Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy csak ennél a gémnél genyózik.
Elõször is kösz a választ. Egér: Genius Netscroll+ Superior optikai (US😎. Billi: Genius SlimStar (PS/2) Ezekkel lenne a gond?
ha cordles a klavi/egér akkor vmi bezavarja...
ha sima madzagos akkor lehet érintkezési hiba...
csak ennél a gémnél csinálja?
van a klavinak vmilyen kiegészítõ progija/drivere?
Kandurex
<#vigyor2>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Nem szoft hiba.
Milyen klavid és egered van?
Sziasztok. komolyan segytség kéne. Nem tudok rájönni, hogy a gém miért olyan iszonyat szarul megy nálam. Nem szaggat, hanem rendszeresen begolyózik az irányítás. Nem fordul, elindul egy irányba magától, leáll. Ilyenek. Meg nyomok egy sima elõrét és egyszer lép egy normálisat, mássszor meg mintha helybõl húsz mátert lépne. Kezd idegesíteni. Minden driver a legfrisebb. Gépem se annyira gagyi. Radeon 9100, Cel2000, 512 RAM. Nem beállítás kérdése, mert már teljesen minimumon van az összes poti és semmi változás. Segítsen valaki. Köszönöm. (Eredeti HL2)
BaLeeX
Én úgy oldottam meg, hogy a steam accomban otthon beírtam a kódot, ezután a melóhelyen bejelentkeztem az accal erre feljött egy ablak, hogy prepare to launch game és akkor letölti az egészet. Ha kész elindul. Ekkor kilépsz a játékból, jobb katt a play games-nél a HL2-n és Backup files. Kiírod a fájlt egy dvd-re, hazaviszed, elindítod és meglesz otthon is.
Ugyanez a menet CS:Source-al is.

Egyébként meg a valve bekaphatja, hogy így kibaszott a nem szélessávúakkal vagy net nélküliekkel, mert én is elõbb játszottam a feltört játékkal, mint a jogtisztával hiába volt a megjelenés napján kuponom...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

En az E M P O R i O game-vel jatszok, a GyiK ban volt az ai_disabled -re az autoexec megoldas azzal a valtoztatassal es tok jol megy

*** igaz meg csak a buggy -s resz vege fele vagyok

Az a kerdesem h van ATi kuponom, es van CS accom is Steamre (szoval fel van telepitve (melohelyen))

hogy tudok hozzajutni a jogtiszta jatekohoz ha otthon nincs netem?!
(vmi mintha le lett volna irva a GyiK -ban, de jo lenne ha vki aki mar vegig is csinalta irna rola 1-2 lepesben!)

thanx
K

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

Ezzel a konfiggal tudok majd 1024*...-al játszani a gameval?vagy nagyon le kell majd butítanom?
Amd Barton 3000+,1GB ram,geforce 4 deluxe vidkari

LEADER
Szevasztok!
Mit kell beirni a konzolba, hogy lássam mennyi az fps, és ha ez benn van hogyan kell kiszedni???
Ha lehet privátba küldje aki tudja, kösszi

http://hordeofb108.uw.hu

VRSDM
még a tegnapi ravenholm-os kérdésemhez:
megvan huzva a kar erre jött egy rakat zombi mind egyaktam de mindig jönnek ujak, már a háztetõn is voltam de oannan sem tudok tovább menni megakadok egy tetõn de onnan sem tovább. amugy már minden töltényem elfogyott ugyhogy gravity gunRULEZ... majd még próbálkozom

u dont have to listen anybody else but me

RelakS
Piztos egy teleportkisérletkor kifordult a bele, vagy ilyesmi 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Kandurex
akkor

egyébként meg lemaradt: <#idiota>

Kandurex
Végül is akor mi van azzal a macskával?

RelakS
Én az elején röhögtem jókat:
Barney: Egy hétig rosszul voltam attól a macskától.
Alyx halálravált arccal: Milyen macskától?
Megy tovább a duma, majd megint Alyx, még mindig rémült képpel: MILYEN MACSKÁTÓL?
Megy tovább a duma, majd a Alyx bemegy a teleportba, mikor Cleiner megjegyzi, hogy valami nem egészen stimmel. Erre Alyx:
Mi is volt azzal a macskával?

Meg mikor az õszhajú szobájába beteleportáltunk, az meg teljesen meglepõdött, hogy ugyan kik vagyunk 😊

"Azért humor is akad, mint amikor az unatkozó mesterlövész nekiállt sirályokat lövöldözni... 😊)"

No azert en akkor is pukkadtam a rohogestol, mikor az antlionok utanam ugraltak a tengerbe, elfeledven, hogy nem tudnak uszni. Vagy a zombi akihez hozzavagtam egy festekes dobozt, es tovabb dulongelt felem talpig feherben.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

RelakS
Ott még nincs gravity gun, mellesleg amit nem lehet kikerülni, azt át lehet ugrani 😛

Jah, és ezen a fejezeten VÉGIG KELL a vizisikló!

nekem csak egy pecsem van, az se legális ;-)
Jah, a héten tegnap jáccottam elõször, és a peccs után qrva sok helyen belassul a gém, akad a hang. Eddig ilyen problémám nem volt. Szal jó lenne egy peccs a peccsre. 😊
Pedig ki lehet kerülni. Amit nem lehet kikerülni, azon meg segít a gravity gun.
ÁjjLe BoBBi
frankó akkor tölthetem vissza. m1 köszi!

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Random_
azé kell a vizibicikli amit letettél korábban

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ÁjjLe BoBBi
siklóval ? :\
azt már letettem jóval lejjebb mert egy kamion volt beforulva elém és nem tudtam kikerülni :|
ja igen a csõbe be kéne menni, csakhát az a gáz hogy meghalok

illetve w+shift...
ide a siklóval kellett volna jönnöd nem?
shift+w
egyenest be a csõbe...
azt tov...
ÁjjLe BoBBi
hali! itt akadtam el plz help! :\

jó, igaz, a játék nem a humorra van kihegyezve.
Azt a mesterlövészt hol láttad, én is megnézném 8-)
M@TriX
valszeg azért, ugyanis valami Steam validation directory-t keres valszeg a CDn vagy valamerre, nah remélem majd javítják vagy mi 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

[NST]Cifu
Ha nevetni akarsz, akkor inkább próbáld ki a kifejezetten humorra építõ játékokat (sajnos az utóbbi idõben ilyen nem nagyon jött ki, pedig a Discworld vagy a Curse of the Monkey Island sorozat alatt félhülyére tudta magát röhögni az ember... mostanság nem találkoztam erre képes játékkal...).
Inkább érdekes dolgok vannak, mint amikor pl. ott egy távcsõ, amibe belenézek (és eleddig eddig egy Combine katona nézelõdött vele) és mit látok: ott a túlparton G-man beszélget pár emberrel...
Azért humor is akad, mint amikor az unatkozó mesterlövész nekiállt sirályokat lövöldözni... 😊)

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Random_
A HL-bõl idéznél nekem poénokat?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

[NST]Cifu
Nem, ATi kuponos vagyok. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Tom már, hogy mi hiányzik annyira ebbõl a játékból!
A poén. Humor. Geg, vagy akármi hasonló.
6 év alatt igazán szülhettek volna bele egy párat.
Mert így, ebben a formában max csak akkor rándul vizszintesbe a szám amikor kinyírnak, vagy amikor észreveszek vmilyen grafikai vagy progrmbeli bibit.
De ettõl még nem szakadok meg a röhögéstõl. Persze poén azért akad így is. De azok nem váltanak ki belõlem túláradó jókedvet.
Vagy lehet, hogy én teszem túl magasra a mércét?
a tiédre is
😊

égészségedre!
kösz!

nem semmi, hogy még a crck nélk is eljutottál a 11. levelig
nálam már az indítás után bedobta az unalmast.
matrix már csak mosolyog 8-)
fél képernyõvel feljebb
http://hl2faq.uw.hu/
M@TriX
😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nekem nem is kellett crackelni!
az empiro változattal játszok!
mi az a gyfk-s crack és honnan lehet leszedni?

na ez jó.
nekem is az van.
a GyFK-s crack-t használtad?
nekem az van fent és azzal ezeddig simán ment
Hali
Nemtudja valaki honnan lehet leszedni no steem patchet?
Eljutottnam a 11.chapterig és addig semmi gond nem volt és egyszer kiirja connection to steem server lost!

most volna jó ha a gravity gun tudna embereket is dobálni! 8-)))
hát srácok...
most vagyok ott, hogy hozzám csapódik idõnként a felkeléstõl néhány tag.
az még hagyán, hogy innentõl rendszeresen beszaggat a game, de tiszta röhej, hogy ezeke a nagy készséges, aranyos kotonák mindig láb alatt vannak. nem gyõzöm öket elküldeni magamtól (legygakrabban a kis csipogó, felpattanó, robbanó aknákhoz ;-) ) de egy "kövessük Freement" felkiáltással folyton utánam vetik magukat.
remélem a folytatásban nem kell dédelgetnem õket...
M@TriX
hmmm, kár 😊

amúgy neked dobozos van? nekem igen. Amúgy most majd kitarakítom a könyvtátrakat, hogy tömörítse ki magát újra aztán meglátom... azért köszi.

CSOCSO
oke.. sikerult... elbarikadoztam magam abban a teremben ahol az eletero van.. mondjuk rossz oldalon.. mert a kis funyirok mindig szetbasztak a cuccost.. e igy is sikerult masodjara
xj700t
Én úgy csináltam, hogy dobozokkal, meg padokkal barikádot építettem a kis szobák 1ik felére így az aujtómata ágyúknak csak az egyik hosszú folyosót kellett védeni. 😊 És mûködött, csak sokat szívtam vele 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

en meg magammal cipeltem az elozo palyareszrol egy automata agyut😊 szal nekem 4 vedi😊 eleg macera volt az aramos vizes reszen atcibalni de gravity gun rox😊

Törölt felhasználó
Szerintem a legegyszerûbb: Szépen beállsz és legugguolsz oda ahonnan ki lehet venni a lövegeket és megvárod amíg bemennek eléd a katonák (oldalról, hátulról védve vagy) és szépen halomra mészárolod õket 😊 Nekem akkora kupac ember volt ott, hogy hihetetlen 😊)