42676
  • FLeK0
    gondolom azok az gmanes endgame resz meg a credits.
  • PAtr0n
    Sziasztok!

Nem tudja-e valaki, hogy a játék végén amikor szét kell lőni azt az izét stb... lehet-e más utat választani mint a HL1-ben? Mert amikor kiléptem a főmenübe amikor végigjátszottam a gamet, és bementem a "New game"-be ismét, végiggörgetve a "chapter"-eket a legutolsó kettő szürke (tehát nem bírom választani) Az egyiken (asszem) két fehérruhás katona van, a másikon meg a Lambda jel. Ezeket lehet "unlock"-olni, vagy mi? Valami jelentősége csak van. Ha tudjátok a választ, írjátok le lécci. (remélem ez nem gyakran ism. kérdés volt :) A témához: Én még nem tapasztaltam a játékban, semmilyen védelmet, pedig nekem is feltört van, bár hallottam már én is a leírt dolgokról (AI disable, újratölt minden lövés után, sőt olyanról is, hogy mindig megáll menet közben az általunk irányított emberke , és akkor újra meg kell nyomni az előre-t.) Ha jól tudom az AI disable-t ki lehet játszani a console-ban.
  • ibrik
    A helyiségben lévő polcszerű valamikre fel lehet ugrálni ill. átugrani a következőkre...
    Használd a fantáziád...
  • jojo
    A segitségeteket kérem!
    Az utolsó pályák egyikén az a feladat, hogy 3.db le-fel mozgó fehér gömböt kell ellőni a toló-húzó pisztollyal.
    2.db meg is van, de a harmadiknál át kellene menni egy termen, ahol piros lézer vigyáz arra, hogy ne tudjak közlekedni a teremben.
    Ha átmegyek a lézeren akkor az ajtók bezáródnak, és a plafonból golyózáport kapok a géppisztolyokból, és szétlőnek pillanatok alatt, melyeket nem is lehet szétlőni.
    Átolvastam a pálya leírását, de nem tért ki rá.
    Aki tud, mondjon rá valamit, mert elakadtam.
  • ibrik
    Linket senkitől sem fogsz kapni. Mármint feltört változathoz...
    Ellenben: BitTorrent, DC, ...
    Ügyeskedj...
  • FLeK0
    tessék.
  • woody
    lécci adjatok már egy linket ahol lelehet tölteni
  • Borg
    Ha elolvastad, bizosan ezt is láttad:
    " WAREZ VERZIÓK ÉS AZOK KELLÉKEINEK AKTUÁLIS LETÖLTÉSI LINKJEIT VAGY A TOPIKBAN TALÁLOD VISSZAOLVASVA, VAGY MAGADNAK KELL UTÁNAJÁRNI! (NE KÉRDEZZ)"
  • woody
    kösz
  • takraj
    Provision Update 1-et leszeded valahonnan, és úgy...

Megtalálható pl. a bittorrent hálózatokon...
  • woody
    és hogy bírnák játszani?
  • takraj
    az a deathmatch.rar már lejárt szerintem, de amúgy gcfscape-vel ki kell csomagolni...
  • woody
    hogy kell a hl2ce-ben multiba játszani mer mindig vmilyen protocol hiba van a gyik-ot elolvastam letöltöttem a HL2 deathmach-t azt meg hová kell rakni.és olyan provision updatet hol találok?
  • Gladiator
    kösz
  • takraj
    Khmmmm, lődd ki a gömb körül forgó pajzsokat!
  • Gladiator
    A legvégén mit kell csinálni, amikor már fent vagyok annak a vminek a tetején, lelőttem azt a két gépet, és a faszi megy fel abban a gömbben a csajszi meg ordibál, hogy haladjak, de merre haladjak?
  • Random work
    Nekem ilyen gondom a HL1-ben volt. :)
  • Shep
    Havernak olyan gondja van az empoiriossal, hogy minden lövés után automatikusan táraz, ez mitől lehet?
  • janos666 #36318
    Régebben volt valahol egy hosszabb CS-s, amiben southparkos stílusú figurák kinlódtak, annak nem tudja valaki a linkjét?
  • ka87
    hát ez kééész:D
  • Krinyo
    jaja, kombinálták amőbákkal
  • Evogordon
    Mert olyat olvastam a faq-ban hogy valami kombin faj.
  • Evogordon
    A katonák a játékban emberek???
  • Borg
    Király! :D
  • hykao
    Nem kell. Már ott figyel a Temporary Internet Files mappádban...(sc_modelviewer.swf a fájl neve)
  • ddd
    és mi van a szinkronnal
  • IMYke2.0.0.0
    Ez beszarás... :))))
    Nem lehet lementeni?

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • DJ Skyline
    LOOL!:)))
  • Eisenhower
    loál
  • FLeK0
    A megjeleneskor nem volt multiplayer a hl2ben, viszont az engineben levo alap parancsokkal lehetett szervert csinalni, dee jatszhatatlan volt, mivel jatek nem volt hozza :) aztan par hetre ra jott a hl2dm.
  • Dachande
    Lehet igazad van, csak azt nem értem, hogy egy jól összerakott játékban miért rejtenék el egy konzolparancs mögé a multis részt?!
    Nembeszélve a HL2DM-ről - ami egyébként Kb.megegyezik az általad létezőnek vélt multival!
  • csatarij
    tévedsz. egy konzolparancsal lehet LAN-on jáccani a sima HL2-ben, csak már nem emlékszem hol láttam
  • [NST]Cifu
    Mi a különbség, hogy ott vagy itt teszik fel 1000x az AI Disable kérdést? Gondolod, hogy ott jobban ellettek volna egymással az emberek? Ráadásul hétszentség, hogy akkor menetrend szerint lehetett volna átirányítani az embereket a másik topicba, vagyis ott vagyunk, ahol a part szakad.

BTW, javaslom tanulmányozd a moderátorok listáját. Az én nickem nem található rajta, ellenben látható itt fent a Házigazda szöveg mellett. Az én felelősségem erre a topicra terjed ki ill. azokra, amelyekben még házigazda vagyok.
  • Dachande
    Ha csak LAN-ra kell akkor elég bármelyik Hl2-re a Prokol7 update, aztán a hl2dm
  • Dachande
    Hl2-ben nincs multi mint az 1-ben.
    Csak a hl2dm-et lehet Lan-ban játszani
  • Zsoldos
    Ezzel egyetertek, de miert kellett pl bezarni a hl2-warez topikot? FAQ ide, FAQ oda, az itteni hozzaszolasok nagyobbik resze azzal kapcsolatos..
  • [NST]Cifu
    Akkor számolj vele, hogy rövid úton begyűjtesz pár büntetőpontot, aztán elmész pihizni egy időre. Tessék tiszteletbe tartani a fórumszabályokat!
  • Scholes18
    Én addig irom be amig nem válaszol rá valaki.

amúgy kösz!
  • [NST]Cifu
    Erre nem tudok mit mondani, korábban mások is szenvedtek vele, valakinek SP2 segített, másoknak az sem. Olvass vissza a #35900-as üzik körülre.

Ezen kívül pedig felhívnám a figyelmed, hogy a floodolást senki sem szereti. Ha kérdésed van, bőven elég egyszer feltenni. Ha valaki tud rá választ, akkor válaszol.
  • _Atti_
    tom én is probáltam, azért irtam:)