömb.Mögötte van a sziklában a rácsos ajtó.Szerintem ezt kell kinyitni csak nincs hozzá kulcs.
Azt hiszem ez a Chapter 2 - Himalayan Madness.

Mr Bishop
Játékok játéka...
No comment...

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Aquir
nem nehéz😊 igazából csak kis repülõ rombuszokat kell kiszabadítani 😊

qtab986
Absolute Redemption végigjátszást tud valaki?

qtab986
Rájöttem mit kell csinálni.

qtab986
Elakadtam a Uss Darkstar-ban.A játék Bridge Tower részére kell eljutnom.A kapitány szobájában megszereztem a biztonsági kártyát.Hova kell vele menni?Itt van végigjátszás de nem értek angolul,semmire se megyek vele.
Ezeket látom:
kép1
kép2

Fantos
én egyszer csíteltem half-life-ban de akkor is azért mert elveszet a mentésem és nemvolt idegem megint rendesen megcsinálni

Aquir
én tudom. használni akarja!!4

janos666
Csalni csúnya dolog, de nem mondta mire kell. Nem feltétlen public szervereken akar vele rohangálni (VAC mellett úgyse húzná sokáig). Isten tudja mire kell neki...
Nkrissz
Szerintem a valvenak fel kéne rakni a cheateket az oldalukra aztán aki letölti és használja örökös bant kap és megint meg kell vennie a játékot 😄.

SZilaJMaGGoT
Bazmeg, nah ez bunkóság...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

hali!

half-life 2 deathmatch-hoz tud Valaki müködõ csalást,progit, map-hack-et?
TSL16b
Én az Azure Sheepet próbáltam ki régen, de a hagyományos GoldSrc motoron, a játékon belül lehetett rá átváltani. Ezt találtam: "This mod was made for Half-Life not Half-life Source."

qtab986
Az Azure Sheep meg a They Hunger modok hogyan futtathatók a source motoros Half-Life 1 alatt?Mert beletelepítettem õket a Half-life könyvtárba mint a Poke 646-t de a pokenak van a startmenüben indító ikonja ezeknek meg az asztalon sincs.

TSL16b
Emlékeim szerint lehet spawnolni ruhát is a give item_suit paranccsal, aztán belebújni, és akkor lesz HUD.

biomage
Már nem fontos a video, mert megtaláltam 😄 ez volt az

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

biomage
már azt hittem jót adtál 😞 de sajnos nem <#rinya> , tegnap innen már letöltötem egy videot ezt "DivX AVI Insane quality 3.57 GB video" sajna a játékos nem a szabályos modon viszi végig a játékot, pl ráüt valakinek a fejére valamivel amikor sétálni kezd és elugrik a karakter vagy fog egy kis fadarabot és elkezd ugrálni mig nem kezd el repülni stb stb
Szal nem ezt a videot keresem :S

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

qtab986
Közben próbáltam más utat is.Pályakóddal a Foxtrot uniform pálya elejére ugrottam de most meg nem tudok cheattel fegyvert

szerezni anélkül meg semire se megyek.Talán mert nincs az a spéci ruha mert nem látom a

képernyõn az életerõt meg az energiát.
Ezekkel kapcsoltam be a cheatet:
hl.exe -dev -console

-game gearbox

hl.exe -console +sv_cheats 1

-game gearbox

qtab986
Ez most nem illik pontosan ebbe a topikba tudom.
Átküldtek a Segítséget kérek topicbol.
A Half-Life Opposing Force-ban akadtam el azt hiszem a Pit Worm's Nest pályán.Kidob az asztalra ezzel:
A Half-Life Launcher hibát észlelt,ezért leállt.
Mindig ott ahol ez a video 5:56-on áll.Amikor betölti az aktuális pályaszakaszt ahogy megyek át a helységen.

biomage
Hali
Nagyon régen láttam egy végig játszást egy videon, elég gyors volt, szeretném újra megnézni, tudna valaki adni egy letöltö linket a videohoz, a videoban hagyományos modon lett végig vive 😄 szal nem repült ál gondon az egész pályán egy hordoval a segében 😄, ugye érthetö volt 😄, ha jól emlékszem a kiadás elött lett csinálva a video, vagy a környékén
Még1x, a videoban semmilyen bug kihasználást nem láttam, 1xüen csak végig futota az egész játékot, ez a video kell nekem, elöre is kösz a segitséget

SZilaJMaGGoT
Még anno tört steam-el is szarakodtam, ott is ugyan az az eljárás, csak azzal mondjuk kurva sokat kellett szopni, meg a multi vagy kurva macera volt vagy egyáltalán nem is volt... XD Utána vettem egy accountot... 😄

Aquir
milyen aktiválás? meglyelenick ha eredeti a steam meg a hl2, és ha úgy telepíted ahogy le van írva, próbáld ki csak a többivel

nem tudnátok valamit amivel aktivélni tudom.

beraktam a modot újraindítom a stem-et és nem jelenik meg semmi.nekem úgy indul el a játék hogy nem kér aktiválást.

Aquir
ujraindítod a steamet és megjelenik a mod és az ikonja úgy mint a hl2-nek

A steam-ben hol lehet elindítani?eléggé hülye vok hozzá<#idiota>

Aquir
így van. akkor lesz a Steamben külön mod amit el lehet indítani kri555. max indítsd ujra a steamet

SZilaJMaGGoT
Ha Smod-al akarsz jáccani akkor ne a HL2-t indítsd... lol 😄

mivan akkor ha beépítem a smod modot ide : c:\Kryss\Játékok\Half-Life 2\SteamApps\SourceMods :de nem idul el a mod amikor elindítom a hl2-t.mit csináljak hogy elinduljon?

RelakS
És azt honnan tudjam? <#ravasz1>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Doki17
Tudom hogy az azért még vak nem vagyok <#vigyor>

Találtam egy orosz HL2-t OFFSHORE cimen..
Képeim ITT:::

RelakS
Az ott nem @, hanem © 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Fantos
ömm...írásban?

ollie
Hát, akár egy süketnéma is lediplomázhat.

Doki17
Akkor már felvetõdik a kérdés hogy hogyan diplomázott le ha soha nem beszélt egy mukkot se életébe<#nyes>

@rokawa
"C" a helyes válasz. Mit nyerten és mikor kapom meg <#vigyor2><#vigyor3>

Mi volt Gordon Freeman elsõ mondata?

a: Help

b: Hi, my name is Freeman. Gordon Freeman.

c: még nem volt neki olyan
Nohab
Speciel én valamilyen sziklafalon másztam fel az úthoz.
janos666
Amit G-man súgott a fülébe 2 évesen: "dimenziórés", és azért terelték a szülei fizikus pályára, mert ez volt az elsõ szó ami elhagyta a száját. Ezért lett MIT diplomás és így mentette meg a földet...
TSL16b
"Mikor jön már ez a rohadt vonat?!" <#ticking>