Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én úgy csináltam meg az automata ágyús részt hogy a H betû közepére, az egyik oldalra tettem 2 ágyút a másikra 1-et+én védtem.Viszont így kicsit zsúfolt lett,így is ide-oda rohangáltam.Figyelni kell a gránátokra amit bedobnak mert feldönti az ágyúkat(bár utána vissza lehet állítani). Viszont így elfogy a munícíó ezért ki-ki kell rohangálni betápolni.Nekem így sikerült.
Törölt felhasználó
A fenébe, ez rossz hír! Pedig praktikus lenne, nem akarok ASE-t meg ilyeneket telepítgetni. 😞
zoli80
hu bocsi a képért,19colos tft-m van,hozzászoktam az 1240x1024hez.

zoli80

eloszor a fehér erroros ablak jön utana a steames.vmi megoldás?

CSOCSO
ppffffff.. most tartok ott hogy egyszeruen nemtok tovabbjutni.....

van az a resz mikor fel kell allitanom 3 automata gepagyut... H alakban van a terulet es 4 oldalrol johetnek.. eloszor kitettem a H alak 3 lababa 1-1 gepet. es en vedtem a negyediket.. de tul sokat kell rohangalni es egyszercsak teljesen korulottem lesznek.. majd megprobaltam csak azt a kis szobat vedeni.. egesz jo volt. de kis helyre tul sok ember jott.. es tul sok bomba es egyszerre 3 agyut a helyere tenni nehez.. sztan csinaltam egy olyat hogy a H betunek 1 et a kozepere.. es kettot a labara.. igymar csak a fel h -t kellett vedeni.. de ez se jo. .keresztuzbe rohangaltam a faken agyukert... sztan most ott tartok hogy a hatso kis szobaba bebujok. magam ele teszem a gepeket.. es igy csinalom.. igy jutottam a legtovabb.. vagy 5 percig csak lodoznek meg minden.. neha felkell venni. .de egsyzeruen kesz... NEM MEGY!!!!!!!... meddig kell szarakodn itt mert akarmit sinalok csak ozonlenek a katonak...
[NST]Cifu
Ez sajnos ilyen, és mondok egy elkeserítõt: jelenleg még viszonylag jól megy a Friends, hajdan elõfordult, hogy egy hónapig úgy anblokk fel se tudott csatlakozni...

Ha simán üzenni akarsz neki, arra jobb az ICQ vagy az SG privát üzenet 😊
Ha meg az érdekel melyik szerveren játszik, akkor arra képes az ASE (All Seeing Eye) Buddy-rendszere, megbízhatóbban, mint a Steam Friends...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Törölt felhasználó
Használja valaki a Steam "Friends" opcióját? Én próbáltam egy haverral, de nem látjuk egymást. Rákeresve simán megtalálom, de az authorization request nem megy át és nem jelzi online ként.
[NST]Cifu
Nemigen, mivel csak a Steam-en keresztül lehet leszedni, és ahhoz, hogy fusson, online kell lennie a Steam-nek, plusz aktivált CD-kulcsodnak kell lennie.

Zetorg
ok
nekem is megy hibátlanul 😊

Seth
Az sdk-val tudok szöszmötölni emp. properossal??

PSN ID.: Beegabor

[NST]Cifu
Azt, ami elvileg ma jött ki, és egyeseknek bebuktatta a játékot.

[NST]Cifu
HL2DM: a Steam szerverkeresõjében válaszd ki a "Half-Life 2 Deathmatch" szûrõt, és refresh...
SDK: Ugyanott, ahol eddig volt: a "Play Games" ablak Tools része alatt figyel a "Source SDK".

Zetorg
legutóbbi update alatt a HL2 DM-et érted?

Mr Manson
SDK meg a multi funkció merre van patch után?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

[NST]Cifu
Jelentem nekem tökéletesen mûködik a HL2 a legutóbbi update ellenére is...

IMYke2.0.0.0
Játsszon egy kicsit és meg fog lepõdni!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sephi
Egy kerdes. Igen erdekes hogy a havernek csak harom szocskeje (SandWorm vagymi) van mindig maga utan es nekem negy... ez miert van vajon?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mr Manson
Half-Life 2/Source SDK Update! - ez az ami eddig is megvolt?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Tatyla
nincs mit

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

antgecc
Köszi Tatyla és alert!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

raziel.
oksa majd megmondom neki, thx

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

IMYke2.0.0.0
OLVASNI, OLVASNI és olvasni...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tatyla
FAQ

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

IMYke2.0.0.0
Nem húztad le a netrõl a gépet, amikor telepítetted!
Akkor MOST tedd fel a steam-patchet, amit a Vengeance kidobott! Link már volt!

raziel.
tudnál adni neki linket?

no.steam.patch

raziel.
nya haverom smsbe kérdi😊))

hogy mivan akkor ha ezt irja ki: connection server lost

nincs netje, meg eddig jo volt neki és egyszer csak ezt irja ki és nem indul és empiro változatba van meg neki szal ötlet?
sry ha már többen is irták ezt a gondot de nekem eddig nem volt meg nem figyeltem a topciot mostanába
thx

Tatyla
menj visszafelé és találsz rakétát!
ja és a farát célozd!

CSOCSO
nah hat azert ennyira ne segitsetek...
alert
SPOILER!

Vissza kell indulni a híd állványzatán egészen a kocsiig és azzal át a hídon. (a kapcsolóval a hídon lévõ energiafalakat kapcsoltad ki)

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Bendy
Üdv:

Az 5cd-s verziót felrakva elindul a játék. Illetve amikor kiválasztom, hogy new game...akkor kiakad, hibával leáll. A lemezen lévõ okosságot felraktam de hát ez van:

http://teve3.atw.hu/hl2.JPG

Windows XP Service Pack2 Hun-t használok, tûzfalat is kikapcsoltam már

ASRock K7VT4APro MOBO |AMD Barton 2600+ |2x256MB Samsung DDR400Mhz |ATI Radeon9550@9600pro |2x 80Giga HDD |LGFlatron L1530S monitor |PIO-110D DVDRW DL + Xbox360 Premium (samsung Xtreme 5.2FW) :)

CaviaR
köcce!

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Promi
No
CaviaR
Valaki segítsen! Eredeti HL2-t ha kölcsönkérek van hozzá olyan crack amivel lehet nyomni reg nélkül?

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

antgecc
Segítene vki? Egy kicsit elakadtam. A rohadtnagy híd végén átkapcsoltam egy kapcsolót, jött egy kopter, rálõttem mind3 rakettát, de nincs több sehol. Mi a teendõ?

Kösz elõre is.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

FRenkie
CSÁ!
Végigvittem, ez már döfi!
Esetleg ha már elmélkedtetek a történetrõl, akkor léci írjátok már le a kommentszámokat. köszi

\"Hosszú mosoly után jól esik a rémület.\"

zoli80
ujratelepitésen is gondolkodtam de az 100 ora decryptingel vagy mi a turoval egyutt.nincs hozza hangulatom.

zoli80
én nem raktam fel magyaritast,nem tom mi a szár baja van.

xj700t
Én is változatos hibaüzenetekkel találkozom 😞 Nem lehet, hogy a magyarítással veszik össze?
Nálam pl.: semmi sem megy (hl2, cs:s, dm) <#confused><#falbav><#idiota>
Nem akarom elhinni, hogy megint megcsinálták. Kiadtak úgy egy frissítést, hogy fele pléjer szívja a harcidákót. :I

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

zoli80
én rohadtul elakadós vagyok,1jatekban minimum 10x de ebben nem sikerult és lehet hogy nem is fog ha nem indul el😊

Hogy a picsába lehet állandóan elakadni?
Iszonyat könnyû a game...

Seth
SPOILER

elkerülte a figyelmedet a kar(én is így jártam).Annak az épületnek az 'erkélyén'van ami mögött van az a nagy felvonócsiga. utánna szerintem menni fog

folyt. köv pedig alattam 😊

PSN ID.: Beegabor

[NST]Cifu
SPOILER!!!

Ha jól emlékszem a jobb oldalon, hátul (az érkezési irányból nézve) lévõ részen fel tudsz ugrálni a tetõre a konténereken vagy ládákon.

zoli80
nekem is hasonlo,nem updatelte teljesen vagy mi mert semmit nem csinal a hl2,a multis cuccok indulnak,cs:s,dm megy.

[NST]Cifu
Még 1 óra és megmondom (akkor érek haza...). 😊

VRSDM
mit kell tenni ott ahol ravenholm-ban egy nagyobb téren vagyok és nincsen kiút (az a tér ahol van lógó hulla, meg egy lõdõzhetõ repkedõ propeller😊)

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
Aki elakadt annak irom:
ami ott van létra azon felászol és jobbra fordulsz majd elmész a végéis, ezután ismét jobbra. igy jutsz át egy mástik terembe ahol a csövön lévõ korongot teked el igy megemelkdik a vizszint...
vissza az elözõ terembe és ami van lejjeb csõ(mi a képen is látszik) abba átmész és ott a köv. terem az ottani poént nem lövöm le... GOOD LUCK

u dont have to listen anybody else but me

Akkor ha megvan az 5 cds verzio es ezt a cuccot felteszem akkor már nem fog kelleni a steam? Mert havernak nincs nete és szeretne vele játszani. És vkinek ez muxik is?
M@TriX
basszus az update után amikor el akarom indítani a gémeket ez fogad:
"Failed initialize Steam Validation library"

azt hallottam, hogy ha valami hiba elõjön akkor restart Steam de az nálam nem vállt be 😊

ez senkinél nem jött elõ? kár 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Thanks mindenki!
Sajnos Emporio..😞