42676
-
Davidsned #35056 De hova állítsam fel a gépágyúkat? Akárhova állítom fel újra és újra ledöntik őket. És mikor már azt hiszem, h nem jön több katona, akkor még csak jön párszáz én meg meghalok. -
Akkor valami gubanc van, mert frissitésnél semmi ilyet nem ír ki, és az elmúlt időben kijött dolgok nem nyomnak ennyit (nekem az egész Half-Life 2 könyvtáram csak 700 mega...).
Nem törölted véletlenül a ...Steam\SteamApps\<felhasználói név>\half-life 2 könyvtárat? (pl. a My Games -> jobb gomb a Half-Life 2-őn -> properties -> Delete Local Game Content... gomb csinál ilyet) -
Ez igaz, vagy másfél hete nem volt időm játszani, DEAZÉRT 860MB, az kissé nevetséges... -
Jah, eredeti játékom van... -
Akkor régóta nem indítottad el a Steam-et, és az elmúlt időben kijött összes frissitést most szedi le... -
Kérdésem lenne.
SZépen megvártam míg lefrissítette a Steam-et meg a HL2-t meg a Jóisten tudja még mit, erre feljön egy ablak, miszerint:
YOU ARE ABOUT TO INSTALL HALF LIFE 2.
Disk scapce required: 860MB
MIATÖKÖM EZ?????
Már vagy 20 órát játszottam a gémmel, mit akar ez letölteni, installálni??????????? -
Today Valve disabled more than 30,000 Steam accounts which had been used to try to illegally gain access to Valve games without a valid purchase.
Valve takes such activities seriously and reserves the right to disable Steam accounts engaging in piracy, cheating, illegal activities, or any other activity in violation of the Steam Subscriber Agreement. The accounts that are disabled today will not be reactivated.
Kint van az összes nagyobb HL2 fanpage-en (pl. HL2.net, HLfallout.net, stb.), valamint a Steampowered fórumában az eredeti bejelentés. -
Davidsned #35049 A gépágyút fel lehet emelni ha már ledöntötték?? -
A jó büdős kurva anyukáját ennek a kibaszott STEAM fasságnak!!!!! Az ember játszani szeretne, de negyed órája frissít ez a geci!
Offline módban meg persze bemutat egy szépet és baszik elindulni...
Valve bekaphatja
-
csatarij #35047 hol van ez a hir? nem láttam, biztos elsiklottam fölötte -
Figyeltél, hogy miért bannoltak most 30.000 accountot? Azért, mert illegálisan próbáltak hozzáférni a HL2-höz és a CS:S-hez. Magyarul ezek többsége nem vette meg a HL2-őt!!! Egy kanyit nem adtak a Valve-nak, tehát nem vevők, hanem olyanok, akik hamis Bankkártyaszámmal vagy warez/lopott CD-kulcsal próbáltak játszani! -
Rudee #35045 Sikerült továbbmenni, tenkjú evribádi. -
Rudee #35044 Kipróbálom, danke. -
Rudee #35043 Nincs fent. Ha feladatokról beszél akkor hiába, mert nem sokat érteni belőle. -
Már fél éve ez... 
Lassan bővíteni kéne, ki tudja, lehet, hogy hoz a Jézuska pár giga ramot, vagy egy ATI 4000 XT-t, de nem akarom elkiabálni.
-
THX!
amúgy jó a configod :P -
El kell jutnod ahoz a cucchoz amit bekapcsoltál. Ami rezgéseket kelt a földben és ezért nem mennek oda hozzá ezek az álienek. -
megint elakadtam.
most ott vagyok hogy nem szabad lelépni a homokra mert jönnek a hangyalesők.valami narancssárga motorfélét bekapcsoltam,de hogyan tovább?
-
csatarij #35038 megcsináltad amit kért? a combine bábut kell a bogarakni szétgyakni, majd a bogárcsalival nyomd meg a jobb egérgombot, és követnek a bogarak. -
csatarij #35037 tipp: ha felborulnak a gépágyúk, akkor odamész és e(!!!) vel felállitod! (felveszed e-vel utánna pedig felemeled!) -
csatarij #35036 a console-t úgy is lehet engedélyezni hogy beirod a parancsikonba: "...launcher.exe" -console! -
Igen, pl az én accountom amit augusztus óta kínzok warezzal (vagy 5X töltöttem le tőlük a CS:S BETA-t amikor új frissítés jött ki és nem volt igazán megoldható a tört patchalés-vagy addigra már el is avult-, ehhez regisztráltam vagy 10 illegális kulcsot összesen vagy 20X, elég sokat CS:S-ztem az emporio_final-al, egyszer egy üres szerveren megnéztem milyen az a wallhack, csakhogy tudjam már miért szidnak néha embereket...) de még ma mégnéztem és ép, ott a CodenameGordon a MyGamesben és ajánlgatja hogy vegyem meg a HL2-t vagy legalább a demot töltsem le. -
ka87 #35034 oké eladom:D
vagy lehet az ibéjre megyek vele, aztán beperel a valve, mert virtuális cuccot árusítok pénzért:) -
Hát igen, ez is egy megoldás, ez a legegyszűbb módszer hogy kész letiltanak mindenkit. Nem igaz hogy nincs valami enyhébb büntetés, pl amikor először csal akkor csak egy időra kap bant, aztán amikor másodjára, akkor végleges, vagy akármi. Nemtom, de ez amit csináltak ez a lehető legegyszerűbb és "legkényelmesebb" megoldás. Most gondolok azokra is akik csak kipróbálják hogy milyen a csit, mert még nem volt vele dolguk.
A warezes dolog meg rendben van, azzal egyetértek hogy egyből kitiltás jár érte. -
Fordulj a farakás felé és nyomd meg a jobb egér gombot, hogy megszorongassa a bogyót. -
Don Load #35026 Gyerekek, nekem 1-2 lehetőleg magyar szervercím kellene ahova fel lehet menni, gyakni. Olyan ahol vannak is nem csak 2-3 bohóckodunk. Már elegem van a sok stájjer gyerkőccel kerketőzni.
Jöhet CS:S és HL:2-DM cím is. És gyertek fel minnél többen játszani. -
Azt próbáltad már, hogy elindulsz a kapu felé?
Biztos, hogy mindegyik "kiképzőgyakorlatot" végrehajtattad a hangyalesőkkel?
Csak azért kérdezek ilyeneket, mert azt írtad, hogy nem érted, mit mond a villámkezű. Nincs fent a magyarítás? -
Jah, arról beszélek, de gyakorlatilag csak ólmod lesz -
Végrehajtottad a feladatokat? Bogárcsali, odaküldés, magadhozhívás, hmm? -
Rudee #35022 Elég sokat vártam, de nem történt semmi. Ki emeli fel? A bal oldali kis izé mondogat valamit, de nem értem. A két homokból előjövő bogarat már átjuttattam, de az se volt jó sokmindenre. -
Davidsned #35021 Meg kell várni míg kinyitják az ajtót. Ha türelmes vagy és vársz pár másodpercet szívesen megteszik neked sztem :)
Amúgy tényleg felemelik a farakást. -
Rudee #35020 Itt mit kell csinálni? Megpróbáltam már átugrani, de a farakás tetejénél tovább nem jutok. Szétlőni se tudtam a dolgokat. Thx előre is. -
Davidsned #35019 Namármost abból a pattogó gránátból van öszzpasz 3 darab (ha egyről beszélünk). -
A nagy mordáj a pattogó gránátot kilőni képes géppityó -
Davidsned #35017 Nagy mordáj azaz???
Szép-szép h elkapok egy legyet meg hozzávágom de ez öszpasz egy ember és ennyi idő alatt halomra lőnek. -
én összesen egy darab nyitott cellát találtam (még rács sem volt rajta), és a nagy mordájjal felszerelve nem jöttek be sem a legyek, sem a gránátok. Mondjuk néha előkerült a shotgun is :D Mellesleg ha gravigunnal elkapsz egy legyet, és hozzávágod valakihez, a célpont nem fog örülni :D -
:) #35015 van yolan verzió eredetiben ami ugyanúgy kipakolja a filéket mint a PROViSiON verzió ? eredetire gondolok! nem warezra! -
Davidsned #35014 Egyébként éppen egy nyitott cellában kempeltem de mondom h az embernyesők meg gránátok bejutnak oda is. -
Davidsned #35013 Elég sok nyitott cella van. Ha feltankoláson a ruhát meg hp-t érted az ugyanabban a cellában van ahol a gépágyúk. -
Van egy nyitott cella. Mielőtt felállítod akárhol a három fegyvert, tankolj fel. Ezután be a cellába, és ott csak egy kis nyílás marad, ahol lőhetnek. Ha kevés a muníció, akkor vagy kirohansz kb két másodpercre, vagy gravigun