42676
  • DJ RX7
    jajja a Malvinnal!
  • Ombika
  • Zozo76
    Ez a bacsi is a "vizbul veszi ki a zokszigent"?
  • Sheke
    LOL
  • CUCLI
    nemsokára megjön a 6600GT-m =)
    pont jókor jön ezis =)
  • M@TriX
    na HDR a Lost Coast-ban:

nekem tetszik...
  • janos666 #37728
    Erre kb. ennyit hogy
  • Ombika
    NAh vegre kinyiffantak bocsi a kellemetlenkedesert de ennyi egci katonaval meg eletemben nem talalakoztam!
  • Sheke
    ja ott
  • Ombika
    Ezeket nem lehet kinyirni szetbax az ideg! :(
    Nem lehet ,hogy warez hiba?
  • FLeK0
    szerintem nem sok hely van egy fel negyzetmeteres teruleten alyx es egy turret mellett.
  • Sheke
    ne áljá elé:D:D:D
  • FLeK0
    en ott akkor haltam meg, amikor a teleportba is bevittem egy turretet es az rajtam keresztul kezdte loni a katonakat :)(
  • janos666 #37721
    Jaja, 2.-jára már úgy volt, elsőre meg vörös lett a kép és mission failed vagy mi a dumája....
  • FLeK0
    Normalis esetben bemennek, megallnak kozepen es az egyik lo egyet a teleportra, de az lepattan felfele.
  • janos666 #37719
    Próbálgasd, nekem az a része addig elsőre sikerült, csak után megvoltak a rohamok, elkezdtük a teleportot, erre beszaladt 1 megmaradt nehéztűzér és megküldött egy golyós plazmaszarral a teleport tetején és megpusztultam csajostul, teleportotstul. Előlrőlkezdtem a pályát, persze hogy paráztam hogy "csak a végére jó legyen" és sikerült is elkúrni félidőben, de 3.-jára jó lett. (érdekes hogy a nehéztüzérek ugyanúgy befutottak, de nem lőttek le az erőtéren át, hanem elengedtek a teleporttal. Lehet hogy emporio verziós scripthiba volt hogy a teleportálás előtt pár mp-vel még leszedhetett?)
  • Ombika
    Thanks mara feladtam aztan este ujra proba!!

THX
  • IMYke2.0.0.0
    Elfogynak. Emlékeim szerint 5 teljes rohamot kell kibírni.

===============================
    .:i2k:. melóból
  • Herold
    Használj trainert.
  • IMYke2.0.0.0

===============================
    .:i2k:. melóból
  • Ombika
    Erre nem valazolok inkabb semmit se!!
  • ibrik
    Megoldás: Lemész meditációba, kiüríted a tudatodat és amikor átjutsz az alfa agyhullámoktól a téta fázisba, akkor elkezded a következő mantrát:
    "Rambó vagyok. Rambó vagyok. Rambó vagyok. Rambó vagyok......."

És akkor így pszichikusan felerősítve magadat, elkezded a pályát és a billentyűzettel szétvered a monitort.
  • Ombika
    Probaltam mar ugy is,hogy ahonnet kivettem oda rakom en meg kozeprol lovom a katonakat ,probaltam sarokba is de hiaba csak nem akarnak elfogyni a katonak!! :(
  • BBking
    Kis aproság: Én betettem közvetlenül a sarkokba, ott nem tudták felborítani a katonák. Ha netalántán 1 el is dölt, gyorsan felállítottam, addig a többi tüzelt. És ezek a sarkok közvetlen azon a kis folyosón van ahol a géppuskák.
  • Herold
    Miféle kapszula?
  • Ombika
    De sok katona jott nektek is egyszeruen nem akarnak elfogyni es mindig kinyiffanok idaig semmi gondom nem volt ezzel a gameval de most vegem van! :(
  • andriska
    Az jó rész
  • Ombika
    A kapszula utan van 3 vedelmi agyum de millioan jonnek es hiaba nyirok ki 50-en katonat csak jonnek es jonnek 4!!! :(
  • edios
    Láttátok már azt a G-manes klippet? Nagyon szupi én már soxor megnéztem! Elég jól össze van vágva és hát ugye az énekes...
  • Sheke
    hehe
  • CUCLI
    hm. leszedem majd ha lesz rendes vidkari..
  • M@TriX
    ha angol tudás van nem, mert kis menükből csinálhatsz szinte mindent...
  • CUCLI
    nehéz ezt a modot használni?
  • Blekk Síp
    Uhh, bocsi, linknek akartam...
  • Blekk Síp
    Feldobom (remélem) egy kicsit a topicot =]]

• Herold
    A cementgyárból (ha az) hogy a bánatba kell kijutni? (Ahol van egy mozgatható plató, amin hordók vannak). Találtam egy ajtót, nagy nehezen felkapaszkodtam oda (van ott egy telepített akna is), de zárva van.
  • FLeK0
    Szerintem meg tavaly a megjeleneskor joval tobben problemaztak a vugames hibas cd-s telepitoje miatt mint a Steames letoltesekkel, amikkel a preload miatt nem volt kulonosebb gond :)
  • Noninnyó
    Meg azért is lenne jobb a lemezes kiadás, mert elég sok baj volt a steam-ezéssel sok embernek. Nem csatlakozott, leállt, hibák voltak meg ilyesmi. A dvd-t meg betettem a gépbe, felinstall, aztán ment is a gém. Szal meg kéne hagyni a lemezes változatot is, és mindenki eldönthetné, melyik neki a kényelmesebb. Szerintem.
  • Noninnyó
    Neked legyen igazad.
  • FLeK0
    Elobbi igaz, de ketlem hogy ekkora neveknek ne talalnanak kiadot pillanatokon belul. Talan mar a heten bejelentik a kovetkezot. Viszont ha lesz egy kiadomentes Steames jatekkiadas, akkor mi mindenkepp jol jarunk a kicsit alacsonyabb ara miatt.