42676
-
sv_lan 0 -
Matth3w #42195 Sziasztok!
következő problémával fordulok most hozzátok:
HL2 Synergy módot szeretném használni, azaz szervert kreálni. router mögül szeretnék internetes hálózatot indítani, de csak lan hálózatban látom a saját szerverem. másokhoz, és a sajátomhoz is tudok csatlakozni de engem nem látnak,
port forward megtörtént, de próbáltam már DMZ módban is.
egyébként egy Linksys routerről van szó.
Win. Vista 32
ha van ötletetek akkor szívesen meghallgatom.
előre is köszönöm
üdv:. -
sanya200 #42194 Sziasztok még azt szeretném kérdezni hogy láttam hogy a 10es verzióból van egy le változat és azt szeretném tudni hogy az menne-e és hogy szebb-e mint a 4-es verziójú .Az megy de néha leáll a hl2.exe. -
sanya200 #42193 Tudtok adni olyan linket ahonnan le lehet szedmi a fakefactory 4.0-át mert a ami a hivatalos oldalon van az szar a letöltés megáll 99%-nál és kész ez a filefront ez nagyon szar. -
sanya200 #42192 Minimum 256ot írt.Mindegy 7 alatt meg nem éri meg leszedni mert nem lesz szebb semmivel szinte alyx se valami szép a v6-ban szóval akkor város addig még nem lesz új vga meg ram. -
Ahhoz is kevés lesz a 256MB-s vga. -
sanya200 #42190 Hát gyerekek ez se megy nem tudom miért pedig a 7-nek mennie kéne annyit elértem hogy elindul de a monitoron pl átlósan meg alul át van húzva fehér csíkkal gman csak pislog de nem beszél meg mellette csak pixelhibák vannak szóval nem tudom mi van de már kezdem unni a szarakodást. -
sanya200 #42189 Na az fasza akkor leszedem azt igazából alyx karaktere miatt érdekelne de a 10-es mod az eszméletlen jól néz ki főleg a táj a víz meg minden.Na nembaj úgyis vga csere előtt állok egy radeon 5770(1gb) elég lesz neki remélem.Ramot meg majd veszek még mellé. -
Gibor #42188 7es elmegy 2gb rammal. -
sanya200 #42187 A 7es verzió elmenne nem?
bár ott is 2.5gb ramot-t ír. -
Akkor az a baj. 512MB-s vga alatt nem fog elindulni, de még az is kevés. És legalább 4GB ram kell hozzá. -
RAMyMamy #42185 ez édeskevés lesz a cinematic modhoz -
sanya200 #42184 Arra tudok gondolni még hogy nincs meg hozzá a min. gép most 256mb vga meg 2gb ram. -
sanya200 #42183 hát 1 felrakram elindítottam mindegyiket mentettem is majd utána raktam fel a modot de vagy rosz helyre rakta vagy nem tudom de az ideg dobál már.Friss windows van fent szal a registry nem lehet.A letöltést nem tom mér írta ki csak akkor jelezte mikor elindítottam a modot.
-
na meg lehet hogy a régi warez hl2-d kavar be, ha máshova mutatnak registry bejegyzések mint ahova kéne. -
úgy látom épp ebben a pillanatban fejezte be a steam az ep2 letöltést. minden hl2 gamet indíts el legalább 1x mielőtt felrakod a legújabb cinematic modot (10.40, régebbiekkel lehet nem megy az új hl2 update óta). -
sanya200 #42180 Sziasztok lenne egy gondom megvettem az orange boxot leszedtem a fakefactory modot de ugyanaz a hiba mint eddig, úgy olvastam forumokon hogy azért nem indul mert nem eredeti erre tessék ugyanaz az üzenet ha valakinek meg írja már le hogy a gépem kevés hozzá vagy mi?
-
pár éven belül -
sanya200 #42178 valaki tud valamit a black mesa source modról hogy mikor lesz kész?
-
így? :] -
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Azt hittem, hogy az antlionokra gondoltál. -
a gunshipek? O_o -
RAMyMamy #42174 :DDDDD -
Miért dögök? Aranyosak és segítenek! -
mielőtt bejutsz nova prospect-be? Bent vagy már a börtön udvarán? Ott jönnek a dögök -
kezd előről a fejzetet -
nem tudom hibáztam e valahol de most csináltam meg a Bug Huntot de nem jött meg a 2 utolsó gunships azon a pályán.
d2_prison_01
When you come up into the area with the watch towers, the antlions won't auto-acquire the targets up there because they're so high up, but if you throw bug bait up there, they can get up there and kill them. It was around this point that I finally got Bug Hunt.
You should also get the final two gunships for One Man Army.
a Steam fórumáról nézem mit tudok megcsinálni az adott pályán, eddig minden stimmelt .
Segítsen valaki :)
ha tovább megyek akkor Nova Prospekt jön. -
én két dolgot csináltam:
1: bekapcsoltam, hogy elérhető legyen a Steam Community játék közben
2: mivel a felpattanó ablakok elég sötétek, ezért letöltöttem egy fehér steam skint -
Gibor #42168 Valaki segítsen... 1 dolgot nem értek, neten sok helyen azt olvasni storyként hogy a combine hozta létre a xen-en a vortigauntokat mint a bolygó szuper katonája, ez idáig oké hogy utána Nihilanth megölésével felszabadítjuk őket. De story alapján a vortigauntokat a combine hozta létre, ahoz képest hogy ep2 be a vortigaunt azt mesélgeti hogy nagyon régen hangyaleső tenyésztéssel foglalkoztak nemis olyan rossz... Most tök nemértem hogy akkor mivan... A kettő nagyon üti egymást. -
Gibor #42167 Elindul, de miért csodálkozol hogy nem fut ha nincs eredetid? :O -
sanya200 #42166 Sziasztok nekem lenne egy kérdésem leszedtem a fakefactory cinematic mod 10-et a játékhoz de állandóan hibaüzenetet dobál ki.Mindig ezt írja ki:
"Mountappfilesystem()failed:You don't have all GCF's needed to play this game" ha jól olvastam akkor csak eredetivel megy a mod mert már megrendeltem az orange boxot,meg hogy elvileg 4gb ram kell neki de elindul 2gb-val?
-
Estét :)
néhány videón amiben az Achievementet mutatták be, kijeleződött a képernyőn hogy meglett csinálva, akár hogy is próbálok rákeresni, nem jön össze :S, esetleg valami cseles videó módosítás ez vagy tényleg van ilyen kijelzés forma? -
pedig normal-on is játszottam már vele :D
Mind1 -
kissssss #42163 na akkor itt a gond mert easy szinten csak 3 rakéta normál szinten 4-5 rakéta kemény szintem meg azt hiszem 7 vagy 8 erre már nem emlékszem. -
szerinted erre nem gondoltak? Ha engedélyezed a cheat-et, akkor nem lesz achievement. -
Nem lehet használni -
1 kérdés :)
Használhatok az achievementsnél cheat kódot? vagy nem?
Mármint ha használok akkor nem lesz teljesítve? ere lennék kíváncsi :D -
valamiért az volt az érzésem, hogy több rakéta kell nekik, mint régen. Én 3-ra emlékeztem, most viszont 5-6 rakétát is benyeltek... -
A bányában nincs végtelen headcrab, szóval lőheted őket, elöbb-utóbb elfogynak :) Viszont, pont, hogy a temetőben jön végtelen zombi... -
Gibor #42157 Templomnál végtelen, a bányát nem tudom, de szerintem ottis, mert én mielőtt leugrottam volna lövöldöztem őket de kb 10 15 perc után meguntam és még akkoris sokan voltak lent...