42676
-
Hydroceph #41835 Figy, nem tudom irták-e már, de options/controls(vagy nemtom hogy van irva)Advanced-és ott kipipalod az enable developer consolet, asszem igy van.
ezutan a keybindingnel allitsd at a consolet pl kotojelre vagy valami. (nekem ~ el nem mukodott).. ezutan amikor ingame vagy, megnyomod a billt amire beallitottad, és elvileg elojon a console és kilep menube a game. oda beirod hogy
ai_debug_actbusy 1
vagy
ai_disable 0
ketto kozul valamelyiknek mukodni kell. de egyszerupp ha -console al inditod jatekot -
Lacika93 #41834 De ha nem müködi azal sem,hogy a fejezet elejéröl nyomom akkor mit csináljak? 

-
Lacika93 #41833 

-
Hydroceph #41832 ja, nekem is ment, de van már 100 másik tört hl2 ami muxik rendesen -
érdekes, nekem ez az ai disabledes játék anno működött. Talán úgy, hogy betölt, ai disabled, majd megint betölt, franc tudja, ezt használtam -
Egyszerű a megoldás. Nekem se eredeti a játék és ugyanez volt a gond, hogy inaktív lett az A.I. hogyha másodjára játszottam, vagy mentésről indítottam a játékot.
Sztem az ai disabled-es megoldással ne foglalkozz mert az nem csinál semmit. Nekem se csinált.
Az a megoldás, hogy működjön az A.I. hogy mivel a játék fejezetekre van osztva, mindig az adott fejezet elején kezdd a játékot. Tehát ne mentésből vagy ilyesmi, hanem a fejezet elejétől. Nekem így mindig működött rendesen.
Ebben a módozatban viszont annyi bibi van, hogy egy egész fejezetet végig kell játszanod, hogy elérd a következőt, mert ha nem éred el, akkor megint kezdheted előlről, mert csak úgy lesz A.I.
Inaktív mesterséges intelligenciával pedig lehetetlen a továbbjutás. Ha mentésből indítasz is ugyanaz lesz, hogy nem fog működni. Egyébként hogy elérted-e a következő Chaptert (fejezetet), azt úgy tudod kideríteni, hogy nyomsz egy ESC-t és megnézed a new game menüben, hogy aktívvá vált-e a fejezet ablaka. Mert az a Chapter, amit még nem értél el, ilyen szürke keretes és fakó kinézetű.
De ha elérted a köv. fejezetet, akkor sárga színű lesz a keret és a színe sem fakó.
Ezután már mikor következőleg játszol csak meg kell jegyezned hol tartottál, hogy melyik Chapter következik és azt a Chaptert kezded el az elejétől.
Csak így lehet a nem eredetit végigvinni, legalábbis én így tudtam. -
Lacika93 #41829 És a consol-t,hogy tudom elő hozni a 0-val nem jön elő?.
-
Console pl? -
Lacika93 #41827 Köszi a kód létezik de hová írjam be ha szabad megkérdeznem?
Mert nem tudom mert már rég játszottam vele.
És bocs a helyes írási gondokkal csak angol a billentyűzetem
-
mintha lett volna olyasmi, hogy ai-disabled 0 , vagy hasonló
Használd a keresőt, ez alapján találhatsz valamit (rég megvette, szal az emlék már homályos) -
Lacika93 #41825 De ha én nem veszem meg akkor mit csináljak mert azt tudom,hogy be kell írni egy kulcsszót de azt nem tudom,hogy hová és mit ebe kéne a segítség.
-
Vedd meg eredetiben. Nézd csak még segítek is. -
Lacika93 #41823 Heló!
Valaki tud segíteni?
A HL2-be belépek 2.-szór akkor nem mozognak az emberek mit csináljak,hogy jó legyen?
-
gyuri12 #41822 Kösz. -
regedit -
gyuri12 #41820 Ettől féltem, ezt hogy lehet előhozni? Futtatás/ micsoda?
(Mindig elfelejtem:( ) -
HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source\hl2\Settings -
gyuri12 #41818 Üdv.
Voltam olyan hülye,hogy átállítottam a felbontást,de a monitorom nem támogatta,emiatt elsötétült a képernyő,és nem tudok játszani. Se az egeret nem látom,se a menüt,se semmit. (Tehát vakon kéne a hangok alapján átállítani a beállításokban a felbontást, ami szinte lehetetlen)
Nincs egy konzolparancs,amivel vissza tudom állítani? Vagy valamelyik fájl átírásával,ofkorsz.
Kösz előre is. -
csak kicsit olyan mint a lassított felvétel hogy ki lehessen számítani a a suhintásokat -
ja az , csak úgy beszúrtam mert tetszik
-
nemtom miért szúrta be, de ez az Age of Chivalry mod, nekem is fennvan :) mostanában inkább a Pirates, knights and vikings 2-őt részesítem előnyben -
??? -
-
Szertintem telepítsd újra a windowst, és ne valami gányolt verziót használj. A chipset driver meg az alaplapi lapkakészlet driver. -
Hydroceph #41811 mármint az is blue screen. tényleg bocs :( -
Hydroceph #41810 A régi tört half life 2, amit kb 4 éve szereztem be és toltam végig v 3x, az is ugyanaz, semmi sem valtozott a gépemben, XP is totál ugyanaz, egy szinten "kaloz" XPt hasznalok, blade edition, de ezt is vagy 5 éve hasznalom, szal nemtom mi van, és bocs a sok postér..tényleg szeretnék jétszani ep1-ep2vel ha mér megvettem! -
Hydroceph #41809 Sima HL 2 is "kékhalál" pedig ezena gépen többször is végigjátszottam annó, orange box a szar v mi?:o -
Hydroceph #41808 Hello!
Half-Life 2-t már elég régen végigjátszottam, de most megvettem Orange Boxot, és feltettem egész boxot, TEam Fortress és Half Life 2 hiba nélkül fut, viszont Ep1 és Ep2vel gondjaim vannak..
Ep2 már a betöltésnél Blue SCreen, semmi üzenet, csak egy kék képernyő, mintha kék halál lenne.
Ep1 vagy ugyanott mint Ep2, vagy ha nyomok New Game, jön eg ykis muvi, aminek az (gondolom) elején, van egy robbanás és megint blue screen.
2 napja gogglezok megoldásér, eddig annyit találtam hogy -no sound -window, ugyan van hang, és teljes képernyő, de ekkor jutok el videoig.
Frissitettem Videokartyadrivert, Dxet, irtak vhol chipsetet, de fingom sincs hogy mi az :)
Ha valaki tudja a megoldást, legyen olyan kedves jelezze! -
A cinematic modhoz elég a sima half life 2 is? -
Fincsi
-
ja, nice boobs :D
-
xido #41804 állam leesett az előtte utána képek láttán -
igen azt tudom, csak liftre is emlékszem ott, na mind1 -
nem a liftet nyitod ki a kerékkel, hanem az épület kijáratát takaró rácsot -
16:10 képarányt ki kellett választani -
Cinematik graf mod Ezt ismeri valaki? -
ez nem az a rész amikor találni kell egy kereket amit oda kell tenni egy rács mellé hogy kinyissuk vele? vagy szűk liftben vagy és ott nem lehet kimenni? -
oszibcsi #41798 Sziasztok!
HELP ME!! :D Half Life 2 episode one játékkal játszok és elakadtam egy helyen. Annál a résznél tartok amikor meg kell hívni a liftet majd egy csomó szörny ránk támad és amíg nem jön a lift addig harcolunk. megérkezik beszállunk és elindul a lift. De felérünk arra az emeletre ahol ki kéne szállni de a rács a liftajtón nem nyílik ki. mi a teendő ilyenkor? Segítsetek ha tudok. minden megoldás érdekel kivéve a csalások. :) MSN címem: [email protected] -
és mit kellett csinálni? -
már megoldódott!