Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eleg siman belepni. ha nem vagy neten elvileg egy ido utan be kell hoznia az offline modot amikor steamet inditasz.

Segasztok!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy megvettem a gémet, már vég is tóltam, de nem tom hogy lehet a cs-t offline elindítani. Csak online sikerült! De nekem csak 56k modemem van és botok ellen játszanék!
Valaki esetleg?
Más: Ha újra rakom az xp-t akkor megint kell aktiválni? (regisztrálni?) vagy csak bejelentkezem a steamba és már letárolta a kódómat?? Mert hallotam olyant, hogy valakinek lenyúlták a kódját neten és valamit babráltak vele aztán kitiltották és nem tud csatlakzni. 😞 Az elég csiki lenne +10.000ft

ezt hol? 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Skiper
én túl sok hordót nyomtam és meghalt a program, mondván hogy túl sok valamit kellett volna feldolgozni, mondjam el egy programozónak 😄

gyuri http://gyur6.uw.hu

vinko
Hello ! Elakadtam a 11-es pályán,amikor wgy bódéból hivok egy libegõt,amivel átmegyek a túloldalra,közben fehér álcaruhás katonák ereszkednek le kötélen.Amikor átérek,egy létrát találok,de utána nem tudok feljebb menni.

RelakSfromhome

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

rezsofiz
Mert készül film?

sazl : c

RelakSfromhome
Inkább õt kéne Gordonnak, nem? (Charlie Sheen)
Kecske, kecske, linkecske

Jean Reno, mint Grigori atya? Hajrá! =) Rene Russo is jöhet, és Són Kanári is jó választás, Ed Harris, hááát... kólával elmegy.
Colin Farrel? Nem is tudom... Bill Cosby? Növesszen szakáll, és szvsz õ is jó. G-Man-nek meg nem a terminátor kéne, hanem az a végrehajtó, aki a legutóbb volt a zixaktákban, Stephen McHattie
Ezt az egy képet találtam róla:
Elsie Lee ... Kiafranc lehet?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

rezsofiz
lol ebben a quick done izében olyan kivágások vannak... kamus szar

Csuhai G
Valaki próbálta már a Bullet time módot?

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

RelakSfromhome
Tom Cruise tényleg nem jó. Az Invázióban ki is volt a tudós, hirtelen nem jut eszembe, mindjárt megnézem.

Mr Manson
ok, én is már azon filozom 2500pénzt megér e

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Seth
hmm....Nem is rossz szereposztás (kivéve Tom Cruise).....Elsie Lee az kicsoda,mibe játszott???

PSN ID.: Beegabor

takraj
De elárulom neked, hogy a sima hl1 hd packkal SOKKAL szebben néz ki!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

takraj
Ha ez neked nem jó, akkor vedd meg!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

xj700t
http://halflife2.filefront.com/potd/29191

Lol 😊

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

Mr Manson
ftp? torrent suxx

Krinyo
gyfk fenn

a játék elején vagyok még...
Sziasztok!

Nemakarom végigolvasni az egész fórumot,és ezért az lenne a kérdésem, hogy a pályán semmilyen emberke se lõ meg beszél hozzám...
Kell vmilyen patch vagy mi???
[NST]Cifu
1x már bemásolták a problémádat ide, de akkor sem érkezett rá válasz...
Próbáld meg, hogy visszatöltesz egy kicsivel ez elötti mentést.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
<#rinya>A rák vigye el, hogy így el vagyok havazva, még az alap HL2DM-et sem tudtam kipróbálni, holnap meg menni kell karácsonyi bevásárlásra, ki lett adva az ukáz... Átok!<#rinya>

Szasztok !
Nos nekem olyan bug van, amihez segitséget kérek, hogy mikor a Ravensmittoménmibõl kivergõdöm a bányán át,eljutok egy csarnokba.A tûzharc után egy néger fickó bevezet egy terembe, és ott kopogtat az ajtón.Aztán a csaj kinyitja és a duma után mehetnék be...de az istenadta faszi, pont annyira marad az ajtóban hogy nem férek be.
Tudtok tippet adni, hogy lehetne ezen túlmenni?
[NST]Cifu
Jajj... most jönnek majd az olyan kérdések, hogy mi az a torrent... <#vigyor>

Krinyo
szedjétek le a map packot, qrvapoén 😄
van egy map ahol támadni kell a dombot, viszont a dombtetõrõl lehet szekrényeket dobálni 😄

takraj
HALF LIFE 1: SOURCE (torrent)

AKINEK KELL!!!!! ÉS NEHOGY MEGLÉRDEZZÉTEK MÉG1x, hogy HONNAN LEHET LETÖLTENI!!!!!!!!!!

nah! 😄DD

[NST]Cifu
Elleddig itt a fórumban nem láttam semmi ilyen leírást (bár lehet, hogy átsiklottam felette), és mivel nekem ugye nem tört változatom van, személyes tapasztalatom nincs arra, hogy kell beüzemelni a tört változatot. .
Ha valaki elküldi privátba, akkor szivesen berakom természetesen.

[NST]Cifu
A kérdésedben nem szerepelt semmiféle utalás a warezra, a gondolatolvasó képességem meg éppen a tisztitóba van az alakváltó képességemmel együtt. Legközelebb tessék egyértelmûbben fogalmazni. 😊

Egyébként kint van warezba is...

Blekk Síp
Nem írnátok be a FAQ-ba, hogy hogyan kell mûködésre bírni a Vengeance féle HL2 Deathmatchet?
Annyi update van már, hogy teljesen összekavarodtam...

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

MikX
Mármint warez!?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

[NST]Cifu
2004. November 16.

Krinyo
már van

MikX
hali!
Valaki nem tud infót arról, hogy mikor lesz HL1 Source?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

copass
vagy felvan telepítve,aktiválva és a lényeget nem kapod meg cd,matrica,stbstb.aranyos!

copass
simán fel kell jelenteni az ilyen boltokat,no nem a rendõrségen,mondjuk a játék forgalmazójánál.az úgy hatásosabb!
ez olyasmi mint az hogy "némely érdekes" számtech boltban tört xp-t adnak a géphez és le is számlázzák neked rendes áron!<#confused>

Moby
Attól hogy valakinek nagyon megy a dry brushing, és a ránézésre különbséget tud tenni a páka hûvös és kevésbé hûvös vége között, még nem biztos hogy pontosan képes azonosítani a az AGP és a PCI port közötti külöbségeket, azt viszont tudjuk, hogy az erõ gyõz az ész felett, mindig... 😊

Adversus solem ne loquitor

Skiper
najó..
a nagybátynak rövidtávú emlékezetkiesése van, tehát beteg és már nem is tudja, mit kéne csinálni! <#idiota>

akkor az a nagybátyához viszi a gépét nem szervizbe 😄DD

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Skiper
tegyük fel, hogy egy 12 éves srácról van szó, akinek a nagybátyja rakta így össze. nah, ehhez mit szólsz?

<#eljen><#eplus2>
én nem mododlok házat de gépet még életembe nem vittem szervizbe, max gariba vissza de ako az egybõl csere lett 😄DD

[NST]Cifu
Szvsz aki ilyen házat moddol már össze, az ért annyit a géphez, hogy ne legyen rászorulva a szervízekre...

[NST]Cifu
Ez ismerõs, az SW:Galaxies esetén is eljátszották ezt (mármint a CD-kulcs kilopást), de ott konkrétan nem gyanusan olcsón árulták, hanem eredeti áron...

Skiper
és mit gondolnak rólad, amikor a szervízbe viszed a géped egy ilyen házzal ? <#eplus2>

rezsofiz
Ez jo.

oh.. thx!

Krinyo
Mr Manson
honnan szerezted meg?

precision
HL1 -el is ezt csinálták, én is megszívtam! Kis tizenéves pöcs eladók pénzért adják el a cd-kulcsokat. Fel kéne õket jelenteni!

Bazinga!

huh... ezzel sokat mondtál nékem 😊
szal az multi?😊

Krinyo
hl2 map + jármû