Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elihez megérkezek Black Mesa Keletbe, mikor beenged a nõ elmegyünk a lifthez a nõ dumál-dumál odahívja a liftet és csak áll tovább és semmi nem történik. A FAQ-ban leírt AI problémás cuccokat már mind kipróbáltam mi lehet a gond?
Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* VENGEANCE-s változatom van, de nemtudom elindítani a játékot. Feltelepítem az 5 CD-t, aztán el akarom indítani bemásoltam a fájlokat, aztán elindítom, elõjön a Steam ami a mailnál elkezd baszakodni...
Elolvastam a FAQ-t, de nemlettem okosabb.
Vki tud segíteni ? Priviben is lehet...
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
Kicsomagol valahova, hl2 telepites utan Steam Offline.reg,HL2Installer/hl2install.exe
amugy osszessegeben tetszik a jatek.. csak kaki van a piteben..csak nemtom miert es hol...
Half-Life_2_Retail_Offline_Installer-VENGEANCE
HalfLife2v1.0CDVersionUpgradePatchSinglePlayerMultiplayerEng.rar
felrakjam ezeket igaz, vagyis bemásoljam?
bot add ra nyomok akkor ezt irja ki:
Error: CreateBot() failed.
valaki tudja miért ?
Mission Impossible 2010: PRO Class
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)
Guild Wars Hero: Darrick Doomhammer (Warrior/Monk) Guild: Hungarian Stars [HS] (Kurzick)
amugy én a legelsõ empiro változattal játszok és ott csak a client dllt tettük be anno szal se crack se semii
ötlet?
A Half-Life 2 V e n g e a n c e DVD -s verziot honnet tudom letolteni?
Nemlatom sms honlapokon. Bittorenttel(vagy mi) kimeljetek.
n is ott járok nem enged be a szörny a labda megvan,lécci segíts!!
thx<#worship>#worship>
elinditottam a patchot el is tüntette az 1-es és 2-es könyvtárbol a cuccokat szal feltette de ugyanugy van ott az a csik...szal loszart se változtatott?
ötlet?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
ezt szedd le és telepitsd.. sokkal élvezhetõbb a game.. kijavit mindent.. amúgymeg hol most vagy lekell lõni a helikoptereket.
aztán ha már seholsincs ellenség, akkor lesz 1 lerombolt tetejû épület.. a vékony falakon menj végig és ugorj le a túloldalon
aztán segithetnél is...<#vigyor1>#vigyor1>
http://thenamelessphoto.com/
EMPORIO verzióm van.
Lehet ezzel valamit kezdeni? Egyébként a Quick SAVE és LOAD mûködik.
Ja és még egykérdés: nem tudjátok, hogy honnan tudnék mentéseket letölteni a játékhoz, mert sajna elszállt a game-em a mentéseimmel együtt, de nem is negyon sajnálom mert STEAM-es verzió volt és álandóan tölteni akart valamit, meg azt írta néha, hogy a játék érvénytelen és nem indult el.
Elõbb jobb gomb a "kráterbe, majd bal gomb a halott csókára, ezután az alien kinyitja a kaput, és mehetsz Isten hírével.