42676
-
A romos epuletben van lepcsohaz de fele le van dolva es onnan setovabb L alakban maszkal a nyakiglab majd folyamatosan jonnek az orszemek es ennyi raketa meg ohne!! :(
-
Itt oldalt, a fehér kapun kell bemenni, miután belehajtottál a kocsival, nem? -
FLeK0 #37773 menj fel amig tudsz, aztan be a lepcsohazba, le se kell loni a stridert. -
Jaja ott van leomlott lepcso 2 is de csak energia van!! :(:( -
Látom megnézted a gamestar oldalát, roppant frissek, és naprakészek voltak megint, ez a kép kb 1 éves.... -
van rakéta, egy leomlott lépcső mögött, ha egyről beszélünk. -
garzson #37769 es oda hogyan? hozza kell tennem, hogy penz szukeben sajna "nem boltban vasarolt" verziot hasznalok... -
lachun #37768 jo bocs én ma vettem észre:D -
már volt... -
lachun #37766 ö....talán nincs több rakéta
-
Alagutban ramtamad 1 lepegeto ,utana van 1 romos epulet es nem talalok az istennek se tobb raketat a leglehetetlenebb zugokat atneztem ilyenkor mizu??
-
A HL2MP-vel nem nagyon szórakoztam, de abban sem vagyok biztos, hogy abba lehet berakni botokat. A CS:S-be biztos lehet, ezt tudom. :) -
garzson #37763 tudna nekem segiteni valaki abban, hogyan kell HL2-ben multiplayerben bot-okat berakni?
Gondolom en benazok, de egyszeruen nem sikerul... -
NEm 100-as!!!
-
bravó, fiam -
lachun #37760 Half-Life 3 csucs grafika szinte már életszerü!!!!
-
FLeK0 #37759 A powerstrippel ctrl, alt, + vagy - -al lehet novelni/csokkenteni a fenyerot. -
Kozben megint rajottem!! :) -
FLeK0 #37756 ugrabugra -
MAr megoldottam nem foglalkozom veluk most epp 3 db generatort kell kinyiffantatnom de egyik szoba be van lezerezve es tele erzekelokkel es nemt jovok ra hogyan tom kiiktatni oket,mert mar csak 1 generatorbol kell kilonom azt a szart a gravipuskaval!! -
asszem, valamelyik billentyűvel lehet küldeni őket valamelyik irányba, küldd őket az ellenkezőbe, vagy fedezékbe és kész. De egyébként tényleg nem számítanak. -
Azok a pancserek nemszámítanak. -
Jah csak mire elso orvloveszhez erek a 2 pancser kinyiffan! :) -
gránáttal talán. -
Az orvloveszeket hogyan tom ugy kiszedni az ablakokbol,hogy a 2 ficko is eletbe maradjon velem? -
Bircsike #37749 Nem így akartam kifejezni magam csak hirtelen ez jött a számra.
-
Bankfiókot nyitni??? 

-
FLeK0 #37747 pedig nyaron siman elmehetne mindenki egy bankba, van ra ido :) -
Bircsike #37746 És lesz bolti változata!!!! Ennek örülök a legjobban! Semmi kedvem nem lett volna most bankfiókot nyitni csak azért hogy megvegyem ezt a játékot! Jó hogy találtak más kiadót, bár erre lehetett számítani hiszen biztos jó üzletük lesz belőle! -
FLeK0 #37745 az. -
de milesz a címe valami aftermarth vagy mi -
Igen...
Szeptemberben...
Majd úgy 5-6 év múlva...
-
FLeK0 #37742 ezt hiheto hogy most tudjak. -
Jaj dejó most olvastam hogy a hl2 kieg szeptemberbe kerűl aranylemezre. -
FLeK0 #37740 vegig van eleg loszer, egyszer sem volt gondom vele a pulse rifle kivetelevel. verj szet tobb dobozt vagy vmi, nehez kifogyni ha mindent osszeszedsz. -
kösz! a liftre emléxem a végigjaccasbol,de őszintén szolva én vok a hülye,hogy nem találtam a liftet :) ugyh most nekiveselkedek,és beszállok a liftbe! köszi még1x :)
yahh,1 másik kérdés:
csak azé nem lesz ezentul lőszer,mert van gravgun? most tényleg asziszik a HLes srácok,h nem kell lőszer? vagy azért ugye nem kell állandoan gravgunnal hasitani? mer fűrészlappal jo poén,de 1 idő után minden poén elavul... :DDD -
A Lift atvisz es meg van oldva! -
FLeK0 #37737 szalj be a liftbe. -
van 1 kérdésem... tudom,tudom,régen is jáccottam,aztán eluntam, de most rákaptam...
pár napja vettem csak meg,akkor is csak a CS miatt...
nahh,de elakadtam... (elolvastam a végigjáccást)
vmi olyan városban járok,ahol alien-szerű valamik jönnek,és tetőkön kell mászkálni... valami kiscsáko adott 1 shotgun-t,ami jol jön,csakhát ohne lőszer lesz,mire oda jutok,ahol vagyok :)
szal feljutok vmi tetőre,ahol van 1 kar,amit nem lehet meghuzni...
aztán olyasmit ordibál a keritésen tulrol a csáko,hogy
"step in to the cart"
na most az érdekelne,hogy ott mit is kell csinálni? olvastam a végigjátszást,de vagy nem találtam meg benne,hol vagyok,vagy csak nagyvonalakban futottak át rajta...
ja,amugy állati,ahogy grav.gunnal ketté lehet hasitani az ellenséget,amikor körfűrészlapot viszek :) -
Half Life 2, Zoxygen edition - Nuclear bunker MOD