Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#34554- A SG Borg-ja is a tökéletességre törekszik (gondolom).
De elég lessz már, mert
...“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ott, ahol elöször lehet használni rakéta vetöt! valami kocsit magyaráznak de fogsincs merre, hol, mit!<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ott a
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Lenne egy kis gondom a Half Life 2 collectors editionnal.
mégpedig az hogy nem lehet a next-re nyomni van rá megoldás????
pls help
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én itt elõször lépcsõt kezdtem építeni a hordókból és mikor rájöttem hogy egy földönfekvõ gránátot felkapva átbírtam juttatni (véletlen) a másik oldalra már egyszerû volt...
Nekem nagyon is tetszik hogy telik az idõ, nem 1 délután alatt megy le a ~18 órás játékmenet (és elég sok, rajtunk kívülálló dolog is lezajlik ugye forradalom...) csak azt sajnálom most nem alszik Gordon. Az 1-ben legyalább volt olyan hogy leütöttek és kialudtad maga (utánna meg a szemétzúzóba ébredtél...).
elakadtam az entanglement résznél mikor van egy kapcsoló amit nemtudok kihúzni a konnektorból és ezáltal nem tudok tovább menni az elektromos falnál.
tudjátok a megoldást?
a választ elõre is köszönöm!
csáó
Avanti Italia!
Amúgy azt nem nagyon értem, hogy miért van az, hogy a Canals-on hót világos van, bemegyünk Eli-hez és utána Ravenholmban tök sötét...gyk. éjszaka... DE: amikor feljutunk akkor megint hót világos... érdekes azért....nem?
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nálam annyi a gond a Collectors Edition-nel, hogy a Node Graph Out Of Date sort írja ki mindegyik játék közbeni Loading-olás után, ami elég zavaró. HL2 és HL1:Source esetében is. A régi emporio-s verziónál ezt ki lehetett trükközni. Kérdés, hogy erre a verzióra is van-e valami trükk?
Mert ha nincs, akkor a Vengeance-s dvd még jobbnak tûnik, ott nem írt ki semmi ilyesmit.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Nameg így nem pótlódnak a leghülyébb helyek felõl, és kevesebb lõszer fogy 😄
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
-benyitnék vhová de nem lehet, másik irányba mennék de nem nyílik az ajtó... folyosó effekt... a segítségeim állandóan útba vannak... sz@rok rá, hogy bocsánatozik, nem tudok menni... ha nem arra megyek amerre ki van elõre találva nem tudok továbbmenni - kreativitás?????????????? -ugyan már, -jó sokat köllött várni erre a rakásraaaaaa -aaaaaaaaaaaaaa
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
ugyanis a collector's edition DVD-n nincs rajta
El se indul a telepítõ emiatt.
Van erre valami segédprogi vagy egyéb megoldás?
The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me
jolvan bocsi problema megoldva, korlát átugorva..
Bérbe vehet? reklámfelület...
http://thenamelessphoto.com/
Az Our Benefactors-ban van egy hely ahol ket pajzs utunkat állja, 2 különbözõ irányban. elvileg valamit ki kell belõlük szedni gravi gunnal, de mit? akárhogy probálom, nem történik semmi.. plz help
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy: a Half.Life.2.Collectors.Edition.DVD.READ.NFO-PROViSiON verzió jól megy mindenkinek? (mármint akinek ez van)
Inkább az zavart a végén, hogy nem derült ki, hogy kivel mi lett... Dehát bízzunk a jóban😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
A Cstriket hogy kell elinditani ???
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
De jobb elkerülni az ilyesmit.