Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
Half-Life 2 Update 1 (c) Valve PROVISION 13x15 MB
Lehet hogy akkor a Provision collector's is jó lessz eltenni, azt mondják ezze már megy neten rendesen minden játék...
RelakSfromhome
A visszaolvasás lejárt szöveg szvsz. Inkább: 2.: Topikkeresõbe beír, találatok átolvas vagy pontosít

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ennyi hozzaszolas helyett egyszerubb lett volna odalokni a megoldast vagy egy szamot mint azt Woody is megtette. (reszemrol ennyi)
ibrik
Amúgy - ha már ittvagyok - megosztok veletek egy furcsa dolgot.
A GameBurnWorld-ön találkoztam vele, ami köztudottan az egyik legjobb (és az egyik legnagyobb) crack, cheat, trainer gyûjtemény a neten (vagy csak volt?).
Konkrétan a Half Life 2-vel kapcsolatban akartam valamit megnézni, azért írom mindezt ide:

http://gameburnworld.com/gp/gamefixes/halflife2.htm

És most kérdezem én: akkor mi a fenének van az az oldal???
GameBurnWorld???
Ugyan már...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Amúgy meg imyke barátomat kiegészítve: használhattad volna a topik keresõjét is a lap alján...

IMYke2.0.0.0
Recept:
1. [b]Kattint -> Gyakran Ismételt Kérdések <- Olvas ...
2. Visszaolvasás - egy, de legalább 2 oldalt!
3. Erölködni.
4. S csak végsõ esetben kockáztatni a lehülyéztetést!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem derogal visszaolvasni csak szimplan nem lattam az elozo 3 oldalon keresztul pont ezt a problemat emlegetni.
De mar latom, meg ha nem is 3oldallal ezelott hanem 6-7 hozzaszolassal elobb. Ami mellesleg szemet szur az az, hogy egy ilyen kerdesre 4-5 mégfeleslegesebb "lehulyezes" jon.
Amugy koszi es sorry!

ibrik
Malmozni... és megvárni, amíg a végén a doki még mindig Lamar-t keresi <#vigyor>

[NST]Cifu
Újra el kell kezdeni HARD fokozaton. <#ravasz1>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

tep
És mit kell csinálni ennéla résznél??? Segítség!! Nemtok továbbjutni!!! 😄DD

\"SLICE of LIFE\"

ibrik
Szerintem ez a kérdés rögtön 3 <#lama>-t ér...
Visszaolvasni az derogál, ugye?

sziasztok!
A vegen a citadella tetejen teleportot hogyan lehet megallitani?
A ket madarkat elinteztem de a teleport csak emelkedik felfelé 😞
nagykispeter
Azért kérdeztem mert ha valakinek sikerült akkor milyen módszerrel tudta becsalni a GYIK-et elolvastam csak hiába csinálom a mentést betõltést nem jó!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

nagykispeter
Ezért írtam mert már többször is visszatõltöttem és bárhogy csinálom akkor sem száll be!Ha én megyek elõre akkor sem ha elõre engedem akkor se,belökdösni sem birom!Idõt is visszaállítottam nov 16-ra akkor sem.Már a végén a csajba is bele lõttem

IMYke2.0.0.0
Ejnye-bejnye ... <#ejnye1> - Csak egy kicsit kellene olvasni a GYIK-et!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

vááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

nagykispeter
Hogy lehet a liftes részen átjutni mert bármit csinálok nem száll be a csaj már többször is betõltöttem de csak áll ott,még kód is jó lenne ami átugrik a pályán!

ChevyG
highway 17 asszem a pájanév
Promi
<#kacsint>
kösz<#worship><#nevetes1>

Promi
Loni a kozepen forgo generatort.
Minden talalatnal leesik 1 darabkaja.
mit kell csinálni az tolsó pályán mikor az a breen benne van gömbbe oszt má fönn vagyok a torony tetején.a kis gömböket hova kell lõni?<#falbav><#falbav><#conf><#conf><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>

hát bakker én feltettem az sp2-t de a tv tunerkártyám vmiért nemfogadja el a drivert sp2 alatt😞 igy választanom kellett half 2 vagy tvkártya😞
nagykispeter
Nekem is ezt írja ki hogy:"Node Graph Out Of Date ", igaz eltünik de a graf az nagyon szar marad ami a faq-ban van azt mind megcsináltam!A tereptárgyak egymásba folynak eltünnek a falak,keresztül lehet rajtuk menni stb,aztán lefagy.Ez fõleg ha töbször visszatõltöttem akkor fordul elõ és csak reset gombbal tudok kilépni!Valaki tud rá valamit légyszi segítsen!Geforce Ti 4200 vid kártyám van és a legújabb driver van rajta!

IMYke2.0.0.0
A válasz egyszerû: én Windows XP Eng Integrated SP1-et használok és erre tettem fel a kérdéses verziót - gond nélkül futott.
Elötte - természetesen - gondosan eltávolítottam minden korábbi verziót.

tep
Akkor áruld már el nekem privátban , mert én még nem találtam meg a megoldást thx......./mielött büntetõpontot kapnék okoskától 😊

amúgy köszi neked a thief-magyarosításért /is/

\"SLICE of LIFE\"

Kaszi46
köszi, pár õsz hajszáltól megkíméltél

*Posse*T.W.D*

IMYke2.0.0.0
SP1-essel is megy.

szasztok.. nem tom hogy volt-e már errõl szó.. de azért leirom
szóval a Half-Life.2.Collectors.Edition.DVD.READ.NFO-PROViSiON
verziót csak olyan xpre lehet telepiteni amelyik tartalmazza az sp2-t
cs striket lehet egyedül jártszani botokkal!! ezt eléggé hiányoltam az elõzõ VENGEANCE verzióból.. Amúgy nemértem mi a faszé olyan istalosra csinálták ami csak sp2vel müxik... tiszta bénák ezek...
I.C.ram
Áhh már megtaláltam, bocsi 😊
I.C.ram
Tudna valaki segíteni? Ott vagyok a guerilla haverokkal az alagútban, és van egy rész ahol folyamatosan termelõdnek azok a kis darálós micsodák. Tovább tudok menni, de a pajtikák nem tudnak oda felugrani... hogy a francba kell úgy útat vágni magamnak, hogy õk is tudjanak jönni?
Frissitesi ajanlat a FAQ-hoz: Half.Life.2.UPDATE.1-PROViSiON (tegnap jott ki)
PiszkosFred
Legalább egy pályanevet, vagy screenshotot, vagy történetrészletet árulj el, talán úgy hamarabb kapsz választ.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ChevyG
hogyan kell tovább menni?
ChevyG
elakattam!
ott, ahol elöször lehet használni rakétavetöt!<#help>
Tatyla
nem csak a simát veszem meg 9990-

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tibor16
használd a gravy gun-t, azzal mindent ki lehet húzni, vagy pöckölni...

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

precision
Updateket is tedd fel olyan sorrendben ahogyan a faq irja. Mást nemtok mondani, hátha egy okosabb majd segít neked...

Bazinga!

A faq-ban nincs sok info. A Half-Life_2_Deathmatch_Addon-VENGEANCE.ShadowCast-ban van egy nfo fájl és ott leírja hogy mit hogyan kell csinálni (lépésrõl-lépésre). Azt meg is csináltam.

precision
Csináld meg lépésrõl, lépésre ami a faqban van. Ha nem megy utána szólj csak. Én még csak most szedem hozzá a dolgokat, szal nemtom h ami a faqban van müxik -e, de valszeg nem potyára irták oda.

Bazinga!

IMYke2.0.0.0
Annyit azért nem ér... 19 ezret.

Tatyla
elegem van a k**** update frissitésekböl!
holnap megyek és megveszem!!!!

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nekem a gondom a hl2dm -el van.<#gun>
A vengeance DVD-s verzio van meg.
Half-Life_2_Deathmatch_Addon-VENGEANCE.ShadowCast -t feltettem.
Telepítettem +nfo fájlban ami van megcsináltam.
A hl2 update-k nincsenek meg (csak gondolom hogy ettõl függetlenül a dm-nek még el kellene indulnia,ha nem szóljatok)
Ezt a hibát írja ki:Visual c++ runtime libary ..libary error
Mi lehet a gond?

Noninnyó
De lehet a NEXT-re nyomni, csak a gomb legalsó részére nyomj, és akkor egybõl továbbmegy. Nekem bevált.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

janos666
Aha, gondoltam én, csak a DXsupportot turkáltam és nem emlékeztem hogy láttam volna mikor játszottam. Akkor talán töröld is...
IMYke2.0.0.0
A képméret viszont nem...

[NST]Cifu
Rossz hírem van: ez teljesen normális.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Szerintem mindenkinek vakit

PiszkosFred
OFF
Na utolsó, mert tényleg nagyon offolunk, de egy vicc jutott eszembe.

Pistabácsi elmegy a templomba, és kérdõre vonja a mise végén a papot
- Atyám, mindig azt prédikálod hogy Isten teremtményei tökéletesek. De nézz rám, látod a hátamon mekkora púp van?
- Pistabácsi, maga is tökéletes...
- ?
- ...egy tökéletes púpos öregember...

Errõl ennyit ;]
ON

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”