42676
-
Na be sikerült hozni a Garry's modot warez hl2-vel, azonban nem jön be a menü! 
Szórakoztam régebbi verzijókkal de egyikkel sem lesz a kezemben a gravity gun. Valaki biztos nem oldotta még meg ezt a problémát???
Nem ismétlésként írnám, de tegnap hiába kerestem sehol nem írt senki, és válaszolt senki arra, hogy miként lehet, mert ugyebár lehet!

Egyébként a következő módon indítom:
hl2.exe -steam -game gmod -
Bal1 #37814 Most működiok!!!!! Köszi -
FLeK0 #37813 A steam mappaban van az file. kapcsold ki mielott torlod. -
Bal1 #37812 Hogy tudok clientregistry.blob-ot törölni? Az angol nem nagyon megy így az e-mail írás nehézkes lenne. -
kira vagy -
Ekk vegre befejeztem!!
Isten volt!!
-
FLeK0 #37809 bocs, hulyevagyok, keverem a dolgokat.-
probalj meg irni valve supportra steam oldalon, majd ok raneznek, vagy probald megkesobb. esetleg torolj clientregistry.blob-ot, hatha kapsz utana masik content servert amirol siman jon. -
Bal1 #37808 Persze csinálok majd egy képet csak add meg majd a mail címed. Most el kell mennem mad este leszek csak itt. Pedig tényleg egy kuponom van
-
FLeK0 #37807 ezek a jatekok nem jarnak egy sima kuponos account melle (az alap steampowered.com-rol toltheto kliens pedig nem mutat mast mint ami jar), biztos hogy azt vettel amit akartal? tudsz csinalni 1 kepet a teljes play games listarol? -
Bal1 #37806 Ja bocs és most kipróbáltam, hogy letöröltem a day of defeat-et és utánna simán megint letöltötte. -
Bal1 #37805 Flek0:Persze hogy eredeti különben nem írtam volna és nekem engedte a cs 1.6-ot letölteni azt meg nem hiszem hogy nem fejeződött be a regisztráció mert minden mást letöltöttem csak ezt a hármat nem tudom. A portokat engedélyeztem nem ment úgy sem majd kikapcsoltam a tüzfalat és úgy sem volt jó.
[NST]Cifu:Az a baj nem ismerek mást akinek megvan.
-
FLeK0 #37804 Biztos, hogy kuponnal probalkozol? Mert ahhoz alapesetben nem jar 1.6-os cs. Ha biztosan legalis megoldassal probalkozol, akkor valoszinuleg meg nem fejezodott be a kulcs regisztracioja, es ezert nem mukodik. Probalj logoutolni (settings), majd ujra be. Ha igy sem jo, akkor ellenorizd hogy szabad ki-be jarasa van-e a programnak ezeken a portokon: UDP 1200 (used for friends service)
UDP 27000 to 27015 inclusive
TCP 27020 to 27039 inclusive -
A G-man klippet honnan lehet letölteni? Mert hogy arról senki nem írt semmit! -
Unalmas vagy már... -
Ha jól értem akkor a HL2 letöltése még meg sem kezdődött?
Ha van a környékeden valaki, akinek megvan már a HL2, akkor az ő Valve/SteamAps könyvtárából másoljátok át valahogy a *.GCF fileokat (pl. átviszed a vinyód, vagy kiirjátok CD-re/DVD-re).
Ha megvannak a .GCF file-ok, és így csinál ilyet, akkor sajnos marad a várakozás és a próbálgatás.... -
szar,szemét,szánalom,steam rendszer.... -
Bal1 #37799 Hi.
Vettem egy ati hl2 kupont és szép sorban elkezdtem letölteni a cuccot először cs 1.,6 aztán amikor a sor végére értem volna a half-life 2 ezt írta ki The steam servers are currently too busy to handle your request. Please try again in a few minutes. És ezt csinálja a cs: Source és a half-li9fe2 deathmatch is. Egész nap próbálgatom de mindig ez az üzi jön ki. Ez miért lehet?? Mit csinálhatnék vele? -
bazz gamestarosok szánalmasak ezeréves képekkel szarkodnak mintha olyan nagy dolog lenne ma is... és el is hiszi pár ember... -
De ahogy elnézem, bejött a gamestarosoknak ez az amúgy szánalom powa dolog:D
-
szánalmas -
nenad #37795 L...O...L
:) -
ez kész!!
rofl -
FLeK0 #37793 nem tunt fel, hogy F-É-NY-K-É-P-E-K ? -
abonyitomz #37792 frissitett a szerkesztő az oldalon , kit tud róla valamit?
most akkor azok csak kamu képek ?
http://half-life3.uw.hu/ -
hát persze... -
Gamestaros képeken ott figyel egy magyar suziki swift :DD -
FLeK0 #37789 omg
*cries* -
abonyitomz #37788 chaten terjeng egy ilyen oldal , nemtom jó e 
HL3 -
FLeK0 #37787 komolyan szornyu hogy mar nem is a 12 evesekre epitenek hanem a 8-10 kozottiekre akik epphogy tudnak olvasni. -
FLeK0 #37786 NAGYON DURVA JUJ JUJ ILYEN NINCS VEGE AZ UNREALNEKKK!!!'!'!!!!!!!!11 -
abonyitomz #37785 kiadtak a Half Life 3ból képeket !!! GameStaron van -
FLeK0 #37784 az a jobb helyeken meg nyar :) -
ne keverd a Lost Coast-ot az Aftermarthal -
A Lost Coat techdemot nem május végére igértk? Akkor csúszik az R520-ig? -
szeptembert mondanak... amiből persze még csúszás is lehet :) -
úgy tom késő nyáron jelenik meg én má nagyon várom -
FLeK0 #37779 A (z eredeti) jateknak nem nagyon voltak hibai egy nagyobb hangakadasi problemat leszamitva. Aftermath majd keso nyaron lesz. -
steweee #37778 mikor jön a kiegészítő? és az már valyon orvosolja a játék problémáit és nem kell peccselgetni meg egyebek? mondjuk lehet a magyarítás baszta el nekem, de azóta sem raktam újra mióta megjelent és nem is játszottam vele, mert fagyogatott.tesóm mondjuk ua. verziót végignyomta magyarítással, de hát mindent úgy csináltam ahogy kell és le volt írva, nem tudom miért fagyott nálam.(gép nem rossz és tökéletesen megy minden mással) -
nem szrakodik hanem valahol nem vettél fel rakétát -
Szokas szerint megint meglett oldva de eddig nem volt raketam se,lehet warez verzio szarakodik!!!