Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Elakadtam a játék vége felé.Ott amikor kilõttem a "lépegetõket"és utána leomlanak a falak.
Onnan egyszerüen nem tudok továbbmenni.Nem lehet sehova mászni,se ugrani.Biztos már leírták vhol,de megköszönném ha vki segítene😊
A HL2 telepítése elindult, de úgye a mivel nincs fent a steam így a telepítés félbe szakad...
És egyik nap nem indult el a játék..
És újra felakartam rakni és jött a probléma.
Azt akartam kipróbálni, hogy a Steampower oldalról letöltöm a steamet,de updatelni akarja és el sem indul...
Nincs ötletem mit lehet csinálni..
ovassátok el a 10494 hozzászólást😊 én leszedtem az összeset(half2,cstrike,hlsource,hl2dm) valaki irt már ki dvdre olyanv erziót amit steamon keresztül töltött le ? az pls lökjön rám 1 privit! thx.
" A termék beállítási adatai hibásak.Forduljon a technikushoz"..
Csak közlöm, hogy eredeti verzióról van szó.
Tud valaki segíteni...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Én tanácsoltam a tagnak, hogy használja a BitTorrent-et vagy a DC-t!
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
egyébként itt találsz hozzá fájlokat, ha netán mégis nem megy (liftes bug stb.)
ja és az utolsó kocka a készitõk, az elõtte lévõ pedig az amikor kinyirod dr. breen-t. Arról hogy két befejezése van nem tudok, esetleg az, hogyha nem szeded szét a teleportot, de nemtom.
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
Van 1 pár jó ötlet is ebben a gaméban!
A felkiáltójelet le lehetne venni rólam, majdnem 2 hete itt fityeg a nevem mellett!!!<#rinya>#rinya><#confused>#confused>
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
Nem tudja-e valaki, hogy a játék végén amikor szét kell lõni azt az izét stb... lehet-e más utat választani mint a HL1-ben? Mert amikor kiléptem a fõmenübe amikor végigjátszottam a gamet, és bementem a "New game"-be ismét, végiggörgetve a "chapter"-eket a legutolsó kettõ szürke (tehát nem bírom választani) Az egyiken (asszem) két fehérruhás katona van, a másikon meg a Lambda jel. Ezeket lehet "unlock"-olni, vagy mi? Valami jelentõsége csak van. Ha tudjátok a választ, írjátok le lécci. (remélem ez nem gyakran ism. kérdés volt 😊 A témához: Én még nem tapasztaltam a játékban, semmilyen védelmet, pedig nekem is feltört van, bár hallottam már én is a leírt dolgokról (AI disable, újratölt minden lövés után, sõt olyanról is, hogy mindig megáll menet közben az általunk irányított emberke , és akkor újra meg kell nyomni az elõre-t.) Ha jól tudom az AI disable-t ki lehet játszani a console-ban.
[P35-DS3][E6750][MSI4870OC][4G HyperX][Seasonic SS-500HT] \"Az igazi szerelem a beteljesületlen szerelem\"
Használd a fantáziád...
Az utolsó pályák egyikén az a feladat, hogy 3.db le-fel mozgó fehér gömböt kell ellõni a toló-húzó pisztollyal.
2.db meg is van, de a harmadiknál át kellene menni egy termen, ahol piros lézer vigyáz arra, hogy ne tudjak közlekedni a teremben.
Ha átmegyek a lézeren akkor az ajtók bezáródnak, és a plafonból golyózáport kapok a géppisztolyokból, és szétlõnek pillanatok alatt, melyeket nem is lehet szétlõni.
Átolvastam a pálya leírását, de nem tért ki rá.
Aki tud, mondjon rá valamit, mert elakadtam.<#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras><#fejvakaras>#fejvakaras>
I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D
Ellenben: BitTorrent, DC, ...
Ügyeskedj...
" WAREZ VERZIÓK ÉS AZOK KELLÉKEINEK AKTUÁLIS LETÖLTÉSI LINKJEIT VAGY A TOPIKBAN TALÁLOD VISSZAOLVASVA, VAGY MAGADNAK KELL UTÁNAJÁRNI! (NE KÉRDEZZ)"
Megtalálható pl. a bittorrent hálózatokon...
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!