42676
-
Davidsned #35011 Heh, nem gondoltam volna de sikerült felhúznom magam ezen a játékon is (én már csak ilyen vagyok). A Nova Prospektbe vagyok amikor valami elképesztően sok katona jön folyamatosan. Volt 3 gépágyú, de rövid időn belül azok is kidőltek így hát maradtam én (lehet, h nem pont a stratégiailag fontos helyekre állítottam őket de hát időm se volt sok). A csaj (Alyx) mellesleg hihetetlenül nyugodt hangon tudatja velem hogy qrvára baszott sok katona fog még jönni. Én meg csak kempelek, ami még jó is lenne ha nem lennének az embernyesők meg gránátok. Szal valami tipp?
-
SGYEMSZTSZ #35010 Hat igen evvel a letiltasos cuccal enis szivtam (valszeg azert mert az itt leirtakat követtem ) csak halistennek a regi generaton pakkos accomat tiltottak le a HL2-s meg ép de evvel nemfogok rendetlenkedni -
grat a 35.000hez -
nevetséges, hogy ilyen kerek számú accountot tíltanak...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Nagypee #35007 már sikerült előcsalogatnom. van 1 olyan parancs h bot_add_ct vagy t de amikor beirom azt irja ki h failed tehát lehetne adni botot csak nem mükszik nekem:) -
Vagy írd be a shortcut elérési útjának végére,hogy -console -
Játék alatt jön elő csak. -
Nagypee #35004 Engedélyeztem és most se jött elő. nemtommivan -
Nagypee #35003 de hiába kattintok nem csatlakozik! nem történik semmi -
A console-t az advanced options-ben engedélyezd
Utána már előbújik a megszokott módon
:)
Botokat nem tudom, úgy még nem játszottam
Csak online, "élők" ellen :) -
Újabb 30 ezer?! Az már összesen 50 ezer acc... -
Nagypee #35000 meg amikor csatlakozni akarok 1 szerverre akkor nem történik semmi! botok ellen hogy lehet játszani? -
Nagypee #34999 rage köszke mükszik is! csak a konzol nem bujik elő a jol megszokott gombra! nem lehet valahol bebindelni? -
Ezt osztom én is, csak 1 ponton hibázik az elmélet, és egyúttal az amit a valve tesz: mindezt egy olyan rendszerre építi ami enyhén szólva is lyukas. A végeredmény szempontjából édesmind1 mennyire morális vagy anyagi természetű a motiváció, de igazán egyik oladalon sem válik be. Van 60K userük, aki vmilyen formában garantáltan érintett warezolásban (hisz szegről-végről ezért kapott bant), viszont pénzt hagyott náluk, és ilyenformán jövőbeni potenciális vásárló (volt). Mi marad nekik ban után? Warez, hisz az vidáman működik a rendszerben a mai napig, viszont azt garantáltan megvásárolták, hogy a 60K userük egyike sem fog 1 centet sem a valve kasszájánál hagyni az élete hátralévő részében, hisz 1x megtette mind1 miért, bannolták, viszont azután is ha nem is mosolyogva, de használhatja azt, amiért eleve nem kellett volna fizetnie. 60K elveszített vásárló nem kevés sehol a világban, és nem azért veszetették el őket mert kirúgták, hanem mert úgy rúgták ki őket, hogy a saját lustaságuk miatt visszaeresztik a kiskapun. Nem tudom mennyire vagyok érthető, hogy itt nem az én állásfoglalásomról van szó, hanem a tényekről. -
A hivatalos Steam fórumot olvasgatva, elég sok olyan embert
is érint a kizárás, akik hivatalos játékkal rendelkeznek
Kár volt nekik illegális kulccsal próbálkozni,
hogy aztán megvegyék a játékot, s ugyanarra az accountra regisztrálják ...
Iletve az online csalókat sem díjazza a Valve. -
Patch a Vengeance 5 CD-s verzióhoz -
RENOVACOACH #34995 "elvileg egy fix" ezzel megtudna dobni valaki mert a gyik oldalon rákatintva rosz a link
HI kéne egy kis segitség kitőmőritetem a lemezt, de semmit nem találáok amivel feltudnám telepitene van egy 85 kb exe de meg se mozdul vele
http://dox.uw.hu/wcenter/00000124.php
ezt a verziot szedtem le
itt van egy kép a kőnyvtáramról hogy mi van benne
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9095045&la=40629449
Gyereknek szeretném feltrakni karácsonyra de nem mükszik
[email protected] a messengerem
262-391-916 az icq-m help me -
Nagypee #34994 5 cds retail vengeance van! cs sourcet akarnék offline játszani! csak nemtom hogy kell! -
csatarij #34993 Nem megy? mi a gáz? milyen verzió...stb! -
Nagypee #34992 Skacok kb mikor lehet majd offline játszani a cs source-al? egyátalán lehet az 5 cds hl2 retail vengeanceval offline? -
RENOVACOACH #34991 Köszönöm a segitséget, de launcherek se indul, és már rég elolvastam az nfo fájt,ezekt idáig is tudtam -
Szerintem sem volt túl szerencsés, de gondolj bele, hogy te mit tennél, ha a te céged áldozott volna több tíz millió dollárt egy játék fejlesztésére. Nyilván te is mindent megtennél a warez visszaszorítására... -
Távol álljon tőlem, hogy védjem a Valve-t (szídtam/szídom őket így is eléggé), de ebbe especiel szerintem igaza van, ahogy igaza volt anno a Blizzard-nak is... -
Ha már spoiler, akkor inkább linkeld a képet. Így hiába írod oda, az is látja aki nem akarja. -
Akkor a feleslegeseket tedd föl a kocsira és add el az ecserin
-
ka87 #34986 azzal együtt 5:P -
A leborított kád alatt is megnézted?
-
Borg #34984 A 30000 accountból min 29000 úgyis fake volt, mindössze warezoláshoz lettek létrehozva. Ez is biztos, szal annyira nem kell sajnálni azt a 30000 embert. Tuti csak néhány olyan van köztük, aki valóban megvette a játékot. -
ka87 #34983 SPOILER!
Na én ennyi aksit találtam, sztem ennyi is van:)
-
csatarij #34982 Na azt elbaszták, mert kurvára megnehezitették a kezdők dolgát. -
csatarij #34981 nem arra gondoltam, hanem erre a steames dologra, hogy aktiválni kell meg blablablabla. -
Azért a Valve sem egy "maszületett bárány"...
Számolj csak utána, hogy ennek a 30.000 account-nak mennyi az "értéke" (csak a magyar árral szorozd be...) -
Letiltottak 30.000 accountot. Szerinted miért nem mentek vele semmire? Akik bünt követtek el, bűnhödtek... -
Miután a letiltás után offline sem tudod használni a CD-kulcsodat, értelemszerűen lőttek a HL2-nek is... -
csatarij #34977 mert az a sok okos úgy találta ki hogy bekéne szabályozni az egészet, pedig NEM MENTEK VELE SEMMIRE! -
Az EMPORIO-verziót a launcher.exe-vel kell elindítani.
De ha követted volna az utasítást (...READ_NFO...), akkor ezzel már tisztában lennél.
...a topik fejlécében a GyIK-ról nem is beszélve... -
Szerintem nem. Elfogadtad a felhasználói szerződést, punktum. Másfelől tényleg agyonvágja a játékot a csítelés, szóval legyen elrettentő erő ez ellen. -
Miért kell a singlehez Steam. -
csatarij #34973 a launcher.exe-vel kell inditani! -
Ja, te a lista tetején szoktál átnni, láttalak már párszor. Viszont rólad nem az jut az eszébe az embernek hogy cheatel, ellentétben néhány egyénnel, aki nem is listelső de fura akciói vannak...