42676
-
Borg #34931 AKi pedig ezek után sem fejezi be a témát, annak osztom a pontokat.
A szabályok egyértelműek, elfogad, fekszik, nyugszik, fórumozik. -
Mingyá kapol azt egyértelmű leszend a büntipont.
-
Van fórumkereső,de sokan akik először vannak itt azt se tudják,hogy mi fán terem a FAQ vagy a fórumkereső!Attol még,hogy te unod másnak lehet újj,de magyarországon vagyunk így nemlepődöm meg a reakciiódon!
Ha gondolod ezért is adj büntetőpontot egyet már úgy is kaptam jogtalanul legalább lessz mit gyűjtenem! -
Borg #34928 Eddig egy kiemelt topikban volt, a kísérleti fázis alatt. Gondolom St mostanában teszi majd ki a fórum főoldalára.
Addig is ajánlom figyelmedbe a fenti piros betűs mondatot. -
Most elolvastam a moderálási szabályzatot.
A büntetőpontos részt nem találom -
Borg #34926 Great. Be kell tenni a linket a faq-ba, ahonnan azután bárki elérheti, ANÉLKÜL hogy hülye kérdéseket tenne fel ELŐTTE. -
csatarij #34925 "Ha valakinek nem tetszenek a szabályok, amik a többség normális fórumozását segítik elő, lehet távozni. "
a többség? gyerek mi vagyunk a többség. egyetértek veled rage! de mindegy hadjuk. elvégre karácsony van. ne veszekedjünk. szerintem borg te meg gondold át! -
-
-
csatarij #34922 Nincs mit, bárkinek szivesen segitek. egyébként most összedobok egy oldalt, amin lesznek fixek, meg pályák, meg modok, meg minden! a cime:
csatarij.uw.hu
még nincs kész (fél óra) -
Ervek, es ellen ervek.
Szerintem mind 2 -otoknek igaza van. -
Borg #34920 Igen, és tudod miért? Mert a regisztrációnál elfogadta a feltételeket, és mindenhol az arcába vannak tolva a szabályok.
NEM kötelező fórumozni, és főleg nem kötelező ITT fórumozni. Ha valakinek nem tetszenek a szabályok, amik a többség normális fórumozását segítik elő, lehet távozni. (persze hozzá kell tenni, hogy a legtöbb fórumon - főleg külföldön - eleve a warez téma tiltott)
Ja, és ezennel erről a vita lezárva. Ez a topic nem a szabályozások megtárgyalásáról szól. Azok csak azért vannak, hogy mindenki betartsa őket. -
Én hallottam róla.
De mindenkitől el kell várni, hogy azonnal profin tudja használni a fórumot még akkor is, ha mondjuk ma regisztrált be először? -
kefekefe #34918 na kössz a dolgokat amit feltettél nekem. Ezek szerint az én fixem nem volt jó, mert most már nem ragad be az a néger pali a kilincsbe és be tudok mennin az ajtón. Ja meg azt tapasztaltam ezzel az ellenfelek is sokkal hatékonyabbak sokkal jobban mozognak.
Ja és nem tudom miért kell büntetőpontod kapnod mikor nem logikailag tévedtem el hanem vmi hiba volt az én verziómban. Szerintem ebben lehet egymásnak seggíteni, tehetek én arról,h az a köcsög beragadt oda csak játékhiba semmi más. -
Borg #34917 "Szemét módon nem olvassák el mind a 35000 hozzászólást..."
mucika, hallottál már a fórum keresőről? alul... kurvára nem kell 35k hozzászólást elolvasni, csak beirja hogy mire akar választ kapni, és ki tudja keresgélni. Ilyen egyszerű.
Nem kell itt a mártírt meg a hőst játszani, a szabályozásnak megvan a maga értelme. Mint irtam egyetérteni nem feltétlenül kell, csak elfogadni. -
Azért szólnék, hogy itt a Karácsony.
Igen sokan megkapják majd a játékot.
Akár eredetiben, akár másoltan.
(Több helyen egy másolt DVD is lehet bizony nagy értékű ajándék...)
Nos, egészen valószínű, hogy sokan életükben először fogják telepíteni a programot, s most fognak beleütközni azokba a problémákba, amik nektek már 2 hónapja az agyatokra megy.
Illető hallja, hogy van valami sg.hu , ahol van HL2 fórum,
gondolja, beírja oda , megkérdi azoktól, akik már hónapok óta nyomják a programot.
Szemét módon nem olvassák el mind a 35000 hozzászólást...
Válaszként ennyit kap : Hess picsába, büntetőpont!
Hát, én a helyükben azt hiszem, messze kerülném utána azt az
oldalt, melynek címe www.sg.hu , s lehetőleg ismerőseimnek sem ajánlanám utána...
Érdekes lenne ez a hozzáállás más területeken is
"Jó napot kívánok, a Budaörsi Tesco telefonszámát szeretném megudni"
"Menj az anyádba, ma már tízen kérdezték"
"De hát én nem tudom..."
"Hülye vagy, benne van a telefonkönyvben, nézd meg ott.
Egy hétig ez a szám büntetésből most nem kapcsolható"
:) -
csatarij #34915 De szerintem nem kéne ez a büntetőpontos nyavalya. Én egyedül jártam utánna, keresgéltem, és merem állitani lehet hogy többet tudok az egyész HL sorozatról mint ti! Na de most ne legyen ebből veszekedés! Szerintem segiteni kéne rajtuk. -
Borg #34914 Végre! Ezekszerint 1 ember legalább van, aki maga jár utána a dolgoknak, és nem azzal basztatja a fórumozókat, hogy 50x kitárgyalt kérdéseket tesz fel újra és újra. -
csatarij #34913 Most is pl. privin segitek, mert nem ir ide, ugyanis büntetőpontot kap. Szerintem vedd ki ezt az egész büntetőpontos nyavalyát. Ez az én véleményem. Nem az emberek elrettentése a cél, hanem a segités! -
Borg #34912 Javaslom olvass vissza egy kicsit, hogy miért is születtek ezek a szabályozások itt.
Nem kell egyetérts velem, elég ha csendben tűröd a dolgokat. -
csatarij #34911 Szerintem nem másoltad be/rossz helyre másoltad a client.dll-t! a hl2/bin könyvtárba kell rakni. HA tört verziód van. Érdekes. Én az EMPORIO féle DVD-s tört verzióval jáccok/jáccottam, és gond nélkül végigvittem, és felraktam hozzá egy pár fixet. Semmi problémával nem találkoztam. Ha érdekel felrakhatom, és belinkelhetem azokat, amikkel jáccottam. -
csatarij #34910 Milyen lemezt? Ki crackelte? Ez kevés ahhoz hogy valamit segitsek! -
csatarij #34909 Letölthető patchek HL2-höz
ANGOL! -
RENOVACOACH #34908 HI kéne egy kis segitség kitőmőritetem a lemezt, de semmit nem találáok amivel feltudnám telepitene van egy 85 kb exe de meg se mozdul vele -
csatarij #34907 Nem értek veled egyet. Ennek a topicnak az lenne a lényege hogy segitsen az elakadt felhasználóknak! Most nem a "ganézáson" van a lényeg! A ségitőkészség! Utoljára ilyen emberekkel a systeamhackers oldalon találtam. Nemhogy segitenének, hanem még ellenük is vannak! -
csatarij #34906 én szedtem le hozzá egy csomó dolgot, töltsd le innen, és rakd fel:
AIFIX1
AIFIX2
EMPORIO FIX -
Gábor #34905 Úgy vettem észre hardon keményebben küzdenek a combine erők. Érdemes estleg egy próbát tenned vele. -
kefekefe #34904 csatarij: Felraktam még az elején. De ha most újból felteszem a mentéseim megmaradnak. -
Én normál nehézségen játszottam és majdhogynem könnyű volt a játék. Szinte sehol nem akadtam el, legfeljebb 1-2 percre figyelmetlenségből. A végigjátszás után visszagondolva már majdhogynem hiányoltam hogy nem volt olyan, az egyébként általam gyűlölt és hangulatrontónak ítélt 'lény' akit úgymond csak csiklandoz a rakéta ha szementalálja, de azért nyírd ki annyi tölténnyel amennyit eddig magaddal sikerült cipelni. Nem vagyok nagy játékos, de ez a játék egyszerűen adja magát hogy oldd meg a feladatot profi módon, pár perc alatt beletanít hogy használd például a gravitonpuskát (dobáld vele a gránátokat, radiátorokat, gázpalackokat) azzal hogy el is várja tőled hogy használd. De ebben a játékban sikerült singleplayban először rendesen küzdenem a ellenfelekkel, vagyis hogy néha fedezékbe kell vonulni, nem elég oldalraugrálni és rohangálni. De mindez nem volt kihívás, mert mint már mondtam ez egyszerűen adja magát ebben a játékban. -
Borg #34902 Azokra a postokra pls ne reagálj, amelyek ellenkeznek a topic szabályaival (büntetőpontosak). Ezzel csak nekem lesz több dolgom a ganézásnál. (szól ez mindenkinek egyaránt)
Köszi. -
En meg azt hittem, hogy az uzenet szamlalot hajtod.
-
csatarij #34900 Egyébként bocs hogy igy mindent beirkálok, de nagyon szeretnék mindenkinek segiteni, mert már egyrészt végigvittem, másrészt meg rohadtul érdekel! -
Snipa #34899 Sziasztok!
HL2 probléma (DVD verzió):
játékot image-ből indítom, de bármit csinálok (new game, vagy csak várok 1 percet), "connection to steam server lost. Cannot load game files" vagy valami hasonló hibaüzenettel 2 percen belül elszáll, utána cannot read memory xy felkiáltással.
Mi lehet a hiba? Tud valaki segiteni?
-
csatarij #34898 Rakd fel a fixet, vagy ird be a konzolba, miután elkezdeted a játékot, hogy "ai_disable 0"! -
csatarij #34894 Az-van hogy olvasd végig a FAQ-ot! Ha warezes verzió, akkor másold be a client.dll (crackelt) fájlt a hl2/bin könyvtárba! ha original, akkor pedig valszeg nem megy a steam szerver, bár nem hiszem -
csatarij #34893 Lyan Kij: A FAQ-ban van egy link a leforditott történethez! -
csatarij #34892 CIFU: tévedsz a helyen amit mondtam, ott rengeteg HL2DM mapot lehet leszedni! (dlx.gamespot.com) de szerintem ha beütöd a keresőbe, akkor bizton találsz -
csatarij #34891 kefekefekefe: ha emporio féle változatod van rakd fel a fixet!
-
csatarij #34890 a dlx.gamespot.com oldalról, regisztrálsz!, aztán pedig bemész a hl2 fájljai közé, és leszeded a filmet. egyébként más érdekes dolgok is vannak ott, pályák, modok HL2-höz! -
Bolyongani szerintem sokan bojonganak,mert a grafika nagyon szép és így lehet sétálni és gyönyörködni a tájban(amig le nem szed valaki!
)!