Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
HL2 szinkron trailer
MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A modok-kal van egy kis problémám. Installálás után nem jelenik meg a Steam "my games"-ban. A könyvtárban /steammaps>sourcemods/ott megtalálható.Próbáltam már pár javaslatot, de semmi.A "Source SDK Base" is telepítve van. A játék eredeti és beregisztráltam. Ha valakinek van ötlete, kérem segítsen. Köszönöm.
G.
Sajnos miközben toltam a játékot beszart a gépem és újra kellett rakni.Csakhogy ezzel elvesztek a mentéseim, és még másik fejezetrõl se tudom indítani,.Szóval, ha megtudnátok mondani, hogy hogyan lehet ezt elkrülni, vagy tudnátok mentés küldeni a [email protected] címre zt nagyon megköszönném.Elõre is kösz!
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following"
bocs, ezt nem kell látnod benne, csak véletlen mástoltam 😊
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"
mentsd el, és legyen a neve ai_fix.cfg, utanna jobbgombot rá tulajdonsagok és irásvédettre.
ezutan keresd meg a valve.rc fájlt, (nemtom hol van) nyisd meg egy jegyzettomb vagy akármivel, ezt kell látnod benne:
Save, then rename the text file to ai_fix.cfg, right click the file and set it to read only.
Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following
// load the base configuration
//exec default.cfg
// Setup custom controller
exec joystick.cfg
// run a user script file if present
exec autoexec.cfg
//
// stuff command line statements
//
stuffcmds
// display the startup level
startupmenu
az "exec autoexec.cfg" alá ird be ezt:
exec ai_fix.cfg
mentsd el és kész
pl:
"D:\Program files\...\Half life 2\hl2.exe" -console
Garry's mod - a legnagyobb <#vigyor>#vigyor>
Fistful of Frags - vadnyugati lövöldözõs, a pályán elhelyezett ládákból folyamatosan pénzt kell szedni és aki kiszedte azt védeni kell amíg egy bizonyos idõ eltelte után (ha a hordozó/hordozók nem halnak meg) a csapathoz verõdik a pénz és nagyobb cuccokat tudnak venni (dinamitos nyíl a kedvenc <#idiota>#idiota>)
Pirates, Vikings and Knights II - a nagy kedvenc, esetlegesen ajánlom, mindhármójuknál 2 kasztot lehet választani, ládák ellopása egymástól és amennyi van a saját helyen annak a számlálója éri el elõbb a 0-át és az nyer, vagy szent grált kell megszerezni mindig attól aki birtokolja (ekkor õ és a közeli csapattársai élete regenerálódik a halálig, mindenki õket támadja ekkor), vagy harc ujjáéledés nélkül az utolsó emberig nagy belátható arénákban
Here is the solution for A.I.disabled bug:
Go into your hl2\cfg\ folder, and create a txt file, inside this text file, write the following lines.
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"
Save, then rename the text file to ai_fix.cfg, right click the file and set it to read only.
Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following
// load the base configuration
//exec default.cfg
// Setup custom controller
exec joystick.cfg
// run a user script file if present
exec autoexec.cfg
//
// stuff command line statements
//
stuffcmds
// display the startup level
startupmenu
under "exec autoexec.cfg", add this line
exec ai_fix.cfg
Save the file and your done!
ezutan a keybindingnel allitsd at a consolet pl kotojelre vagy valami. (nekem ~ el nem mukodott).. ezutan amikor ingame vagy, megnyomod a billt amire beallitottad, és elvileg elojon a console és kilep menube a game. oda beirod hogy
ai_debug_actbusy 1
vagy
ai_disable 0
ketto kozul valamelyiknek mukodni kell. de egyszerupp ha -console al inditod jatekot
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Sztem az ai disabled-es megoldással ne foglalkozz mert az nem csinál semmit. Nekem se csinált.
Az a megoldás, hogy mûködjön az A.I. hogy mivel a játék fejezetekre van osztva, mindig az adott fejezet elején kezdd a játékot. Tehát ne mentésbõl vagy ilyesmi, hanem a fejezet elejétõl. Nekem így mindig mûködött rendesen.
Ebben a módozatban viszont annyi bibi van, hogy egy egész fejezetet végig kell játszanod, hogy elérd a következõt, mert ha nem éred el, akkor megint kezdheted elõlrõl, mert csak úgy lesz A.I.
Inaktív mesterséges intelligenciával pedig lehetetlen a továbbjutás. Ha mentésbõl indítasz is ugyanaz lesz, hogy nem fog mûködni. Egyébként hogy elérted-e a következõ Chaptert (fejezetet), azt úgy tudod kideríteni, hogy nyomsz egy ESC-t és megnézed a new game menüben, hogy aktívvá vált-e a fejezet ablaka. Mert az a Chapter, amit még nem értél el, ilyen szürke keretes és fakó kinézetû.
De ha elérted a köv. fejezetet, akkor sárga színû lesz a keret és a színe sem fakó.
Ezután már mikor következõleg játszol csak meg kell jegyezned hol tartottál, hogy melyik Chapter következik és azt a Chaptert kezded el az elejétõl.
Csak így lehet a nem eredetit végigvinni, legalábbis én így tudtam.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Mert nem tudom mert már rég játszottam vele.
És bocs a helyes írási gondokkal csak angol a billentyûzetem<#guluszem1>#guluszem1>