Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RaveAir
Fel rakni valami javítást, vagy SP2-tõt. Ha a fórumban használod a keresõt, akkor azt hiszem, hogy rá fogsz bukkani valahol.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
A játék szabályos telepítését követõen a Vengeance könyvtárban lévõket használd és akkor nem lesz gond.

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

elolvastam de semmi
HI
Half-Life 2 Collector's Edition (DVD) PC nekem ez a verzio van meg hogy tudnék életet lehelni bele. a stremet fel kell teleepitei? mert ha felrakom onnan nincs tovább
bocsi Nagy betüért
artschiatwork
1. Ne kiabálj, senki sem szereti a hangoskodókat, kapcsold ki a Caps Lock-ot, ha írsz.
2. Olvasd el a Gyakran Ismételt Kérdéseket!
3. Ha ott sem találsz rá megoldást, olvass vissza pár oldalt. Ha így sem találtál megoldást rá, részletesebben írd le a problémát (milyen gépre telepítetted, milyen verziód van, hogyan telepítetted, stb.) talán segíteni is tudnak a többiek.
4. Ha ezeket nem tartod be, némi büntetõpont és/vagy ban lesz a jutalmad...

IMYke2.0.0.0
Szinkron: a szöveges magyarítást készítõ úriembertõl függ minden. Ugyanis, szövegkönyv nélkül nem megoldható a szinkronizálás...

===============================
.:i2k:. from meló <#email>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

FELTELEPITETEM SAJNA AZT IRJA KI CANT LOAD FILESYSTEM_STEAM_DLL
HOGY TOVÁBB?
janos666
Nekem is provision CE-m van. Az provision_update_1 + FIX-el ment rendesen minden játéka, a HL2😄M-t és a HL':s-t is kipróbáltam, de fõként a CS:S-t használtam (minthogy már december elején kijátszottam a HL2-t és egy 2. körrel megvárnám a beígért szinkront: TÉNYLEG! LESSZ/VAN SZINKRON?), csak miután updatelték és ráraktam az emporio_update9.1-et érdekes dolgokat produkál (pedig azt mondták nem lessz baj): a HL1:S-ben ha új játékot kezdenék tölt és kilép az asztalra, a tréningpályát viszont végig lehet tolni (lgalább megnéztem 1X, nem nis tudtam hogy ctrl nyomvatarva + space nagyobban ugrik mint space + ctrl a végén...) A HL2 része megy ha új játékot kezdek, de mentést nem tölt vissza (az emporio updatekbe a faszér nem lehet beletennni azt a pár MB-t ami a HL2 többi filejait is frissíti, nem csak azt ami a CS:S-hez kell, végül is van emporio_HL" is...), a HL2😄M elindul, de crackelt szerver hilján még nem bírtam kipróbálni megy-e. A CS:S meg megy ahogy kell (crackelt szervereken).
MerlinW
ha warez, a steam-et felrakja a telepítõ kapásból, majd mikor accot akar csináltatni, meg ilyenek, nyomsz egy exitet, és folytatod a telepítést.

Akkor lehet még gáz ha volt elõtte a gépeden más hl2 verzió. Olyankor registrí takarítás segít (steam bejegyzésekre koncentrálj)

[merlinw.org]

MerlinW
telepítsd újra a steam-et

[merlinw.org]

MerlinW
én szinglizek.. mp-re vannak más játékok, amiket arra találtak ki😄
cod, q3, ut2k4... hl-el eszembe sem jutott multizni😄

Viszont mint történetorientált fps jó, mégha scriptelt, ill amiket hurrogtatok itten😊

Szórakozásnak, munka utáni kalandozásnak tökéletes.

Provision verzió a fix után rendesen megy különleges bugok nélkül, ill a HL1 source is.

[merlinw.org]

Koppernikusz
Half-Life 2 SP Map Pack Vol.1 - Size: 24.70 MB
tudtok errõl vmit?
nem hivatalos link

[ helikopter ]

HI
Half-Life 2 Collector's Edition (DVD) PC nekem ez a verzio van meg hogy tudnék életet lehelni bele. a stremet fel kell teleepitei? mert ha felrakom onnan nincs tovább
nekem ettõl a programtól komolyan néha a hajam hullik ki (pedig imádom)

Valamiért a mai napon nem akar elindulni õkelme, kattintok az ikonjára, a vinyó dolgozik vagy két mp-ig, aztán jön a nagy semmi. Próbálom online-ban, offline-ban, sehogy sem indul. Minden més alkalmazás tökéletesen fut, ez többszöri újraindítás után sem akar...

Tegnap még játszottam vele, azóta nem történ semmilyen hardware-software update. Valaki tud esetleg segítséget nyújtani?

/a progi természetesen eredeti/

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

Én is azt használom. (neked müxik a dm?)

MerlinW
pedig az segít...
Azt nézem, csak én használok provision CE változatot?
Csak mert azzal sosem volt semmi gondom... és HL1S is megy

[merlinw.org]

Herr Lehrer
Jol van azért nem kell rajtam összeveszni😄D
Az a baj hogy én már sokszor újrakezdtem a pályát de nem használt.Quickload se nagyon habár azt még ne sokat próbáltam

Your suffers will be legendary even in hell!

Erre a "Could not acquire necessary game files because the connection to steam servers was lost" problémára van már megoldás? Elõfordult már a topicban, de senki nem adott rá választ.
5 cd-s Vengeance-os változat van. KREKKELÉS ELVÉGEZVE.
grebber
Szinkronhangról mi hír??

Next PC upgrade: 2022

Azért írtam le mert hátha találkozott valaki ezzel a hibával és tudja rá a megoldást.
TE:"Az, hogy tört játékod van." -tényleg?
Azzal semmi sem garantált." -Épp ezért kérdeztem.(hsz.em elsõ mondata)

"Te meg mást sem csinálsz, csak pofázol ész nélkül..."
Ez inkább rád vonatkozik.ok:kicsit se próbálsz segíteni(ez tul képpen nem baj) csak az a gond hogy felesleges,rossz,hosszadalmas megoldásokat javasoltál lehrernek.(miközben te is tudtatad az egyszerûbbet.)

A pár darab quicksave/quickload megoldás meg az esetek többségében bejött.(ha esetleg nem akkor is érdemesebb elõször ez kipróbálni minthogy a pálya elejétõl kezdeni...)

ibrik
Na idefigyelj! A te problémádnál leírtad, hogy a FAQ szerint jártál el. AZON KÍVÜL MÁS MEGOLDÁS NINCS!
Ha úgy nem sikerült, akkor nincs a problémádra megoldás, ezért írtam neked, amit írtam (#36546)
Egyik tört játéknál sem garantált a jó mûködés (fõleg ilyen steam-es "biztonsági" megoldással, amilyennel a Valve dolgozik)
Te meg mást sem csinálsz, csak pofázol ész nélkül...
Tisztára olyan vagy, mint a viccbeli agresszív kismalac...

A másik problémánál pedig az esetek többségében nem jön be (vagy csak véletlen siker) a quicksave/quickload megoldás. Viszont a pálya újrakezdése szinte mindig garantálja a megoldást.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Oké hogy nekem nem segit (hülyeségeket ir) ezt nem tettem szóvá.
Azt viszont szóvá tettem hogy Herr Lehrer -nek mond baromságokat.

A megoldás #36551 ez te b******!

ibrik
EMBER!!! Ne legyél már ilye fa... !
Olvass vissza és rájössz, hogy tényleg ez a megoldás.

reaper4
nemtom mirõl csacsogsz. elolvastam amit válaszoltak Neked.
miért is nem segített??? <#szomoru2>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hogy ha nem akarsz segíteni akkor inkább ne válaszolj...

Seth
<#wow1><#idiota>már tényleg régen volt ez a kérdés, ezért leírom hogy mondjuk nyomj egy F6-ot, majd egy F9-et.....

PSN ID.: Beegabor

ibrik
Kezdd újra a pályát - erre nem létezik más megoldás.
A te változatoddal még sok ilyen helyzet lesz.

Herr Lehrer
Szevasztok!Mielõtt még elküldenétek a gyíkba elolvastam a GYIKot.Emporios warezes HL" és volt egy olyan gondom hogy nem mozogtak az ellenfelek betöltés után,de leszedtem valami crackfixet vagy mit és megjavullt.De most megint van egy gondom.ODaérek motorcsónakkal egy helyre ahova bemegyek,leellenõriznek meg minden és egy csajjal elmegyünk valami lifthez.Feljön a lift és utána a csaj csak ott áll és nem csinál semmit én se tudok megnyomni semmit.Itt mi lehet a baj?

Your suffers will be legendary even in hell!

RelakSfromhome
Miért? Az ut2004 esetén is volt olyan flém, hogy még, aztán kijött, most meg pang a topik, havonta 1-2 beírás van

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Miert, mit lehetne beszelni rola 😊 mindenkinel ugyanaz tortenik amikor jatsza.. Mikor ment a 'roham' akkor se a jatek volt a tema, hanem 98%-ben a warez, a bugok, a steam, meg a flame, neha vki elakadt, mert nem tudta hogy csak loni kell 😊
ibrik
Az, hogy tört játékod van.
Azzal semmi sem garantált.

Lenne egy kis gondom. 😄
Megvan a provision hl2ce+hl2deathmatch.rar+update1 (faq alapján)
A multi nem megy steam valid....
Mi lehet a gond?

Ombika
THX meg probalkozom vele!

andriska
Vissza a robbanóhordós terembe le a létrán,átúszni a csövön...

Ombika
Ott ahol felmaszok es sok robbanasra alkalmas hordok vannak aztan 1 kis lyukon atmenve elforgatok egy tolozarat es egesz terem tele lesz vizzal ott merre kell menni utana?

janos666
Emlékeztek mikor kijött a DOOM3 majd egy intenzív roham után elcsitult a fórum. Akkor volt aki ennek a játéknak is ezt jósolta, lehet hogy igaza lett?
Van már valami említére méltó mod? Nem érdekes cuccok, valami amiben történet is van...
ibrik

Ron Ragm
Ezzel már így tökéletesen mûködik, htx😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Lacee
van egy kis problémám... az emporio-s DVD-változatot töltöttem, le, és a FAQ azt írja, hogy kellene hozzá egy client.dll, hogy ne álljon le a game egy-két perc után. Igen ám, de a FAQ-ban levõ link (csatarij.uw.hu, és azon belül a bin.zip) nem mûködik! Honnan szerezhetném meg ezt a file-t?

köszi elõre is...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

DJ Skyline
ez a HL2 deathmatch iszonyat jó!😊))
igaz nekem a TDM jobban bejön,mint hogy mindenki mindenki ellen...
tudtok magyar szervereket?

Van benne valami! Kösz szépen!

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

[NST]Cifu
Csak éppen te addig nem tudsz a Steam-re felcsatlakozni, amikor õ játszik, lévén az accountodat használják.
Ezen kívûl gondold meg, két okból is, az egyik az, hogy elvileg emiatt a Valve letilthatja az accountodat (kérdés tesz-e ilyet, de a lehetõség fentáll), a másik az, hogy ezzel vissza is élhet a haverod, szóval kérdés mennyire bízol meg benne. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[NST]Cifu
Felteszem egy tört változatról van szó. Korábban sokaknak jelentkezett a probléma, állítólag WinXP SP2 megoldja, vagy a Windows Installer 3.0 feltelepítése.

De ebbõl baj nem lesz, ugye? Olyan mintha én játszanék rajta, nem?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

[NST]Cifu
Feltelepíteni fel tudja, de aktiválni nem, hacsak nem adod oda neki a saját Steam accountodat is.

Gyorsan tud valaki válaszolni? Van nekem egy eredeti HL2-õm és feltelepítettem mûködik, minden rendben. A haveromnak ha odaadom akkor õ feltudja telepíteni még, vagy már nem?

Ron Ragm
Amikor föl akarom telepíteni a játékot a HL2 telepítõje egyszerûen nem reagál, hiába nyomom meg a NEXT-et vagy a CANCELT, vagy az X-et, teljesen 'lefagy', és csak úgy tudom bezárni a CTRL+ALT+DEL menüben a Folyamatoknál lövöm ki... Valami ötlet?

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

ibrik
Half-Life 2 all access cheat + cheat-kódok
Maga az "all access cheat" (minden fejezet elérhetõ) letölthetõ a lap alján lévõ hl2uc.zip linkrõl.

sziasztok
Segítsen valaki elszállt a gépem és kellenének a mentések mert eléggé a végén voltam már. Honnan tudnám letölteni?