Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Van egy kis problémám!
Elihez megérkezek Black Mesa Keletbe, mikor beenged a nõ elmegyünk a lifthez a nõ dumál-dumál odahívja a liftet és csak áll tovább és semmi nem történik. A FAQ-ban leírt AI problémás cuccokat már mind kipróbáltam mi lehet a gond?
be kell menni kovetni a monstat az elvezet egy ilyen godros helyhez ott dobalni kellesz ezeket a szarcsimbokokat amibol kijonnek a szornyek rauszitani egy megkotozott csavora meg hasonlo epuletes marhasagok nemtudom ilyen reszeknel hogy lehet elakadni 😊))) en msot fejeztem be a sima read nfo-s versioval csak a client.dll-t szedtem le hozza es ment

zsomborm
nem pont neked, ugy mindenkinek, meg Steevnek

zsomborm
csocso az elsö kép már bent, a második kép még kint, felcseréltem véletlen

Nekem írtad? Mire való?

Promi: sehogysem lehet elõhivni a botokat ?
Hi!
Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE-s változatom van, de nemtudom elindítani a játékot. Feltelepítem az 5 CD-t, aztán el akarom indítani bemásoltam a fájlokat, aztán elindítom, elõjön a Steam ami a mailnál elkezd baszakodni...
Elolvastam a FAQ-t, de nemlettem okosabb.
Vki tud segíteni ? Priviben is lehet...

CSOCSO
nemigazan vagom. az also kep.. oke.. odamesz a csavohoz es beinvital.. de az elso kep?...
raziel.
mert bugos...ott az áramoskezünek kéne kinyitnia az ajtot...

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Promi
HalfLife2v1.0CDVersionUpgradePatchSinglePlayerMultiplayerEng.rar

Kicsomagol valahova, hl2 telepites utan Steam Offline.reg,HL2Installer/hl2install.exe
zsombor látom te sem tetted fel a javitó filét.. hát tényleg extragyérek vagytok😊 nemrég irtam thiefnek hogy mit szedjen le😊 olvasd vissza😊
misi9
Sikerült a liftes köcc szépen....hali <#falbav><#worship><#ravasz1>

CSOCSO
nekem is ez volt.. masnap mar mukodott es semmit nem csinaltam.. netem meg NON stop van
zsomborm
sehogyse tudok továbbmenni itt járok:

és egy másik kép:

Promi
Mert nincsenek ebbe a verzioba botok
CSOCSO
nemtom mit rontottak el ennel a jateknal.. neha nagyon cool.. tok zsir otletekkel van teli . neha meg tok unalmas.. es semmi nem tortenik.. valahogy nem erzem azt amit egy regebbi fasza fps nel😞..
amugy osszessegeben tetszik a jatek.. csak kaki van a piteben..csak nemtom miert es hol...
raziel.
vengeancés mellé ezeket rakták :

Half-Life_2_Retail_Offline_Installer-VENGEANCE

HalfLife2v1.0CDVersionUpgradePatchSinglePlayerMultiplayerEng.rar

felrakjam ezeket igaz, vagyis bemásoljam?

nálam tökéletes eddig vengeancés.. csak ez a szar ccs source nem akar normálisan menni😞

bot add ra nyomok akkor ezt irja ki:
Error: CreateBot() failed.
valaki tudja miért ?
petesilver
Megõrülök. Szerettem volna kipróbálni, de ez több a soknál. Leszedtem az empori változatot, ami elsõre 10 50 megás rarra írt crc hibát. aztán leszedtem ezeket mégegyszer másik könyvtárból, akkor csökkent 4-re a sor. Ezeket újra máshonnan összeguberáltam, de a maradék négy újra crc-s. Winace simán kicsomagolja viszont, és kapok egy isot. azt átmásolva nem indul. A patchel elindul, van zene, meg kép egy manussal, szemében egy tûzcsappal, majd lefagy. Ha ráküldöm a fixet, akkor el sem indul, lefagy, és közli, hogy invalid a background vtf. Ennyit utoljára a 90-es években szenvedtem egy qrva programmal, de azok legalább nem kibaszott 4 gigás méretûek voltak, amin ha kísérletezel, fél óra 1 eredmény. Pedig szívesen kipróbéltam volna, de ráment a délutánom, és semmi eredmény. ehhhh

Mission Impossible 2010: PRO Class

a vengeancéssal semmi baj nincs?<#wow1>

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

raziel.
akkor kicsomagoljam ujra és csak simán futassam ezt a patchet? mert akkor megcsinálom ujra...

más is segíthet!!!!!!!!!!!!!!<#nemtudom>

Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)

thief pedig pont ahhoz a verzióhoz van.. vmit elrontottál
raziel.
hehe mondam hogy nemjo mert loading után ugyanugy szobor faszik vannak, meghalok no piros képernyõ meg nem változik a szine csiknak se szal ugyanaz...

amugy én a legelsõ empiro változattal játszok és ott csak a client dllt tettük be anno szal se crack se semii

ötlet?

Promi
Most en kerek segitseget.
A Half-Life 2 V e n g e a n c e DVD -s verziot honnet tudom letolteni?
Nemlatom sms honlapokon. Bittorenttel(vagy mi) kimeljetek.
mennyé be a liftbe csinálj 1 mentést, és töltsd be😊 az a kuwa utánnad fog menni😊 amúgy a VENENGANCE cd-s verzióba beszáll a csaj egybõl😊 eddig nem volt benne hiba
hello zsombor!!!!
n is ott járok nem enged be a szörny a labda megvan,lécci segíts!!
thx<#worship>

misi9
Hali mki...A játékban egy olyan résznél tartok ahol egy ribinek bekéne menni a liftbe velem de megse mozdul(elmondja a mondanivaloját és egyhelyben marad, csak a szeme mozog)és egyhelyben marad...vki help...<#ravasz1>

dehogynem.. sokminden változott.. pl mostmár nem folyamatosan piros azn erõcsikod hanem sárga😊 aztán meg ha meghalsz piros lesz a képernyõ😊 meg még 1 csaomó minden😊 pl nem fognak állni a nyomingerek ha betöltesz 1 állást😊 stb stb
vikbdh a legelején ?😊 azokkal semmitse tudsz kezdeni😄 néha engem is zavartak😊
raziel.
csak egy baj van hogy ám...

elinditottam a patchot el is tüntette az 1-es és 2-es könyvtárbol a cuccokat szal feltette de ugyanugy van ott az a csik...szal loszart se változtatott?

ötlet?

[NST]Cifu
Egy megás .GIF file képként?!?! Legalább akkor linkeld, vagy valami!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

heló! mi az a 3 név a bal alsó részen??? mindig belelóg a magyarításomba.. mit leeht azokkal kezdeni???
asszem megkéne szereznem a dvd-s változatot is... bazzeg ez lesz a 4. half life 2 amit leszedtem... remélem ez már a végleges lesz😊
balint nekem a cd-s változatban volt 1 ilyen hogy Half-Life_2_Retail_Offline_Installer-VENGEANCE ezt elinditottam és már nem is akar csatlakozni.. keress 1 ilyen könyvtárat VENENGANCE ott lesz benne szerintem
[NST]Cifu
Sorry, most sajnos el vagyok havazva, ma biztos nem... <#rinya>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

balintka
megy, de offline-ra hogyan tudom állítani?

raziel.
kösz szépen mindent<#wave>

thief: http://www.alvilag.hu/gta3/Half-Life_2_Fixall_P_1.rar
ezt szedd le és telepitsd.. sokkal élvezhetõbb a game.. kijavit mindent.. amúgymeg hol most vagy lekell lõni a helikoptereket.
aztán ha már seholsincs ellenség, akkor lesz 1 lerombolt tetejû épület.. a vékony falakon menj végig és ugorj le a túloldalon
raziel.
engem nem zavart...de mond meg honnét és leszedem vagy a faq-ba is van de melyik?

aztán segithetnél is...<#vigyor1>

tényleg a multi megy nektek ? most felinstaláltam vmi multi okosságot, hogy lehet elõhozni ?
nemjövöl multi?

http://thenamelessphoto.com/

Bálintka a dvd-s változatban indul alapból a counter strike source ? próbáld máér meg pls
Thief faszé nemteszed fel azt a 9 megás javitó filét ? apowerhülyeségeden láccik hogy csak az alappal nyomod😞 Ezért nem is mondom el merre kell menned, me úgy felidegeltél:
raziel.
Nya ITT akadtam el, ez kb 12. chapterbe lehet a romoknál, na és hogyan meg merre tovább?

nem tudna valaki hl2 CD1-et image formaba ideadni nekem ?

Danecay
Hi! Nekem lenne egy olyan gondom, hogy ha a játék menüjében rákattintok a LOAD vagy SAVE-re kilök az asztalra ilyen hibaüzebettel, hogy:

EMPORIO verzióm van.
Lehet ezzel valamit kezdeni? Egyébként a Quick SAVE és LOAD mûködik.
Ja és még egykérdés: nem tudjátok, hogy honnan tudnék mentéseket letölteni a játékhoz, mert sajna elszállt a game-em a mentéseimmel együtt, de nem is negyon sajnálom mert STEAM-es verzió volt és álandóan tölteni akart valamit, meg azt írta néha, hogy a játék érvénytelen és nem indult el.

Vazze, csináld azt, amit mond az idegen.
Elõbb jobb gomb a "kráterbe, majd bal gomb a halott csókára, ezután az alien kinyitja a kaput, és mehetsz Isten hírével.
khm. nekem megy rendesen, igaz tegnap óta megakad néha, de megy.