Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
most jut eszembe h végig sem vittem
sõt....
bazzeg, idõhiány suxxx
football without ultras is nothing
Amúgy asszem megy a bolti még : D.
Egy megoldás maradt.
A 36407es hozzászólásban leírtak.
CSAK OTT NEM MEGY A "EZT" LINK, EZÉR HIÁBA VAN MEG A STEAM_DOWN AZ MAGÁBA SEMMIT SE ÉR.
Vki nem tudna adni egy linket ahonnan leszedhetném az "ezt" link alatt álló progit vagy nemtom mit.
Elakadtam a kövessétek Freemant pályán, az épület tetején van egy ember aki nem tud mozdulni a mesterlövészektõl.Kigránátozom a lövészeket de az ember kiabál hogy menjünk de nem mozul.. a lövészek ki vannak gránátozva..
Kérlek segítsetek mi a baj.. bug?
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Szerintem se szórakozz bolti és warez kombinációjával...jobb a békesség.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Letöltöttem egy warezos oldalról és amikor föl rakom akkor elvileg az asztalon levõ exe fájlával lehetne elindítani, de, azt írja ki, hogy a HL2.exe hibát talált ezér bezárja a progit.
Mi a fuck lehet ez? Nemigaz, hogy sohase fogom tudni kipróbálni a hl1:sorcét 😄DD
Aztán felraktam eredetibe, de elõtte egy külön mappába átmásoltam a másolt gamém mentéseit.
Azt amikor felment az eredeti beraktam ezeket a mentéseket és ugyanúgy tuttam folytatni.
Tehát valószínûleg tudod õket használni.
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
*nem
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Akinek még gondja va az ai_disable-val
Na figyeljetek!Leírom hogyan lehet végetvetni az ai hibának!
Belépsz a start menübe ott minden program utána kellékek és
ott megnyitod azt hogy jegyzettömb!!!!!!!
A jegyzettömbbe beleírod soronként ezt hogy:
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0"
Na ha ezt a két sort beírtad akkor mentsd ela cuccot autoexec néven és
a kiterjesztését txt-röl nevezzétek át cfg-re!!!!
Ezekután az alap mappán belüli hl2 mappában van egy cfg mappa,
na abba másoljátok ezt bele és sosem fogja többé kiirni hogy ai_disable
és ezért nem kell töltésenként,esetleg pályánként játszanod az ai miatt
hanem bármikor elmentheted és jooo lesz!!!!! "
...ismét csak azt mondhatom, hogy Vengeance féle verzsönnel ilyen gondom nem volt.
Gigabyte EP45-DS3, Intel Core 2Duo E7400@2,8GHz, 2x2Gb Kingmax 1066MHz DDRII ZOTAC 9800GT AMP! 512MB, 1x40GB Hitachi SATA2, 1x80GB Samsung SATA2, 1x500GB Samsung SATA2
Hát nem tudom mit csináljak. Nagyon nics kedvem mégegyszer "végigpakolgatni" a raklapokat a homokon. <#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2>
De ha nincs más megoldás.
Hol tudom megnézni, hogy melyik verzió van meg nekem?
De ismét kedvem támadt hozzá, és mivel otthon nincs netem, a Vengeance féle dvd-vel játszottam végig újra, és abban sem volt semmilyen bug, mindenki "normálisan" tette a dolgát. <#vigyor3>#vigyor3>
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Itt a "linearitás" a gond. Valamit nem úgy és nem abban a sorrendben csinált meg, ahogy a scriptben le van írva -> HL2 halál... <#vigyor>#vigyor>
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Szerintem, a tipikus "AI diasbled" probléma áll fenn nála.
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Nekem az 5 CD-s Vengeance release-el nem volt ilyen problémám, de másoktól, akik az Emporio-ssal játszanak, csak azoktól hallottam még ezt a problémát.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Elakadtam. Jó párszász oldalt végigolvastam, de ilyennel még nem találkoztam.
Azon a részen vagyok elakadva, amikor megkapom a gubót (phero gubó vagy mi). Kiszedi a nagy Ant Lion-ból, felveszem de utánna nem tudok továbbmenni. Bemegyek az ajtón, végigmegyek amerre lehet, beszéltem mindenkivel, megmozgattam mindent. A vége felé van egy néger hapsi, aki közli, hogy itt van elöttünk ahova mennem kell, és egyedül nem tudnék bemenni, de nekem lesznek Ant Lion-jaim. DE NEM TUDOK KIMENNI A KAPUM!!! Sejtem, hogy az a lény kell hozzá, aki kiszedte a gubót, de az nem mozdul semmire. Csak áll a bejáratnál, ahol kiszedte a gubót.
Please Help!
azt a rohadt buggyt, amivel együtt leejt a csaj a földre a tücskök közé azt, hogy lehet megfordítani, hogy tudjak vele menni?
kettõ, melyik patch kell ehhez, mert én már mindet elindítottam, mindehonnan futattam, de egyiks em cisnáls emit, és a jûtéák továbbra is annyival indul, hogy updating steam, és nem mozdul el a 0%-ról!
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Elakadtam a kövessétek Freemant pályán, az épület tetején van egy ember aki nem tud mozdulni a mesterlövészektõl.Kigránátozom a lövészeket de az ember kiabál hogy menjünk de nem mozul.. a lövészek ki vannak gránátozva..
Kérlek segítsetek mi a baj.. bug?
Lenne egy problémám!
Leszedtem a hl1 source-ot, de az istennek sem akarja feltelepíteni, a readme-ben az van, hogy csomagoljam ki, aztán katt, feltelepül 'azt kész! De semmit nem csinál!
Vki help, pls!
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Valami csatornacskaban gazoltam a vizben, nehany racson lyukan atnujtam, majd elertem egy vagonhoz, ami keszretben all a vizben.
Ha felmaszok a tetejere, akkor sem tudok a racs lyukan atbujni, ha bele ugrom a kocsiba - ahol vmi szorny es egy ficko van megdermedve - akkor onnan ki sem jutok.
Mit kell ott tenni?
NuClearPoWeR.hu -=PUB(lic)=-|56ms|193.202.89.112:27015
**HUN-