42676
  • soulhunter
    köszi... akkor asszem holnap melo után örülni fogok 1 számitogépből szolo női hangnak,amikor meghallom :D
  • M@TriX
    majd a csajszi szól aztán oldalt ki lehet majd menni...
  • soulhunter
    ja,kiprobáltam azt is,h bebujtam az 1ik kis "szekrénybe", miután a 3 turretet az elé a szekrény elé tettem,amibe bemásztam,és eleinte nem is volt gond,de amikor már 4en jöttek be,akkor elvesztem... (rohadt gránát)
    kevés játékon kapom fel a vizet (eddig csak a gagyi 2. VH-s gagyikon sikerült ennyire),de ez idegesitőbb rész,mint amikor 2 idegen repülőt / helikoptert kellett leszedni pár ház között

amugy innen mennyi van még a végéig? ugye már nem lesz monoton légpárnás / kocsis / egyéb uncsi csak-taposom-a-gázt stilusu rész?
  • soulhunter
    ki lehet dobni azokat a gránátokat,amiket elémdobnak???
    nahh,ez nekem uj :) amugy köszi a tippeket :)
    csak sajnos tul sokan jönnek... bár legjobban a kempeléses izé jött be a sarokba helyezéses cuccal,de ugy szednek le shotgunosok,hogy nem is láccanak... hmm... hmm... nah,akkor hogyan tovább?
    amugy hány percig jönnek? csakmer kirohangálok töltögetni a falon lévő töltökhöz (a bedobott gránátok és shotgunosok sebzése (???) miatt),miután ujra + ujra felállitom a turreteket,de kb. 4 perc után még mindig jönnek és jönnek,és jönnek,és igy tovább...
  • Borg
    Ahonnan kiveszed a turreteket, na abba a szekrénybe kempelj be :P
    Én kiraktam elé a turreteket, amiket aztán felburogattak, de én csak a szekrényből egyesével lelövögettem mindet :D
  • Herold
    Ha a sarokba rakod a tornyokat, nehezebben döntik fel.
  • FLeK0
    feszkeld be magad az egyik atjaro folyosoba, ha jon manhack vagy granat azokat dobd ki, a tobbit elintezik a turretek.
  • soulhunter
    hogy lehet megcsinálni a börtönben azt a részt,ahol kapok 3 automata kicsi tüzelőt,azt jönnek mint az oroszok? a végigjátszásban nem olvastam semmi trükköt erre vonatkozoan,hogy lehet átvészelni ezt a sereg áradatot,és nagyon idegesit,h állandoan feldöntik a géppityukat vagy miket,aztán felállitom,h lőjjenek tovább,és megint ledöntik,aztán fogy a gyolyo 1000L,hiába töltöm a ládábol,ráadásul mindig ugy szednek le,mint CS-ben (olyan helyről,ahol nem is látom őket) :)

átlépni hogy lehet? legalább 6 éve nem nyultam semmilyen cheathez,de most vagy fogalmam sincs,mit kell keresnem a végigjátszásban,vagy rosszat olvastam (nem elég részleteset),vagy tényleg rosszak a reflexeim...
  • M@TriX
    a garrymoddal be lehet pakolni modellekt, így autómodelleket is, de mondjuka buggy helyére simán be lehet sztem pakolni, jó poén lenne :)
  • janos666 #37846
    Elismerésem. Én már 17 évesen nem tudnék így legózni, mint 6 évesen...
  • artschiatwork
  • Borg
  • Sheke
    ez egy mod??
  • Zozo76
    :)
  • M@TriX
    gordon barátunk verdája előkerült az istálóból :)

• FLeK0
    neztem videokat rola, es az alacsonyabb felbontas mellett nem tunt hatranyosabbnak semmiben.
  • Sheke
    lehet sajnos hogy lesz xboxra de a grafika sokkal szarabb mint pcn láttam
  • [NST]Cifu
    Azt várhatják, mert nyár vége/ősz eleje elött abból nem lesz semmi (ie.: én ezért feltételeztem a Lost Coast-nak ezt az időpontot).
  • FLeK0
    ha kesik az azert lesz, mert varjak az ati kovetkezo kartyajat.
  • FLeK0
    igen.
  • M@TriX
    én is így tudom hogy most jön és nem látom indokoltnak a késést, de ők tudják...
  • [NST]Cifu
    HL2X = Half-Life 2 XBOX?
  • FLeK0
    Ok meg vmi felreforditott netes cikk alapjan irtak a baromsagokat. Nem 256mb-s videokartya kell, hanem PS3.0-as videokartya, ami az nvidia 6x00 sorozatokat jelenti. E3-mon azt mondtak, hogy 2ghz proci, es 1GB ram a minimum a legujabb videokartyak mellett (de elvileg low qualityn el fog menni fake hdr effekttel pl. 9600/9800 kartyakon), a megjelenese pedig az ev elso feleben lesz (tehat ebben a honapban), utana iden sorban: DoD:Source, utana HL2X, utana Aftermath, utana TF2(?).
  • Lacc
    Ehh, pedig megnézném most azt a Lost Coastot. Durva ez a minimum konfig :D
  • andriska
    Én a GS-be olvastam ugyanezt.
  • M@TriX
    francot nem, nyáron sem áll meg az élet, ha jól emléxem, a mafia is nyáron jelent meg.

meg akkoris, egy kis kiegészítő és ennyire eltolják vazz?

amúgy az infó honnan van?
  • kirol
    Nyáron amúgy sem szokott semmi értelmes kijönni. :(
  • M@TriX
    mia szar? csak ősszel jön ki a Lost Cost, azaz a HDR támogatás, na ne szívassanak. mi van ott nyáriszünet. nehogymá ne tudjanak egy HDrt benyomni, nézzék meg a SWAT4-et.... anyám.
  • kirol

A Half-Life 2 The Lost Coast nevű pálya 2005 őszére lesz csak kész!!!
    Letölthető lesz majd a STEAM -ről.

A futtatásához (értsd: DIAVETÍTÉS szint) szükséges gép MINIMUMA:

~ 3.2 Ghz Intel Pentium
    ~ 1 GB RAM
    ~ 265 MB -os videókártya (128 MB -oson lehet elsem indul alapból!!)

Tehát én soha nem fogom tudni futtatni.
    Esetleg 5 év múlva. :(
  • FLeK0
    Par het es beszelni fognak az uj dolgokrol azzal a jatekkal kapcsolatban, megjelenes pedig nyaron.
  • [NST]Cifu
    Nem veszítettél semmit, ugyanis a Steam-en sem közöltek ezzel kapcsolatban semmit. "Hamarosan". Ennyit tudni. Ha reálisan nézzük, talán nyár vége, ősz eleje...

Amúgy a Steam-es infoforrásról annyit, hogy fél éve ott figyel a "Coming Soon" alatt a DoD:S, amiről azóta is csak pár kép került a nyílvánosság elé, vártam, hogy az E3-on legalább egy videót kitesznek, de még annyit sem...
  • CUCLI
    lost coast mikor jön elvileg? mert nincs fent hl2-steam-cs:s azt nemtom milyen hírek vannak :S
  • ACE
    21"-os moncsira bezzeg tellik, mi? :D
  • Rapid81
    Ahhoz először ki kellene tudnom fizetni egyet.
    A mostani 9200 SE-t 4k-ért vettem kéz alól, ennyit még futott.
    Majd jövőre!
  • kirol
    Addig is próbáld ki egy DirectX 9.0 kártyával!!!

Szép!!! :)
  • FLeK0
    nezd meg a hdr moviet.
  • Rapid81
    Bakker mennyi különbség van a Dx 7.0 és a Dx 8.1 közöt!!! Tegnap szereztem be egy másik VGA-t, és az már DirectX 8.1 támogatású, és mikor elindítottam a HL2-t lehültem hogy milyen állatul néznek ki az ablakok, meg a víz!!! Akkor milyen lesz majd 9.0+HDR-el?!
  • Ombika
    Nem kell kinyirni a teton tovabb lehet menni!
  • Herold
    Keress rakétát. Vagy próbálj felmenni a gerendákon/pallókon a felső szintre, onnan asszem a tetőre, de ebben nem vagyok biztos.
  • NHLFAN
    Hello!

megint elakadtam.már bent vagyok az "épületben" és éppen egy 3 lábú osztja a halált.és itt hogyan tovább?
    THX