42676
-
hát ha nem Caps Lock, akkor gyorsan kérjen egy jelszóemlékeztetőt az e-mailjére.
de erős a gyanúm, hogy lenyúlták tőle, remélem nem egy Valve e-mailre válaszolva adta meg a paramétereket.
ha nem és ezek kizárhatóak, akkor próbálkozzon a jleszóigényléssel, stb. -
FLeK0 #38376 ingyen mindenkinek, akinek van valamilyen hl2-je. -
A Lost coast ingyé lesz vag yazért is perkálni kell?
Idegesítő hogy a dobozos/bronz verziós júzereket nagyban leszarják... -
FLeK0 #38374 FAQ: I can't log into my Steam Account, what do I do? -
HY
Lenne egy kérdésem.
Haveromnak megvan az eredeti hl2 eddig minden jóvolt mostmeg nemfogadja el a steam a jelszót. Ez miért van? -
Csak azt a rohadt dobozos verziot is lehetne update-elni silverre :((( -
FLeK0 #38371 FAQ: Which ports must be open in order to use Steam? -
Milyen portot használ? A tűzfalban engedve van minden, de lehet, hogy a router öli meg. -
FLeK0 #38369 tuzfal/router beallitasokat erdemes megnezni ilyen eseteknel. -
Akkor nekem miért nem megy? Engem nem szeret vagy mi??? -
FLeK0 #38367 igen, most is tobb mint 200000 jatekos jatszik online a segitsegevel. -
Ki tudja, hogy miért nem működik a Steam??? Már 1 hete azt írja ki, hogy "Steam is temporarly unavailable, try later!" Ez most mégis miért van? Másnak megy?
-
FLeK0 #38365 Csak utana fogjak azt kiadni. -
Ühü... De ha a DOD:S-ben benne lesz a HDR efekt is akkor előbb nem kéne végre kidobni a LostCoastot is amit eredetileg HDR techdemonak szántak? -
jorden #38363 hella! lenne egy oan bajom h a gém kiirta az uccsó pályák egyikénél hogy nem tud csatlakozni a steam-hoz.. mi a baja? eddig nem akart ilyet, mért 1hónap után jön rá?és amikor feltelepítem a Steam-Down hecket meg le akarja tölteni a játékot megint...mit kell vele csni? plíz vki helppp!!!! köszi előre is -
DoD:Source megjelenés: 2005.09.26.
Ára: 19.95$ (+adó)
A Steam Ezüst ill. Arany csomagban már benne szerepel.
[center] -
rynn #38361 Nincs kedven visszaolvasni 38000 üzenetet, lehet, hogy erre már ti is rájöttetek, és csak hülyeségeket beszélek, de leltem egy amolyan húsvéti tolyást az eredeti gaméban!
Alyx aranyos kutyuli-mutyulijának van egy érdekes játékszere: egy mágneses labda! :D Na ha ezt a Gravity Gun-al elcsenjük, és egy kis küszködés árán felvisszük a hatalmas bányaaknák, akkor a milyénk lehet Ravenholm legerősebb fegyvere! Tudnillik ugyanis, hogy ez a pajkos laszti mindenre rátapad, ami csak a közelében van, és a szörnyek inkább őt választják, mint minket...
Mivel utögetéssel a labda elpusztíthatatlan, ezért a zombik jól elvannak vele, még a legerősebbek is leülnek jáccani vele, amíg mi egyenként lekaszáljuk őket! :D A dolog lényege ugyanis, hogy az ai mindenre támad, ami mozog, és mivel könnyedén közibük lehet passzolni, leragadnak vele! És ami a legjobb, mivel a labda vonzódik a gazdájához, legyen az egy fejretapadós rák, vagy akár mi magunk, szépen lassan lökdösi, ami a rákok halálához vezet!!!! Szépen kinyírja őket, anélkül, hogy akár lőszert, vagy fáradságot pocsékolnánk rájuk!!!!
Egyetlen hátránya: hajlamos felrobbanni, ha tűzbe kerül, vagy ha víz éri! Ezáltal kerüljük el a robbantgatós hordókat, mert könnyedén elfüstölhet tőle!:(
Remélem nem néztek hülyének, amiért Ti ezt már megmondtátok a tizenkétezerötszázharmincharmadik hozzászólásban, még senkitől nem hallottam volna, hogy tudna erről, úgyhogy gondoltam itt megosztom mindenkivel!
Jó gamézást!!!
-
beerka666 #38360 http://hl2faq.uw.hu:) lásd banner -
Hello
A segitségeteket szeretném kérni! Van egy olyan problémám a hl2ben h nem támadnak az ellenségek! kérlek küldjetek egy linket ahol találok hozzá jó patchet! nézegettem itt a forumba elöző hozzászolásokban a megoldást de abbol már egy csomolink nem él ahol ezt a problémát escetelik! so please help me!
Köszönöm előre is -
FLeK0 #38358 diszdoboz, konyv, polo. -
A collectorshoz nem is jár a Valve's back catalog? Akkor miért kerül 20k-be? -
mojorisin #38356 Sajnos az élsimítás még mindig kikapcsol magától . . . -
FLeK0 #38355 Ez jo nagyon csak rovid. -
FLeK0 #38354 collectorsban nincs hl1, logolni meg valoszinuleg logoltak, foleg ha online is jatszottal. -
valaki nézte már ezt a HL2 módot? ígéretesnek néz ki
HL2 MOD
-
Először erre gondoltam, de akkor hülyeség "CD-key Reset"-nek hívni a folyamatot, mert ez így áthelyezés, nem törlés a rendszerben.
Legyek olyan tökös pecek hogy warezos accra kéretem regisztrálni a Collectors HL2-t? Nem a HL1-esre (mert ha jól tudom az amúgy is bennevan a collectorsban) hanem egy olyanra amit annak idelyén az emporio emuval használtam de nem törölték. Vannak olyan faszok hogy direkt logolták a warezt és várják, nem-e regelek valamit arra az üres accra és akkor autoban? Nincs kedvem új nicknevet találni magamnak, mindenhol ezt használom. -
FLeK0 #38351 ahova szeretned. -
Megtaláltam, elolvastam és fasza is minden kivéve ezt az 1 sort:
-The Steam Account Name that you want the CD-Key assigned to.
Akkor ezst annak az accountnak a nevére vonatkozik amibe most van regisztrálva a kód, vagy le kell nekik írnom annak az accountnak a nevét amire át akarom tetetni a játékot? -
Az jó lenne ha postakölcségből kifutná. Akkor átturkálom a steamsupportot. Kösz. -
Nemtudja újbol regisztralni azt az email címet?Vagy már próbáltátok? -
FLeK0 #38347 Korabban ugy olvastam, hogy hl1 cdkulcsot 10 dollarert, hl2-est ingyen, nem kell kivagni hanem a dobozt kell elkuldeni postan, visszakuldik. A reszletek gondolom ott vannak steamsupport oldalon. -
Arra nem tudod mi a megoldás ha egy gyerek elfelejtette a jelszavát, de törlődött az E-mail címe, így nem tudja az ellenőrő kódját a titkos kérdéséhez (nem írta le lapra a kódot mert nem hitte hogy fiókostól együtt törlődhet valaha az összes levele) sem azt az E-mailt nem kaphatja meg amit akkor küldenek ha a CD-kulcs alapján kéred le a jelszavad a regisztrált E-mail címre. Mennyiért resetelik a CD kulcsot ha kivágja a dobozból? (meg volt jegyeztetve valami ülye kód a steammel amit kitalált, de reinstalálta a windowst és most finga sincs mi volt a kódsor)
Csak azért kérdem, mert nekemajándékozná ha megoldódna ez a dilemma, mert ahelyett hogy ilyenekkel szarakodott volna inkább vett magának egy másikat. (Igen, ő biztos fossa a pénz...) -
Korábban ezt választ kaptam kérdésemre Flek0-tól:
"a browse games menuben tudsz hl cdkulcsot regisztralni, utana atkonvertalja a regi jatekodat es frissiti".
A játék melyik cd kulcsot kell regisztálni a Hl1, Hl2-ét, mert egyikkel sem müködik. -
FLeK0 #38344 mat_antialias x -
mojorisin #38343 Hello! Lehet hogy ez a téma volt már említve, előre is bocs, de lusta vagyok visszakeresni. :/
Van valami orvosság arra hogy ne kapcsoljon ki magától az FSAA játék közben? A kártyám GeForce 6600 GT, Forceware 77.76 driverrel.
Előre is köszi mindenkinek! -
van valami olyan opció (nincs előttem a Steam), hogy Burn DVD, ez arra lett kitalálva, hogy aki letöltötte a gémet is ki tudja arhiválni. ezt vedd igénybe te is, vagy a játékra jobbklikkel kattintva, vagy nézz szét az opciókba valahol van egy ilyen DVD backup féle dolog. -
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
1. Ha az elmentett állásokat akarom megtartani elég-e megtartanom a [DRIVE]:\Steam\SteamApps\[felhnév]\half-life 2\hl2\SAVE\ könyvtár tartalmát, vagy szükség van az egész [felhnév] utáni tartalomra?
2. Eredetiben van meg ezerCD-s változatban, szeretném dvd-re áttenni az egész telepítőt. Letölthetem-e a Valve-tól valahogyan a teljes játékot, minden sallanggal (patchek, CS:S, steam, stb...) együtt, a meglévő accountommal? Ha igen hogyan/honnan?
Köszi! -
FLeK0 #38340 van, nezzen korul login ablakon. -
Hy
Egy haverom elvesztette a hl2 account-ját de a felhasználó névre még emlékszik, a kódot nem lehet valahogy lekérnie a steam-ról? Vagy van valami megoldás hogy a kód az e-mail címére elküldjék? -
Ez már tetszik, jobban mint az alap. Ezt elnézve nem félsz hogy leharpná...