Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Letöltöttem a Half-Life source-t, vengeance változat, fel van telepítve a HL2 vengeance, de a HLS_Installer nem indítja el a telepítést. Egy pillanatra beugrik egy fekete ablak, és annyi.
A Gcf file-t bemásoltam a HL2 Gcf-jei közé, ki is tömörítettem GCFScape programmal, de semmi reakció.
Ha valaki találkozott már a problémával, esetleg megoldása is van rá, tegye már meg hogy segít.
Elõre is köszönöm!
\"Heroes never die. They just reload.\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Valaki tudna véleményt mondani errõl a Cooperative Follow Freeman MOD-ról?
Mennyire mûködõképes? Haverral szeretnénk a single player kampányt végigjátszani hamachin.
Nekem megjött a Dr Mossman féle liftsztrájk<#szomoru1>#szomoru1>, úgyhogy nemtudtok vmiféle patchet ami ezt javítaná?<#conf>#conf>
Elõre is köszi<#nyes>#nyes>
ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489
Vki segítsen!
Elakadtam a tengerparti pályán,mert a daru ledobta a terepjárót,és nem tudom felállítani!
Közben meg jönnek azok a szaros bogarak!
Please HELP!!
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Azt nem tudom, miknél fordult elõ, nekem GeForce FX 5200-asom van.
Lenne egy kis gondom a HL2:Episode One-nal. Az a gond, hogy az összes falon lila és fekete kockákból álló textúra van, ráadásul a tárgyak se látszanak.<#sir>#sir>
Mitõl lehet ez? Néztem a kodekeket, directx 9.0c van fent, azzal nincs gond. És bármit csinálok, nem változik semmi. Már talán csak a konzolbabeírós cuccost nem próbáltam, azt is csak azért nem, mert nem bírom elõhívni a konzolt.
Pls help!<#szomoru1>#szomoru1><#sir>#sir>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mert én leszedtem a mostani legújjab verziót, de az istenért nem akar mûködni..
A modmaneger megjeleníti, de nem találom sehol a játékban.
törttel is megy?
Bocsánat az OFF kérdésért 😞
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Intel i7 950@3,07 , Foxconn Flaming Blade GTI , ATI HD5870 , 1665GB HDD, Logitech G15 billentyűzet, Icon7 Z500,Samsung 920NW monitor, Logitech Z-5500 5.1 hangszóró
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
ha tört nem, lehet csinálni semmi t esetleg újrainstalálni ha nem akkor nagyobb esélyel lessz jobb az úkjrainstalációtól (de szép szó)
valaki nem tud segíteni?
valaki nem tud segíteni?
Köszi
Nekem a következõ lenne a problémám: nem látszódnak a Half-Life Episode One-ban bizonyos tárgyak. Ezt a problémát már mástól is hallottam. Mit tegyek?
Elõre is köszönöm!
Elõre is kösz a helpet!
De pontosan mit is akartok? A Hl2-nek nincs multi része, csak a mellékes CS:S és a Hl2😄eathMatch