Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
Gondolom eredeti a gamma. Én is nemrég raktam újra a rendszert, és nekem is ugyanezt csinálta. A Steam-et állítsd vissza angolra! Én amikor áttettem magyarra a Steam-et, akkor írta ezt a hibaüzenetet. Pontosan amikor a Loading után bejött volna a fõmenü. Szerintem a nyelvi fájlok miatt van összeakadás. Beállítom a Steam-en a cuccokat magyarul, aztán visszaállítom angolra :-D Sz*r dolog, de még mindig jobb ez a megoldás attól, hogy ne tudjak játszani. A játék magyar feliratozása meg mûködik, mert nekem régen ment.
Eredeti orange box-ra felraktam a cinematic mod 10-et, ami külön indítható. Megmondaná valaki hogy lehet honosítani? Hiába magyar a steam és a játékok.
TSL16b
Ha nem találja a (magyar?) nyelvi fájlokat, akkor ezt írja ki.

Mi lehet a probléma?Steames HL2 indítás után ezt írja ki:
Platform error:module failed to initialize?
Köszi
<#falbav><#falbav>már kezdek ideg lenni!!!!Pedig jó helyre teszem

Aquir
ha eredeti steam meg a hl2 is és hl2 modok mappái a steamapps mappában vannak akkor passz

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

werkfilm
mert nem olvastad el a readmet és nem jó helyre teszed vagy nem jól indítanád el, vagy nem hl2 modok hanem episode2 vagy vmi.

De ha eredeti a játék és aktiválva van a steam-en akkor miért nem látom a moddokat ?????<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Toyo
Kösz a segítséget.

TDUnick: ArtMooney(HUN)

werkfilm
utóbbi

Toyo
Hello, feltettem a cinematic mod 10-et, eredeti a hl2, hogyan tovább?
Fakefactory könyvtárban ha indítani akarom, kiírja, hogy MountAppFilesystem() failed: You don't have all GCFs needed to play this game.
Az a baj, hogy fent van már a hl2.. vagy hogy az episodok nincsenek fent? 😊 köszi!

TDUnick: ArtMooney(HUN)

RelakS
Talán ha írsz a steam supportnak szívhez szóló levelet, meg hogy ez volt a régi címed, ez az új, példának okáért itt egy kód is, akkor lehet, hogy átregisztrálják neked az új mélcímre

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

OliApa
Sziasztok! Sok év után feltettem újra a játékot, de elfelejtettem a Steam-es accountomat, ráadásul az akkori e-mail címem sem él már. A játék eredeti, kódja megvan. Felejtõs? <#rinya>
Na!Senki se tud segíteni?<#szomoru1>

werkfilm
launch optionsbe vagy parancsikonba pl:
-refresh 85

v-sync-et kapcsold be
Sziasztok Hz-t hl lehet állítani HL2-ben, mer nekem nagoyn zavarja feliratoknál a szememet hogy berezonál a kép :s
biztos h jó helyre raktam és a gmod sem mûködik pedig az telepítõs!
Segíts plz<#help>

a Nightmare house és a smod és egyik sem telepítõs

ollie
1. vagy nem jó helyre tetted
2. van olyan mod, ami nem teszi be magát a Steam-be, hanem külön kell indítani

Milyen mod? Telepítõs?

Segítsetek!!!!
felraktam az orange box-ot (eredeti) és ha mod-ot rakok be és újra indítom a steam-ot akkor sem lesz ott. miért????

Nem le kell tölteni, és bemásolni a steam-be. Nekem eredeti Orange Box van és ezzel tökéletesen mûködik.
cs1rk3
amugy már kijöhetna a black mesa source

cs1rk3
na már rájöttem melyik az de ez nagyon bugos szerintem kifagy mindig :S

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

cs1rk3
Lenne egy kérdésem egy MOD al kapcsolatban ugy kb: 1 éve játszottam vele de nem emlékszek a nevére csak arra emlékszem hogy a borealison kezddõdik a játék.

cs1rk3
hello

ollie
Ja, grafikai mod, 5-6 giga letöltés.

ez mi is amit ajánlottál? valami grafikai tupir? gondolom nem hivatalos....amúgy akkor ezekszerint e neten felllelhetõ gyönyörû képek a játékból már ezze la móddal készültek nem?
Nem árt hozzá 64bites win + minimum 4 GB ram, legalábbis ezt írják. Nálam a CM8 elsõ töltés után kidobott, de majd visszaveszem a beállításokat, hátha úgy nem fog.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

werkfilm
szinte mindent lecserél/szebbé tesz, de mivel 6 éves az engine (és az elõtt 4 évig fejlesztették, tehát 10 éves gyökerei vannak), elég sok korlátba ütköznek a fejlesztõk, ha szépíteni akarjuk. itt a legújabb + patch hozzá.

üdv. hozzám csak msot ért ide a játék, ha jól tudom 2004-es...emlékszem, hogy akkortájt mennyire letaglózott a látványvilága...de így 2009-ben eléggé ingerszegénynek találom...mármint az élsimítás sem mûködik megfelelõen, de ez csak kisebb baj, mert fakók a színek...életlen és göcsörtös felületekkel is lehet a játékban találkozni....ám ez nem baj, nem a grafika számít, csak érdekelne, hogy valóban 5 év alatt ennyire "elavult" - vagy van vmi amit nem állítottam be esetleg? amúgy mindent full-ra húztam...

ha jól tudom van egy mód, ami szebbé tesz ia grafikát, vagy csak a karaktereket?
Bocs,jó marhaságot kérdeztem 😊
Úgy látszik már dolgozott a sör😊
Lehet inkább én is megveszem az eredetit...múltkor Stalkert vettem 1900-ért...most pedig 1790-ért ez sem lesz drága😊
És az eredeti az automatice magyar?
Nekem eredetibe van meg szval nem tudhatom. <#vigyor1>
Sziasztok!Tudom hogy már sokszor lerágott csont lehet,de én mégis segítséget kérnék!Non-steam HF2-õt hogyan lehet magyarítani?Leszedtem magyarítást,de nekem sajna nem tiszta legbelül,mert mindig a Steam-hez kell bepakolni.Na de ha ez non-steam?Bocs ha lúzer vagyok!Elõre is köszönöm!
Ryder62
Igen, a végén kitombolhatjuk magunkat. Mondjuk a játék befejezése is elég ütõs lett. Kiváncsi vagyok milyen lesz az episode three...

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

RelakS
Lassúbb játékmenet? Hát a végén azért kapkodhatod a fejed, hogy most mi a rák van, meg hova menjél, nem? 😄
Viszont gyönyörû területeket lehet bejárni ^^

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ryder62
A Half Life sorozatra mindig az volt a jellemzõ hogy akkor jelenik meg a stáblista mikor a legkevésbé számítasz rá. Ráadásul úgy fejezik be a játékot hogy a következõ rész elején tudod meg hogy valójában mi történt.
Amúgy ha tetszett a gém akkor szerintem kezd el az episode részeket mert azok is nagyon jók. Az episode one és two az alajáték 2/3-át teszik ki. Az one pörgõsebb, non-stop lövöldözés, az episode two pedig kicsit lassúbb játékmenet de új ellenfeleket és új fegyvert tartogat.

Aquir
A G-Man munkát adott, most meg bevégezted amit kell

werkfilm
elõkészítés a hl2:episodeokhoz, hajrá 😊

Ryder! Végigjátszottam. Nem tudom, nem vagyok teljesen hülye sem, nem is ez az elsõ játék (és nem is második), ami a kezem ügyébe kerül, de én ezt akkor sem értem. Igaz, a HL1-gyel nem játszottam, azaz nem vittem végig. De ezt akkor sem értem. Mi ez a vég?
Úgy látszik, az kellett, hogy megkérdezzem. Továbbmentem, a két kis tûz között volt egy átjáró, a vaskapu elõtt balra. Most értem a "Follow Freeman" küldetéshez. Ezt már holnap.
Ryder62
Össze-vissza mászkálsz a pályán? Mert elõször van az hogy beérsz a fõtérre és ott a lázadók lerántják kötéllel a kijelzõt az emlékmûrõl. Aztán pár srác megajándékozz néhány lõszerrel teli ládával a megfigyelõ erkélyrõl. Aztán keresztül mész egy udvaron, utcán, megint udvar és kijutsz arra az útra ahol a becsapódási nyomok vannak. Ott keresztül mész egy házon és leugrassz. Ott elkezdõdik a káosz mindenki lõ arra ami mozog. Ha az acélkapuval szembe állsz akkor közel hozzá a bal oldalon van egy rés ami bevezet egy lakóházba és onnan ki tudsz menni az útra ami az ellenõrzõ pont mögé vezett.

Sziasztok! Na lássuk csak, mekkora HL2 arcok is vagytok! Elakadtam.

Olyan helyen vagyok az utcán (úgy a 3. harmadban járok a játékban), ahol az úttest két helyen is fel van szakítva becsapódás miatt. Házon belül eljutok az utca vége felé, de emeleten. Ott, mielõtt leesnék, ledobok egy bummot, hogy az automata gépfegyverek ne lõjjenek. Aztán szembõl egy nagy épített vasfallal el vagyok választva a továbbúttól. Szembõl az emeletrõl a lépcsõn folyton jönnek a genyák, akiket szépen sorban kilõttem. Hogyan tovább? A gravitációs fegyverrel bele tudok lõni a vaskapuba, de semmi mást.

Ha az utca másik végére visszamegyek, 2 töltésen is át tudok jutni, de sehol semmi. Egyik helyen másik, ehhez hasonló utcakép, semmi nem történik. TOvább menve valami udvarra érek be, ahol egy kerítés túloldalán a födémben van egy lyuk. Odatolom a kukát, fel is tudok ugrani, de a srácok nem jönnek velem. Továbbmegyek, valami fõtérre lyukadok, ahol középen egy szobor van. Sehol segy bejárat, semmi. Sehol semmi. Az utcáról lehet látni, hogy mi embereink vannak fent, valami kis terasz-szerûségen. Lógnak lefele drótok, de semmit nem tudok csinálni.

Most aztán tényleg elakadtam és morcosodom.

Ötlet?
tonyr
steam-be felül menübe kell beirni a kodot

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Üdv!

Nemrég kaptam meg a HL2 - t, és nem tudom beregisztrálni, ugyanis egy egészen más oldal jön fel. Valaki tudna segíteni?
Hát azért nem ugyanaz.
http://en.wikipedia.org/wiki/Source_engine
Itt láthatod, hogy rengeteg új dolog kapott helyet az engine-ben.
werkfilm
mi az episode 2 szintje? alyx meg a vortigaunt modellje szebb, többi ua ránézésre

Üdv mindenkinek!
A kérdésem az, hogy van e az alap HL2-höz olyan mod/kieg/akármi, ami a grafikát az Episode Two szintjére emeli? (Kimondottan arra gondolok, a Fakefactory-s cuccokat ismerem)