Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyelj: nézz be mindenhova. minden szegletbe. Valahol tovább lehet jutni. csinálj videót arról hogy mindent körbejársz. De mindenképp tovább lehet menni. Nyiss ki ajtókat, mozgass fordíts el kart ha van valahol
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Most 1 órája átmentem egy barlangon aminek a vége egy hegy oldalából néz ki.Ott rekedtem.
Konkrétan az a probléma,hogy egy rácsos ajtót kell kinyitnom.Egy pincében az asztalon találtam egy kulcsot amivel kinyitottam egy nagy rácsos kaput.Átmentem a terecskén aminek a közepén van egy üveg félgömb.Mögötte van a sziklában a rácsos ajtó.Szerintem ezt kell kinyitni csak nincs hozzá kulcs.
Azt hiszem ez a Chapter 2 - Himalayan Madness.
No comment...
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
Ezeket látom:
kép1
kép2
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
half-life 2 deathmatch-hoz tud Valaki müködõ csalást,progit, map-hack-et?
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
Szal nem ezt a videot keresem :S
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
hl.exe -console +sv_cheats 1 -game gearbox
szerezni anélkül meg semire se megyek.Talán mert nincs az a spéci ruha mert nem látom a
képernyõn az életerõt meg az energiát.
Ezekkel kapcsoltam be a cheatet:
hl.exe -dev -console
-game gearbox
hl.exe -console +sv_cheats 1
-game gearbox
Átküldtek a Segítséget kérek topicbol.
A Half-Life Opposing Force-ban akadtam el azt hiszem a Pit Worm's Nest pályán.Kidob az asztalra ezzel:
A Half-Life Launcher hibát észlelt,ezért leállt.
Mindig ott ahol ez a video 5:56-on áll.Amikor betölti az aktuális pályaszakaszt ahogy megyek át a helységen.
Nagyon régen láttam egy végig játszást egy videon, elég gyors volt, szeretném újra megnézni, tudna valaki adni egy letöltö linket a videohoz, a videoban hagyományos modon lett végig vive 😄 szal nem repült ál gondon az egész pályán egy hordoval a segében 😄, ugye érthetö volt 😄, ha jól emlékszem a kiadás elött lett csinálva a video, vagy a környékén
Még1x, a videoban semmilyen bug kihasználást nem láttam, 1xüen csak végig futota az egész játékot, ez a video kell nekem, elöre is kösz a segitséget
Képeim ITT:::
@rokawa
"C" a helyes válasz. Mit nyerten és mikor kapom meg <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3>
a: Help
b: Hi, my name is Freeman. Gordon Freeman.
c: még nem volt neki olyan