Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De ha én nem veszem meg akkor mit csináljak mert azt tudom,hogy be kell írni egy kulcsszót de azt nem tudom,hogy hová és mit ebe kéne a segítség.
tommygiant
Vedd meg eredetiben. Nézd csak még segítek is.

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

Heló!
Valaki tud segíteni?
A HL2-be belépek 2.-szór akkor nem mozognak az emberek mit csináljak,hogy jó legyen?<#conf>
Kösz.

artschi
regedit

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Ettõl féltem, ezt hogy lehet elõhozni? Futtatás/ micsoda?
(Mindig elfelejtem:( )

zomgzerg
HKEY_CURRENT_USER\Software\Valve\Source\hl2\Settings

Üdv.
Voltam olyan hülye,hogy átállítottam a felbontást,de a monitorom nem támogatta,emiatt elsötétült a képernyõ,és nem tudok játszani. Se az egeret nem látom,se a menüt,se semmit. (Tehát vakon kéne a hangok alapján átállítani a beállításokban a felbontást, ami szinte lehetetlen)
Nincs egy konzolparancs,amivel vissza tudom állítani? Vagy valamelyik fájl átírásával,ofkorsz.

Kösz elõre is.

Aquir
csak kicsit olyan mint a lassított felvétel hogy ki lehessen számítani a a suhintásokat

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

bakvarnyu
ja az , csak úgy beszúrtam mert tetszik <#vigyor1>

Aquir
nemtom miért szúrta be, de ez az Age of Chivalry mod, nekem is fennvan :) mostanában inkább a Pirates, knights and vikings 2-õt részesítem elõnyben

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Fantos
???

bakvarnyu

ollie
Szertintem telepítsd újra a windowst, és ne valami gányolt verziót használj. A chipset driver meg az alaplapi lapkakészlet driver.

mármint az is blue screen. tényleg bocs :(

A régi tört half life 2, amit kb 4 éve szereztem be és toltam végig v 3x, az is ugyanaz, semmi sem valtozott a gépemben, XP is totál ugyanaz, egy szinten "kaloz" XPt hasznalok, blade edition, de ezt is vagy 5 éve hasznalom, szal nemtom mi van, és bocs a sok postér..tényleg szeretnék jétszani ep1-ep2vel ha mér megvettem!

Sima HL 2 is "kékhalál" pedig ezena gépen többször is végigjátszottam annó, orange box a szar v mi?:o

Hello!

Half-Life 2-t már elég régen végigjátszottam, de most megvettem Orange Boxot, és feltettem egész boxot, TEam Fortress és Half Life 2 hiba nélkül fut, viszont Ep1 és Ep2vel gondjaim vannak..
Ep2 már a betöltésnél Blue SCreen, semmi üzenet, csak egy kék képernyõ, mintha kék halál lenne.
Ep1 vagy ugyanott mint Ep2, vagy ha nyomok New Game, jön eg ykis muvi, aminek az (gondolom) elején, van egy robbanás és megint blue screen.
2 napja gogglezok megoldásér, eddig annyit találtam hogy -no sound -window, ugyan van hang, és teljes képernyõ, de ekkor jutok el videoig.

Frissitettem Videokartyadrivert, Dxet, irtak vhol chipsetet, de fingom sincs hogy mi az :)

Ha valaki tudja a megoldást, legyen olyan kedves jelezze!

KaszaN
A cinematic modhoz elég a sima half life 2 is?

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Ryder62
Fincsi <#finom>

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

artschiatwork
ja, nice boobs :D

állam leesett az elõtte utána képek láttán
Aquir
igen azt tudom, csak liftre is emlékszem ott, na mind1

RelakS
nem a liftet nyitod ki a kerékkel, hanem az épület kijáratát takaró rácsot

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

RelakS
16:10 képarányt ki kellett választani

grebber
Cinematik graf mod Ezt ismeri valaki?

Next PC upgrade: 2022

Aquir
ez nem az a rész amikor találni kell egy kereket amit oda kell tenni egy rács mellé hogy kinyissuk vele? vagy szûk liftben vagy és ott nem lehet kimenni?

Sziasztok!

HELP ME!! :D Half Life 2 episode one játékkal játszok és elakadtam egy helyen. Annál a résznél tartok amikor meg kell hívni a liftet majd egy csomó szörny ránk támad és amíg nem jön a lift addig harcolunk. megérkezik beszállunk és elindul a lift. De felérünk arra az emeletre ahol ki kéne szállni de a rács a liftajtón nem nyílik ki. mi a teendõ ilyenkor? Segítsetek ha tudok. minden megoldás érdekel kivéve a csalások. :) MSN címem: [email protected]
ollie
és mit kellett csinálni?

nyirog
már megoldódott!

nyirog
nem tudjátok mit kéne csinálni ahhoz h az ember 1680*1050-es felbontásban tudjon játszani a half-life 2-vel?

Aquir

Aquir
half life in 60 sec :DD

http://www.youtube.com/v/slRsexrhbG8

HI ANX vissza átitatottam angolra és megy zsír :) köszi
Jani21
Nekem a PLATFORM ERROR:MODULE FAILED TO INITIALIZE hibaüzenet akkor jött elõ, ha a Steamet átállítottam magyar nyelvûre. Visszaállítva angolra megoldódott a probléma. A másik hibaüzenettel én még nem találkoztam. Talán csak az elõbbi okozza.

Hí all szerintem elég láma kérdés de azért szeretném rá tudni a választ.Nem indul a hl2 DM (eredeti) ezt kB 1 hete csinálja pedig már játszok vele több mint 6 hónapja.el indítom be jön a menü és utána ki lép és ezt írja ki (PLATFORM ERROR:MODULE FAILED TO INITIALIZE) az egyik ha le ok akkor a másik üzenet:A"0X10103E2C" CÍMEN TALÁLHATÓ UTASÍTÁST A "0X0EA5A1A0"MEMORIACIMRE HIVATKOZOTT.AMEMORIATERÜLETEN NEM VÉGEZHETÕ EL A KÖVETKEZÕ MÛVELET :READ".Újra telepi tetem de ugyan úgy meg marat ez a hiba.Röviden ennyi elõre is köszi a válaszokat
SZilaJMaGGoT
Nemtudja valaki, h honnan tudnék letölteni NOESIS DVD-ket?? Torrentet az istennek se találok ami van azt már nem seedelik... Ez végülis nem annyira warez mer a játék megvan... :D

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

TSL16b
Hát igen, a "nincsmeg" problémára a "nekeresd" is egyfajta megoldás... De szerencsére létezik az "ittvan" is. <#buck>

Ryder62
Mikor kinyílik a lift ajtaja nyomj egy gyorsmentést és ha nem száll be akkor egy gyors betöltést. Miután betöltötte rögtön be kéne szállnia a liftbe.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

RelakS
Kitalálom: Nem vetted meg

hali !
az a hl2 ben a black mesa east szakasznak az elején egy nõvel kéne liftbe szállni, de nem száll be. nem tud vki segíteni?
Rip - VIP
RelakS
Én speciel a steam-en elérhetõ steam magyarításról beszélek.

Egyébként valamiért úgy vettem észre, hogy sokszor a gondot a magyarítás eltüntetése megoldja. Persze az UT3-ról meg képtelen vagyok levakarni a gyárit ...

TSL16b
...angolul. Ha valaki nem érti az angolt, ezzel nincs kisegítve. Azért készítjük a magyarítást, hogy mindenki élvezhesse a játékot, csak le kell tölteni a steam.magyaritasok.hu-ról a hozzávaló csomagot, és bemásolni a helyére, akkor magyarul is menni fog. Még a Steam-klienshez is van rendes magyar szöveg, amiben a Store nem Tárolás.

RelakS
A Steam magyarítást felejtsétek el!
Beállítottam, onnantól kezdve nem indult a Half Life 2. Visszaraktam angolra, azonnal indult!

tonyr
nos ha telep hl2 és steam indit akkor ugyebár ki kell engedni steam-et teljesen a netre a tüzfalon keresztül, mivel a frissitéseket letölti
ill steam-be a file menüpontban az update (felüröl a 2.) frissiteni is érdemes...
amugy leirhatnád milyen a pc konfigod, hátha nem elég a játék futtatásához... pl a vga-d nem sm2-es...
sajnos nemleszek 3 napig, de rem sikerül elinditani mivel ez az 1ik legjobb fps...mármint az össz hl :)

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Sziasztok.tovább jutottam már betölti a játékot és azt irja...platform error:module failed to initialize
Nah mit csináljak hogy ezt ne irja ki
Help..elõre is köszo
Sziasztok. Érdekelne egy olyan hogy ki ért Half Life 2 LAN-hoz?? Mert barátaimmal szeretnén olyat hogy LAN on csinálni a küldiket...aki ért hozzá feltétlen írjon lécives, és köszönöm;)
Hello
LÉTSZIVES SEGÍTSETEK A BARÁTOMNAK!!!
Hy!

TSL16b-beszéltem valakivel aki azt mondta hogy lehet hogy a netemmmel vagy a baj hogy a szolgáltatónak a tûzfala fogja meg.neked milyen szolgáltatótól van neted?
jah meg regisztráltam és emailbe nem jött visszajelzés,az baj?