42676
-
kár volt pont most elolvasnom a büntetőp-k okát
-
sanya200 #42235 Hát ez a magyarítás dolog tényleg érdekes én eljátszok vele angolul is bár most németül mert leszedtem a cinematic mod4-et ami csak német de mind1.Azért higgyétek el tényleg vannak olyanok akik lófiszt nem tudnak angolul én úgy vagyok vele hogy a menüben eligazodok meg azért megértek dolgokat pedig sose tanultam angolt,vagyis 1 évet igen de az nem tanulás volt:),meg sorozatokat nézek angolul magyar felirattal úgy is lehet valamennyit tanulni.De a történet megértéséhez kevés ezért én is le szoktam szedni a magyarításokat, először végigtolom angolul ha nem jelenik meg magyarul majd ha kijön a fordítás lehet nekiesek még egyszer. -
RAMyMamy #42234 látszik, hogy közöd sincs a magyarításokhoz -
"biztos kipróbálta a játékot és bejött neki..."
nem biztos, mert MONDJUK hallhatott is a játékról a neve miatt, és érteni akarja, szóval más lehetőségek is vannak
"nem azért kell valakinek magyarítás, mert bejött neki az adott játék, hanem mert nem érti a szöveget"
ezzel az idézettel, ő arra is utalt hogy a történet megértését is elősegíti a magyarítás, főleg ha nem ért angolul
"ha valaki érteni akarja a szöveget, az végig is akarja tolni a játékot, ergo tetszik neki a játék"
mondom, az is lehet hogy nyilván tudja mi az a halflife 2, és most Először menne rajta végig, függetlenül mit fog mondani róla később, vagyis ne dobálózzunk a szilárd kijelentésekkel, de az is lehet amit mondasz, ettől függetlenül valószínűleg tetszeni fog neki a játék
abban igazad van hogy az az ember is feltenné a magyarítást, aki értené angolul is viszont otthonosabban érzi az egészet ha magyarul szól hozzá a játék, de az is igaz hogy aki nem ért angolul, annak nagyobb segítség -
Mostmár tényleg ne írj ekkora hülyeséget! A magyarosítás lényege az, hogy a játékos megértse a játék történetét és nem az, hogy a "New game" helyett, "Új játékot" lásson... -
RAMyMamy #42231 tévedsz pedig
nem azoknak készülnek a magyarítások, akik csak keveset tudnak idegen nyelven, de tetszik nekik a játék és azzal szeretnék végig tolni, hanem elsősorban azoknak, akik egyáltalán NEM értenek más nyelven a magyaron kívül és az egészet még kb. el se tudnák indítani nélküle
és burkoltan ne hülyézz már le -
De igazam van, mivel ha valaki érteni akarja a szöveget, az végig is akarja tolni a játékot, ergo tetszik neki a játék. Kis logika... -
RAMyMamy #42229 ez sem igaz, nem azért kell valakinek magyarítás, mert bejött neki az adott játék, hanem mert nem érti a szöveget -
Ha lustaságról van szó, akkor ott a Steam. Amúgy meg, ha magyarosítás felöl érdeklődik, akkor biztos kipróbálta a játékot és bejött neki... -
Bocsánatot kérek, de remélem ezt a pöttömnyi infót nem nézzük spoilernek :) -
RAMyMamy #42226 nem tudhatod, hogy milyen a másik anyagi helyzete
nem biztos, hogy csupán lustaságból nem ad érte pénzt... és egyébként sem imádja mindenki a half-life-ot -
és ezt feltétlenül el kellett árulni?
-
Hát ja, ha csak egy játékot kell említeni, amelyik tényleg megéri a pénzét, az a Half-Life 2. Ráadásul 2000 Ft nem is pénz érte. Bár az Orange Box 4000-ért sokkal jobb ajánlat, de akit csak a HL2 érdekel, annak a 2000 Ft is kiváló. -
És az az 1 lövés is meg van határozva, hogy mikor sülhet el... Pontosan, egy lakatnál. -
pontosan egy golyót ki kell lőnöd -
eh
Ne mond hogy 2000FT ot nem tudsz egy ilyen játékra áldozni -.-, szégyen hogy van ilyen ember aki még ennyit sem tud fizetni egy ilyen játékért. -
benkoszabi #42220 A Half Life-hoz készült magyaritást fel lehet valahogy varázsolni a nem eredeti verzióra? Vengeance -
ha képes a GG embert vonzani akkor 0 val :D -
RAMyMamy #42218
-
jöhet az episode1 1db kilőtt golyóval :) -
Csak sikerült végig vinnem a játékot, és úgy hogy nem vesztetem életpontot, bár nem teljesen :(, 2 helyen kénytelen voltam veszteni életet, mindkettőt az utolsó pályán.
Ja és teljes a kitüntetés, lehet gratulálni
.
-
Mért ne lenne igazi HL, ha nem gordon a főszereplő? Szerintem nem kell feltétlenül erőltetni gordont ahhoz, hogy egy jó HL univerzumba játszódó filmet csináljanak. -
Film. -
sanya200 #42213 Ha már filmeknél tartunk elég döbbenetes hogy rajongók mire képesek nem?Ez a film igaz nem mostani de nekem tetszik az effecttek is jók talán a járművekre férne egy kis textura de így is nagyon jó.
Escape from city 17 -
Blablabla, Mr Freeman! :D
Díszpolgár Gordon
-
RAMyMamy #42211 jaj, elcsesztem
link -
egy film azért nem működne úgy mint egy fps, vagy megszólal vagy mellékszereplő lesz -
RAMyMamy #42209 milyen 35? 1 perc :D
-
Bár a Half-Life történetét nemigen zsúfolják bele 35 percbe :D
A másik meg hogyha nem Gordon a főszereplő, akkor nem is igazi HL.
Más kérdés hogy működik-e ha a főhős egész filmben egy mukkot nem mond
Vagy a másik opció hogy Hollywood módra elbasszák azzal hogy megszólal...
-
Tyűű akkor azt meg kell lesnem, akkor én vagyok félre informálva
-
Az is élőszereplős és nem is rossz! -
De itt élőszereplős filmről van szó...a Lineage ha jól tudom a CGI. -
Assassins Creed kisfilmet ki csinálta nem a játékstúdió? -
Gibor #42203 Elöbb akkor már legyen vége a történetnek... De rohadt jó, filmen gondolkoznak ahelyett hogy befejeznék a történetet. -
http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/a-valve-nak-kene-half-life-filmet-csinalnia
Ott már leírtam de itt is megemlítem, hogy nekem az a véleményem, hogy nem muszáj elzárkózni Hollywoodtól..játékfejlesztő cég mint filmstúdió? Hát nem is tudom...Inkább ne.
De! legyen ott egy fejes aki ért a HL-hez, tudja a történetet rendesen, és ő dirigáljon...és ha be tudják tartani ezeket hogy nem szállnak el maguktól, nem butítják le a történetet
(mert valaki figyeli őket) akkor máris könnyebb lenne a dolog.
De hát ők tudják..inkább legyen egy jó film, vagy bele se kezdjenek! -
sanya200 #42201 xD -
STRIDEERR!!
-
Minek akarod hardon játszani, ha nem megy? :D Csalással nem kapsz achikat, más szempontból meg nincs értelme. Ha valaki hardon játszik az kihívást keres, csalással pedig nincs kihívás... -
úgy már végigvittem most igazából funhoz meg hard fokozathoz kell -
Matth3w #42197 az az ? :)