42676
-
Azt olvastam, hogy a Valve és a VU Games perének lezárultával a VU Games augusztus 31-ig beszünteti a Half-Life, Half-Life 2, Counter Strike, CS: Condition Zero és CS: Source játékok bolti forgalmazását, és csak Steam-en lesz lehetőség megvételre. Bár ne így lenne. -
FLeK0 #37693 Ez egyelore kozel sem nem teny. -
Attol meg nem kell leugatni senkit se! :(
Nah mind1 ez vanelfogadom es megertem de nemfogok kiadni 1 jatekert 15 rongyot!
Erre meg azt valaszolja majd nem kotelezo warez jatekkal jatszani es akkor nem kell itt rinyalni! :) -
Eltekintve attól a ténytől, hogy az Aftermath csak Steam-en lesz megvásárolható, szerintetek lesz majd belőle valamilyen cd vagy dvd verzió? Mégha nem is legális. Ez így elég gáz, nem? -
Neki a warez a gyenge pontja... -
CSak tod azt nem tudom miert ugatott le de mind1 ,mikozben 1 arva kanyit se szoltam hozza es nem is rinyaltam csak leirtam,hogy valoban van ilyen csak elfelejtettem! -
NHLFAN #37688 uuuuuuuu baaaazz!megtaláltam az ajtót!hogy mennyire figyelmetlen vagyok:( -
Miutan egy NYILVANOS forumra jottel kerdezni, es itt mindenki irhatja a velemenyet, csak van hozza koze... -
NHLFAN #37686 hello!
éppen ott tartok hogy az égből az "isten csapása" érkezik lézernyalábok formájában:))))és Barney azt mondja hogy a szemben lévő épülethez az átjáróz csak bent tudom kinyitni de nem nagyon történik semmi
thx -
Nem sok kozod van hozza de mind1 !!!!
Amugy ez volt a megoldas!!
-
FLeK0 #37684 ha ellopod a boltbol a tejet es romlott, akkor is sirsz? :() -
Ahh el is felejtettem,hogy a hulye script behalhat pedig mar volt ilyen! :( -
Itt elvileg Alyx nyitja ki a géppel, szerintem behalt a script (próbálkozz egy quicksave-quickload kombinációt,ha már ez megvolt és nem segít akkor biza restart) -
Szerinted nem probaltam de mit kell csinalni gravitacios fegyverrel csapkodtam vele mindent de kapcsolot nem lattam volna pl ami tuloldalt van vagy barmi hasonlo megoldasra utalo jelet! :( -
Nameg nem árt ha a bogarakat használod a harcra, ha lehetőség van rá, mert nem mindegyik helyiségbe tudnak bemenni hozzád támogatni - ők a barátaid és lőszert tudsz megtakarítani... -
A kapszulás résznél be kell szállni az egyik kapszulába, de nem mindegy, hogy melyik irányba haladó kapszulák közül szállsz be valamelyikbe...
A börtönös résznél pedig nem mindig a tűzfegyverek a nyerők - kell néha gravitációs energia is...
-
BBking #37678 5.1 Cattal jó lett. Hmm, érdekes... -
Itt hogyan tok tovabbjutni?
Aszem a kapszulaban van a csoka es ot kell megmenteni!!
Kapszula
Kaput nemtudom kinyitni -
BBking #37676 Az játék betegség e, hogy akadozva megy a játék? gép: p4 [email protected], ati9800pro, 2gb ram, full graf 1280x1024
A normál-omega 5.4 -es és az 5.2-es omegával is csinálja.
Egyébkén faszán menne, mert csak időközönként csinálja, + nagyon gyors a mozgás is. Probáltam a grafikát, hangot is állítgatni, de sajna nem akarja a reccenést abbahagyni. Az 5cd-s verzió van meg. Esetleg patch van hozzá.
Ha valaki ilyet tapasztalt és van rá megoldás, akkor a segítségét előre megköszönöm. -
-
Na hát annyira nem vagyok láma, hogy egy játékot kipróbálás nélkül szidjak.
A töréses hülyeséget meg hülyeségből kérdeztem (büntetőpont rulez).
1ébként jó játék lenne, ha nem volnának benne mindenféle szörnyek...
-
áz! -
-
Ja, ha előbb kipróbálnád, s utána szidnád, milyen jó lenne
Fent meg el kéne olvasni a FAQ-t -
Ja és kipróbálnám...kell valami patch vagy fix a töréshez, esetleg magyarítás, merre találok olyat? 

-
Ez a játék egy szar, egyedül a grafika jó!
Enemy Territory RuleZ!Freeware game powA :D -
A Lost Coast két módban, best quality és low quality módban lesz majd
futtatható. A Best Qualityhez pixel shader 3.0 kell majd - ez lesz az igazi HDR.
A low quality-hez pixel shader 2.0-ás kártyák kellenek majd,
de könnyen lehet, hogy ez egy kicsinosított bloom effekt lesz inkább. -
Hol van itt chat? -
Hl2 motorból nemlehet oyat csinálni ami nemmene egy mai alapgépen
VS.
nemkell csodát várni hl2 motortól csak shéderek lesznek benne más
PS2.0b+ (X800) vagy PS3.0?
Saját magadnak mondasz ellent...
-
Zozo76 #37665 Mi ez Chat? -
Amikor beülsz a kocsiba kiírja... -
Akkor sprint,vagy futás gomb lesz. -
Ezzel együtt 2x. Egyébként senki nem mondta a játékban, hogy azon a szaron turbó is van. -
Zozo76 #37661 Aki mar tul van a problemas reszen az ugyis segit!!! De azert nem baj ha egy kis humor is bekerul a valaszba. Ugye? :) -
A bill. kiosztásban nem szerepel olyan tétel, hogy Turbo. -
Nálam a shiftre lefékez. A turbót megtaláltam, a numerikus 0-n volt. -
2X (de tök mindegy) -
Na ne mondd, biztos vagy benne? Eddig csak 1x akadtam el (#37632 ). -
Zozo76 #37656 Megnezed a billentyuzet-beallitasanal hogy melyik a turbo, es a megfelelo idoben megnyomod a gombot! Csak elotte hangolj a buggy radiojan egy jo allomasra hogy legyen egy kis ritmus is. Es hip-hop atbillensz a tulso oldalra... 

-
a te vga-d már biztos jó lesz neki