Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nyes>
ja az a HL1!

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

A 2005. év elsõ PCGURUJÁBAN megtalálod!

\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler

Hát.. Ha nincs más, jó lesz.
IMYke2.0.0.0
1500 MB-os változat van belõle, nem hiszem, hogy arra vágysz...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hi, HL2 Quick Done-t keresek, tudtok segíteni?
jAsOn VoOrHeEs
Hali!

Nem tudja valaki, hogy a CS: Source Update 6-ot honnan lehet letölteni? <#help>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

[NST]Cifu
LoL, tényleg így van.

BTW anno már párszor realizáltuk, hogy az alap HL a High Def. packal szebb, mint a mostani kutyulék (az csodálatos, hogy szépen néz ki a víz, de elég hülye az összehatás, ha hozzá vesszük az alacsony felbontású textúrákkal teli hátteret...).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Nagyjabol csak a viz, a robbanas meg a ver effektek valtoztak meg, a jatek teljesen ugyanazt adja, legfeljebb picit elfogadhatobban mai szemmel nezve. plusz mintha nehezebb lenne; easyn sem halnak meg az ellenfelek egy lablovestol a magnumbol.

Habár sajnos nincs akkora különbség a hl1:source és a sima hl1 között, mint a cs 1.6 és a cs source között.
A textúrákon és a modelleken semmit se változtattak sajna.
De azér mégis jobb lehet.

Legalább akkor vki adjon már egy linket ahol képeket nézhetek róla!!!

Nem lehet úgy sajna megvenni.
Hiába nyomok ott rá a pur...-ra csak kijeleníti egy képben a hl2-t és leírja, hogy mit tartalmaz a hl2 silver,gold,bronz csomagai.
Ennyi!!!!!!!!
Szemetek a Valvésok mi???
Megkell venni 20000 ftér a silver csomagot, hogy tuggyak jáccani a hl1:sourceval.

Külön mérnem adják ki a gamékat???
Nem fogok 20 évet várni míg külön megjelennek : DDDD

M@TriX
jól

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ullrich
Pontosan!

Promi
Vizbe lemerulsz, korbeforogsz, es lent lesz 1 juk amin tovabb mehetsz.
Ha jol emlexem.
Hali!

Eddig eljutottam, de innen nemtudok továbbmenni, mert nem lehet semerre. Ha valaki tudja a megoldást légyszíves írjon!

BomBa

mesor
Érdekes ahogy olvasom a fórumot egy csomóan ennél a résznél akadnak el pedig tök egyszerû. Csak egy kis fantázia kell a játékhoz és mindent meg lehet benne oldani! 😉

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
Gravgunnal vissza kell borítani az autót!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

lck
Sziasztok!

Haverom elakadt SGítsetek!

Én nem láttam csak meséli. ( Neki nincs netje) Azt mondja hogy egy autót talál amit valami elektromágneses daru felemel de aztán le is ejti és az autó összetörik. Autóval nem tud elindulni. Aztán itt elakadt már 2 hete. Lehet hogy csak béna ? Mondjatok valmit, Okéé?
[NST]Cifu
Hmm... Ez most egy kicsit zûrõs: a Launcher.exe indítása után közli, hogy 'Cannot init shader system'? Ez elég furcsán hangzik...

[NST]Cifu
Steam-en keresztül sem? Ezen csodálkoznék. Akkor miért van 'Purchase' a My Games alatt a HL:S-nél?

Köcsög Vavlésok : D!!!
Elõbb-utóbb csak kiadják külön cd-ken a gamékat!!!!!!!!!

A bolti sima valtozatot vagy a steamen vasarolt bronzot nem lehet boviteni, csak az ATi kuponosat.

Kérdés: ATi kuponom van, milyen változatot jelent ez?
Válasz: Alaphelyzetben Bronz, de bankkártyával ~2.500Ft-ért Ezüst, ~17.000Ft-ért pedig Arany változatra bõvítheted. Ezt a Steam "Browse Games" menüjében tudod megcsinálni.

Csak ez ati kuponnal jó? Vagy nem értem, ezt az egészet : DDD

Akkor töltsem le a hl2-t törtbe (mivel máshogy nemis lehet😄) és az emperio másolatot.
De nem, mert a hl1:S-t vengancéba lelehet tölteni!!!
De utána nem indul el miután felrakom 😞(.
De hallottam olyat ill. itt a faqban van írva, hogy a bronz változatot ami nekem van kilehet bõvíteni steamen keresztül silverré.

És, hogy ez kb. 2500 ft.
Ezt akkor, hogy kell?

ibrik
HL(1):Source nincs HL2 nélkül.
Viszont az EMPORIO és a Vengeance release is a bronz változatból készült (HL2 + CS:Source). Nekem olyan HL1:Source-m van az EMPORIO-hoz, hogy csak simán bele kell másolni és egy új parancsikont kell készíteni egy megadott szintaxis szerint, amivel el lehet indítani.
(Azt nem tudom, hogy a Vengeance-hez van-e hasonló, mert az enyém abban nem mûködött)

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

kulon nem lehet hl:s-t venni.

de hogy kell azt hogy csak a hl:sourcét???? Nekem nem kell az egész szilver : D

Ésd azon belül mi a fenét kell nyomni? 😄
Szinte bármire rányomok csak kijeleníti a listát, hogy miket tartalmaz, de buyt vagy valami ilyesmit nem látok : D.
Tehát megvenni.

ullrich
Kártya Gef4 Ti 4800se, de asszem félreértetted mert nem írtam le mindent, nemhogy a játékot a telepítõt se tudom elindítani UK féle DVD van meg és már a launcher.exe indítasa után jelentkezik a probléma.

Hi, ott a ferugubóval kell azt a felkötözött katonát dobálni, mire a bogarak szétszedik, és felynitják a kaput!

[NST]Cifu
Kicsit egyértelmûbben: most mit akarsz? A Steam-en keresztül akarod megvenni a játékot? Akkor rakd fel a Steam-et, és nézz el a Steampowered oldalára, ott kell a neked szimpatikus változatra bökni...

Vagy a HL:Source-ot akarod megvenni? Akkor meg a My Games alatt jobb klikk a HL:Source-on, és Purchase.

Vki elmondaná, hogy kell steamon keresztül letölteni a sourcét? 😄.
Mer a faqba csak annyi van, hogy a Browse gameba. De ott ezer féle lehetõség van : D.

Accountot nem lehet torolni/toroltetni, es az EULA ertelmeben atadni/eladni sem.

[NST]Cifu
Egyfelõl az account törlés még nem biztos megoldás (elvileg elveszik a kulcs, bár ebben nem vagyok biztos) tehát az accountodat is át kell adnod (az új tulaj majd megváltoztatja az e-mail címet és a jelszót, így õ is biztonságban van). Másfelõl viszont az ilyesmivel inkább az apróhírdetésbe leszel szives fáradni, az pont az ilyesmire van kitalálva.

[NST]Cifu
Kezd azzal, hogy milyen videókártyáról van szó, mert ezzel így nem sokat tudok kezdeni.

Itt a Steampowered Support oldala errõl a hibáról

Innen:
1.: Frissebb driver (ez elvileg megvolt)
2.: A legújabb Dx felrakása (ez is megvolt)
3.: Kézzel kell beállítani a kártyádnak megfelelõ Dx szinten, ehhez jobb gomb a Steam My Games alatti 'Half-Life 2'-õn, itt Propeties, majd a 'Launch Options' gomb, és ide írd be, hogy -dxlevel XX, az XX helyére a kártyádnak megfelelõ Dx verzió kerül, tehát mondjuk Gf2-nél: -dxlevel 70, e fölött pedig próbáld meg ezt: -dxlevel 80.

Jajj most tényleg ez a szint vazz..?? Elõször is az accountot lehet törölni, másodszor meg kurvára nem jött be a gamma, és gondoltam hátha vkinek nincs az origra zséje. Elég szomorú, lehet a tudatállapotod, hogy pozitívat fel sem tételezel valakirõl. Bár ezzel csak magadnak ártasz hosszútávon kis ember.
ullrich
Végig olvastam a GYIKot és használtam a topic keresõt is, és nem találtam semmit az "UNABLE TO INIT SHADER SYSTEM" errora, felraktam a 66.93-t és directx9.0c-t is, a probléma változatlan megvan. A kártyám nem támogatja a dx9-t, de ettõl tudtommal még indulni kellene.
5let? Ne azt hogy vegyek új kártyát/gépet 😊

Bullet
Ilyen nekem is volt.
Mondtam neki hogy New Game.
Elindulás után F9 és folytat.

csak akkor ugye úgy illene hirdetni, hogy szélessávú! internet szükséges hozzá, arra meg végképp nem számíthat az ember, hogy már a demo-t sem lehet normálisan kipróbálni, na mindegy hanyagoljuk a játékot, annyira nem fontos, bár kiváncsi lettem volna rá. De köszönöm a választ.

Promi
Persze miutan jol beregisztraltad magad, sokra mennek vele.<#taps>
Emberek, ízlések és pofonok ugye,... Eladnám az orig HL2-met 6ezerért,tokkal vonóval, mert sorry nem jött be.
Ha valakit érdekel privátban megbeszéljük.
IMYke2.0.0.0
Nincs. Ez a HalfLife 2 - ergo, csak menj elõre!
A fejlesztõk annyira bénák voltak, hogy el sem tudsz tévedni, csak arra menj, amerre menni is tudsz és oda fogsz jutni!

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hi

Elakadtam a gémben a vége felé.Azon a pályán ahol romvárosban kell nyomulni és elméletileg egy nagy lovasszobros térhez kell elérnem,de sehogy sem tudok oda eljutni a romoktól.
van valami trükk?

thx
Tört a gém és az a fura, hogy eddíg mûködött rendesen.

\" örökké nem eshet.... \"

[NST]Cifu
Eredeti vagy tört játék? Ha eredeti, akkor a Steam-et enged ki a netre rendesen (tûzfal).

folytatnám: to Steam servers was lost "

Naszóval egy kicsit idegesítõ, vajom mivégre csinálja ezt? Tudnátok segíteni ezügyben, hogy miképp is orvosoljam a problémát??

Thx!

Üdv!

Skacok egy gyors kérdésem volna a gémet illetõen. Már a vége felé járok de volt egy kis kihagyás a gémben (kb. egy hét). Most mikor folytatni szeretném ott ahol abbahagytam a betöltésre klikkelve ezzel a hibaüzenettel dob ki a win-be:

" Source - fatal error. Could not acquire necessary game files because the connection

takraj
A Half-Life 2-t nem modemes felhasználók számára tervezték...

AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W

ibrik
Az én HL1:Source változatom egy RAR fájl volt (Half-Life Source Working GUSoldier.rar), ami tartalmazott egy \HL1 és egy \RESLIST nevû mappát. Ezt a két mappát be kell másolni a HL2 mappájába.
Ennyi a telepítés.
Elindítani meg úgy kell, hogy csinálsz egy új ikont a következõ parancssorral:
"x:\.......\Half-Life 2\hl2.exe" -game hl1 -steam
(az "x" és a kipontozott rész a Half-Life 2 mappájának elérési útját jelöli, ahová kicsomagoltad az EMPORIO-release-t - feltéve, hogy a mappa neve "\Half-Life 2")

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

odex
csákány nem tudddddd valaki segggggggggíteni a hl1 source-ban?
nem tudok telepíteni a tört emporio változat van meg...

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]