42676
  • Aquir
    kár volt pont most elolvasnom a büntetőp-k okát
  • sanya200
    Hát ez a magyarítás dolog tényleg érdekes én eljátszok vele angolul is bár most németül mert leszedtem a cinematic mod4-et ami csak német de mind1.Azért higgyétek el tényleg vannak olyanok akik lófiszt nem tudnak angolul én úgy vagyok vele hogy a menüben eligazodok meg azért megértek dolgokat pedig sose tanultam angolt,vagyis 1 évet igen de az nem tanulás volt:),meg sorozatokat nézek angolul magyar felirattal úgy is lehet valamennyit tanulni.De a történet megértéséhez kevés ezért én is le szoktam szedni a magyarításokat, először végigtolom angolul ha nem jelenik meg magyarul majd ha kijön a fordítás lehet nekiesek még egyszer.
  • RAMyMamy
    látszik, hogy közöd sincs a magyarításokhoz
  • Aquir
    "biztos kipróbálta a játékot és bejött neki..."
    nem biztos, mert MONDJUK hallhatott is a játékról a neve miatt, és érteni akarja, szóval más lehetőségek is vannak

"nem azért kell valakinek magyarítás, mert bejött neki az adott játék, hanem mert nem érti a szöveget"
    ezzel az idézettel, ő arra is utalt hogy a történet megértését is elősegíti a magyarítás, főleg ha nem ért angolul

"ha valaki érteni akarja a szöveget, az végig is akarja tolni a játékot, ergo tetszik neki a játék"
    mondom, az is lehet hogy nyilván tudja mi az a halflife 2, és most Először menne rajta végig, függetlenül mit fog mondani róla később, vagyis ne dobálózzunk a szilárd kijelentésekkel, de az is lehet amit mondasz, ettől függetlenül valószínűleg tetszeni fog neki a játék

abban igazad van hogy az az ember is feltenné a magyarítást, aki értené angolul is viszont otthonosabban érzi az egészet ha magyarul szól hozzá a játék, de az is igaz hogy aki nem ért angolul, annak nagyobb segítség
  • Jaka923
    Mostmár tényleg ne írj ekkora hülyeséget! A magyarosítás lényege az, hogy a játékos megértse a játék történetét és nem az, hogy a "New game" helyett, "Új játékot" lásson...
  • RAMyMamy
    tévedsz pedig
    nem azoknak készülnek a magyarítások, akik csak keveset tudnak idegen nyelven, de tetszik nekik a játék és azzal szeretnék végig tolni, hanem elsősorban azoknak, akik egyáltalán NEM értenek más nyelven a magyaron kívül és az egészet még kb. el se tudnák indítani nélküle

és burkoltan ne hülyézz már le
  • Jaka923
    De igazam van, mivel ha valaki érteni akarja a szöveget, az végig is akarja tolni a játékot, ergo tetszik neki a játék. Kis logika...
  • RAMyMamy
    ez sem igaz, nem azért kell valakinek magyarítás, mert bejött neki az adott játék, hanem mert nem érti a szöveget
  • Jaka923
    Ha lustaságról van szó, akkor ott a Steam. Amúgy meg, ha magyarosítás felöl érdeklődik, akkor biztos kipróbálta a játékot és bejött neki...
  • Jaka923
    Bocsánatot kérek, de remélem ezt a pöttömnyi infót nem nézzük spoilernek :)
  • RAMyMamy
    nem tudhatod, hogy milyen a másik anyagi helyzete
    nem biztos, hogy csupán lustaságból nem ad érte pénzt... és egyébként sem imádja mindenki a half-life-ot
  • RelakS
    és ezt feltétlenül el kellett árulni?
  • Jaka923
    Hát ja, ha csak egy játékot kell említeni, amelyik tényleg megéri a pénzét, az a Half-Life 2. Ráadásul 2000 Ft nem is pénz érte. Bár az Orange Box 4000-ért sokkal jobb ajánlat, de akit csak a HL2 érdekel, annak a 2000 Ft is kiváló.
  • Jaka923
    És az az 1 lövés is meg van határozva, hogy mikor sülhet el... Pontosan, egy lakatnál.
  • RelakS
    pontosan egy golyót ki kell lőnöd
  • biomage
    eh
    Ne mond hogy 2000FT ot nem tudsz egy ilyen játékra áldozni -.-, szégyen hogy van ilyen ember aki még ennyit sem tud fizetni egy ilyen játékért.
  • benkoszabi
    A Half Life-hoz készült magyaritást fel lehet valahogy varázsolni a nem eredeti verzióra? Vengeance
  • biomage
    ha képes a GG embert vonzani akkor 0 val :D
  • RAMyMamy
  • FSpofon
    jöhet az episode1 1db kilőtt golyóval :)
  • biomage
    Csak sikerült végig vinnem a játékot, és úgy hogy nem vesztetem életpontot, bár nem teljesen :(, 2 helyen kénytelen voltam veszteni életet, mindkettőt az utolsó pályán.
    Ja és teljes a kitüntetés, lehet gratulálni .
  • SZilaJMaGGoT
    Mért ne lenne igazi HL, ha nem gordon a főszereplő? Szerintem nem kell feltétlenül erőltetni gordont ahhoz, hogy egy jó HL univerzumba játszódó filmet csináljanak.
  • JaSoN HuNTeR #42214
    Film.
  • sanya200
    Ha már filmeknél tartunk elég döbbenetes hogy rajongók mire képesek nem?Ez a film igaz nem mostani de nekem tetszik az effecttek is jók talán a járművekre férne egy kis textura de így is nagyon jó.
    Escape from city 17
  • RelakS
    Blablabla, Mr Freeman! :D

Díszpolgár Gordon
  • RAMyMamy
    jaj, elcsesztem

link
  • FSpofon
    egy film azért nem működne úgy mint egy fps, vagy megszólal vagy mellékszereplő lesz
  • RAMyMamy
    milyen 35? 1 perc :D

• morvaigaben
    Bár a Half-Life történetét nemigen zsúfolják bele 35 percbe :D
    A másik meg hogyha nem Gordon a főszereplő, akkor nem is igazi HL.
    Más kérdés hogy működik-e ha a főhős egész filmben egy mukkot nem mond
    Vagy a másik opció hogy Hollywood módra elbasszák azzal hogy megszólal...
  • morvaigaben
    Tyűű akkor azt meg kell lesnem, akkor én vagyok félre informálva
  • grebber
    Az is élőszereplős és nem is rossz!
  • morvaigaben
    De itt élőszereplős filmről van szó...a Lineage ha jól tudom a CGI.
  • grebber
    Assassins Creed kisfilmet ki csinálta nem a játékstúdió?
  • Gibor
    Elöbb akkor már legyen vége a történetnek... De rohadt jó, filmen gondolkoznak ahelyett hogy befejeznék a történetet.
  • morvaigaben
    http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/a-valve-nak-kene-half-life-filmet-csinalnia

Ott már leírtam de itt is megemlítem, hogy nekem az a véleményem, hogy nem muszáj elzárkózni Hollywoodtól..játékfejlesztő cég mint filmstúdió? Hát nem is tudom...Inkább ne.
    De! legyen ott egy fejes aki ért a HL-hez, tudja a történetet rendesen, és ő dirigáljon...és ha be tudják tartani ezeket hogy nem szállnak el maguktól, nem butítják le a történetet (mert valaki figyeli őket) akkor máris könnyebb lenne a dolog.
    De hát ők tudják..inkább legyen egy jó film, vagy bele se kezdjenek!
  • sanya200
    xD
  • Aquir
    STRIDEERR!!

• SZilaJMaGGoT
    Minek akarod hardon játszani, ha nem megy? :D Csalással nem kapsz achikat, más szempontból meg nincs értelme. Ha valaki hardon játszik az kihívást keres, csalással pedig nincs kihívás...
  • Darez
    úgy már végigvittem most igazából funhoz meg hard fokozathoz kell
  • Matth3w
    az az ? :)