42676
-
egyébként arra akarsz utalni, hogy nem kell megtisztítani Ravenholm-ot a gonosztól, csak túl kell élni? :] Csak mert most ölök mindent, ami mozdul :D -
Gibor #42075 Szerettem azt a részt, jó parás néhol. -
háztetőn? :] -
FUSS -
uhh, Ravenholm szívat rendesen... néhol nincs mit hozzávágni a jónéphez, viszont jönnek jó páran :D -
Azt tudom, ne vitatkozzunk ezen... XD -
Háháh sikerült!! 

Van egy olyan, hogy felhasználói név váltás, arra rámentem és amikor kérte az új felhasznéói nevemet rákattintottam, hogy nem ismerem. Aztán volt egy olyna lehetőség, hogy felhasznév keresése termék alapján. Beírtam a cd kulcsot és megtalálta a nevet.
Arról meg beugrott a régi köd is, fenn is van rajta a HL2.
-
Hol kérhetem le az adataimat e-mail cím vagy cd kulcs alapján, mert azt sem tudom hol keressem a menüben.
A cd kulcsomat biztosan ismerem, az e-mail cím pedig három létező közül egyik max mindegyiknél kipróbálnám, mert nem emlékszem már melyiken volt. A felhasználónevemet viszont egyáltalán nem tudom mi volt akkoriban.
Egyébként nincs hozzá számlám,talán nem is kértem vay ha adtak is akkor az úgy 8 éve volt. Azóta volt jó pár nagy takarítás és egy költözés, szoba átrendezés....
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen oldalon tudom cd kuls alapján megváltoztatni a mostani fiókomra ezt a játékot? -
A profil nevet könnyen meg lehet változtatni, ahhoz nem kell új fiók.
-
gondoltak rá
ha tudod a régi email címed, lekérheted az adataidat
ha megvan a polcon a játék, a kulcs alapján lekérheted az adataidat
ha tudod a felhasználóneved lekérheted a jelszavad
és ez csak az automatikus rész, ha nem megy akkor ott a steam support, ahol még cd kulcsokkal, bankkártya adatokkal, számlákkal is vissza lehet szerezni. nem mintha nem írta volna ki a kulcs regisztrációja után hogy ez biztony ahhoz a felhasználóhoz lesz csatolva, és írd le szépen mert máshogy nem lehet majd a játékhoz férni. -
Jah... :D -
miért kéne pl új felhasználói név? Mert megunod a régit? O_o -
Hát én betudok lépni meg minden. De szeretnék csinálni pl új felhasználót akkor nem tudom átrakni a játékaimat... :/ -
Szóval akkor ilyen is van...Nem árt ezzel vigyáznia akkor másnak is, mert így hiába vesz meg valaki valamit nem fogja tudni használni.
Szerencsére a többi játékomat az új nevemmel vettem már meg, amit elég könnyű megjegyezni talán 70 év felett már nem fogok rá emlékzeni :D.
Ez volt az első Steames játékom jóval a második előtt, ezért is felejtettem el a kódomat.
De ez akkor is elég gáz, hogy ilyen lehetséges. Erre gondolhattak volna a Steames programozók. -
Ha a felhasználó névre sem emlékszel az már para... :S -
Jah visszaszerezni már macerásabb... :/ -
ha nem emlékszel a régi fiókod adataira, akkor buktál minden olyan játékot, ami regisztrálva volt rá.
Ha a felhasználói nevedre emlékszel, esetleg még vissza tudod szerezni a steampowered.com-on, de akkor kérni fognak valami bizonyítékot, pl számlát, hogy tényleg megvetted, nem csak el akarod kummantani más játékát -
Akkor most dobhatom ki az eredeti cd-s játékot, mert nem emlékszem a régi fiókom adataira?? -
Miután fel installálom nem teszi fel automatikusan a steam játékaim közé a HL2-őt. Amikor pedig beírom a kódját azt írja, hogy már használja egy másik fiók ezt a kódot.
Régebben még más volt a felhasználó nevem (amikor először használtam a játékot). A régi másik fiókomnak, már nem emlékszem a kódjára sőt a felhasználó nevére sem pontosan. Lehet,hogy ez a problémája, hogy csak azon használhatná??
-
Jah jó, akkor bocs, félreértettelek... :D -
tudom mit mond a lány :D
És tuti nem ismerted fel az írásomat mármint ezt :D
Hátulról fedezlek! Mondták már, hogy jó a segged?
-
Teljesen mind1. HL2 alapból steam-el jött az volt a drm. Nekem is van cd-s orange-boxom, de nem megy steam nélkül. -
Nem ezt mondja... Azért küldi előre gordont, mert észrevette, hogy amikor mögötte volt végig a seggét nézte. -
VampireKain #42053 És ha van eredeti még cd-s HL2-m akkor mi a teendő? :) -
hu de perverz ez a csaj :D
*krsh* Hátulról fedezlek! Mondták már, hogy jó a segged? *krsh*
-
eredeti hl2 kell hozzá -
VampireKain #42050 Hello, én letöltöttem ezt a cinematic mod v10.4-et, de sehogy nem tudom elindítani.., kéri ez a "steam client"-et de win7 alatt meg nem akar elindulni!
Szóval vmi megoldás érdekelne, lehet warezos is.., az álltaában úgy is egyszerűbb! :) -
Már pedig ha nem patcheled akkor nem fog menni. Steam automatikusan updatel és addig nem játszhatsz vele ameddig nem naprakész. Egyébként cd-kulcsot kér és azt szerintem már régen is kérte... :S Tokba nézted? -
xD -
Meg ugye bármikor letölthetném, de az új patchek és grafikai frissítések miatt nem ugyan az.
Megvenni még egyszer eredetiben a Steamen meg nem akarom, nem az ára miatt hanem, mert egyszer már kifizettem... -
-
Hali!
Nekem olyan problémám van, hogy eredeti Half-Life 2 4cd-s verziót vettem meg anno mikor megjelent a játék, viszont hiába installálom fel, miután beírtam a kódot kiír valami megerősítés cuccot amim viszont nincsen (nem is tudom mi az és miért kell régebben nem kérte), majd nem indult el a játék a steamen.
Annak idején harmadik eredeti játékom volt és az akkori még zsebpénzemből vettem 9900 Ft-ért, most meg itt szórakozik velem a Steam.
Nem tudja valaki mi lehet a baj vagy hol lehetne reklamálni ez ügyben? -
jaaaaj de rossz
-
Cinematic mod 10.90 Trailer -
Ez milyen már... elmentem egy lambda jel mellett, mert még csak nem is volt felfestve sehova :D
Mi lehet rosszul beállítva, ha nem látom a buborékot, hogy előre léptem az egyik achievementtel? Nem jelenik meg a kis buborék. -
Köszi közben már végigtoltam felirat nélkül :D A kompatibilitás nem segített, de megnézem ezt a patch-et.
Köszi -
Na nekem sikerült megoldani.Nem tudom melyik miatt javult meg,de két dolgot csináltam.
Rámentem a steam ikonra asztalon és átállítottam a kompatibilitást xpre illetve leszedtem HL2 Update By Filip Victor Patch 1.0.rart a magyarítás portálon keresztül.Remélem tudtam segíteni
szevasz
-
Az a meleg,hogy én is most gondoltam rá,hogy végig kéne tolni újfent és ugyanez a gondom :) -
Hello!
Még régebben toltam a HL2-t WinXP-n, és most elővettem újra az új gépen amin már Win7 van, és akármire állítom a captions-t, nincs felirat..
Mitől lehet ez?
Eredeti minden.
köszi -
Még nem, de most frissítések után csinálja ezt...és a többiben (Ep1-2be) nem.