42676
  • csatarij
    leszedtem, hatalmas nagy poén, izelitőnek irok egy oldalt:
    képek, amiket Gary's moddal csináltak
  • ThugEdge
    akkor írja ki,amikor betölteném az állásomat,de az az érdekes,hogy eddig minden okés volt és egyik pillantaban így gondolta:)
  • _Atti_
    Gary Mod v5-t probáltátok?:) ismét egy kis szórakázás a fizikával..poén
  • csatarij
    Na skacok, lányok, lenne egy kérdés! hogy lehet a hl2-ben multizni (nem hl2dm) mert emlkszem régen valahol olvastam ,hogy parancsal lehet helyi hálón vohgy. nem tudja vki?
  • Evogordon
    Tudod azóta már kiadott az emporio hozzá egy pár javítást meg fix-eket meg stb. Nekem is tört a játék de semmi baja még a menü szebb is mint a nemtört verzióban.
  • MagyaR
    lol életem első eredeti gaméja ami 10000 ft volt: Half-life 2.
    Életem második eredeti gaméja: Half-life 1 : D. Ami 2000 ft volt.

Csak az a phoen, hogy elvileg eggyiket se a half-life miatt vettem meg : D.
    De a 2 megteccet. De azér annyira nem amennyire leírták az újságok, hogy "amikor már századszorra is újratölti az ember a gamét, mert egyoflytába meghal" akkor is átéli a game minden eggyes pillanatát.

Ez azért már túlzás : D. Mivel elég stílusváltó a game (Most regélhetnék róla, hogy változik a game stílusa : D).

Ez monnyuk kicsit olykor zavaró : D.

Végülis nem mind1, hogy ZOMBEEEEE ZOMBEEEEE ZOMBEEEE vagy szép tájképekkel teli motorcsónakozgatás jókis lövöldözésekkel.
    Na mind1. Ezt már csak azér írtam, mert már nem tudtam mit írni, mert lemaradtam : D.
  • MagyaR
    Amúgy nemtom ki írta már, de vki azt írta még nemrég, hogy lopott hl2 verzióval szinte nemis lehet jáccani, merthogy teljesen elvan halva a game és az emberek mesterséges intelligenciáját letiltja a nemtom mi és csak menni lehet és kész.

De ez persze nem igaz : D. Habár nemtom, hogy mire írta.
    Na 8.
  • Evogordon
    Ezt akkor írja ki amikor elindítanád a játékot
  • ThugEdge
    hali,már jó mélyen vagyok a gémben
    és ez van:
    Could not acquire necessary game files because the connection to Steam
    servers was lost.

collectors edition dvd provision
    van vmi ötlet esetleg?
  • Evogordon
    Legalább hasznos volt a trabi meg a moszkvics :D
  • Evogordon
    vagy 4 napja megint elkezdtem a hl 2-őt magyarúl. És ott tartok amikor az akumlátorokat össze kell szedni és be kell illeszteni a helyükre. Nem esett jól a 3 akumlátort beilleszteni inkább csináltam a gravitifegyverrel egy ugrajsztót a kapunál.
    itt
  • Scholes18
    Már fölraktam, illetve jelezte h fel van rakva.
  • [NST]Cifu
    Dachande már megválaszolta a #36277-es hozzászólásban, és már vagy tucatszor le lett tárgyalva...
  • [NST]Cifu
    Gyakran Ismételt Kérdések.
  • nyni
    Mi is a szorya a masodik resznek?ja es orulnek,ha valaki megmondana,hogy az elso resz vege mi,nem sikerult eljussak odaig es
    olvastam,hogy ket fele kepp vegzodhet a jatek legvege.melyek ezek?
  • FLeK0
    szerintem megeri, jar majd hozza a dod:source is, meg talan a tf2-nel is adnak majd $10 kedvezmenyt ha steamen veszed.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem éri meg.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • Dachande
    windows installer 3.!
  • DJ Skyline
    nem tudom megéri e megvenni a Collector's Editiont...szerintetek?
  • PiszkosFred
    Akkor kerested volna a forumon, hidd el nem ez az elso eset. Es nem is az utolso.... Egyebirant azt mondjak, hogy a next gomb valamelyik sarkaban egy pixelnyi felulet az erzekeny resz - en nemtudom, nalam nem volt ilyen gond, igaz meg is fizettem az arat hogy ne legyen ;]
  • ppeti66
    Hali!

A FAQ-ban nem igazán találtam a problémámra megoldást:

Szóval, letöltöttem a HL2 Collector's Edition-t.
    És amikor telepíteni akarom, bejön a kis ablak és nem tudok továbbmenni!
    Rákattintok a Next> -re, semmi, cancel, semmi, bezárni sem tudom csak ctrl+alt+del-el.

Valaki SEGÍTSEN, PLS!!!!!
  • [NST]Cifu
    Miután az SDK egy kicsit döcögősen indult, ezért még várni kell még az első komolyabb total conversion elkészültéig, de szerintem Február-Március környékén már jobb lesz a helyzet. Egyenlőre a Fleko által említett Garry's Mod a legkomolyabb kint lévő.
  • [NST]Cifu
    Más véleményen vagyok. A HL2 multiképessége az, ami miatt érdemes megvenni, hiszen ennek feltörése erősen problematikus. A Single miatt nem vagyok biztos, hogy tényleg megvettem volna, de a HL1 után úgy éreztem, hogy a HL2-nek a multi-modok terén lesz nagy jövője, ami miatt ennyi befektetést megér. Aztán lehet, hogy tévedni fogok.

Az pedig erős sarkítás, hogy a elzavarják/leszólják a warezolókat, ami tény, hogy valahogy korlátot kell szabni annak a jelenségnek, hogy ugyanazt a kérdést egy oldalon belül 5x felteszik, mert az esetek többségében már irritálja a topiclakókat, és a kérdező is hamarabb választ kap a kérdésére, ha a FAQ-ban ill. a keresőben próbálkozik előszőr. Elrettentő példának ott a Street Legal topic, amelyben például a játék európában nem is volt kapható, de mégis a falra mászott már a fél topic, amikor ugyanaz a warez kérdés az n-edik alkalommal tették fel, és ha ne 'adj isten figyelmen kívűl hagyták a fórumozok, akkor az illető 5 percenként újra feltette a kérdést, és mindenkit elküldött melegebb éghajlatokra, mert nem hajlandó itt senki segíteni neki és személyes sértésnek tekintette, ha azt a választ kapta, hogy olvasson pár oldalt vissza.
    Senki nem szólt volna itt sem a warez ellen, ha normális mederben ment volna a téma, mondjuk ha kijön egy új törés, akkor akit érint, szépen belinkeli, és utána vissza lehetne irányítani oda a törés után érdeklődőket vagy berakni a FAQ-ba. A CS:S topicban így megy, többé-kevésbé elfogadható szinten, persze ott is szükség volt a bekeményítésre, mert sok az értetlen...
  • [NST]Cifu
    Természetesen, hiszen a MOD-ok többsége a My Games alatt egy saját indítási lehetőséggel rendelkezik.
  • Krinyo
    van már valami normális mod?
  • Evogordon
    Amióta letöltöttem egy indító exe-t a hl2-höz azóta nagy jó a menü nem az az elmosot van henem mozgó háttere van. Király
  • Mayday
    Bele lehet kotni... nem teszem, mert valamilyen szinten igazad van.
    DE! Szamomra ez egy olyan jatek, amire en penzt szanok, mert nekem ez tetszik, nem divatbol, hanem a szivemhez nott, tetszik es kesz. Es igazad van a kis fejlesztok helyzetevel kapcsolatban, de nem tudom oket tamogatni, ha esetleg nem olyan az a szoftver, amit annyira szeretek, jatszanek.
    Jo pelda erre a magyar fejlesztok; tamogatnam oket, gondoltam ra, hogy megveszem a Panzerst, mert minosegi munka, stb, de egyszeruen nem az en vilagom, tettem vele egy probat, es nem fogott meg. Igy - sajnos - nem tudtam a magyar fejlesztocsapatot tamogatni, mert annyim nincs, hogy azert vegyek valamit, hogy tamogassam oket.
    Szamomra a Half Life 2 megerte a penzet, ennyi.
    Anno megvettem a Heroes 4-et, meg minden kiegeszitojet eredetiben (meg alap aron, asszem 11990 volt az alapjatek megjeleneskor), mert az a jatek meg igazan favoritom, es a 3DO megis becsodolt :(
  • Zsoldos
    Nemtom, ebbol az egeszbol itt amolyan presztizskerdes lett, ki veszi meg az eredeti hl2-t. Az oriasi erkolcsi magaslatokbol leereszkedve idonkent elzavarjak/leszoljak a warezolokat a forumrol stb. ( persze kozben kenyelmesen szemet hunyva a sajat soktucat warezolt software-uk folott.)

En egy kicsit mas velemenyen vagyok: egy hl2-t sosem vennek meg. Az indokom egyszeru: tulsagosan tomve van a valve ahhoz. Minek pumpaljuk oket meg mi is.. Meresz kijelentes, bele lehet kotni tobb ponton is, de gondoljatok bele: hany arra erdemes(ebb) jatek van, amik bevetel nelkul senyvednek, es esetukben valoban szukseg lenne a tamogatasra, hogy a keszitoi fennmaradjanak. Mert van jopar.. De a hl2-t megvenni a divat, mit lehet tenni.
  • Mayday
    Kb ezen dolgok miatt mondtam le nehany havi kiadasrol (tobbek kozott a Guru is), lakaskolcson, gyerkoc, stb... :)
    Sot, meg internet is emiatt lett lemondva (most koltoztunk uj lakasba, es eleg sok kiadas volt.) Orulok, hogy a parom tovabbra is hozzajarult a HL2 beszerzesehez, bar 2003. szept 30-a ota volt ra hely a koltsegvetesben:) )
  • HerrKiss
    Köszi! Ez is egy megoldás, bár én hiányolnám az olvasni valót. Néha tényleg olyan a teljes játék, amiről lemondanék, néha meg tök szuper... Nem is tudom, valahogy a szívemhez nőtt az az újság...
    Tudom, ez nem a panasz-fórum, de a lakáskölcsön, a ház befejezése, a rezsi, a gyerek és a napi megélhetés mellett a teljes játék csak a sokadik helyen szerepel a sorban, amire költeni tudnék... :-( Játszani meg csak kell az embernek, a HL2-vel meg főleg, elég nagy név... :-)
    Na, munka után megyek játszani...
  • Mayday
    Orulok, hogy vegulis elovastad a FAQ-t, es megtalaltad a valaszt.
    Valoban nem kell elolvasni 36000+ hozzaszolast, ha rogton a fejlecben ott a valasz.
    Nekem sem telik havi 10k jatekra, de en azt az elvet vallom, ha valami szamomra megeri a penzet, akkor arra megoldom. Nekem a HL2 megerte, es nekem sincs otthon netem, vittem a gepem, es aktivaltam mashol.
    PC Guru mellekletrol meg annyit, hogy hosszu eveken keresztul vettem az ujsagot. Lemondtam rola, es most eppen ott tartok, hogy ha barmely ujsagban latok olyan teljes jatekot, ami erdekel engem, akkor azt megveszem. Nem csak Gurut, barmi mast is. Ezaltal egyes honapokban tudok sporolni 2000 HUF-ot, amit akar egy teljesaru jatekba is bedobhatok (pl mint a HL2).
    Na, jo jatekot a gemhez! :)
  • HerrKiss
    Köszönöm, a jelentésével tisztában voltam, csak a megoldásával nem. Igazad van, a 36.260 hozzászólást végigböngészve 100%biztos megtaláltam volna a megoldást, de mivel otthon nincs netem, csak itt a munkahelyen, nem biztos, hogy célszerű órák hosszat fórumot böngésznem, úgy gondoltam egyszerűbb, ha beírom a kérdést, és 5-10 perc múlva ránézek a fórumra, hogy van-e válasz; addig is beraktam a kedvencekhez, hogy ne kelljen sokat keresnem.
    Azért köszi a választ, a FAQ-ban megtaláltam végül is amit kerestem. Feltörhetetlen programvédelem pedig szerintem nem volt, és valószínű nem is lesz. Az árakat kéne lefele nyomatni, és akkor többen vennének progit. Nem a minimálbéren vagyok, de még így sem telik havi 10.000 Ft játékra. Ami PC-GURU melléklet, az megvan legálisan, a többi ami kellene, az sajna nincs... HL2-t pedig akkor sem vennék, ha lenne rá pénzem, mert NINCS OTTHON NET-em! A STEAM-es aktiválás hátrányos megkülönböztetés velem (net-tel nem rendelkező állampolgárral) szemben, és ezért egy büdös kanyival sem fogom támogatni a Valve-t... Erről ennyit...
  • Mayday
    AI egyenlo Mesterseges Intelligencia. Ez kikapcsol, onnantol fogva se ellenfel, se kollega nem csinal semmit. Te ugyan mehetsz, de minek?
  • HerrKiss
    Kicsit bővebben kifejtenéd? Nem tudom mit jelet a rövidítés...
  • Mayday
    Hat, ha olvastal volna, megtalalom a valaszt, de ha mar ennyire nem volt idod, akkor segitek.
    Sajnos a HL2-n olyan vedelem van, hogy csak es kizarolag az eredeti jatekkal jatszhato, ezeknel a lopott verzional sajnos betoltesnel letiltja az AI-t, igy meg van halva a jatek.
    Sajnalom, ez van. :(
  • Mayday
    WOM!
  • andriska
    Ha pakolok fek modokat,akkor fogok tudni játszani a HL2 DM-el?
  • MagyaR
    Már megcsináltam tegnap és télleg elkezdte oda karosgatni, de akkoris már nem a game elején vagyok és ez annyit jelent, hogy amiket ott csináltam jókis shotokat elvesztek .

Na mostmár mind1. Nem fogok belehalni : D
    Habár DEEEEEEEEEEEEEE! lol
  • ibrik
    HL1: Source-ból is van kétfajta: az egyiket az Emporio, a másikat pedig a Vengeance HL2-verzióba lehet belerakni.
    Neked melyik van? (Melyik HL2 és melyik HL1?)
  • Tatyla
    csinállj a hl2 mappában egy screenshots nevüt és az azF5-tel már kttingathatsz is játék közben és utána meglásd ott lesz!