42676
  • roLLand91
    Ha eredeti lenne az lenne a faja de sajna nem az és nincs pénzem megvenni
  • roLLand91
    hát nem eredeti
  • SZilaJMaGGoT
    Érdekes, ilyen hibáról még nem hallottam... :S Game eredeti?
  • roLLand91
    Sziasztok, remélem tudtok segíteni. A hibám az h van az rész mikor a csajt az elején elteleportáljuk, utánna beszállok és mikor oda kerülnék a családhoz akkor állandóan újraindul a gépem:S segítsetek légyszíves!

már próbáltam: ú vga driver, fix bundle 1.2
  • RAMyMamy
    én hardon, cheat nélkül lenyomtam a nyáron mindet, sajnos nekem még úgyse jelentett kihívást :(
  • SZilaJMaGGoT
    Persze, hogy jobb, de egyébként cheat nélkül élvezetesebb a játék, cheat-el nem nyújt semmi kihívást... :)
  • nrichter
    oks
    kösz sztem megveszem nem csak a cheatelés miatt de jobb ha megvan
  • SZilaJMaGGoT
    Manapság már potom pénzért hozzá lehet jutni... Cd galaxisnál 3fél az orangebox, az pedig 5 játékot tartalmaz(többek között hl2 és epidosdes), ha ennyit nem ér meg neked, akkor inkább hagyd a picsába...
  • ollie
    De, úgy, hogy megveszed.
  • nrichter
    és máshogy nem lehet ?
    mert sajnos nem eredeti a játék
  • nrichter
    ja és kösz
  • nrichter
    igen probáltam de jobb cheattel
  • SZilaJMaGGoT
    Hát steam->game list fülecske->játék ikonja->jobb klikk->properties->set launch options-> és ide beírod, hogy: -console (igen a kötőjel is kell!)->leokézod, a többi pedig már le van írva. Próbáltad már cheat célkül? Annyira azért nem nehéz a játék... :D
  • nrichter
    azt tudom de hogy van az a -console paraméter
    mit kell csinálni ?
  • SZilaJMaGGoT
    Ha még ehhez is lusta vagy... link
  • nrichter
    hali
    tud valaki segiteni hogy kell sp-be cheat-elni ?
    előre is kösz
  • Fearboy
    Az update mod beépül a játékba ? mert külön exe-t nem találtam ami a modot indítaná .
  • Aquir
    Ha nem Steamen vetted, akkor kell :P Ekkor automatikusan elöl van a konzol, más verziót nem tudok.
  • CCD
    szoval kell hozá steam? mert neóm a kérdésemre válaszoltál:( de azért köszi.
  • Aquir
    Megveszed a játékot: Steamben jobbgomb a játékra, properties - general - set launch options, beírni: "-console"
  • CCD
    sziasztok
    az a problémám h nem tudom előhivni a consolet
    megnéztem youtubon és addig érteem h parancsikon tulajdonságok cél mögé beirni -console csak az a baj h ha én ezt igy beirom akkor a következőtz monja: a cél mezőben megadot név "Z:\Games\Half Life 2\Half-Life 2\hl2_launch.exe-console rvénytelen...
    kell stam ahoz h tudjam ahasználni a consolet? vagymi lehetz a baj
    kérlek segitsetek elöre is köszi
    cójó hétcvégét
  • RelakS
    igen, de azt nem kérdezi, hogy ott hova, berakja a Steam start menü mappájába.

A játékokat meg szépen berakta a steam mappájába, épp csak a beállításokat/mentéseket felejtette el elmenteni backup-kor
  • Aquir
    Játék installáláskor:
    "Start menübe akarod -e? pipa/nempipa
    Akarod -e a desktopon? pipa/nempipa
    NEXT-->"

Mindegyiknél Külön.

steam átrakásakor elvileg az átrakott helyre menti a játékot.
  • RelakS
    Mármint mit tudok külön megadni?

Vajon ha a régi steam könyvtárból átrántom az accom tartalmát, azt szeretni fogja? :]
  • Aquir
    Egyrészt így van, másrészt minden játéknál külön meg tudod adni amikor installálod.
  • RelakS
    akkor mi értelme volt azon kívül, hogy nem kell tizenhúsz gigát lerántanom? Remélem, legalább a mentések megvannak
  • Aquir
    asszem =)
  • RelakS
    Más: Nyomtam egy backup game files pontot
    Visszatöltés után nem voltak meg a beállításaim. Ez nooormális?
  • RelakS
    igen? Fasza -_-'
  • Aquir
    beállíthattad
  • RelakS
    Steam-et rá lehet venni, hogy a Start menüben máshova szemeteljen? Telepítéskor nem emlékszem, hogy bármit kérdezett volna ez ügyben
  • grebber
    Felraktam a Cinematic mod 10.10-et.Célkeresztet konzolparanccsal hogy lehet előcsalni mert sajnos nincs benne??
  • fery02
    új Half-Life 2 Update mod, ha valaki nem ismerné. ;)
  • Aquir
    prop surfing, ugrál rajta
  • kri555
    Miért írja ki ezt a Cinematic mod 10 mikor elindítom az első pályát : "Failed to lock vertex bufferin CMeshDX8::LockVertexBuffer" ?
  • biomage
    Hali

Azt a csalást hogy lehet megcsinálni, hogy felvesz valami tárgyat és átrepül egy egész területet vele? bugon keresztül.

Láttam ezt a videót ebben a játékos úgy vitte végig, hogy fogót egy tárgyat és átszállt pálya részeket.
  • JaSoN HuNTeR #41960
    Elmondom neked Electro Worldbe az Orange Box 2000ft. Abba az összes HL2 benne van + Portal és Team Fortress 2.
  • grebber
    Már volt annyi 1990-ért vettem meg!
  • biomage
    igaz nem ide tartozik de az Ep pack és 2000FT ba kerül az MMben :D, talán az Orange Box is lemegy 2000FT ra :)
  • RAMyMamy
    az orange box meg 3-4k :)