42676
-
Hierto #38297 a FAQ-ban szartse irnak erről -
gondolom eredetid van ;)
ha nincs, akkor meg talán olvasd el a FAQ-t -
Hierto #38295 szaisztok! a Black Mesa küldetésnél elakadtam. Amikor a csajszi elkísér a lifthez, nem akar beszállni. mit tegyek? tudtok segíteni? előre is köszi. -
nemmondod, h nem füg össze...
csak eszembe jutott h mi van vele -
ez a 2 igencsak nem függ össze, ez nem hivatalos ez itt lennt, a Lost Coast meg jön, már akármikor megjelenhet. -
az szebb is lenne dx9-el, de valami nagyon ütős a projekt, 1000L várom. -
zsír! a lost coast-tal mi van? lejött már? le vagyok cseppet maradva:O -
rohadt jó!
főleg a szoba,teli vízzel. -
Gondoltatok már rá milyen lenne ha valóban egy felújított HALF - LIFE I kaptunk volna? Nos, a cím itt van!
Személy szerint jobban várom ezt a verziót, mint az eredeti HL2 -őt!
A képek pedig itt! Ki ismeri fel a régi pályákat? Nos?
-
-
Az elsőt egy Saigoni kurváról koppintották, az meg jól leharapja az orrod.
-
nekem mind2 tetszik :) -
Az 1. jobb minőségű, de a 2.-on szebbnek sikerült a csaj. -
nemtetszik....oké high-res meg minden, de teljsen elvesztette az eredeti vonásait. Amúgy a texturapakkban egyedül ő nem tetszik (meg talán Barney lett túl idős kinézetű), a többi szereplő viszont nagyon f@sza -
áá nemjo
igy nem szeplös :D -
kínai? -
jött ki egy 2048-as textúrapakk nem rossz mi? :)
jól le is teszteltem
-
Nem sux, csak FAQ itt fenn.
-
értem én.. akkor sux ha nincs megvéve:) -
FLeK0 #38278 play games, source sdk, hammer editor -
collectors editonen benne van a mapszerkesztő? ha igen hogy lehet előcsalni? ha nicns honnan lehet leszedni,ha le lehet egyáltalán..? -
MagyaR #38276 Lehet, hogy kicsit hülyén fog hangzani, de én nemrég elkezdtem jáccani a hl1:sourceval, és mivel a hl1 topic már feledésbe merült itt kérek helpet.
Azután vagyok már 1 fejezettel talán amiután elfogtak a katonák.
Épp egy ilyen sivatagos helyen kellett mászkálnom kinn, amikor elértem egy olyan helyre, ahol van egy helikopter, és egy bunker ahonnan egy katona lődöz rám bombákat.
A helikoptert leszedtem, kiírtottam a katonát, de azt egy másik katona még amikor oadértem lerobbantotta az utat. Belekellett ugranom a vízbe, és ott egy létrán felmásztam, azt volt vmi kapcsoló, amit bekapcsoltam.
Azt a víz alatt láttam vmi tekernivalót, amit elkezdtem tekerni, és kinyílt a mellettem lévő két rács. De ha bemegyek azokba a rácsokba ott mind2 esetben csak egy ilyen tengeralattjáróhajtó ilyen ventillátorhoz hasonló szerűségek vannak.
Fenn még láttam, hogy itt kell vhol átmenni, mer a másik oldalon volt kettő lyuk.
De ha bemegyek itt a víz alatt a rácsok alá nemtok hová menni és megfulladok.
Mitt kell itt csinálni? Vhogy robbantani kell vagy mi?
Thx -
vrs6632 #38275 Hali!
Tud valaki segíteni, hogy a Half-Life2-t hogyan tudom multiplayer módban helyi hálózaton keresztűl nyomni? -
ddt500 #38274 Kösz. -
lödd szét a formát a két gép után középen a gömbben
amugymeg ha nem tünt volna fel végig öt üldözted fölfele ugyhogy szerintem elég eggyértelmü hogy öt kell likvidálni :) -
ddt500 #38272 A Dark Energy pályán vagyok. Eljutottam addig, hogy 2 repülő jön át a teleporton, le is lőttem őket, de ezután nem tudom, hogy merre kell menni, csak sikongat a nő, hogy meneküljek, aztán bumm. Nem jön vissza az a buzi lift, emelőpad, vagy mi, amivel feljutottam. -
Az nem... De most elkezdtem az egyik fejezet elejétől, és onnan simán megy, szóval szerintem a mentésben abszódott el valami, mostmár megy .) -
winreinstall volt? -
Már 2x is végigovastam a faqot, de nem találtam választ a kérdésemre... ? Eddig semmi baja nemvolt, viszont amikor abban a múzeumban vagy miben aminek a tetején valami ágyú van, na annak kijutok a tetejére, ott meg le kell vadászni egy helikopert, ott egyszer kifagyott ezzel a hibával, és azóta amikor betöltök egy mentést, vagy új játékot kezdenék, akkor már majdnem végigér a töltőcsík és kifagy erre a c++ hibára hivatkozva... Már volt reinstall minden, de semmi.... -
Van egy bannerje ennek a topicnak. Abban szép nagy betükkel beleírva dolgok. Tessék elolvasni, és kattintani, majd megint olvasni... -
Keku #38267 Nekem új drága testvérem!
Nem tudnál valami okosat mondani?
Már több rúgást nem hiszem hogy kibír a ház!
-
nono, ez tavalyi kérdés! :)
(vagy már idén volt??)
:Ð -
Keku #38265 Segítsetek!
HL2 Mesterséges inteligencia megáll nem tudok semmit csinálni vele! -
Valakinek ötlet? :/ -
valve hozza a formáját nemkell aggódni:D -
Ki tudja?Hisz én úgy tudtam ,hogy már nyár elején letöltehető lesz a Lost Coast.Ehhez képest....Szerintem inkább az új EA-s Half-ot várják,hogy mondjuk azokba alapból benne legyen(mondjuk az EA HALF LIFE 2 GOTYE-ba)mind a Lost Coast epizód,mind a HDR,de remélem tévedek. -
Igen, csak jönne már. Még szerencse hogy nem várják meg az új ATI kártyát... 
-
Úgy tudom egy kis kiegészítés a HL2-höz.Egy új fejezet,hogy bemutassák az engine új fejlesztéseit (HDR vagy mi,stb.) Én ennyit tudok róla.Javítson ki valaki ha baromságot írtam. -
FLeK0 #38259 a browse games menuben tudsz hl cdkulcsot regisztralni, utana atkonvertalja a regi jatekodat es frissiti. -
MagyaR #38258 Amúgy mi a rák az a Half-life 2: Lost Coast???
A Cooming Son résznél van.