Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaka923
😄DDDDDDDDDDDDDDD

Azt hittem, hogy az antlionokra gondoltál.

RelakS
a gunshipek? O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

😄DDDD
Jaka923
Miért dögök? Aranyosak és segítenek!

RelakS
mielõtt bejutsz nova prospect-be? Bent vagy már a börtön udvarán? Ott jönnek a dögök

FSpofon
kezd elõrõl a fejzetet

Arab money

biomage
nem tudom hibáztam e valahol de most csináltam meg a Bug Huntot de nem jött meg a 2 utolsó gunships azon a pályán.

d2_prison_01

When you come up into the area with the watch towers, the antlions won't auto-acquire the targets up there because they're so high up, but if you throw bug bait up there, they can get up there and kill them. It was around this point that I finally got Bug Hunt.

You should also get the final two gunships for One Man Army.

a Steam fórumáról nézem mit tudok megcsinálni az adott pályán, eddig minden stimmelt .

Segítsen valaki 😊
ha tovább megyek akkor Nova Prospekt jön.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
én két dolgot csináltam:
1: bekapcsoltam, hogy elérhetõ legyen a Steam Community játék közben
2: mivel a felpattanó ablakok elég sötétek, ezért letöltöttem egy fehér steam skint

Valaki segítsen... 1 dolgot nem értek, neten sok helyen azt olvasni storyként hogy a combine hozta létre a xen-en a vortigauntokat mint a bolygó szuper katonája, ez idáig oké hogy utána Nihilanth megölésével felszabadítjuk õket. De story alapján a vortigauntokat a combine hozta létre, ahoz képest hogy ep2 be a vortigaunt azt mesélgeti hogy nagyon régen hangyalesõ tenyésztéssel foglalkoztak nemis olyan rossz... Most tök nemértem hogy akkor mivan... A kettõ nagyon üti egymást.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Elindul, de miért csodálkozol hogy nem fut ha nincs eredetid? 😮

Sziasztok nekem lenne egy kérdésem leszedtem a fakefactory cinematic mod 10-et a játékhoz de állandóan hibaüzenetet dobál ki.Mindig ezt írja ki:

"Mountappfilesystem()failed:You don't have all GCF's needed to play this game" ha jól olvastam akkor csak eredetivel megy a mod mert már megrendeltem az orange boxot,meg hogy elvileg 4gb ram kell neki de elindul 2gb-val?

biomage
Estét 😊

néhány videón amiben az Achievementet mutatták be, kijelezõdött a képernyõn hogy meglett csinálva, akár hogy is próbálok rákeresni, nem jön össze :S, esetleg valami cseles videó módosítás ez vagy tényleg van ilyen kijelzés forma?

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

RelakS
pedig normal-on is játszottam már vele 😄

Mind1

na akkor itt a gond mert easy szinten csak 3 rakéta normál szinten 4-5 rakéta kemény szintem meg azt hiszem 7 vagy 8 erre már nem emlékszem.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

RelakS
szerinted erre nem gondoltak? Ha engedélyezed a cheat-et, akkor nem lesz achievement.

Jaka923
Nem lehet használni

biomage
1 kérdés 😊

Használhatok az achievementsnél cheat kódot? vagy nem?
Mármint ha használok akkor nem lesz teljesítve? ere lennék kíváncsi 😄

RelakS
valamiért az volt az érzésem, hogy több rakéta kell nekik, mint régen. Én 3-ra emlékeztem, most viszont 5-6 rakétát is benyeltek...

Jaka923
A bányában nincs végtelen headcrab, szóval lõheted õket, elöbb-utóbb elfogynak 😊 Viszont, pont, hogy a temetõben jön végtelen zombi...

Templomnál végtelen, a bányát nem tudom, de szerintem ottis, mert én mielõtt leugrottam volna lövöldöztem õket de kb 10 15 perc után meguntam és még akkoris sokan voltak lent...

biomage
Maximalista vagyok 😄, szeretem életvesztés és szörny nélkül végig vinni a pályákat de most ahol vagyok az az érzésem hogy végtelennyi szörny van, a bányában vagyok a temetõ után, és nem akar kifogyni az az ugró szörnyek, végtelennyi? 😄

SZilaJMaGGoT
Faszom se kínlódik azzal... XD

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

szerintem csinálj egy videót és töltsd fel a youtube-ra abból talán majd csak ki igazodik.<#heureka><#hehe>

SZilaJMaGGoT
Steam game listába jobb klikk a játékon ->properties->set launch options és beírod hogy "-console". Aztán oké meg minden, innentõl csak eligazodsz... 😄

biomage
Water Hazard
közepe fele, ott ahol fel kell menni jobb oldalt a csónakkal, és nem sokkal után lesz az a rakétás kocsi, a képen látsz pár hordót, na ott van a bejárat 😄

Jaka923
Ez melyik pályán van?

Ezt nem értem . Honnan tudom hogy console paranccsal futtatom a játékot ?
SZilaJMaGGoT
*o*

SZilaJMaGGoT
creepy

biomage
Gondoltam megmutatom mi jó történt ma velem 😄

Mielõtt valaki azt írná hogy úgy fogom a dobozt 😄 nem nem fogom 😄

SZilaJMaGGoT
"-console" paranccsal futtatod a játékot? Trainer sztem nem is készült hozzá egyébként.

De nekem a cheatek nem mûködnek mert nem tudom elõhozni a konzolt a 0 gombbal amikor szünetre teszem a játékot.
biomage
olvastam valamit a neten hogy kilehet cserélni a célzót, de nekem nem jött össze.

SZilaJMaGGoT
Nem tudok, keress cheateket amiket a konzolba írsz. Am ravenholm se nehéz ha nem vagy félõs... 😄 Sõt még könnyebb is mint más pályák... 😊

Tudom . de azé a ravenholm az nehéz. De nem tudsz ? kérlek
SZilaJMaGGoT
Ennyire azért nem nehéz a játék... 😊

Sziasztok ! Tudtok egy mûködõ trainert a half-life 2-höz. már kijátszottam de nem akarok megint leragadni Rawenholmban. Tudtok segíteni ?
morvaigaben
Azt csak a CS-ben lehet, de ott is csak halványítani, nagyítani és színt adni.

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

sehogy.

biomage
Hogy tudom a célzót vastagítani vagy más színt adni neki?

lehet hogy régebben sokkal jobban játszottál?<#beka3>

daniel93
HAli!
Olyan gondm, van hogy mikor elindítanám a gamet, még be sem tölt a menü, de ki is dob az asztalra. Win7 x64 az op rendszerem. Van valami megoldás erre a hibára?

No, a problémám zárásaként:

Ahogyan valaki írta, az a baj, hogy némely pályákon a mat_fullbright értéke valamiért 1 és nem lehet átállítani 0-ra. Van ahol jó és van ahol nem. Semmi logika nincs a dologban, hogy mikor jó ill. mikor nem. Ez van.

Még egyszer mindenkinek köszönöm a segítõ szándékot!
RelakS
hát, most vittem végig újra az achievementek miatt, de mediumon bizony szopattak a striderek gazdagon. Meg a múzeumi csata illetve Alyx védése is elég kemény volt. Mintha régebben könnyebb lett volna O_o

nekem hardon is az volt 😞

tényleg, nincs valami mod, amivel mégnehezebb a játék?
ollie
Minek csalni? A legkönnyebb fokozaton gyerekjáték végigvinni.

Darez
kösziiiiiiiiii<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

parancsikonba a célnál a " jel után beírod, h -console
Darez
szevasztok nekem 1 tört hl 2 gémem van és az lenne a kérdésem hogy elõbûvölni a KONZOLT van 1-2 húzós rész és nem akarok a program elõtt megõszülni plz help <#help><#help><#help><#help><#help> segítségeteket elõre is köszönöm <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

OK, látom. Kösz!