42676
  • [NST]Cifu
    Persze hogy lesz időd, mivel a Combine őrök csak akkor kezdenek elindulni, amikor a 3. robot-géppuskát is kiveszed a tárolóból... :)
  • Voltan
    Üdv! (És boldog karácsonyt!) Nem tudja valaki, hol lehetne botokat letölteni és aktiválni a multihoz, vagy a CS-hoz?
  • Davidsned
    Thx!
    Arra lesz időm, h eltorlaszoljam az egyik folyosót?? (mind1 mgpróbálom)
  • RelakSfromhome
    Zárlatos gravigun mégjobb :)
  • khamwass
    Jah, és Gravity Gun rulez!
    Nagyon pöpec :DD
  • khamwass
    A liftnél én is kínlódtam egy sort, egy párszor újratöltöttem,, nem akart bemenni a liftbe.
    Aztán megálltam jó messze tőle, akkor begyalolgoltö...
  • _Atti_
    elvileg kiegésziti ha már elkezded beirni...lehet hogy csak simán sv_cheat 1 's' nélkül..
    jah amugy physcannon_maxmass-t is poén átirni...vagy a _tracelenght-et:)
    meg a pushforcet:) csak azt nemtom hogy lehetne beállitani ugy hogy élőlényket is emeljen...
  • :)
    én még nem voltam ott a bogaraknál:) mert nincs kedvem újra neiesni a gémsznek:) nekem ezek a cheatek nem müxenek elöször ezt irtam be a consolba: sv_cheats 1 enter aztán meg ezt: sv_unlockchapters 15 enter
    aztán nemtörténik semmi. mit csináltam rosszul ?:D
  • _Atti_
    hát nemtom nekem a bogaras probléma nélkül ment...
    már végigjátszottam kb 4 half life 2 változatot hogy hibás-e :) mert mindig jött ki új változat csak kicsit má beleuntam a folytonos végigvitelből.. tudom hogy ezen a 2 részen voltak hibák:)remélem a provision verzióba remélem nincs ilyen gáz:)
  • _Atti_
    a liftes résznél quicksave quickload és mér mész is tovább...
    a bogarasnál meg először tán magadhoz hivni kell őket (jobb klikk) aztán meg megetetni velük a combine-t utána meg ...öhh már nem emlékszem...
    save gamem sjana nincs mert nemrég telepitettem ujra..
    de ha consoleba beirod hogy sv_cheats 1 utána sv_unlockchapters 15 akkor bármely pályával kezdhetsz...

Boldog karácsonyt:)
    PROViSiON változatot hogy kell magyarositani ? ez nincs benne a faqba se a magyarositás részén. valaki tudja ?
    valaki feltudna tenni ide 2 kimentett állást ? Az 1ik annála résznél kell ahol a bogarakat kell megtanulni irányitani a másik pedig a liftes rész ahol a fehér pulcsis csaj baszott bemenni a liftbe.. pls valaki töltse fel ide, vagy küldje el amilba nekem.. [email protected]
    thx! kiv vagyok a PROViSiON verzióknál van -e ott hiba.. nem szeretném megint végig nyomni a gamét elöröl.
    thx még 1x!
  • khamwass
    Működik, htx!
  • barret
    Magyar billentyüzeten a konzol kicsit bajos...
    Config filében át kell irni : bind "p" "toggleconsole" Két " között a kívánt billentyü. Itt a p.
    Configfile helye:Fökönyvtár/hl2/cfg/config.cfg file.
    Ai_disable ai_disable 0 ai_disable 1 Valamelyik müxik,ha a konzolba beirod! Eltünik az ai disabled felirat.
  • khamwass
    Azt az emporio fixet honnan lehet letölteni? A faq-ban lévő link nem működik!
    A többi megoldást már kipróbáltam az AI Disabled-re, de egyik sem működik.
    Talán ha a konzolba beírnám, de a konzolt meg nem tom melyik gombbal lehet lehozni, pedig 6X végignyomkodtam az egész billentyűzetet :D
  • [NST]Cifu
    Olvass FAQ-ot, ott a link fent a bannerban!
  • ScoobyDoo
    Én dobozokból lépcsőt csináltam a második emeletre és egy találatot sem kaptam. ^.^
  • csatarij
    boldog karácsonyt. egyébként a végén azt makogja el, hogy lefagyaszt minket a köv. megbizatásig sztem
  • Nagypee
    öcsém! végigvittem a hl2t. aki végigvitte már mondja el h mit makogott a végén az a hapsi pontosan! elég kis részleteket értettem meg. ja és boldog karácsonyt!
  • RelakSfromhome
    Írtam. A válasz az volt gyakorlatilag, hogy örüljek, hogy nem küldték rám a yardot
  • Danecay
    Miyen bin-ről is van szó? Nem vágom, mert én is 1 hawertól kaptam elvileg fixelve meg ilyenek, de mint írtam én is elvittem egy másik haveromhoz ugyan azt és ugyan úgy raktukfel valamint indítottuk el de nálla nem vágja ki a game-t asztalra save vagy load esetén.
    Ja és MERRY X-MAS!!!mindenkinek
  • ghost cb
    Persze írd oda, hogy nagyon tetszett a játék :D
  • ghost cb
    Írjál nekik e-mailt, hogy lehetséges-e, mert ez történt veled! Biztos megesik rajtad a szívük. 1 próbát azért megér szerintem.
    Boldog Karácsonyt mindenkinek.
  • RelakSfromhome
    dettó ;)
  • takraj
    BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!!!!
  • RelakSfromhome
    Jah, nem örültem neki. Aztán később rájöttem, hogy én baromállat, regisztrálhattam volna másik acc-ot. Nem baj, végigtoltam már, a cs meg annyira nem érdekel. Persze, ha lesznek rendes kiegészítők, mint anno az Opposing Force, akkor lehet, megint kiadok érte lét.
    Azzal viszont nem értek egyet, hogy egyből kitiltani, akinél warez van. Ha valakinél csak az van, akkor oké, de ha megvette, akkor mittomén pár dollárért lehessen már visszavásárolni a jogot, vagy csak a tímgémet megvonni, stb. Lehetett volna ezt ésszel is csinálni, nem csak ilyen kőkorszaki módon. Mondjuk amiket olvasgattam a steam-ről, másra nem is lehetett számítani.
  • [NST]Cifu
    A lényeg éppen az, hogy warezt büntessék a maguk módján. RelakS volt emlékeim szerint az, akinek letiltották az accountját, mivel egy hamis CD-kulcsos módszert alkalmazott, majd ugyanerre az accountre regelte be a legális CD-kulcsot, és emlékeim szerint annyira nem volt felháborodva (bár nyilván nem is örült neki...), hiszen kvázi számítani lehetett rá (elég lett volna egy új Steam account alá beregelni, és nyema problema), és nem úgy írt, hogy "k×rva valve, többé egy fillért nem adok nekik".

Viszont biztos vagyok benne, hogy a többségnek nem volt az adott warezos accountja alatt legális CD-kulcs, tehát biztos nem 30.000 fizető ügyfelett veszített a Valve.

Megjegyzem amúgy, hogy ugye a warez elsődlegesen mostmár a multit (jelenleg főleg a CS:S-t) érinti, és nem a sima HL2-őt. Szóval ilyen téren sem igazán értem a problémát. Tudsz warezolva játszani mondjuk MMORPG-t? Aligha. Érdekes, vajon ott miért nincs nagy felháborodás abból, hogy ha sok usert letiltanak (akár bankkártyával való visszaélés, akár CD-kulcs lopás, akár csalás miatt)?
  • Rip
    Jaja, én is, lett sok szép csillagom :))
  • Krinyo
    jah mindenki kapott lol :D
  • Krinyo
    lol, kaptam 1 hónap vip regisztrációt kari alkalmából...legalábbis ezt kaptam privátban.
    ez valami átba*zás? :D
  • csatarij
    a bin-t bemásoltad a hl2 könyvtárba?
  • csatarij
    igen, fel lehet emelni, ha e-vel felveszed, majd felemeled az ég felé!
  • Danecay
    Hi All! Ugyan a következő kérdést már félig-meddig feltettem de választ sajnos még nem kaptam rá :( Az mitöl lehet, hogy a havernak és nekem ugyan az a verziójú HL2-nk van (EMPORIO, nálam tökéletesn működött, leszámítva azt, hogy a főmenüben a SAVE-ra illetve a LOAD-ra kattintva kivág asztalra, kiírva valami olyasmit, hogy nem találhatóak a megfeleló file-ok a STEAM-hez való kapcsolódáshoz. A havernál ez a jelenség nincs, viszont, folyamatosan szállnak el a mentései. Tudom, hogy van FIX hozzá, de a havernak is én vittem el az említett verziót.
  • Gear
    Az nem a HL2 ,csak egy kis része. Nézd meg inkább a steam apps dirt , 4,5G.
  • ghost cb
    Nekem ATI kuponos van, nagyon lassan töltötte le, de megjelenés előtt szinte már lent volt az egész game, igy a megjelenés napján már játszhattam vele. A HL2 pontosan 300 MB-nyi lemezterületet foglal el nekem. Ja és nem szokott órákig frissíteni.
  • Blasta
    Ez a rész kemény volt, emléxem.
    Szétanyáztam magam rajta míg sikerült.
    Én innen vittem magammal gépágyút a következő szintre, ami jó is volt...
  • Blasta
    Áhh, nem töröltem semmit.
    Amúgy azóta nyomtam egy next-et, nem csinált semmit, csak egyből Finish és start game.
    De akkor is szánalmas ez a szopás a steam-mel...
    3x meggondolom, míg a HL2 ikonra kattintok
  • Moby
    Nem volt ez másképp az első esetben sem, de ha olvasod a fórumokat - márpedig olvasod- akkor tudod, hogy ebből nem is olyan elhanygaolható azok száma, akik időközben megvették, és a szerencsétlenek ugyanarra az accra regelték, minthogy itt az sg-n is van ilyen user (megnem mondom melyikőtök). Épp itt van a probléma, a szankció egyedül őket érinti vmilyen szinten, magyarul el csak attól vettek aki adott is nekik, namost ez nem fog vásárlása ösztökélni egyik táborból sem egy fél usert se. Engem nem érint a szankció, megvettem, használom, nem fognak törölni, pont. Viszont amikor max 1 perc alatt lassan tucatnyi online működő steam crack terjeng a neten, akkor ez az orrba-szájba törlősdi hiteltelenné válik azoknak akik fizettek érte, és azoknak is akik nem.
  • [NST]Cifu
    SPOILER

Ötlet 1.: Az előző helyről vihetsz még egy robot-géppuskát ide, így nem három, hanem négy géppuskád lesz.

Ötlet 2.: A két folyosórészt két kis átjáró köti össze, az egyiket torlaszold el az ott lévő hordók segítségével, így már csak egy átjárón át jöhetnek (egyel csökken a bejutási helyek száma)

Ötlet 3.: A robot-géppuskákat úgy állísd fel, hogy ne lehessen őket könnyen elérni (valahova középre), és ideális esetben ne lehessen hozzájuk túl könnyen kézigránátot bedobni (nálam medium fokozaton nagyon szerették kézigránáttokkal felborítani őket).

Ötlet 4.: Húzódj be valami jól védhető helyre, ahol alaphelyzetben fedezékben vagy, ilyen a bal oldali folyósón a nyitott cella illetve a robot-géppuskák tárolója melletti rész.

Remélem ez segít valamicskét.