Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
Mert a filmben csak olyan szemébõl láthatod õket akik elég ígéretesek. Pl. Jószi bácsi földmûvest nem, de egy 'csillaghajós' csúszómászót már igen..
#34554- A SG Borg-ja is a tökéletességre törekszik (gondolom).
De elég lessz már, mert...
PiszkosFred
Leszámítva kedvenc borg királynõnket, Seven-of-Ninet, és Picard átmeneti formaingadozását Locutusként nem igazán láttam még borgot, akinek találkozás esetén ne ez - vagy valami hasonló - lenne az elsõ két mondata. De lehet hogy fûszerezik a pajzs deaktiválására vonatkozó nyomtatékos felhívásokkal, esetleg egyéb hatékony pánikkeltõ paranccsal ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

ChevyG
elakattam!
ott, ahol elöször lehet használni rakéta vetöt! valami kocsit magyaráznak de fogsincs merre, hol, mit!<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom>
3472
RelakSfromhome
Ja, kizárt, hogy a borg érdeklõdést mutasson iránta 😄 Ennek ellenére Borg lehet, érdeklõdik majd iránta 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Hatom
ott a csak nem csinál semmit hiába nyomok rá néha kiír valmi windowsos szarozást hogy invalid script vagy valami ilyesmi. Szerinted ezt hogy a p******-ba irjam be a keresöbe????????
janos666
Itt nem asszimilálásról beszélnék, az csak akkor következik be ha az alany elõnyös tulajdonságokat birtokol vagy nem? A Borg a tökéletességre törekszik...
PiszkosFred
A "tovább"-ot próbáltad már? Ha neadjisten olyan sincs, akkor a lap alján van egy kis ilyen kis biszbasz, valami idióta azt a nevet adta neki hogy keresõ, és azt írják az SG kézikönyv 34,2 oldalán, hogy ha beírsz oda valamit, kapsz választ. De persze nem kell használni, de ne lepõdj meg, ha egy kocka jelenik meg a fejed fölött, és egy gépi hang a füledbe súgja hogy "Resistance Is Futile. You Will Be Assimilated!"

Hahóóóóóóó !!!!!<#violent><#email>
Hello
Lenne egy kis gondom a Half Life 2 collectors editionnal.
mégpedig az hogy nem lehet a next-re nyomni van rá megoldás????
pls help
IMYke2.0.0.0
Okkal adta - meg kell hagyni.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

janos666
Odadobsz egy gránátot. (egy szimpla kézigránát, az átmegy az erõtéren mint ahogy a radiátor)
Én itt elõször lépcsõt kezdtem építeni a hordókból és mikor rájöttem hogy egy földönfekvõ gránátot felkapva átbírtam juttatni (véletlen) a másik oldalra már egyszerû volt...
janos666
Mire Eli zsilipbejáratához érsz már kezd lassan esteledni, odabenn elbaszol némi idõt (addig vagy ott míg akarsz) aztán amíg kutyázol és Ravenholmban rohangálsz este van, amíg a C17 bányájában kinlódsz (DE SAJNÁLOM hogy kihagyták innen azt a bányagépet amit vezetni lehetett volna és azzal kellett volna legyilkolni az egyik folyosón tespedõ heaccrab anyabogarat ami 3 bogárból áll össze...) addig kezd felkelni a nap, mire kiérsz világos lessz.
Nekem nagyon is tetszik hogy telik az idõ, nem 1 délután alatt megy le a ~18 órás játékmenet (és elég sok, rajtunk kívülálló dolog is lezajlik ugye forradalom...) csak azt sajnálom most nem alszik Gordon. Az 1-ben legyalább volt olyan hogy leütöttek és kialudtad maga (utánna meg a szemétzúzóba ébredtél...).
Barni
hello
elakadtam az entanglement résznél mikor van egy kapcsoló amit nemtudok kihúzni a konnektorból és ezáltal nem tudok tovább menni az elektromos falnál.
tudjátok a megoldást?
a választ elõre is köszönöm!
csáó

Avanti Italia!

takraj
Érdekes... itt csak Borg ad büntetõpontokat...hmmm...

Amúgy azt nem nagyon értem, hogy miért van az, hogy a Canals-on hót világos van, bemegyünk Eli-hez és utána Ravenholmban tök sötét...gyk. éjszaka... DE: amikor feljutunk akkor megint hót világos... érdekes azért....nem?

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

miért törölted az irásoma admin?
takraj
ugyanúgy ki lehet trükközni, mint az emporios-nál!

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Kiirja egy pillanatra,de aztán eltünik,nem?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Noninnyó
Hola!

Nálam annyi a gond a Collectors Edition-nel, hogy a Node Graph Out Of Date sort írja ki mindegyik játék közbeni Loading-olás után, ami elég zavaró. HL2 és HL1:Source esetében is. A régi emporio-s verziónál ezt ki lehetett trükközni. Kérdés, hogy erre a verzióra is van-e valami trükk?
Mert ha nincs, akkor a Vengeance-s dvd még jobbnak tûnik, ott nem írt ki semmi ilyesmit.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

janos666
Nekem sohasem voltak túlzottan útba a segítségek. Bár igaz, mintha ott se lettek volna...
RelakSfromhome
A kreativitás inkább az, hogy a társaidat mindig a tûzvonalba tereled. A CP-t irtják, mint a koszt, de a HeadCrab-ek már nehezek nekik 😄

Nameg így nem pótlódnak a leghülyébb helyek felõl, és kevesebb lõszer fogy 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Csak hatékony 😊
precision
Kegyetlen vagy <#wow2><#eplus2>

Bazinga!

Kreativitás: Ha egy szobában kinyirtad az ellent, oda betereled az embereidet, oszt gránát nekik. Máris nincsenek útban. Én így csináltam.
tibor16
házak, akciók,
-benyitnék vhová de nem lehet, másik irányba mennék de nem nyílik az ajtó... folyosó effekt... a segítségeim állandóan útba vannak... sz@rok rá, hogy bocsánatozik, nem tudok menni... ha nem arra megyek amerre ki van elõre találva nem tudok továbbmenni - kreativitás?????????????? -ugyan már, -jó sokat köllött várni erre a rakásraaaaaa -aaaaaaaaaaaaaa

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Valaki belinkelné nekem azt a progit ami a Half-Life 2 (c) Valve *RETAIL* *DVD* VENGEANCE DVD-n van fent és azt csinálja , hogy telepítéskor internet kapcsolat nélkül is elinduljon a telepítõ.

ok, megvan, a gyakran ismételt kérdések között, de ez a steam offline cucc csak a cd-s verziónál mûködik?
ugyanis a collector's edition DVD-n nincs rajta

Letöltöttem végre a Collector's Editions-t, de nem lehet felrakni net nélkül sehogysem.
El se indul a telepítõ emiatt.
Van erre valami segédprogi vagy egyéb megoldás?

jah mar vagom egy ideje, csak ugrani nem tudott a tudosunk, azert thx

The pain that glips you.. the fear that binds you.. releases life in me

barret
[/URL

Bérbe vehet? reklámfelület...

pff ekkora bugot.. kövezzetek meg, de Gordonom képtelen volt ugrani, hiába nyomtam a space-t ezerrel, 6odszori betöltés után végre kedve támadt felemelnie a seggét a talajról... ez igen..
jolvan bocsi problema megoldva, korlát átugorva..

jolvan azt vagom hogy hogy kell hasznalni gravi gunt, de en abszolut nem találok semmi ilyen gömböt, sehol..

barret
Egér jobbgombbal szivod,ballal lövöd.Csak elQtte célozz a gömbre viszonylag közelról.

Bérbe vehet? reklámfelület...

lehet hogy en vagyok hülye, vagy valami bug van, de én semmit nem tudok kezdeni semmivel, semmilyen gömbbel. szivom, lököm, abszolut semmi.. vki nem tudna egy szkrinsotot belinkelni?

grav gun szívás vagy lökés a kis energia gömböket.

http://thenamelessphoto.com/

uhh sracok kene egy kis help..
Az Our Benefactors-ban van egy hely ahol ket pajzs utunkat állja, 2 különbözõ irányban. elvileg valamit ki kell belõlük szedni gravi gunnal, de mit? akárhogy probálom, nem történik semmi.. plz help

PiszkosFred
Majd a 3 resz, vagy egy kieg megmagyarazza, ahogy kiderult most is. A szereplok nagy resze ismeros volt az elso reszbol, es menet kozben megtudtuk ki mire vitte ;]

Csuhai G
Csak azt végkép nem tudom megszerezni 😄

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Noninnyó
Már a Vengeance-ssel is megy a CS, asszem.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Csuhai G
Kár, hogy neten nem próbáltál semmit, mert pont azért szeretném megszerezni a collector's edition-t, hogy játszak a Counter Strike : Source-val 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Noninnyó
Jól megy, a HL1 source is. Neten nem próbáltam semmit, csak SP-be. De így minden okés.

Csuhai G
Heló!
Lenne egy kérdésem, mégpedig az, hogy: a Half.Life.2.Collectors.Edition.DVD.READ.NFO-PROViSiON verzió jól megy mindenkinek? (mármint akinek ez van)

Csak nekem túl nyitott maradt a vége. Amúgy az egész játék hihetetlenül jó. Nem tudodm mikor tudja ezt felülmúlni bármilyen játék. Talán a folytatás!
Inkább az zavart a végén, hogy nem derült ki, hogy kivel mi lett... Dehát bízzunk a jóban😊

PiszkosFred
Jó az. Jöttél, láttál, gyõztél. Közben megismerted a sztorit, majd a nyálas heppiendet mellõzve véget is ért, elõrevetítve a folytatás lehetõségét. Ha meg hozzáteszem, hogy az utolsó felvonás (a citadella) szerintem a legjobb, leghangulatosabb, és legmonumentálisabb befejezés az eddig általam ismert játékok között, akkor részemrõl tökéletesen meg voltam elégedve. Legalább 3szor töltöttem vissza, és néztem végig az "utazást"...

[NST]Cifu
Kijött egy újabb update, nézz át a CS:Source topicba.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Rájöttem 😊

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Na végigjátszottam ! Nagyon jó kis játék volt 😊
A Cstriket hogy kell elinditani ???

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Bajban vagyok. Multkor felraktam a provisoion, dvd-t megcsináltam a .nfo dolgokat, ést már nyomtam is CS-t. Most új rendszert raktam fel, felraktam újra a hl2-t, megcsináltam az .nfo dolgokat és nem megy a cs. Ha a steam.dll-t visszaírom off-ra akkor elindul csak nem tölti be a servert, ha meg csak steam.dll akkor meg el se indul a cs. Egyáltalán el se indul.

Hát ha csak nagyon határozott nem vagy.

De jobb elkerülni az ilyesmit.