Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

torrente
Bazeg ez a játék... Hihetetlen! Már az utcákon és a házakban harcolok. Van még bõven pálya?

IMYke2.0.0.0
Ki kell... a gravity gunnal.

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem ki kell huzni hogy megszunjon az eroter? Ugy emlekszem mintha ki kellene huzni a tovabbjutashoz.
Bocsi, lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de a fiacskám - a maga 12 évévével - a sírba visz. Problémája: Valahol a 17-es fõút pályán van a hid tetején egy szobában, ahol van egy kapcsoló és egy konektor. Elmondása szerint - õszintén már probáltam én is - a konektort nem lehet a dugaljba dugni (de szépen fogalmaztam!).Kérlek benneteket, segítsetek, vagy a fiamat dugom a dugaljba vagy a számítógépet a kukába. (Bár mindkettõt sajnálnám.) Köszi!
Ombika
Mondjuk nekem atim van igaz csak 9800 Pro de hatha eleg lenne neki?! <#worship>

Ombika
JAja errol beszeltem !

Epp jokor merult fel itt a tema, a napokban egy amerikai tv-ben fogjak bemutatni az uj palyat.

Exclusive: New Half-Life 2 Technology
Thursday, March 24, 2005
A New HL2 Level With New Lighting Technology Will Be Unveiled on Attack of the Show

One of biggest gaming stories of 2004 was the long-awaited release of Half-Life 2, which not only achieved “instant classic” status but also brandished bleeding-edge graphics and gameplay. And now, Attack of the Show will unveil a whole new level for Half-Life 2 that’ll give gamers a glimpse into the future of PC graphics.

On Wednesday’s show, Valve’s Doug Lombardi will give an exclusive demonstration of the previously unseen “The Lost Coast,” an upcoming expansion that utilizes a brand-new technology that Valve is implementing into the Source engine. Called “high-dynamic range lighting,” this new technology enables a leap in lighting realism from even the current high benchmark set by Half-Life 2 and the existing Source engine.

Tune in to see how the multiple “Game of the Year” award-winning Half-Life 2 will look even more life-like. For hardcore gamers, this is a must-see!

Wednesday, March 30 at 7 p.m. ET / 4 p.m. PT

meg nem, es csak jobb dx9-es kartyakkal fog menni, es a project nevebol itelve csak atin.

Ombika
Allitolag barmelyikkel megy es majd o igazitja hozza,marmint a progi a vidkaridhoz!!
DE ez akkor meg nemjott ki?

Mayday
Basszus, en meg sem ertettem azt a hozzaszolast igazan.
(jah és szemszöget nem lehet változtani, hogy a komát ugy lássam mint pl. a gothic 2 -es ben ????)
Beszarok, nem tudtam, hogy a Freeman-re gondol!
LOL 😊
<#banplz>

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

kuldjetek legyszi 1 savegamet mikor mar a pulcsiscsaj bement a liftbe a Black Mesa Eastben. kosz
[email protected]
[NST]Cifu
Hogy a macska rúgja meg, mik vannak....

Van pofájuk egy FPS játékban kizárólag FPS nézetet használni?!? A kutya valagát érdekel, hogy volt az elsõ részben megoldva, és miért. Azonnal leváltani mindet! Kötelezõen elõírni minden FPS játék készítõnek, hogy építsék be a Ghotic 2 féle nézetet, mert a nélkül nem lehet jó egy játék!!!

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

andriska
Ahogy mondod!

Risu Führer
adasdasd

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Mayday
Littlenorbi: sztem most kapcsold ki a szamitogepedet, pakold ossze, es legkozelebb 20 ev mulva vedd elo megint, hatha addig lesz olyan grafikaju jatek, ami nem szar.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

andriska
Ha meg ki lennének dolgozva azok a részek is,akkor meg azért sírna,mert akadna a játék...

andriska
Kívánom neked,hogy minden játékodnak olyan legyen a grafikája,mint a Diablonak!<#duhos2>

mit befolyasol a par jelentektelen reszen a foldon levo szemet texturaja? majd 3 ev mulva biztosan minden kis papirfecnit meg falevelet oda fognak modellezni es a 25km-re levo palyareszek lesznek elmosottak - de akkor sem fog odanezni a jatekosok 99%-a a sarokba.

littleNorbi
jah és szemszöget nem lehet változtani, hogy a komát ugy lássam mint pl. a gothic 2 -es ben ????

medium textura?

http://thenamelessphoto.com/

littleNorbi
azt nézd, hogy miylen "kockás" a kép, ne az üvegeket !!!!

Szar is lett a kis ronda uvegektol a jatek ;(

littleNorbi
Ez neked jó grafika (amúgy a kép 1600x1200 felbontásban van) ???

ibrik
Konzol -> ai_disable 0

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

A we dont go to ravenholm pálya végén járok de nem tudok sehogyse tovább jutni.Mikor elkez be hivi a nyitoot ajton de se,hogyse tudok bemeni mert elálja az aj tott.valaki segitsen.

kigyi
Óh az jó éesz kösz az info-t!
Remélem jól mennek majd 😊

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ezek az 'ATi palyak' meg nem keszultek el, majd a Steamen tolthetik le azok akiknek eleg jo videokartyajuk van hozza.

[NST]Cifu
Nézz körül a www.hl2files.com-on.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ombika
Olvastam,hogy kiadtak 1 bonux packot hozza ami +10 percnyi palyat +brutal tukrozodeseket ad hozza ezt hol lehet letolteni?

THX

andriska
<#wilting><#wilting><#wilting>

MerlinW
<#banplz>

[merlinw.org]

littleNorbi
Hát a grafikával nem vagyok megelégedve !!!

ibrik
Steam -> My Games -> Counter-Strike: Source

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

bazza
Hülye kérdés, de hogy lehet elindítani a HL2 DVD-n lévõ CS-t? Exe nincs, gondolom vmi konzol parancs kéne..na de mi?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Nálam 800x600-ban simán ment egy õsi Gfmx440-en. Persze olyan részletekrõl le kell mondani mint "tökéletes víz", de ezt leszámítva a game pörgõs és nagyon élvezhetõ.
Úgyhogy csak rajta vidd átt és hadd nyomuljon. De vidd magaddal a magyarítást is a topicból.... (kicsit reklámoz).
IMYke2.0.0.0
Gyanítom, igazad lesz... <#vigyor><#rinya><#nevetes2><#csodalk><#alien>

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

artschiatwork
nem csodálkoznék, ha még legalább 5-en megkérdeznék, hogy ezt hogy kell megcsinálni... és még lehet, hogy keveset is mondtam...
egyébként <#eljen>

artschiatwork
Másik fórumról egy hl2 kérdés:

mikor fel akarom instalalni a hl2ot akkor az iso egy errort ad ki hogy meg van menve a fajl de ugyanez mashol nem igy tortenik ... miert ???

no comment...

torrente
Nem mindegy hogy homok a nyomokban vagy nyomok a homokban!

andriska
<#hehe>

torrente
Akkor kellemes hosszúságú a játék! A Riddick azért meglepõen rövid volt (délben kezdtem, éjfélkor befejeztem). Állat volt a híd alatti átkelés is! Baró küldetések vannak.

torrente
Kösz, este nekilátok.

mesor
<#hehe>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

MerlinW
vannak itt emberek akikkel szívesen sakkoznék pénzben...

[merlinw.org]

andriska
Gravityval húzogass magad elé cuccokat és azokon mozogj!

1 db se jon ha nem mesz ra a homokra
IMYke2.0.0.0
Emlékeim szerint közel a felénél.

torrente
Siklák között átfutok, kiérek egy parti részre. Ott merre? Csak azért kérdezem, mert sáskajárás van és ha lehet, akkor célirányosan futnék ebben a helyzetben.
Egyébként hol tartok most? 60-70%?

IMYke2.0.0.0
Nem vicc: elõre.

tovabb, a homokot elkerulve.