Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsomborm
meg van egy kapu, de sehogyse tudom kinyitni

zsomborm
igen, bevezet, ott van egy pár ember meg szörny, tüz körül beszélgetnek és mit csináljak ott bent??

[NST]Cifu
Banyek, ott kell lennie egy .NFO-nak, abban le kell írva legyen, hogy mi a rákot kell csinálod, nemde?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Kipróbáltam, nálam no effect...

balintka
Valaki könyörüljön meg rajtam és segítsen!!!#32263

[NST]Cifu
A HL2-vel együtt kijött... 😊))

vear
az alien be kellene vezessen a kapun, ha nem mozdul, akkor megint a tört verziód szokásos AI problémája van

zsomborm
hi! valaki tudna segiteni? Ott járok, ahol kis szörnyek jönnek ki a földböl, kijön egy sokkal nagyon és erösebb is, egy fal mögül segit löni egy barát is meg egy barát szörny is. Amikor végre sikerült kinyirni, kb 10 perces várakozás után oda megy a barát szörny, mindenféle villámok vannak és egy golyót adide amiböl kis sárga pontokat tudok kilöni és sose fogy el. Tudjátok merre járok? És valaki segitsen lécci! már 1 hete itt vagyok és nemtudok továbbmenni!

jön valaki multi? (eredeti)

http://thenamelessphoto.com/

balintka
Már nagyon játszanék! #32263

takraj
nekem nem mûködik, valahol olvastam, hogy valakinek mûködött és hátha...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

A jelenség:
kd 1 percig megy a hl2 menüje majd
connection to steam server lost.could not acquire necessary game files.
winfos hibaüzenet,ha elnyugtázom
HL2.exe alkalmazás hibaüzenet valami memóriára utalva..
szóval nem megy a game...

találkozott valaki ilyennel,mi lehet a megoldás?
köszi
takraj
ezt a parancsot próbálta már vki?

hdr_dx9

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

DarkJedi
HL2-vel egyidõben jelent meg.

balintka
Hi! Felinstalláltam a játékot és kiírja hogy regisztráljak egy új accountot, vagy mégsem. DVD-s Vengeance van meg, mit csináljak?
Valaki írja le részletesen mert kezdõ vagyok! Kösz

takraj
jaja.....énis kiváncsi lennék rá... 😄D

én nyomjam meg?<#violent><#action>

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

And5
nyomd meg a secondary firet

Amikor megkapom azt a kis szart amivel magamoz hívhatom a szörnyeket akkor az az egyszemü nem mozdul,lécccccci segícs!!!!!!!!!!!!!
thx<#falbav>

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

GeneralsHungary
Srácok, elvileg van már HL Source, próbálta valaki. Vannak belõle képek?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

mikor venicc dán

A Half-Life Source mikor jön?

na most fejeztem be en csalodtam kicsit a hl1 mintha sokkal de sokkal tovabb tarott volna

pff.. CD1-t beraktam vanganceset mer nincs meg eredeti cd.. tovabbment mostmeg akkor szarik ? 😞 valaki nem tudna megosztani velem a cd1-et image formajaban ?😊

katonák is tudnak nagyon durvulni =)

rezsofiz
1-es cd kell

sazl : c

szoval itt melyik cd-t kerni?
remelem igy mar beszurja a kepet..

ciki lenne? 😊

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

Gladiator
Tegnap sikerült egyik haveromnál játszani vele. Pffff... hát ez a game tényleg megér 10000HUFot, ha nem többet. ALig várom, hogy meglegyen az új géepm aztán nem érdekel honnan, de kerítek valhonnan 10papírt. Vmi temetõn vitt keresztül egy pasi, és elõtte kellett várnom a liftre, és közbe jöttek vmi izék, és ugráltak háztatõrõl háztetõre, meg felmászták a csatornán. nagyon profi. Ez a fizika vmi kegyetlen. Mondjuk állandóan megöltek, de ezt betudom annak, hogy 5-6 éve nem játszottam gépen. Vagy csak egyszerûen béna vagyok. Sajna katonákkal nem találkoztam.

pliz segiccs mar.. 5cd-t keri mikor ranyomok h play game ?😊sztímbe ?😊

M@TriX
ajjjaj, szóval neked megy, na akkor majd lekapok pár cuccot, meg átkonfigolt konfig fileokat aztán megnézem... hajh...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Nem nagyon értem, eltuod magyarázni, esetleg képet küldeni?
thx<#help>

rezsofiz
Én megfelelek ezeknek a leírásoknak.

sazl : c

M@TriX
van olyan akinek itthon vett dobozos HL2-je van? és az update után elindult a gém?
és nem száll el "Steam validation directory" erroral. remélem nem. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

a dobozos versionnal mikor regelem cd1-t berakom tovabbbmegy, viszont mikor ranyomok h play cd-t ker.. hanyas cd-t keri? a cd5-t nem tudna valaki megosztani? eredeti felet.. vagy meg a regi dvd isot.. (aminincs crackolva)

alert
Indulj el van egy járat vagy ajtó a falban már nem emléxem. Ha nagyon nem akaródzik követni alkalmazd a liftes technikát (FAQ) mert én is jártam már így. (tört verzió hibája)

\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"

Én ott akadtam el, amikor megkapom azt a fegyvert, amelyikkel a bogarakat magamhoz tudom hívni, azt mondja hogy kövessem de nem megy sehova!!!
PLS segítsetek!!!
thx<#worship>

és ez vonatkozik minden pc-s cucra
nekem egy noname 3 éves golyós egerem van amit hetente egyszer kipucolok (kb 15 másodperc) és még ma is perfekt megy

a hagyományos dolgok sokkal ritkábban szoktak különbözõ bajok forrásai lenni

ez az egér már több 100 játékot tulélt. köztük olyanokat amelykenél másodpercenként 10-t kattintasz az ellenre 8-)

egyszerûen jó minõségû cuccot kell kifogni, mert hiába amnárkanév, ha a futószalagról egy olyan szar jön le ami az alábbi dolgokat képes produkálni
gpm
En nem csak hallottam 😄
Logi MX500-am volt fel evig, most MS Inteli 4.A+Steelpad 4D-m van.😊

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

Én is hallottam valami ilyesmit, de már mindegy. 😊
M@TriX
azt talán lõdd ki, nem kell az, vagy legalábbis próbáld ki nélküle...

CS:S -re nem jo a HL2 key ugye? (ati kupon) - gondolom nem, mert azt is meg kellene venni hozza, h jo legyen, kulonben mi benne az uzlet 😉

::: http://www.keksz.net | photo&videoportal

tilts le minde spéci progit, a mi a klavit használja.
a legjobb az lenne ha kapásból átállítanád a klavit szabványos 102 (vagy 101) gombos ps2-es klavira (ha engedi). gép ujraíndit és most nézd meg a gémet.
ha ez sem segít akkor javaslom kérj kölcsön vkitõl egy klavit kipróbálni. ha azzal simán megy akkor a klavi a bibi, ha nem akkor lehet sok minden. én átnézném, hogy milyen progik vanna felrakva, lehet, h ujra kell pakolni a win-t, de az is lehet, hogy csak vissza kellene állítania rendszert egy korábbi mentésre, stb. ezt neked kell kikisérletezni
gpm
OFF:
MS Intellimouse 4.A(kenyelmesebb, mit az Logi MX es kb ugyanolyan pontos)+ Steelpad 4D a ketto egyutt kilyon annyibol, mint egy MX500.(10K) 😄

Sony VAIO notebook pcg-K33, Xbox+Samsung 43\" 1080i HDTV SP-43T8HL

OFF: Én is egy hónapja újítottam be egy mx 510-est. Mondjuk lehetne picit nagyobb, de valami iszonyat pontosan mûködik, mindenkinek csak ajánalni tudom, aki nem sajnál rá 10e pénzt.
Igazad van, összekevertem az "autós" résszel. De a lényeg az ugyanaz. Vagy kikerülöm, vagy átugratom, vagy nekimegyek, oszt kész. 😊
Csak a kezelõprogija fut.
van hozzá valami plusz szolgáltatás bekapcsolva?
e-mail stb?
cam3l3on
én inkább a Logitec mx es egerekben hiszek<#integet2>