Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bah átírtam sv-re és mûködött. De azért segíthetettetek volna, hogy pár héttel korábban meglegyen. Na mind1
xNoodlex
2009 vége felé

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

Aquir
nem rossz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Blekk Síp
Mikor jön?

Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM

xNoodlex
Jön a szinkron.
HL2 szinkron trailer

MSI VX600 with Windows 7 Professional (x64)

oké, mindenesetre kösz.
Aquir
ha nem látszódik a játékok között és nem egy másik steam könyvtárba csinálta bele akkor nemtom

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Volt újraindítás.És van HL2 <#heureka>.Egyik mod sem fut sem sinlgeplayer sem multiplayer. Egyébként Garry's mod,Combine Destiny,Rock 24.
Aquir
hl2 is legyen ha hl2 mod. és az steamapps 😊 és indítsd újra a steamet

werkfilm
milyen mod?

Sziasztok!

A modok-kal van egy kis problémám. Installálás után nem jelenik meg a Steam "my games"-ban. A könyvtárban /steammaps>sourcemods/ott megtalálható.Próbáltam már pár javaslatot, de semmi.A "Source SDK Base" is telepítve van. A játék eredeti és beregisztráltam. Ha valakinek van ötlete, kérem segítsen. Köszönöm.
G.
Beírtam a konzolba, de nem fogadja el.Meg tod mondani hova, vagy hogyan kell?
Ok, naon köszi!
werkfilm
cl_unlockedchapters 25

Hello!
Sajnos miközben toltam a játékot beszart a gépem és újra kellett rakni.Csakhogy ezzel elvesztek a mentéseim, és még másik fejezetrõl se tudom indítani,.Szóval, ha megtudnátok mondani, hogy hogyan lehet ezt elkrülni, vagy tudnátok mentés küldeni a [email protected] címre zt nagyon megköszönném.Elõre is kösz!
Noninnyó
Mielõtt feljön a lift és kinyílik az ajtaja, ments egyet. Utána ha elakad a dokinõ, töltsd be a mentést újra, és elvileg mennie kell tovább. Nekem így sikerült anno, de a VENGEANCE verzióval már simán megy minden bug nélkül. Érdemes azt beszerezni.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

sziasztok tudna valaki segiteni? a black mesa east pályán járok a dokinõ kinyitotta a lift ajtaját de nem száll be velem.mit tegyek? ha van valakinek olyan mentése mely ezen a részen túl van légyszi küldje el a : [email protected] cimre. elõre is köszi

SZilaJMaGGoT
Már küldtem neki privit, hol keresgéljen, ha eddig nem vette meg már nem is fogja... 😊

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ollie
csak eredetivel lehet

hogy kell a modokat elindítani? nem eredeti a hl2-õm és sehogy se bírom elindítani a modot. valaki tudna segíteni?

Aquir
a mod az modifikáció, és ahhoz hogy fusson, szüksége van az eredeti játékra, a TF2 pedig mint a hl1 motorjával készített Team Fortress, ugyanúgy önálló játék volt mindig is.

RelakS
Önálló játék pl?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

ollie
Hát mi?

Aquir
kár hogy nem mod😊

ollie
Team Fortress 2

Aquir
azért mer' jó, hát jah <#buck>

bakvarnyu
most látom hogy ez fizetõs mod?! http://store.steampowered.com/app/4000/
akkor felejtõs

bakvarnyu
felteszed és steamon keresztül indítod

Interneten,hogy lehet játszani a garrysmod-al? nekem megvan nagyon jó games és szeretnék netten játszani<#help>
Köszönöm szépen mindenkinek a segítségét sikerült mûködik köszi<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>
bakvarnyu
Na ezt a cowboyost is ki kell próbálni meg a garrysmod-ot.Ageof chivalry -ról én raktam be képet lentebb, figyejjé =).Tegnap este meg a Battle groups-ot toltam multiban amerikai függetlenségi háborús ,egylövetû puskák, kardok stb. vicces.

"Save, then rename the text file to ai_fix.cfg, right click the file and set it to read only.
Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following"

bocs, ezt nem kell látnod benne, csak véletlen mástoltam 😊

figy, hl2/cfg mappádban csinálj egy txt fájlt, ezt másold bele:

ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"

mentsd el, és legyen a neve ai_fix.cfg, utanna jobbgombot rá tulajdonsagok és irásvédettre.
ezutan keresd meg a valve.rc fájlt, (nemtom hol van) nyisd meg egy jegyzettomb vagy akármivel, ezt kell látnod benne:

Save, then rename the text file to ai_fix.cfg, right click the file and set it to read only.
Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following
// load the base configuration
//exec default.cfg
// Setup custom controller
exec joystick.cfg
// run a user script file if present
exec autoexec.cfg
//
// stuff command line statements
//
stuffcmds
// display the startup level
startupmenu

az "exec autoexec.cfg" alá ird be ezt:
exec ai_fix.cfg

mentsd el és kész

És ezt,hogy #41836 hová írjam?
de szerintem #41836 ezzel jobban jársz

jobbgomb iconra, tulajdonsagok és ird moge hogy -console
pl:
"D:\Program files\...\Half life 2\hl2.exe" -console

© Hydroceph köszi szépen de,hogy lehet console-val indítani a hl2-öt?
Aquir
Age of Chivalry - középkori csataszimulátor, olyan menet közben mint egy kicsit lassított felvétel hogy lásd hogy ki hogyan idõzíti a suhintását vagy hogy eltaláld nyilakkal stb.

Garry's mod - a legnagyobb <#vigyor>

Fistful of Frags - vadnyugati lövöldözõs, a pályán elhelyezett ládákból folyamatosan pénzt kell szedni és aki kiszedte azt védeni kell amíg egy bizonyos idõ eltelte után (ha a hordozó/hordozók nem halnak meg) a csapathoz verõdik a pénz és nagyobb cuccokat tudnak venni (dinamitos nyíl a kedvenc <#idiota>)

Pirates, Vikings and Knights II - a nagy kedvenc, esetlegesen ajánlom, mindhármójuknál 2 kasztot lehet választani, ládák ellopása egymástól és amennyi van a saját helyen annak a számlálója éri el elõbb a 0-át és az nyer, vagy szent grált kell megszerezni mindig attól aki birtokolja (ekkor õ és a közeli csapattársai élete regenerálódik a halálig, mindenki õket támadja ekkor), vagy harc ujjáéledés nélkül az utolsó emberig nagy belátható arénákban

bakvarnyu
tudtok még egyéb jó HL2 modokat? pl insurhgency az fasza

vagy

Here is the solution for A.I.disabled bug:

Go into your hl2\cfg\ folder, and create a txt file, inside this text file, write the following lines.
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"

Save, then rename the text file to ai_fix.cfg, right click the file and set it to read only.
Next, open up valve.rc in notepad, you should see the following
// load the base configuration
//exec default.cfg
// Setup custom controller
exec joystick.cfg
// run a user script file if present
exec autoexec.cfg
//
// stuff command line statements
//
stuffcmds
// display the startup level
startupmenu

under "exec autoexec.cfg", add this line
exec ai_fix.cfg

Save the file and your done!

Figy, nem tudom irták-e már, de options/controls(vagy nemtom hogy van irva)Advanced-és ott kipipalod az enable developer consolet, asszem igy van.
ezutan a keybindingnel allitsd at a consolet pl kotojelre vagy valami. (nekem ~ el nem mukodott).. ezutan amikor ingame vagy, megnyomod a billt amire beallitottad, és elvileg elojon a console és kilep menube a game. oda beirod hogy

ai_debug_actbusy 1

vagy

ai_disable 0

ketto kozul valamelyiknek mukodni kell. de egyszerupp ha -console al inditod jatekot

De ha nem müködi azal sem,hogy a fejezet elejéröl nyomom akkor mit csináljak?<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>
<#violent><#worship><#worship>
ja, nekem is ment, de van már 100 másik tört hl2 ami muxik rendesen

RelakS
érdekes, nekem ez az ai disabledes játék anno mûködött. Talán úgy, hogy betölt, ai disabled, majd megint betölt, franc tudja, ezt használtam

Bokafix2
Egyszerû a megoldás. Nekem se eredeti a játék és ugyanez volt a gond, hogy inaktív lett az A.I. hogyha másodjára játszottam, vagy mentésrõl indítottam a játékot.
Sztem az ai disabled-es megoldással ne foglalkozz mert az nem csinál semmit. Nekem se csinált.
Az a megoldás, hogy mûködjön az A.I. hogy mivel a játék fejezetekre van osztva, mindig az adott fejezet elején kezdd a játékot. Tehát ne mentésbõl vagy ilyesmi, hanem a fejezet elejétõl. Nekem így mindig mûködött rendesen.
Ebben a módozatban viszont annyi bibi van, hogy egy egész fejezetet végig kell játszanod, hogy elérd a következõt, mert ha nem éred el, akkor megint kezdheted elõlrõl, mert csak úgy lesz A.I.
Inaktív mesterséges intelligenciával pedig lehetetlen a továbbjutás. Ha mentésbõl indítasz is ugyanaz lesz, hogy nem fog mûködni. Egyébként hogy elérted-e a következõ Chaptert (fejezetet), azt úgy tudod kideríteni, hogy nyomsz egy ESC-t és megnézed a new game menüben, hogy aktívvá vált-e a fejezet ablaka. Mert az a Chapter, amit még nem értél el, ilyen szürke keretes és fakó kinézetû.
De ha elérted a köv. fejezetet, akkor sárga színû lesz a keret és a színe sem fakó.
Ezután már mikor következõleg játszol csak meg kell jegyezned hol tartottál, hogy melyik Chapter következik és azt a Chaptert kezded el az elejétõl.
Csak így lehet a nem eredetit végigvinni, legalábbis én így tudtam.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

És a consol-t,hogy tudom elõ hozni a 0-val nem jön elõ?.<#conf>
RelakS
Console pl?

Köszi a kód létezik de hová írjam be ha szabad megkérdeznem?
Mert nem tudom mert már rég játszottam vele.
És bocs a helyes írási gondokkal csak angol a billentyûzetem<#guluszem1>
RelakS
mintha lett volna olyasmi, hogy ai-disabled 0 , vagy hasonló

Használd a keresõt, ez alapján találhatsz valamit (rég megvette, szal az emlék már homályos)