Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok
az a problémám h nem tudom elõhivni a consolet
megnéztem youtubon és addig érteem h parancsikon tulajdonságok cél mögé beirni -console csak az a baj h ha én ezt igy beirom akkor a következõtz monja: a cél mezõben megadot név "Z:\Games\Half Life 2\Half-Life 2\hl2_launch.exe-console rvénytelen...
kell stam ahoz h tudjam ahasználni a consolet? vagymi lehetz a baj
kérlek segitsetek elöre is köszi
cójó hétcvégét
RelakS
igen, de azt nem kérdezi, hogy ott hova, berakja a Steam start menü mappájába.

A játékokat meg szépen berakta a steam mappájába, épp csak a beállításokat/mentéseket felejtette el elmenteni backup-kor

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aquir
Játék installáláskor:
"Start menübe akarod -e? pipa/nempipa
Akarod -e a desktopon? pipa/nempipa
NEXT-->"

Mindegyiknél Külön.

steam átrakásakor elvileg az átrakott helyre menti a játékot.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RelakS
Mármint mit tudok külön megadni?

Vajon ha a régi steam könyvtárból átrántom az accom tartalmát, azt szeretni fogja? :]

Aquir
Egyrészt így van, másrészt minden játéknál külön meg tudod adni amikor installálod.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

RelakS
akkor mi értelme volt azon kívül, hogy nem kell tizenhúsz gigát lerántanom? Remélem, legalább a mentések megvannak

Aquir
asszem =)

RelakS
Más: Nyomtam egy backup game files pontot
Visszatöltés után nem voltak meg a beállításaim. Ez nooormális? <#idiota>

RelakS
igen? Fasza -_-'

Aquir
beállíthattad

RelakS
Steam-et rá lehet venni, hogy a Start menüben máshova szemeteljen? Telepítéskor nem emlékszem, hogy bármit kérdezett volna ez ügyben

grebber
Felraktam a Cinematic mod 10.10-et.Célkeresztet konzolparanccsal hogy lehet elõcsalni mert sajnos nincs benne??

Next PC upgrade: 2022

fery02
új Half-Life 2 Update mod, ha valaki nem ismerné. 😉

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Aquir
prop surfing, ugrál rajta

Miért írja ki ezt a Cinematic mod 10 mikor elindítom az elsõ pályát : "Failed to lock vertex bufferin CMeshDX8::LockVertexBuffer" ?

biomage
Hali

Azt a csalást hogy lehet megcsinálni, hogy felvesz valami tárgyat és átrepül egy egész területet vele? bugon keresztül.

Láttam ezt a videót ebben a játékos úgy vitte végig, hogy fogót egy tárgyat és átszállt pálya részeket.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

JaSoN HuNTeR
Elmondom neked Electro Worldbe az Orange Box 2000ft. Abba az összes HL2 benne van + Portal és Team Fortress 2.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

grebber
Már volt annyi 1990-ért vettem meg!

Next PC upgrade: 2022

biomage
igaz nem ide tartozik de az Ep pack és 2000FT ba kerül az MMben 😄, talán az Orange Box is lemegy 2000FT ra 😊

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

az orange box meg 3-4k 😊
biomage
a sima HL 2 2000FT a Media Marktban 😊

JaSoN HuNTeR
Anno béta

Csomó jelenet nincs is benne az eredetibe.

Ilyen szinûek voltak a zombik. Nem vágom miért lettek fehérek.😄

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

JaSoN HuNTeR
Kössz megoldottam. MOst egy másik hibám van Episode topicba leirtam.

leszeded a steam.magyaritasok.hu oldalról a hl2 magyarítását (játékoknál kikeresed, a steam-fióknévhez beírsz valamit), kicsomagolod, a *_hungarian.txt-k végét átírod *_english.txt-re és a hl2_hungarian mappából az almappákat bemásolod a játék fõkönyvtárába (lehet, hogy van könnyebb megoldás is, de én így csináltam régebben)

más:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
valakinek megvan az anon-féle HL2 beta?
elindul, de mikor szervert akarok csinálni, akkor hibaüzivel kilép az exe 😞
[/spoiler]
JaSoN HuNTeR
Sima tört HL2õt hogy kell magyarositani?

grebber
Császtok ! Lenne egy kérdésem : Valaki tudja hogy hol lehet letölteni a HALF-LIFE 2 SOUNDTRACKS-OT ? Aki tudja mondja már el ! Elõre köszönöm neki.
Dzsezi
Nem nagyon értem miért töröltél,jóbarát! de biztos nagy ajándék számodra ez a lehetõség.
JaSoN HuNTeR

JaSoN HuNTeR
Ezt a videót ajánlom mindenkinek.

Ilyen animációsan milyen jó film lehetne belõle.

Na felraktam a Cinematic10-et mert abba már van character pimper. De mikor betölti az elsõ pályát ezt írja ki "Failed to lock vertex bufferin CMeshDX8::LockVertexBuffer" !
A hl2ep1 és az ep2 legmagasabbon akadás nélkül elmegy. Akkor miért írja ki a sima hl2-nél?

Akárhol keresem nem találom.Tudsz linket küldeni?

kösz!Megkeresem.

van hozzá valami caracter pimper vagy mi, azzal lehet
Hy!Felraktam a Cinematic mod 9.5-öt és arra lennék kíváncsi hogy lehet Alyx kinézetét megváltoztatni?Mert az alap maradt bent.
Elõre is kösz!!

TSL16b
Kezdjük azzal, hogy a CD-n nincs is zár, minek ahhoz kulcs? <#hehe>

Aquir
Ctrl+c és lehet

RelakS
Ezek szerint     a non breaking space engedett?

Épp csak szerkeszteni nem lehet 😄

Aquir

*       WINNING NOTIFICATION       *
*                                  *
*   Megnyerted a mai legidiótább   *
*        hozzászólás díját         *
* Nyereményed ez a kupon, melynek  *
* kivágása után jogosult vagy azt  *
*   bekeretezni, illetve egy új    *
*       monitort vásárolni         *
* IdioT ¤ SEAL OF APPROVAL ¤ IdioT *

(vagy mégis?)

RelakS

* . . . WINNING NOTIFICATION . . . *
* . . . . . . . . . . . . . . . . .*
* . Megnyerted a mai legidiótább . *
* . . . .hozzászólás díját. . . . .*
* Nyereményed ez a kupon, melynek .*
* kivágása után jogosult vagy azt .*
* . bekeretezni, illetve egy új . .*
* . . . monitort vásárolni. . . . .*
* IdioT ¤ SEAL OF APPROVAL ¤ IdioT *

Vagy ilyen 😄

(a pontok azért, mert sok space nem lehet)

ehhez cd kulcs????????

WTF?!

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

koschwarz
<#hehe><#hehe><#hehe><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eljen><#eljen><#eljen><#banplz>a kedvenc hsz-fajtám.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Lambonorbi
Hello!Valaki adna CD-kulcsot?

kösz megpróbálom.
Aquir
akkor ha steames: steamen a játékra jobbgomb - properties - set launch options, beírod hogy "-console"

Van még egy problemám : Nem tudom beírni a csalásokat a Half-Life 2 -be mert a szünetnél nem adja ki a konzolt . Valaki tud segíteni ? <#felkialtas> <#violent>
Sziasztok !

Valaki tudja hogy hol tudom letölteni a Half-Life 2 soundtracks-ot ? <#falbav><#fejvakaras>
ollie
Na jó, abban igazad van, hogy furcsa, hogy nem indulnak el a játékok.

ollie
Mi érdekes ebben?
Azért, mert egy kliens magyar, miért kéne magyarnak lennie a játékoknak, amikor nincs is hivatalos magyar fordítás hozzájuk? Furcsán gondolkodol.

TSL16b
Kicsit tényleg érdekes az a helyzet, hogy a Steamet engedik magyarra állítani, miközben nincs hivatalos magyar szöveg egy játékhoz sem. Pedig a játékok átveszik a Steam mindenkori nyelvbeállítását, és keresik a nemlétezõ (magyar) nyelvi fájlokat, el sem indulnak nélkülük. Más nyelvekhez a Steam beszerzi a hivatalos honosításokat, a magyart azonban rábízzák a játékosra, hogy töltse le és másolja be, ráadásul errõl semmilyen tájékoztatást nem közölnek. Hiába hoztuk létre a steam.magyaritasok.hu-t, mindig újra el kell mondani ezeket.