Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

andriska
Szedd le a steamet installáld fel és utána nyomd fel a HL2-õt.

mi a franc az a spoiler?

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

M@TriX
jönnie kell a kutyunak, talán AI disabled?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hie All!
Elakadtam a játék vége felé.Ott amikor kilõttem a "lépegetõket"és utána leomlanak a falak.
Onnan egyszerüen nem tudok továbbmenni.Nem lehet sehova mászni,se ugrani.Biztos már leírták vhol,de megköszönném ha vki segítene😊
hinar
Csak az a gond hogy a steam intallálása nem indul el..
A HL2 telepítése elindult, de úgye a mivel nincs fent a steam így a telepítés félbe szakad...

akkor a gepedre kerult fel valami azota. nezz ra a cd meghajtokhoz esetleg hozzanyulo - cdirotol kezdve daemontools szeru - programokig mindenre, lehet azok zavarnak be vmi vedelembe.

hinar
Már egyszer felraktam és játszottam vele...
És egyik nap nem indult el a játék..
És újra felakartam rakni és jött a probléma.

ha rossz a cd, akkor vidd vissza a boltba. ha nem tud frissiteni, akkor tuzfalra vagy routerre nezz ra, biztos blokkolja valami.

A cd-rõl nem indul el az installás.
Azt akartam kipróbálni, hogy a Steampower oldalról letöltöm a steamet,de updatelni akarja és el sem indul...
Nincs ötletem mit lehet csinálni..
valaki leakarja tölteni az eredeti gamét a hivatalos weblapról ingyen ??? az menjen ide klikk ide
ovassátok el a 10494 hozzászólást😊 én leszedtem az összeset(half2,cstrike,hlsource,hl2dm) valaki irt már ki dvdre olyanv erziót amit steamon keresztül töltött le ? az pls lökjön rám 1 privit! thx.
pontosan mikor es mit (angolul) ir ki?

Úgy jártam, hogy fel akartam rakni a HL2-t és elõszõr úgye a steam-t kell felrakmon és az alábbi hibaüzenetet kaptam:
" A termék beállítási adatai hibásak.Forduljon a technikushoz"..
Csak közlöm, hogy eredeti verzióról van szó.
Tud valaki segíteni...
Garry's mod az a neve, dirett ilyen fizikás baromságokra való

IMYke2.0.0.0
Én nem a munkát kritizáltam, vagy mégis - hiszen azt hittem, ez egy kész MOD...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sok nincs, csak alkottam gondoltam nézzétek meg ha nemteccik leveszem

IMYke2.0.0.0
Most ennek mi értelme?

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

STEAM most dolgozik nálam 😊 CS:Source frissítés érkezik! Lesznek BOT-ok <#taps> Ezt már vártam! Amugy HL2-DM-hez is jött le frissítés. Steam RulZ! Ez is az eredeti Key mellett szól! Gyakorlatilag azonnal problémamentesen jutsz hozzá az aktuális frissítéshez. Ez a fórum meg arról szól nagyrészt, hogy mit kell hovamásolni, melyikverzió, miértnemmegy, nemértem, holtalálok hozzá... brrrrrrr <#conf><#csodalk> Szóval srácok! Szerintem évek óta az elsõ gamma amire még én is azt mondom, hogy érdemes költeni. <#hawaii>
ibrik
Csak azt nem tudom, mi a fenének nekem írtad mindezt???
Én tanácsoltam a tagnak, hogy használja a BitTorrent-et vagy a DC-t!

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

PiszkosFred
Gondolom a spoiler fogalmával tisztában vagy... akkor használd is, mert megjelenési dátum ide vagy oda, még vannak akik esetleg nem szerezték meg a játékot. Köszi.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

igen, jól tudod, ha a konzolba beirod: ai_disable 0 akkor nem lesz olyan probléma
egyébként itt találsz hozzá fájlokat, ha netán mégis nem megy (liftes bug stb.)
ja és az utolsó kocka a készitõk, az elõtte lévõ pedig az amikor kinyirod dr. breen-t. Arról hogy két befejezése van nem tudok, esetleg az, hogyha nem szeded szét a teleportot, de nemtom.

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

van egy cikk az sg.hu-n a p2p hálozatokról. olvasd el, aztán válaszd ki a neked megfelelõ hálózatot. ajánlom a DC++-t. DC++ használata

na ott ugrálni kell balra jobbra a csöveken, meg minden hogy átjuss.

Írjon, aki szokott HL2 DM-ezni neten! Szívesen játszanék magyar szerveren! Nagyon ott van a DM!!! 😄 Gyûjtenék Friend-be pár aktiv HUN HL2 DM Gamert! Nekem eredeti a gamma, de tudok HL2-t, DM-t, CS-t, CSS-t nyomni. Szóval azt mondom megéri legalább a bronzot megvenni. 😊)) Ati HL2 kupon RulZ! (sajna már nincs ilyen)
Szeretnek venni HL2-ot CSS miatt. Tud valaki eladorol 5-6e tartomanyban? A [email protected] varom ha lesz 1altalan 😊 Koszi szepen.
andriska
Lesz ott még több is! 😄DD

jojo
Basszus tényleg!
Van 1 pár jó ötlet is ebben a gaméban!

A felkiáltójelet le lehetne venni rólam, majdnem 2 hete itt fityeg a nevem mellett!!!<#rinya><#confused>

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

tibor16
Nem, nem tudsz választani. Oly anyira nem, hogy ha nem az elõre kitalált úrtvonalon mész, nem tudsz továbblépni. Ezt én is nagyon hiányoltam.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

Aquli
Na végignyomtam, hát elég király volt, szerintem goty lett.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Dachande
Nekem easy-n, meg hard-on is kinyílt mind a kettõ!

gondolom azok az gmanes endgame resz meg a credits.

PAtr0n
Sziasztok!

Nem tudja-e valaki, hogy a játék végén amikor szét kell lõni azt az izét stb... lehet-e más utat választani mint a HL1-ben? Mert amikor kiléptem a fõmenübe amikor végigjátszottam a gamet, és bementem a "New game"-be ismét, végiggörgetve a "chapter"-eket a legutolsó kettõ szürke (tehát nem bírom választani) Az egyiken (asszem) két fehérruhás katona van, a másikon meg a Lambda jel. Ezeket lehet "unlock"-olni, vagy mi? Valami jelentõsége csak van. Ha tudjátok a választ, írjátok le lécci. (remélem ez nem gyakran ism. kérdés volt 😊 A témához: Én még nem tapasztaltam a játékban, semmilyen védelmet, pedig nekem is feltört van, bár hallottam már én is a leírt dolgokról (AI disable, újratölt minden lövés után, sõt olyanról is, hogy mindig megáll menet közben az általunk irányított emberke , és akkor újra meg kell nyomni az elõre-t.) Ha jól tudom az AI disable-t ki lehet játszani a console-ban.

[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"

ibrik
A helyiségben lévõ polcszerû valamikre fel lehet ugrálni ill. átugrani a következõkre...
Használd a fantáziád...

jojo
A segitségeteket kérem!
Az utolsó pályák egyikén az a feladat, hogy 3.db le-fel mozgó fehér gömböt kell ellõni a toló-húzó pisztollyal.
2.db meg is van, de a harmadiknál át kellene menni egy termen, ahol piros lézer vigyáz arra, hogy ne tudjak közlekedni a teremben.
Ha átmegyek a lézeren akkor az ajtók bezáródnak, és a plafonból golyózáport kapok a géppisztolyokból, és szétlõnek pillanatok alatt, melyeket nem is lehet szétlõni.
Átolvastam a pálya leírását, de nem tért ki rá.
Aki tud, mondjon rá valamit, mert elakadtam.<#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras><#fejvakaras>

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

ibrik
Linket senkitõl sem fogsz kapni. Mármint feltört változathoz...
Ellenben: BitTorrent, DC, ...
Ügyeskedj...

lécci adjatok már egy linket ahol lelehet tölteni<#falbav><#falbav><#boxer>

Ha elolvastad, bizosan ezt is láttad:
" WAREZ VERZIÓK ÉS AZOK KELLÉKEINEK AKTUÁLIS LETÖLTÉSI LINKJEIT VAGY A TOPIKBAN TALÁLOD VISSZAOLVASVA, VAGY MAGADNAK KELL UTÁNAJÁRNI! (NE KÉRDEZZ)"
kösz<#worship>

takraj
Provision Update 1-et leszeded valahonnan, és úgy...

Megtalálható pl. a bittorrent hálózatokon...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

és hogy bírnák játszani?

takraj
az a deathmatch.rar már lejárt szerintem, de amúgy gcfscape-vel ki kell csomagolni...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

hogy kell a hl2ce-ben multiba játszani mer mindig vmilyen protocol hiba van a gyik-ot elolvastam letöltöttem a HL2 deathmach-t azt meg hová kell rakni.és olyan provision updatet hol találok?<#nemtudom><#nemtudom><#nemtudom><#confused><#confused>

Gladiator
kösz

takraj
Khmmmm, lõdd ki a gömb körül forgó pajzsokat!

Gladiator
A legvégén mit kell csinálni, amikor már fent vagyok annak a vminek a tetején, lelõttem azt a két gépet, és a faszi megy fel abban a gömbben a csajszi meg ordibál, hogy haladjak, de merre haladjak?

Random work
Nekem ilyen gondom a HL1-ben volt. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Shep
Havernak olyan gondja van az empoiriossal, hogy minden lövés után automatikusan táraz, ez mitõl lehet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

janos666
Régebben volt valahol egy hosszabb CS-s, amiben southparkos stílusú figurák kinlódtak, annak nem tudja valaki a linkjét?
hát ez kééész😄