42676
-
Maximalista vagyok :D, szeretem életvesztés és szörny nélkül végig vinni a pályákat de most ahol vagyok az az érzésem hogy végtelennyi szörny van, a bányában vagyok a temető után, és nem akar kifogyni az az ugró szörnyek, végtelennyi? :D -
Faszom se kínlódik azzal... XD -
kissssss #42154 szerintem csinálj egy videót és töltsd fel a youtube-ra abból talán majd csak ki igazodik. 
-
Steam game listába jobb klikk a játékon ->properties->set launch options és beírod hogy "-console". Aztán oké meg minden, innentől csak eligazodsz... :D -
Water Hazard
közepe fele, ott ahol fel kell menni jobb oldalt a csónakkal, és nem sokkal után lesz az a rakétás kocsi, a képen látsz pár hordót, na ott van a bejárat :D
-
Ez melyik pályán van? -
RTmz88 #42150 Ezt nem értem . Honnan tudom hogy console paranccsal futtatom a játékot ? -
*o* -
creepy -
Gondoltam megmutatom mi jó történt ma velem :D
Mielőtt valaki azt írná hogy úgy fogom a dobozt :D nem nem fogom :D -
"-console" paranccsal futtatod a játékot? Trainer sztem nem is készült hozzá egyébként. -
RTmz88 #42145 De nekem a cheatek nem működnek mert nem tudom előhozni a konzolt a 0 gombbal amikor szünetre teszem a játékot. -
olvastam valamit a neten hogy kilehet cserélni a célzót, de nekem nem jött össze. -
Nem tudok, keress cheateket amiket a konzolba írsz. Am ravenholm se nehéz ha nem vagy félős... :D Sőt még könnyebb is mint más pályák... :) -
RTmz88 #42142 Tudom . de azé a ravenholm az nehéz. De nem tudsz ? kérlek -
Ennyire azért nem nehéz a játék... :) -
RTmz88 #42140 Sziasztok ! Tudtok egy működő trainert a half-life 2-höz. már kijátszottam de nem akarok megint leragadni Rawenholmban. Tudtok segíteni ? -
Azt csak a CS-ben lehet, de ott is csak halványítani, nagyítani és színt adni. -
kissssss #42138 sehogy. -
Hogy tudom a célzót vastagítani vagy más színt adni neki? -
kissssss #42136 lehet hogy régebben sokkal jobban játszottál?
-
HAli!
Olyan gondm, van hogy mikor elindítanám a gamet, még be sem tölt a menü, de ki is dob az asztalra. Win7 x64 az op rendszerem. Van valami megoldás erre a hibára? -
csab2 #42134 No, a problémám zárásaként:
Ahogyan valaki írta, az a baj, hogy némely pályákon a mat_fullbright értéke valamiért 1 és nem lehet átállítani 0-ra. Van ahol jó és van ahol nem. Semmi logika nincs a dologban, hogy mikor jó ill. mikor nem. Ez van.
Még egyszer mindenkinek köszönöm a segítő szándékot! -
hát, most vittem végig újra az achievementek miatt, de mediumon bizony szopattak a striderek gazdagon. Meg a múzeumi csata illetve Alyx védése is elég kemény volt. Mintha régebben könnyebb lett volna O_o -
RAMyMamy #42132 nekem hardon is az volt :(
tényleg, nincs valami mod, amivel mégnehezebb a játék? -
Minek csalni? A legkönnyebb fokozaton gyerekjáték végigvinni. -
kösziiiiiiiiii 

-
RAMyMamy #42129 parancsikonba a célnál a " jel után beírod, h -console -
szevasztok nekem 1 tört hl 2 gémem van és az lenne a kérdésem hogy előbűvölni a KONZOLT van 1-2 húzós rész és nem akarok a program előtt megőszülni plz help 

segítségeteket előre is köszönöm 

-
csab2 #42127 OK, látom. Kösz! -
Steam Library, View -> Games List nézet -
csab2 #42125 Hol kellene látnom kis felhőcskét? -
a kis felhőcskét látod a Half-Life 2 mellett? Na, az azt jelenti, hogy a mentéseidet, beállításaidat a Valve is menti, így ha máshol odaülsz a gép elé, ugyanazokat visszakapod. Jó találmány, nélküle lehet, hogy a Portal-ban nem tudtam volna kinyitni 3 jutalmat
FSpofon: A mentések a Steam\Steamapps mappában vannak játékonként, csak amelyik neve mellett felhőcske van, azokat újabban már a Valve is menti.
Nem olyan régi a dolog, év elején húztam újra a gépet, akkor még nem volt -
csab2 #42123 Értem és köszönöm. Csak azt nem értem, hogy az első 2 pályán miért nem volt baja, illetve a 3 pályától miért nem működik a mat_fullbright 0.
Köszönöm a segítséget! -
a steam csak a gcf fájlokat törli a steamapps mappában, a játék maga azokon belül van, hangok textúrák stb. a half-life 2 mappában csak pár dll, exe meg a cfg fileok vannak, ezeket kézzel kell törölni.
mentéseket meg neten tárolja
alapvetően kár szenvedned vele, intel vga nem igazán támogatott hivatalosan, szerezz igazi vga gyártótól vmit ha nem laptopod van. -
csab2 #42121 Bocsánat, hogy mindig pofázok, de valaki elmondaná, hogy az hogy lehet, hogy leszedtem a HalfLife2-őt, majd a Steam-et is és az újbóli feltelepítés után (először Steam majd HalfLife2, ami csekély 5-6 óra alatt jött le az 1MB/s netemmel) minden beállításom megmaradt a FalfLife-ban? Még a mentések is, minden. ????? -
csab2 #42120 Most ki fogom próbálni, hogy a Steam-et is leszedem. Ha így sem lesz jó, akkor nem tudom, mi van. -
csab2 #42119 Eleve nagyon gyors volt az egész. Én azt vártam, hogy majd dolgozik a Steam, kb. mint amikor egy programot uninstallál az ember. És ugye egy ekkora program eltávolítása azért el szokott tartani egy kicsit. De itt nem, gyakorlatilag azonnal kész volt. Minden könyvtár megmaradt. A magyarítás is megvan. És persze ugyanúgy szar az egész. Már nagyon unom. :( -
elvileg csak a mentéseid, meg egyéb helyi beállítások kellenének, hogy maradjanak
meg azok a fájlok, amik kellenek más feltelepített játéknak -
csab2 #42117 Nekem magyarul pofázik a Steam, de gondolom a játékon jobb klikk és a "Helyi tartalom törlése" ugyanaz. Csak furcsállom, hogy a fájlok fentmaradtak a gépen.