42676
-
köszi. -
erre benne vannak a többiek is...
tadamm -
tudnál adni egy linket a textúra pakkhoz? -
ezért most ki is jött a v2 :)
sztem nem rossz! -
Ismeritek az a modot hogy timcoop?Érdemes kipróbálni,mondjuk hamar unalmassá válik a kevés és nem túl profi pályák miatt,de 1-2 napig el lehet jáccani vele.Hasonlít a sven-coophoz.Íme néhány kép belőle amiket készítettem:
-
Ez a hibaüzenet nem tudjátok hogy mitől van?Többször is előfordul nem csak ebbe a modba:
-
Akkor hírezek egyet nektek én is, első kézből ha ennyire benne vagytok. 
A Valve mai napon lerántotta a leplet az új, 1000-es ID-jű Steam alaklmazásáról, és ez nem más mint a Rag Doll Kung Fu. Ez a hülye kis játék 295Mb helyet igényel majd a game cache filejaihoz. Ebből találgathatunk arra hogy pár napon belül letölthetővé is válik. Ha viszont ezt a gondoltamenetet követjük elszomorodunk, hisz a Valve Test Apps 120 még nem kapta meg a LostCoast nevet.
-
Nem kocsmázom, nem dohányzom, és nem jáccom szerencsejátékokat, eccerűen csak nem futja abból ami nincs, és utálom ha valaki azzal kérkedik amibe beleszületett!!! Asszem mostmár ennyi, mert utálom a flame-ket. -
nem vagyok milliomos amim van azért töbnyire megdolgoztam igen
ésolvass vissza te mert ha végig olvasod amit bemásoltam akkor találsz benn némi ujat is...
amugymeg nem mész el párszor kocsmázni és megvan rá a lé steamröl le lehet akármikor tölteni és nemsokára boltban is kaphato lesz ujra
-
Először olvass vissza egy párat, utána írj bele a fórumba. Amúgy meg ha volna pénzem akkor már régen megvettem volna, de sajnos nincs, egyébként meg jelenleg nem is lehet kapni. Gondolom te milliomos vagy, és ugyebár mindenért megdolgoztál, hogy ilyeneket mondj másoknak?
-
Csak.
Ha hozzá tusz szolniértelmeset akkor hajrá.
Amugymeg vedd meg a játékot.... -
Miért kell ezt már harmadik alkaolmmal is beírni a fórumba??!!
Amúgy az előző kérdésemre senki nem tud válaszolni??
-
HL2 - 3 havonta új epizód!!!
[2005. augusztus 29. @ 10:13 - ZeroCool]
A hamarosan megjelenő Computer Gaming World hasábjain olvashatunk egy rakat érdekességet a Half-Life 2 univerzumról. Lássuk csak ezeket szépen sorjában (Thanks EA):
A Lost Coast nevezetű, új technológiákkal teletűzdelt pálya kevesebb, mint két héten belül elérhető lesz a Steamen keresztül! A single sztorival színesített kis részből megtudhatjuk, hogy Ravenholm városa mitől lett olyan, amilyen lett, mitől lett tele fejszívó állatkákkal.
Az Aftermath kiegészítőben új AI lesz, melyben az ellenfelek jobban összedolgoznak majd (kis szerencsével mostmár láthatjuk azt, amit az eredeti HL2 megjelenése idején ígértek).
A Hydra (az a kék csápos izé) az E3 2003-as videókból - ami végülis ugyebár ki lett véve a játékból, a jövőbeni kiegészítések valamelyikében visszatér.
Még fontosabb érdekességek:
A Valve háromhavonta készít majd Lost Coast-szerű új epizódokat, melyeket évente kiadnak majd dobozos változatban is, a modemes felhasználók legnagyobb örömére.
A Steam rendszert totálisan átalakították, és már most több verziója működik anélkül, hogy tudnánk róla.
Az Aftermath (melyben a karakterek kölcsönhatása a fő újítás) utáni epizód a járművekre koncentrál majd
Hát ez valóban szép mennyiségű infó, várjuk az újdonságokat :)
Gamestar -
Letöltöttem az új 7-es Steam-Down packot, de még mindig nem indul el az a nyavalyás!!! Annyit ír ki, hogy "Unable to start Steam engine!" Mi a fenét csináljak vele? Emléxetek, hogy a korábbi Steam-Down pedig ezzel az üzenettel "Steam.exe (main exception): Unable to start Steam Engine: *SteamStartEngine(0x12e890) failed with error 1: ProtocolError - Not enough data for ExtractNext(ptr, len)" állt le. Miért nem akar ez nekem menni, pedig már nem egyszer indult el, és töltöttem le vele a HL2-t, meg jáccottam is vele, de egy idő után mindig ez a hiba. Aztán már több, mint 1 hónapja egyáltalán nem indul el. Valaki segítsen már, mert még ha akarnám sem tudnám most megvenni gyáriban, mert az EA verzijó még nem jelent meg, a Valvés meg már nincs. PLEASE HELP ME!!! -
jocika #38323 Magpróbáltam. Leszedtem a drivert, drivercleanert elindítottam, utána feltettem a 77.77-s drivert. Kitöröltem a könyvtárat. Semmi eredménye nem lett.Maradt dx7-s a beállítás. Utána a progi uninstall, majd megint felrak, így most az lett az eredmény, hogy a beállítás dx80 lett. Ennyi a maximum.Most emiatt nem akarom újra rámolni az XP-t.Viszont találtam egy dxdiag.cfg vagy valalmi hasonló nevű file-t amiben úgy vettem észre benne vannak a különböző chipekhez tartozó max dxlevel szintek. Ha itt átírom, az sincs hatással sajnos a végeredményre.
A pakk felrakás szintén nem indul el. Úgy csináltam, ahogy írtad, rákattint majd hl1 elindít, de nem töltött le semmit; még a propertiben sem mutatkozott a pakk. -
Hát akkor a kártya körül lesz a gond, ha a verziót már többször végigjátszottad és a géped is alkalmas volt erre. Jön a sláger kérdés: próbáltad más vgadriverrel? -
strebacom #38321 Fleko és mind ki e fórumot olvassátok:Feltettem a HL2-t "venegance" verzió telepités után kapcsolódni akart a Steamre de cancelt nyomtam hisz nem eredeti. Elinditottam játszottam, egyszer kifagyott c++ hibával, nem indult többet, unistall, ujra install.Megint játék most jó, egyszer megint lefagyott, utánna c++ hibával leállt, és bedobott egy kék képernyöt azzal a dumával, hogy: Ha elösször látja ezt a képernyöt STB.
Nem értem ezt.A gépemmel ezt a verzíót már vagy 6szor végig nyomtam gond nélkül.A mostani install elött csak a VGA-t cseréltem ki 9600tx-röl x800xt-re.Uj driver minden venn van 2 hetes uj windows stb. nem értem mi lehet a probléma.A gép rossz:AMD Atlon64,1G ram,120G vinyó,x800 VGA. Kérlek segitsetek. -
FLeK0 #38320 A 77.72-es driverekkel volt gond a source motoros jatekokkal, de a 77.77 mar megoldotta ezt a problemat. Eloszor torold le a steamapps/user/half-life 2 mappat mindenestul, es probald meg. Az is lehet, hogy osszekeveredett sok minden ha 4-5 drivert probaltal. Torold le ami fentvan, reboot, drivercleaner, es tegyel fel valamit.
A linkre kattintas utan ha elinditod a hl1-et vagy valamelyik kiegeszitojet letolti a pakkot, es inditasnal mar azt hasznalja.
-
jocika #38319 Hali!
Nekem is CE van, de semmi pénzért sem akar felmenni rá a kiadott HL1 pack. Jobban mondva a hiába kattintok rá a linkre, ami azt mondja, hogy elindítja az instalt, semmi nem történik. Neked gond nélkül ment?
A másik érdekes dolog, hátha valaki találkozott vele:
Fennt volt a 77.77 driver. A HL1 és a HL2 is futott directx81-s beállítással. Már úgy értem,ezt írta ki a beállításokkal a progi a hardver szintnél. Kijött ennek a drivernek a módosított változata, felraktam és megbolondult a program. Hol azt írja ki, hogy directx5-s a hardver, hol azt hogy directx7. A legjobb ha directx80-ként érzékeli a hardvert.
Már azt hiszem mindent kipróbáltam: drivert cseréltem, visszamentem vagy 4-5 verziót, semmi. Újra raktam a játékot, semmi.Ha a futattási opcióknál megadom, hogy -dxlevel 81, akkor elfogadja, de ha állítok valamit a beállításokban, visszavált directx7-re.
Már kezdem elveszíteni a türelmemet. Tud valaki megoldást?
konfig: P4PE, p42.53, 1GB, Ti4200 64mb, driver77.77, WinXp -
FLeK0 #38318 print screenel keszitetteket sehol, screenshot gombbal (alapbol f5) a steam/steamapps/user/half-life 2/hl2/screenshots mappaban. -
atis16 #38317 Hello. Lenne egy kérdésem. Nem régen szereztem meg a HL2-t (csak azért ilyen későn mert eddig kicsit óckodtam tőle, de most hogy már játszok vele nagyon tetszik). Szal csak azt szeretném megtudni, hogy a "print screen"-nel készített képeket mejik mappában találhatom. Előre is köszi. -
K**va jó. Mostanában raktam fel a HL2 CE-t és megnéztem már magamnak a HL1 S-t és éppen azon gondolkodtam, hogy milyen jó is lenne, ha a HL1 is úgy nézne ki mint a HL2, valamint az is eszembe jutott, ha nagyon nagy HL fun lennék, és ha ráérnék és lenne némi segítségem meg lehetne csinálni a HL1 Source-ot ténylegesen source-nak, úgy értem, hogy úgy nézzen ki mint a HL2. Erre tessék, az ötletemet már képeken látom :D -
megnéztem..hát ez nagyon nagy:) kösz.. -
FLeK0 #38314 Sosem volt celjuk ilyet kesziteni, ha akartak volna akkor megtettek volna a cs vagy dod jatekokhoz hasonloan, de ez a munka nekik is hosszu honapokba, netan evekbe tellett volna, ahogy a 'rajongoknak' is, ennyi munkat pedig nem er meg egy ajandek jatek. -
Hát sztem egy picit gáz,h azzal a játékkal,amivel befutottak, híresek lettek világszerte,annyit nem bírtak foglalkozni,hogy csináljanak pár új modellt meg felfrissítsék a pályákat! Ehelyett pár rajongó megcsinálja az egészet,sokkal jobbra mint valve hl:S,és sima hl2 is elég lesz hozzá,nem úgy mint hl:s-hez! -
FLeK0 #38312 Miert is lenne az? Nem lett egy jol mukodo valtozata a jateknak, ami megmutatja a modfejlesztoknek, hogy minimalis ujitasokkal is, de megeri minel elobb atultetni a jatekukat a source ala ? -
Ez nagy 5let, de mégnagyobb égés a valvénak! -
majd valaki mesélje el:o -
Új infók:
A halflife2.net a Computer Gaming World magazin szeptemberi számának Half-Life 2 infócsokrát kürtölte világgá. A lényegesebb újdonságok: (thx Moira!)
Az otthoni vasakat keményen megizzasztó, HDR effekteket villogtató új HL2 pálya, a Lost Coast több lesz egyszerű techdemónál: tovább áshatunk a Half-Life 2 történetében, megtudhatjuk például, hogy miért vált headcrab-tanyává Ravenholm. Az új pálya megjelenése itt van a nyakunkon (most már tényleg), és a Day of Defeat: Source-ra, illetve az Aftermath expanzióra sem kell már sokat várnunk.
Az Aftermath-ban ismét Freeman apót alakítjuk majd, de Alyx folyamtosan ott lesz a sarkunkban. Az expanzió közvetlenül a HL2 eseményei után játszódik, és új AI-t vonultat fel - elsősorban a csapatos harcon (értsd: a minket támogató szövetségesek viselkedésén) csiszoltak a Valve-os fiúk.
A Valve-kommandó erősen gondolkodik rajta, hogy a Sin: Episodes-hoz hasonlóan ők is háromhavonta hajítsanak a nyakunkba egy-egy új fejezetet a HL2-ből. A következő epizód a járművekre koncentrál (az Aftermath-ban inkább az NPC-ken lesz a hangsúly). A Steam fejlesztését sem hagyják abba: érkezik a 2.0 / 3.0 változat.
-
Nagyon jó kis hírek ezek. :) -
uk, hogy Ravenholm városa mitől lett olyan, amilyen lett, mitől lett tele fejszívó állatkákkal.<<<<-----Ezt tudjuk nem? -
Ejha!
-
HL2 - 3 havonta új epizód!!!
A hamarosan megjelenő Computer Gaming World hasábjain olvashatunk egy rakat érdekességet a Half-Life 2 univerzumról. Lássuk csak ezeket szépen sorjában (Thanks EA):
A Lost Coast nevezetű, új technológiákkal teletűzdelt pálya kevesebb, mint két héten belül elérhető lesz a Steamen keresztül! A single sztorival színesített kis részből megtudhatjuk, hogy Ravenholm városa mitől lett olyan, amilyen lett, mitől lett tele fejszívó állatkákkal.
Az Aftermath kiegészítőben új AI lesz, melyben az ellenfelek jobban összedolgoznak majd (kis szerencsével mostmár láthatjuk azt, amit az eredeti HL2 megjelenése idején ígértek).
A Hydra (az a kék csápos izé) az E3 2003-as videókból - ami végülis ugyebár ki lett véve a játékból, a jövőbeni kiegészítések valamelyikében visszatér.
Még fontosabb érdekességek:
- A Valve háromhavonta készít majd Lost Coast-szerű új epizódokat, melyeket évente kiadnak majd dobozos változatban is, a modemes felhasználók legnagyobb örömére.
- A Steam rendszert totálisan átalakították, és már most több verziója működik anélkül, hogy tudnánk róla.
- Az Aftermath (melyben a karakterek kölcsönhatása a fő újítás) utáni epizód a járművekre koncentrál majd
Hát ez valóban szép mennyiségű infó, várjuk az újdonságokat :)
gamestar.hu
-
HELP! Betöltöm a gamét és az emberek+a környezet nem csinál semmit! Mi a teendö?? -
FLeK0 #38303 videokartyafuggo, nv fx szerian peldaul nem, mert alkalmatlannak talaltak ra. -
Egy Pillanat! A HL2 nem dx9-be fut alapból? -
Kösz -
FLeK0 #38300 mat_dxlevel 90 -
Most raktam fel újra a játékot de nem emlékszek pontosan, hogy kell beirni az autoexec fájlba a parancsokat hogy dx9-ben fusson így írtam be de nem volt jó
mat_dxlevel 9
mat_clipz 0
Tudna valaki segíteni? -
Olvasni tudsz-e?