Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Nah végre valaki le merte huzni a jatekot, es egyet is kell ertenem veluk. A PC.Magazin vagy a PC World, amelyikbe a Gamer olvadt bele.
A hibakat szepen leirjak és azt hogy rohadtul linearis. Az egesz cikkel egyetertek egyebkent, de attol fuggetlenul nekem az engine tetszik és a CS:S is és inkabb a multi és a MODok miatt vettem meg a jatekot ugyanis biztos lesz par ígéretes mint mar sokszor kitargyaltuk...

meg nagyon szar nem volt a jatektörtenet sem, de ha valahol elakadtal akkor csak keresgelni kellett mert biztos hogy egy ut volt tovabb... és eléggé húzták vonták pl a sok utazós részekkel fél amerikát átkocsikáztuk és át légpárnásverdáztuk, sztem. 😊

De azért nekem tetszik, de el kell ismerni nem lett tökéletes...
Érdemes végigvinni az elsö részt és akkor mindenkinek egyböl tiszta lesz az egész. komolyan!

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

bodesz
te se vagy paraszt hallode.be nem írnád hogy THX by bodesz vagy vmi.amúgy meg már rég nemmegy szval LOL.nekem ment kb 1 hétig ezzel minden de aztán a VALVA észrevett mindent és blokkoltak mindent 😞

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

takraj
Azért azt tedd, hozzá, hogy az neten nem megy már... 😞

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

Csuhai G
köszi

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Promi
config.cfg
ibrik
A \HL2\CFG alkönyvtárban találod a "config.cfg"-ben.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
Ez a magyar billentyûzet miatt van.
Már nem emlékszem annak a CFG fájlnak a nevére, amelyikben a billentyûzet meghatározások vannak. Na azt keresd meg (nem sok CFG fájl van) és írd át a toggleconsol-nál az ' (aposztrof) jelet egy nem használt billentyûre (pl. "p"-re).

Csuhai G
Hali!

Miért van az, hogy a beállításoknál beállítom a konzolt, és bármit nyomkodok nem akar bejönni?

Elõre is köszi!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Helló kb 2 hónapja letöltöttem a HL2 -t(Empirio)
Le is szedtem a faq oldalról a client.dll -t felülírtam. Elvileg mûködnie kellene, de nem megy. Már 8 embernek adtam oda és mindenkinek tökéletesen fut sehol nem volt gond, csak nálam nem megy(pedig ugyanúgy telepítettek mint én és mindenféle hardwareken tökéletesen ment). Elsõnek valami ATI drivergond volt és nem volt jó a kép a grafika és 1-2 perc után azonnal kilépett a progi.

Aztán azóta rendszert telepítettem és új drivert használok. Gondoltam elõszedem a Hl2 -t egy próbát talán még megér. Most is kicsomagolás, bemásolás és client felülírás. Elindulni elindul de a ha csak úgyhagyom a menüben egy idõ után egy hosszú hibaüzenettel amiben egy memóriacímet 0x1.... meg ilyesmiken hibát követett el a progi, ha elindítom a játék betöltését akkor a csík kb feléig megy el és kidob az asztalra azzal az üzenettel hogy Source - Fatal error fordítom "A Steam nem tudta letölteni a játékhoz szükséges fájlokat ezért kilép" kb ez. Vayg simán üzenet nélkül kivág vagy memóriacímes üzenet. Ha töltés közbe idõnként kattingatok akkor "eljutok" a vonatig de ott kilép a 3 kedves hibaüzenet valamelyikével vagy anélkül. Végülis nem tragédia, mert nem magamnak töltöttem le, de azért kíváncsi lennék milyen játék.
Konfig: Gigabyte GA8IT-XE, P4 1.6A, 512 RDRAM, Gigabyte ATI 9600XT, SB live, 1Mbit Cablenet, WinXP SP1
"1.Rakd fel a steamet
2.csinál accot(ha még nincs)
3.tölsd le és rakd fel a Steam-Downt olyan helyre ahol sok a hely
4.tölsd leeztés ennek a tratalmát rakd bele a Steam-Down mappájába(úgy hogy felulírja a cuccost)
5.a Steam-Down könyvtárból másold át a Steam könyvtárba ezt a 3 filet hogy felulírja a cuccost.3 file:steamengine.exe,steam.dll,steam.exe
6.Elindítod a Steamet és rámész a Play Gamesra tádáááá kivannak írva a saját játékokhoz a Valve játékok.
7.Rákattintasz bármelyik játékra vársz és kattingatsz és elkezdi letölteni és tök ingyen és télleg mûködik."
Forrás: Counter-Strike Source fórum

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

Dachande
ibrik
Én is BitTorrent-el töltöttem le annakidején (2 hónapja) a HL1:Source-t, de az speciálisan egy olyan változat volt, amit a legelsõ (EMPORIO) release-be lehetett "belerakni".
De azóta már Vengeance is kiadott a saját változataihoz egyet-egyet, ezeket is meg lehet tatlálni még jónéhány tracker-oldalon.

Láttam egy helyet ahol elvileg torrentesen lelehetett tölteni a hl:sourcét!

Valaki adjon má egy linket és mégha fizetõs is letöltöm : D

Vagy valahonnan tört verzióba megszerzed
amúgy télleg! Honnan lehet letölteni tört verzióba, mert ez a hl1 source engem is érdekelne 😄

Nah végvigvittem én is a gamét, mégha törött kézzel is kellett az utolsó 3 is fél chaptert megcsinálnom <#nyes>.
Na nembaj : D.
Köcsög Valvésok igazán csinálhattak volna egy ici-picikét jobb befejezést a jatekhoz : D. De a végén akkor az a g-man vagy ki a franc megmentette õket?
Vagy ez nem igazán derült ki? : D

Amúgy nincs vmi olyan kód, hogy a turbó gravitipuskát lehessen használni a game elején is? : D.
Milyen viccesen néznének ki a repülõ zombik : DDDD.

Krinyo
még mindig - megveszed <#vigyor5>

janos666
Van már valami elõzetes hír a HDR petchrõl? Érdekel mióta a videót láttam, azt mondták lessz majd ha odaérnek...
Hi
Találkozott már vki ilyen hibaüzenettel?:
Steam.exe (main exception): ERROR: deleted Steam.exe but the file is still there

Ezt azután írja, miután feltelepült a steam és próbálja updatelni 27%-nál megáll és kiirja.

Ha vki tudja mi a megoldás pls help me.
takraj
ezt jól megaszontad 😛

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

odex
nem tudja valaki hogy kell meg csinálni a hl1 sourc-ot????
ellllég nehéz lenne nekem egyedül rá jönni <#wow1>

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Krinyo
lehet hogy Gman egy köcs*g zsaru...

A játék végén a stáblistában találtam egy kis érdekességet! Ha volt már róla szó, akkor bocsi! Tehát: Barney és Gman szinkronhangja ugyanaz a színész! Érdekes, nem?

hinar
Én is a héten így jártam, sõt nekem a steamet sem sikerült felinstalálni.
A tûzfalat kapcsold ki, mert a steam nem tud kapcsolatot teremteni a gépeddel, hiába engedélyezed hogy legyen oda-vissza kapcsolat.

Jó kis oktatófilm!

hi, ezt nézzétek meg! a HL1 sourc fórumon láttam

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

Dachande
Egy regisztrált játék - egy account!

Közben továbbengedett, gondolom náluk volt valami sz*r 😊)

Persze sokáig nem örültem, mert nem engedett regisztrálni (tesómtól kaptam kölcsön az eredetit), úgyhogy asszem tõle kell elkérnem az accountot 😊

Vagy esetkeg meg lehet okosítani úgy a progit így az installálás után, hogy ne kelljen a Steam-en accountért könyörögnöm?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Tûzfal, router, stb?
sziaszotk!

Telepítem felfelé a HL2-t, az 5 CD fel van intallálva, jelenleg a Steam account regisztrálása folyik, azonban visszadon ezzel a hibaüzenettel:

SteamProcessCall(CreateAccount)(0xab0005,0x20bfc04,0x20bfd0c)failed with error 200;Failed to connect, Winsock error 10061 "Connection refused

Tehát ez az üzi, nem értem miért nem sikerül a kapcsolatot létrehozni, hiszen a net mûködik, a steam is dfolgozik. Sokszor próbáltam, mindig ez az üzenet. Valakinek van valami ötlete?

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Krinyo
nekem is pont a kisujjam tört el anno, és hidd el hogy lehet egérrel gamelni <#hehe>

Skiper
😄DDD

gyuri http://gyur6.uw.hu

hi, nem próbáltam ki, de most jáccom a sima HL-t! Én ha az elõzõ részre lennék kiváncsi, akkor nem a Source féle verzióval jáccanák, de mint HL Fan ki fogom próbálni.

Sil3nt
szzz..nekem is bevan gipszelve a bal kezem...lehet hogy hétfõn leveszik..valahogy nem megy a cs:s mostanában, mert a space és a ctrl nemtom megnyomni...de a többi az megy....

Rajtam kívül tetszett egyáltalán valakinek a Half-Life Source? Mert az eddigi vélemények alapján nem túl pozitív az összkép. Pedig szerintem sokkal szebb lett mint a sima HL, persze a textúrák nem a legszebbek, de valahogy mégis nagyon jól össze lett rakva.
Még egy Opposing Force-t azért elviselnék Source-ra átírva <#circling>

kifejlesztettem egy hülye módszert. Tán jobb mnt a semmi.
mivel 3 ujjam szabad de a rohadt nagy gipsztõl nem férek az egérhez.
Hát fogom felülrõl!
Csak annyi, hogy a jobb click lesz a lövés.
Üsse kõ!
Hát a cs-t azt viszont ba***atom : D. Na nembaj.
De az idegesítõ az az, hogy hogy a francba írom meg majd a központi felvételit : DDDD.
jövõ hétvégén lesz : D

feltört játékkal lehet vmilyen szerverre menni?
grat, nagyon király! majd ha jók lesznek nállam a 3D-s játékok, rögtön ezzel fogok baromkodni!

vidd el a haverodhoz a gépet, vagy ahol van net, és ott aktivál, majd otthon pedig play offline

tiszta. kössz, nem tudtam.

részvétem, nekem is volt ilyenem, de nekem szilánkosra a tört a bal felkarom, de aztán végülis valahogy tudtam jáccani, úgy hogy a WASD billentyûket a törött kezemmel nyomogattam, az egér vsizont jól ment. na mind1.

Én csak most olvastam el a Half-Life történetét.Eddig alig tudtam 1-2 részletet, és meg kell hogy mondjam, nagyon jó ez a történet.Legalábbis nekem nagyon tetszik.<#wink><#worship>

ABIT AA8 3RD EYE|Intel P4 530 LGA775|2*256MB TwinMOS DDR2 533MHZ|160GB SAMSUNG SATA|120GB MAXTOR PATA|GIGABYTE nVIDIA GEFORCE 6600GT|SB AUDIGY 2|PIONEER DVR-108BK|THERMALTAKE LANMOTO

ibrik
És ez már többször ki is lett tárgyalva.

Ahogy a halflife2 dobozán is van, az installáláshoz minden esetben netkapcsolat kell (tehát a steamhez).
fel lehet tenni vhogy úgy a steamot hogy ne kelljen hozzá internet ? szóval elérhetõ vhogy úgy a half eredetivel steam instalos hogy ne kelljen netre fellépni ? tehát offline net nélkül felrakni a steamo progit és visszabackuõpolni a gamét.. +lehet vhogy csinálni ?nekem sajna mindig netet követelt a steam😞
ibrik
A VIP-státuszt jelöli - decemberben mindenki kapott 1 hónap ajándék VIP-regisztrációt. A csillagok száma azt jelöli, hogy hány éve regisztráltad magad az sg.hu-n.

Mayday
Azt, hogy hany eve regeltel az SG-n!
Es reszvetunk!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Amúgy m a fuckot jelentenek a nevek melletti csillagok?

A fene. Eltört a jobb kezemen a kis ujjam. Ezér persze a fél karomat lekellett gipszelni : D.
Most aztán télleg nagy élményt fog nyújtani a hl2 : D.
Max vhogy egér nélkül jáccok.
Vagy majd ha jön vki leváltom a kezemet : D.
Habár az biztos, hogy minden saroknál min. 50 újraloadingolás lesz😄.
hát lol. Ti mit tennétek ha tudnátok, hogy min. 1 hónapig szépszóval mondva baszhatnátok gépezni : D.

Ez a bal kézzel írás is az agyamra megy. Hát és ez csak az írás!!!
Bedilizek addigra : D.
De nem is a gép a legnagyobb gondom.

ThugEdge
hali tudja-e vki,hogy hova kerülnek a fejezetek mentései,illetve melyik fileban tárolja ezeket,mert kipróbáltam azt,hogy kiszedtem a save-bõl az összeset,de továbbra is tartja a fejezeteket,amiket eddig megcsináltam,jó lenne,mert ezeket megtartanám keményebb idõkre😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

Mayday
A spoiler azt jelenti, hogy valami olyan dolgot mondtal, vagy fogsz mondani, ami a sztoribol arul el reszletet, vagy mondjuk lelovod a poent.
Tehat, ha mondjuk le akarod irni, hogy vegigjatszottad, k***a jo volt, de a vegen nem tetszett, hogy ... barmi, akkor elotte biggyeszd oda, vegig nagy betukkel, hogy SPOILER!
Ezaltal, aki esetleg maga akarja felfedezni a jatekot, de kozben itt forumozik, kikeruli ezt a hozzaszolast.
Tiszta? 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...