Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha sima madzagos akkor lehet érintkezési hiba...
csak ennél a gémnél csinálja?
van a klavinak vmilyen kiegészítõ progija/drivere?
Milyen klavid és egered van?
Ugyanez a menet CS:Source-al is.
Egyébként meg a valve bekaphatja, hogy így kibaszott a nem szélessávúakkal vagy net nélküliekkel, mert én is elõbb játszottam a feltört játékkal, mint a jogtisztával hiába volt a megjelenés napján kuponom...
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
*** igaz meg csak a buggy -s resz vege fele vagyok
Az a kerdesem h van ATi kuponom, es van CS accom is Steamre (szoval fel van telepitve (melohelyen))
hogy tudok hozzajutni a jogtiszta jatekohoz ha otthon nincs netem?!
(vmi mintha le lett volna irva a GyiK -ban, de jo lenne ha vki aki mar vegig is csinalta irna rola 1-2 lepesben!)
thanx
K
::: http://www.keksz.net | photo&videoportal
Amd Barton 3000+,1GB ram,geforce 4 deluxe vidkari
Mit kell beirni a konzolba, hogy lássam mennyi az fps, és ha ez benn van hogyan kell kiszedni???
Ha lehet privátba küldje aki tudja, kösszi
http://hordeofb108.uw.hu
megvan huzva a kar erre jött egy rakat zombi mind egyaktam de mindig jönnek ujak, már a háztetõn is voltam de oannan sem tudok tovább menni megakadok egy tetõn de onnan sem tovább. amugy már minden töltényem elfogyott ugyhogy gravity gunRULEZ... majd még próbálkozom
u dont have to listen anybody else but me
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
egyébként meg lemaradt: <#idiota>#idiota>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Barney: Egy hétig rosszul voltam attól a macskától.
Alyx halálravált arccal: Milyen macskától?
Megy tovább a duma, majd megint Alyx, még mindig rémült képpel: MILYEN MACSKÁTÓL?
Megy tovább a duma, majd a Alyx bemegy a teleportba, mikor Cleiner megjegyzi, hogy valami nem egészen stimmel. Erre Alyx:
Mi is volt azzal a macskával?
Meg mikor az õszhajú szobájába beteleportáltunk, az meg teljesen meglepõdött, hogy ugyan kik vagyunk 😊
No azert en akkor is pukkadtam a rohogestol, mikor az antlionok utanam ugraltak a tengerbe, elfeledven, hogy nem tudnak uszni. Vagy a zombi akihez hozzavagtam egy festekes dobozt, es tovabb dulongelt felem talpig feherben.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Jah, és ezen a fejezeten VÉGIG KELL a vizisikló!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
azt már letettem jóval lejjebb mert egy kamion volt beforulva elém és nem tudtam kikerülni :|
ja igen a csõbe be kéne menni, csakhát az a gáz hogy meghalok
shift+w
egyenest be a csõbe...
azt tov...

Azt a mesterlövészt hol láttad, én is megnézném 8-)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Inkább érdekes dolgok vannak, mint amikor pl. ott egy távcsõ, amibe belenézek (és eleddig eddig egy Combine katona nézelõdött vele) és mit látok: ott a túlparton G-man beszélget pár emberrel...
Azért humor is akad, mint amikor az unatkozó mesterlövész nekiállt sirályokat lövöldözni... 😊)
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
A poén. Humor. Geg, vagy akármi hasonló.
6 év alatt igazán szülhettek volna bele egy párat.
Mert így, ebben a formában max csak akkor rándul vizszintesbe a szám amikor kinyírnak, vagy amikor észreveszek vmilyen grafikai vagy progrmbeli bibit.
De ettõl még nem szakadok meg a röhögéstõl. Persze poén azért akad így is. De azok nem váltanak ki belõlem túláradó jókedvet.
Vagy lehet, hogy én teszem túl magasra a mércét?
😊
nálam már az indítás után bedobta az unalmast.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
az empiro változattal játszok!
mi az a gyfk-s crack és honnan lehet leszedni?
nekem is az van.
a GyFK-s crack-t használtad?
nekem az van fent és azzal ezeddig simán ment
Nemtudja valaki honnan lehet leszedni no steem patchet?
Eljutottnam a 11.chapterig és addig semmi gond nem volt és egyszer kiirja connection to steem server lost!
most vagyok ott, hogy hozzám csapódik idõnként a felkeléstõl néhány tag.
az még hagyán, hogy innentõl rendszeresen beszaggat a game, de tiszta röhej, hogy ezeke a nagy készséges, aranyos kotonák mindig láb alatt vannak. nem gyõzöm öket elküldeni magamtól (legygakrabban a kis csipogó, felpattanó, robbanó aknákhoz ;-) ) de egy "kövessük Freement" felkiáltással folyton utánam vetik magukat.
remélem a folytatásban nem kell dédelgetnem õket...
amúgy neked dobozos van? nekem igen. Amúgy most majd kitarakítom a könyvtátrakat, hogy tömörítse ki magát újra aztán meglátom... azért köszi.
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)