Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hibakat szepen leirjak és azt hogy rohadtul linearis. Az egesz cikkel egyetertek egyebkent, de attol fuggetlenul nekem az engine tetszik és a CS:S is és inkabb a multi és a MODok miatt vettem meg a jatekot ugyanis biztos lesz par ígéretes mint mar sokszor kitargyaltuk...
meg nagyon szar nem volt a jatektörtenet sem, de ha valahol elakadtal akkor csak keresgelni kellett mert biztos hogy egy ut volt tovabb... és eléggé húzták vonták pl a sok utazós részekkel fél amerikát átkocsikáztuk és át légpárnásverdáztuk, sztem. 😊
De azért nekem tetszik, de el kell ismerni nem lett tökéletes...
Érdemes végigvinni az elsö részt és akkor mindenkinek egyböl tiszta lesz az egész. komolyan!
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Már nem emlékszem annak a CFG fájlnak a nevére, amelyikben a billentyûzet meghatározások vannak. Na azt keresd meg (nem sok CFG fájl van) és írd át a toggleconsol-nál az ' (aposztrof) jelet egy nem használt billentyûre (pl. "p"-re).
Miért van az, hogy a beállításoknál beállítom a konzolt, és bármit nyomkodok nem akar bejönni?
Elõre is köszi!
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Le is szedtem a faq oldalról a client.dll -t felülírtam. Elvileg mûködnie kellene, de nem megy. Már 8 embernek adtam oda és mindenkinek tökéletesen fut sehol nem volt gond, csak nálam nem megy(pedig ugyanúgy telepítettek mint én és mindenféle hardwareken tökéletesen ment). Elsõnek valami ATI drivergond volt és nem volt jó a kép a grafika és 1-2 perc után azonnal kilépett a progi.
Aztán azóta rendszert telepítettem és új drivert használok. Gondoltam elõszedem a Hl2 -t egy próbát talán még megér. Most is kicsomagolás, bemásolás és client felülírás. Elindulni elindul de a ha csak úgyhagyom a menüben egy idõ után egy hosszú hibaüzenettel amiben egy memóriacímet 0x1.... meg ilyesmiken hibát követett el a progi, ha elindítom a játék betöltését akkor a csík kb feléig megy el és kidob az asztalra azzal az üzenettel hogy Source - Fatal error fordítom "A Steam nem tudta letölteni a játékhoz szükséges fájlokat ezért kilép" kb ez. Vayg simán üzenet nélkül kivág vagy memóriacímes üzenet. Ha töltés közbe idõnként kattingatok akkor "eljutok" a vonatig de ott kilép a 3 kedves hibaüzenet valamelyikével vagy anélkül. Végülis nem tragédia, mert nem magamnak töltöttem le, de azért kíváncsi lennék milyen játék.
Konfig: Gigabyte GA8IT-XE, P4 1.6A, 512 RDRAM, Gigabyte ATI 9600XT, SB live, 1Mbit Cablenet, WinXP SP1
2.csinál accot(ha még nincs)
3.tölsd le és rakd fel a Steam-Downt olyan helyre ahol sok a hely
4.tölsd leeztés ennek a tratalmát rakd bele a Steam-Down mappájába(úgy hogy felulírja a cuccost)
5.a Steam-Down könyvtárból másold át a Steam könyvtárba ezt a 3 filet hogy felulírja a cuccost.3 file:steamengine.exe,steam.dll,steam.exe
6.Elindítod a Steamet és rámész a Play Gamesra tádáááá kivannak írva a saját játékokhoz a Valve játékok.
7.Rákattintasz bármelyik játékra vársz és kattingatsz és elkezdi letölteni és tök ingyen és télleg mûködik."
Forrás: Counter-Strike Source fórum
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
De azóta már Vengeance is kiadott a saját változataihoz egyet-egyet, ezeket is meg lehet tatlálni még jónéhány tracker-oldalon.
Valaki adjon má egy linket és mégha fizetõs is letöltöm : D
amúgy télleg! Honnan lehet letölteni tört verzióba, mert ez a hl1 source engem is érdekelne 😄
Na nembaj : D.
Köcsög Valvésok igazán csinálhattak volna egy ici-picikét jobb befejezést a jatekhoz : D. De a végén akkor az a g-man vagy ki a franc megmentette õket?
Vagy ez nem igazán derült ki? : D
Amúgy nincs vmi olyan kód, hogy a turbó gravitipuskát lehessen használni a game elején is? : D.
Milyen viccesen néznének ki a repülõ zombik : DDDD.
Találkozott már vki ilyen hibaüzenettel?:
Steam.exe (main exception): ERROR: deleted Steam.exe but the file is still there
Ezt azután írja, miután feltelepült a steam és próbálja updatelni 27%-nál megáll és kiirja.
Ha vki tudja mi a megoldás pls help me.
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
ellllég nehéz lenne nekem egyedül rá jönni <#wow1>#wow1>
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
A tûzfalat kapcsold ki, mert a steam nem tud kapcsolatot teremteni a gépeddel, hiába engedélyezed hogy legyen oda-vissza kapcsolat.
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
Persze sokáig nem örültem, mert nem engedett regisztrálni (tesómtól kaptam kölcsön az eredetit), úgyhogy asszem tõle kell elkérnem az accountot 😊
Vagy esetkeg meg lehet okosítani úgy a progit így az installálás után, hogy ne kelljen a Steam-en accountért könyörögnöm?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Telepítem felfelé a HL2-t, az 5 CD fel van intallálva, jelenleg a Steam account regisztrálása folyik, azonban visszadon ezzel a hibaüzenettel:
SteamProcessCall(CreateAccount)(0xab0005,0x20bfc04,0x20bfd0c)failed with error 200;Failed to connect, Winsock error 10061 "Connection refused
Tehát ez az üzi, nem értem miért nem sikerül a kapcsolatot létrehozni, hiszen a net mûködik, a steam is dfolgozik. Sokszor próbáltam, mindig ez az üzenet. Valakinek van valami ötlete?
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Még egy Opposing Force-t azért elviselnék Source-ra átírva <#circling>#circling>
mivel 3 ujjam szabad de a rohadt nagy gipsztõl nem férek az egérhez.
Hát fogom felülrõl!
Csak annyi, hogy a jobb click lesz a lövés.
Üsse kõ!
Hát a cs-t azt viszont ba***atom : D. Na nembaj.
De az idegesítõ az az, hogy hogy a francba írom meg majd a központi felvételit : DDDD.
jövõ hétvégén lesz : D
ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO
Es reszvetunk!
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Most aztán télleg nagy élményt fog nyújtani a hl2 : D.
Max vhogy egér nélkül jáccok.
Vagy majd ha jön vki leváltom a kezemet : D.
Habár az biztos, hogy minden saroknál min. 50 újraloadingolás lesz😄.
hát lol. Ti mit tennétek ha tudnátok, hogy min. 1 hónapig szépszóval mondva baszhatnátok gépezni : D.
Ez a bal kézzel írás is az agyamra megy. Hát és ez csak az írás!!!
Bedilizek addigra : D.
De nem is a gép a legnagyobb gondom.
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Tehat, ha mondjuk le akarod irni, hogy vegigjatszottad, k***a jo volt, de a vegen nem tetszett, hogy ... barmi, akkor elotte biggyeszd oda, vegig nagy betukkel, hogy SPOILER!
Ezaltal, aki esetleg maga akarja felfedezni a jatekot, de kozben itt forumozik, kikeruli ezt a hozzaszolast.
Tiszta? 😊
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...