Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
\"Akik élni akarnak harcolnak, akik nem akarnak harcolni, nem érdemlik meg, hogy éljenek .\" - Adolf Hitler
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem tudja valaki, hogy a CS: Source Update 6-ot honnan lehet letölteni? <#help>#help>
Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century
BTW anno már párszor realizáltuk, hogy az alap HL a High Def. packal szebb, mint a mostani kutyulék (az csodálatos, hogy szépen néz ki a víz, de elég hülye az összehatás, ha hozzá vesszük az alacsony felbontású textúrákkal teli hátteret...).
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
A textúrákon és a modelleken semmit se változtattak sajna.
De azér mégis jobb lehet.
Legalább akkor vki adjon már egy linket ahol képeket nézhetek róla!!!
Hiába nyomok ott rá a pur...-ra csak kijeleníti egy képben a hl2-t és leírja, hogy mit tartalmaz a hl2 silver,gold,bronz csomagai.
Ennyi!!!!!!!!
Szemetek a Valvésok mi???
Megkell venni 20000 ftér a silver csomagot, hogy tuggyak jáccani a hl1:sourceval.
Külön mérnem adják ki a gamékat???
Nem fogok 20 évet várni míg külön megjelennek : DDDD
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Eddig eljutottam, de innen nemtudok továbbmenni, mert nem lehet semerre. Ha valaki tudja a megoldást légyszíves írjon!
BomBa
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Haverom elakadt SGítsetek!
Én nem láttam csak meséli. ( Neki nincs netje) Azt mondja hogy egy autót talál amit valami elektromágneses daru felemel de aztán le is ejti és az autó összetörik. Autóval nem tud elindulni. Aztán itt elakadt már 2 hete. Lehet hogy csak béna ? Mondjatok valmit, Okéé?
Elõbb-utóbb csak kiadják külön cd-ken a gamékat!!!!!!!!!
Válasz: Alaphelyzetben Bronz, de bankkártyával ~2.500Ft-ért Ezüst, ~17.000Ft-ért pedig Arany változatra bõvítheted. Ezt a Steam "Browse Games" menüjében tudod megcsinálni.
Csak ez ati kuponnal jó? Vagy nem értem, ezt az egészet : DDD
De nem, mert a hl1:S-t vengancéba lelehet tölteni!!!
De utána nem indul el miután felrakom 😞(.
De hallottam olyat ill. itt a faqban van írva, hogy a bronz változatot ami nekem van kilehet bõvíteni steamen keresztül silverré.
És, hogy ez kb. 2500 ft.
Ezt akkor, hogy kell?
Viszont az EMPORIO és a Vengeance release is a bronz változatból készült (HL2 + CS:Source). Nekem olyan HL1:Source-m van az EMPORIO-hoz, hogy csak simán bele kell másolni és egy új parancsikont kell készíteni egy megadott szintaxis szerint, amivel el lehet indítani.
(Azt nem tudom, hogy a Vengeance-hez van-e hasonló, mert az enyém abban nem mûködött)
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Szinte bármire rányomok csak kijeleníti a listát, hogy miket tartalmaz, de buyt vagy valami ilyesmit nem látok : D.
Tehát megvenni.
Vagy a HL:Source-ot akarod megvenni? Akkor meg a My Games alatt jobb klikk a HL:Source-on, és Purchase.
Mer a faqba csak annyi van, hogy a Browse gameba. De ott ezer féle lehetõség van : D.
Itt a Steampowered Support oldala errõl a hibáról
Innen:
1.: Frissebb driver (ez elvileg megvolt)
2.: A legújabb Dx felrakása (ez is megvolt)
3.: Kézzel kell beállítani a kártyádnak megfelelõ Dx szinten, ehhez jobb gomb a Steam My Games alatti 'Half-Life 2'-õn, itt Propeties, majd a 'Launch Options' gomb, és ide írd be, hogy -dxlevel XX, az XX helyére a kártyádnak megfelelõ Dx verzió kerül, tehát mondjuk Gf2-nél: -dxlevel 70, e fölött pedig próbáld meg ezt: -dxlevel 80.
5let? Ne azt hogy vegyek új kártyát/gépet 😊
Ha valakit érdekel privátban megbeszéljük.
A fejlesztõk annyira bénák voltak, hogy el sem tudsz tévedni, csak arra menj, amerre menni is tudsz és oda fogsz jutni!
===============================
.:i2k:. from meló <#email>#email>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elakadtam a gémben a vége felé.Azon a pályán ahol romvárosban kell nyomulni és elméletileg egy nagy lovasszobros térhez kell elérnem,de sehogy sem tudok oda eljutni a romoktól.
van valami trükk?
thx
\" örökké nem eshet.... \"
Naszóval egy kicsit idegesítõ, vajom mivégre csinálja ezt? Tudnátok segíteni ezügyben, hogy miképp is orvosoljam a problémát??
Thx!
Skacok egy gyors kérdésem volna a gémet illetõen. Már a vége felé járok de volt egy kis kihagyás a gémben (kb. egy hét). Most mikor folytatni szeretném ott ahol abbahagytam a betöltésre klikkelve ezzel a hibaüzenettel dob ki a win-be:
" Source - fatal error. Could not acquire necessary game files because the connection
AMD Athlon 64 4200+ X2 CPU, 2GB DDR2 DC, ASUS HD2600XT 256MB GDDR3, Asrock AliveNF5-eSATA2+, FSP 400W
Ennyi a telepítés.
Elindítani meg úgy kell, hogy csinálsz egy új ikont a következõ parancssorral:
"x:\.......\Half-Life 2\hl2.exe" -game hl1 -steam
(az "x" és a kipontozott rész a Half-Life 2 mappájának elérési útját jelöli, ahová kicsomagoltad az EMPORIO-release-t - feltéve, hogy a mappa neve "\Half-Life 2")
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
nem tudok telepíteni a tört emporio változat van meg...
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]