Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaka923
LOL, nem lehet továbbjutni annál a résznél, amikor libikókázni kell a téglákkal... Nem lehet átugrani

SZilaJMaGGoT
Improved graphical effects <#wilting>

Errõl az jutott eszembe, hogy a valve írhatna lassan egy teljesen újragondolt engine-t, mert ez azért már dúrva, hogy több mint 12 éve ugyanazt az kódhalmazt hegesztgetik. Bár nem lepne meg ha megvárnák vele a következõ konzolgenerációt... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

FSpofon
Updates to Half-Life 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

Half-Life 2

Added support for Mac
Added Steam Cloud support for save games
Added new achievements
Improved graphical effects

Arab money

RelakS
addig nyomod az angolt két pofára ;)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

TSL16b
Nekünk (·f·i· csoport) nem szokott hónapokig tartani. (Vö. half-life = felezési idõ)

SZilaJMaGGoT
Addig UT-zol, hogy ne kelljen törni a fejed a sztorin... XD

Jaka923
Az jó, mert még kezdõ angolos vagyok és nem bírnék hónapokat várni, amíg lefordítják a játékot magyarra :)

TSL16b
Valószínûleg lesz, de reméljük, hogy nem olyan.

Jaka923
Vajon lesz magyar felirat az ezt követõ Valve játékokban, mint a Left 4 Dead 2-ben?

SZilaJMaGGoT
Persze ebbe ne menjünk bele szerintem, inkább fogadjuk el egymás véleményét. Legalábbis én így teszek... :)

SZilaJMaGGoT
Nem venném biztosra...

JaSoN HuNTeR
sose fognak megjelenni.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

SZilaJMaGGoT
HL: source-nak sztem nem sok értelme van... A vízen és néhány effekten kívül a grafika ugyanaz, ráadásul így csúnyán elütnek egymástól(mondhatni kaotikus a látvány, talán a fizikának lenne értelme, de az is zavaró tud lenni a HL1 játékmenetében). Szerintem érdemesebb végigtolni a sima HL-t vagy kivárni a black mesa source-t(ha megjelenik valaha :D), esetleg az operation black mesa-t(opposing force remake).

Rage47
én a tf2-t vettem megjelenéskor 6k-ért és az egyedül simán megért annyit:)
Aquir

valaki egy stridert? :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

JaSoN HuNTeR
Half-Life Sourcet ajánlom kezdésnek:)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

FSpofon
hát ártani nem árthat végigjátszani minden idõk egyik legjobb játékát :)

sorrendben:
half-life
opposing force
blue shift
hl2
hl2ep1
hl2ep2

Arab money

Üdv!

Nagyon megtetszet a portal és azon gondolkodtam hogy érdemes lenne-e végigvinni a half life 2-t. Egyáltalán hány epizód van vagy hogy vannak ezek? Érdemes elõször a half life 1-et játszani?

(sry, de tök hülye vagyok a hl-hez, egyetlen dolog aminek köze volt ehhez az a cstrike)

én 4k-ért :(
SZilaJMaGGoT
Nagy szerencse! :)

JaSoN HuNTeR
én 2000ft ért vettem az Orange Boxom boltba. Asszem Electro World.

SZilaJMaGGoT
Passz, a lényeg, hogy jobban megéri, mert kapsz egy kézzel fogható változatot, + a cd-kulcs az már tök mind1, hogy steamrõl van vagy a tokból olvasod ki...

ollie
Ez nem igaz, mert a Steam-en regionális árazás van, pl. az USA-ban olcsóbban veszel meg majdnem mindent Steam-en.

FSpofon
a steam a nyugat európai bolti árakhoz igazodik, ahol hivatalosan a kiadók terjesztik a játékokat, nem mindenféle kétes alvállalkozók mint itthon :)

Arab money

RelakS
És az hogy van, hogy felébe fáj, mint sztímen? <#idiota>

SZilaJMaGGoT
Orangebox-ot cd-galaxisról érdemes megrendelni, asszem 3fél, én még olcsóbban vettem téliszünetbe... XD

http://cdgalaxis.hu/PC/17099/halflife-2-the-orange-box.html

Am nem kell végigjárni minden áruházat, elég csak neten szét nézni... :/

RelakS
Steam-en megveszed

The Orange Box - €22.99, ez kb 6100 Ft

Benne van:
Half-Life 2
Half-Life 2: Episode One
Half-Life 2: Episode Two
Half-Life 2: Lost Coast
Portal
Team Fortress 2

Ha csak a HL2 érdekel, az €14.99 , kb 4000 Ft

szted minden áruházat végig fogom járni, hogy lássam az árakat? láttam máshol ilyen 11k-ért is és ezért írtam... am meg ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor légyszi tarsd magadban

Vki segítsen legyen szíves!!

FSpofon
és addig is játszhatsz a multiplayer részével ingyen ati ill. nvidia kártyával, válassz.

http://www.steampowered.com/ati_offer1a

http://www.steampowered.com/nvidia

Arab money

FSpofon
akkor gyûjtögess amíg nem jön össze az a kemény 2 ezer forint és játssz vele késõbb, amikor lesz rá pénzed. ha eddig öt évet tudtál várni akkor ez a kevés még belefér.

Arab money

Ha eredeti lenne az lenne a faja<#eplus2> de sajna nem az és nincs pénzem megvenni

hát nem eredeti<#falbav><#sir><#shakehead>

SZilaJMaGGoT
Érdekes, ilyen hibáról még nem hallottam... :S Game eredeti?

Sziasztok, remélem tudtok segíteni. A hibám az h van az rész mikor a csajt az elején elteleportáljuk, utánna beszállok és mikor oda kerülnék a családhoz akkor állandóan újraindul a gépem:S segítsetek légyszíves!

már próbáltam: ú vga driver, fix bundle 1.2

én hardon, cheat nélkül lenyomtam a nyáron mindet, sajnos nekem még úgyse jelentett kihívást :(
SZilaJMaGGoT
Persze, hogy jobb, de egyébként cheat nélkül élvezetesebb a játék, cheat-el nem nyújt semmi kihívást... :)

oks
kösz sztem megveszem nem csak a cheatelés miatt de jobb ha megvan
SZilaJMaGGoT
<#eljen> Manapság már potom pénzért hozzá lehet jutni... Cd galaxisnál 3fél az orangebox, az pedig 5 játékot tartalmaz(többek között hl2 és epidosdes), ha ennyit nem ér meg neked, akkor inkább hagyd a picsába...

ollie
De, úgy, hogy megveszed.

és máshogy nem lehet ?
mert sajnos nem eredeti a játék
ja és kösz
igen probáltam de jobb cheattel
SZilaJMaGGoT
Hát steam->game list fülecske->játék ikonja->jobb klikk->properties->set launch options-> és ide beírod, hogy: -console (igen a kötõjel is kell!)->leokézod, a többi pedig már le van írva. Próbáltad már cheat célkül? Annyira azért nem nehéz a játék... :D

azt tudom de hogy van az a -console paraméter
mit kell csinálni ?
SZilaJMaGGoT
Ha még ehhez is lusta vagy... link

hali
tud valaki segiteni hogy kell sp-be cheat-elni ?
elõre is kösz
Az update mod beépül a játékba ? mert külön exe-t nem találtam ami a modot indítaná .
Aquir
Ha nem Steamen vetted, akkor kell :P Ekkor automatikusan elöl van a konzol, más verziót nem tudok.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

szoval kell hozá steam? mert neóm a kérdésemre válaszoltál:( de azért köszi.
Aquir
Megveszed a játékot: Steamben jobbgomb a játékra, properties - general - set launch options, beírni: "-console"