Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne egy olyan kérdésem, hogy megvettem a gémet, már vég is tóltam, de nem tom hogy lehet a cs-t offline elindítani. Csak online sikerült! De nekem csak 56k modemem van és botok ellen játszanék!
Valaki esetleg?
Más: Ha újra rakom az xp-t akkor megint kell aktiválni? (regisztrálni?) vagy csak bejelentkezem a steamba és már letárolta a kódómat?? Mert hallotam olyant, hogy valakinek lenyúlták a kódját neten és valamit babráltak vele aztán kitiltották és nem tud csatlakzni. 😞 Az elég csiki lenne +10.000ft
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
gyuri http://gyur6.uw.hu
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Kecske, kecske, linkecske
Jean Reno, mint Grigori atya? Hajrá! =) Rene Russo is jöhet, és Són Kanári is jó választás, Ed Harris, hááát... kólával elmegy.
Colin Farrel? Nem is tudom... Bill Cosby? Növesszen szakáll, és szvsz õ is jó. G-Man-nek meg nem a terminátor kéne, hanem az a végrehajtó, aki a legutóbb volt a zixaktákban, Stephen McHattie
Ezt az egy képet találtam róla:
Elsie Lee ... Kiafranc lehet?
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
PSN ID.: Beegabor
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Lol 😊
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Nemakarom végigolvasni az egész fórumot,és ezért az lenne a kérdésem, hogy a pályán semmilyen emberke se lõ meg beszél hozzám...
Kell vmilyen patch vagy mi???
Próbáld meg, hogy visszatöltesz egy kicsivel ez elötti mentést.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Nos nekem olyan bug van, amihez segitséget kérek, hogy mikor a Ravensmittoménmibõl kivergõdöm a bányán át,eljutok egy csarnokba.A tûzharc után egy néger fickó bevezet egy terembe, és ott kopogtat az ajtón.Aztán a csaj kinyitja és a duma után mehetnék be...de az istenadta faszi, pont annyira marad az ajtóban hogy nem férek be.
Tudtok tippet adni, hogy lehetne ezen túlmenni?
van egy map ahol támadni kell a dombot, viszont a dombtetõrõl lehet szekrényeket dobálni 😄
AKINEK KELL!!!!! ÉS NEHOGY MEGLÉRDEZZÉTEK MÉG1x, hogy HONNAN LEHET LETÖLTENI!!!!!!!!!!
nah! 😄DD
Ha valaki elküldi privátba, akkor szivesen berakom természetesen.
Egyébként kint van warezba is...
Annyi update van már, hogy teljesen összekavarodtam...
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Valaki nem tud infót arról, hogy mikor lesz HL1 Source?
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
ez olyasmi mint az hogy "némely érdekes" számtech boltban tört xp-t adnak a géphez és le is számlázzák neked rendes áron!<#confused>#confused>
Adversus solem ne loquitor
a nagybátynak rövidtávú emlékezetkiesése van, tehát beteg és már nem is tudja, mit kéne csinálni! <#idiota>#idiota>
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

én nem mododlok házat de gépet még életembe nem vittem szervizbe, max gariba vissza de ako az egybõl csere lett 😄DD
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Bazinga!
szal az multi?😊