Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg ahogy nézegettem a "legjobb" törésben is van a beépített 100-120 hibából min. 40.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Ja, és a gravitigunnal hogy lehet embereket, vagyis hullákat mozgatni, mert én csak tárgyakat tudok!
Írd be az autoexec.cfg-be hogy: ai_disable "0" vagy ha nem tudod mi az minden hibaüzenetnél írd ezt a konzolba "-jelek nélkül. Konzolhoz FAQ...
http://thenamelessphoto.com/
1gigával már szépen megy a kicsike
(mennyi ramod van)?
http://thenamelessphoto.com/
(+ nagyonsokat töltöget pályaszakaszok közben. de ez rammal gondolom javítható )
Undorítóak a galambok, mert halálos betegséget terjesztenek. Vigyázz! A kutyák rühösek vagy sánták.
Ez mennyi nálunk, nem vagyok otthon az idõzónákban?
Bár, a retail másolatokat sokan már le sem töltik... upsz, bocs, "meg sem veszik"...
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Erre megoldás: elõhozod a konzolt és beírod: ai_disable 0
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Jó most nem akarom annyit fikázni tényleg,a doom3 pályái szerintem vannak simán olyan igényesek,mint a hl2 pályái,tehát figyeltek a részletekre,meg modernebb (vagy inkább csak több) effektek vannak,de játékként én élvezhetetlennek tartom, ui. rohadt nyomasztó a sok szûk tér,állandóan ismétlõdnek a dolgok,van 1-2 jó 5let (átvéve a half-lifeból)..
Szóval ízlések és pofonok,én meg tudom érteni azt a nagyon sok embert,aki jobban szeret a hl2vel jáccani,mint a doom3al.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Aztán van a térbeli, Imyke valószínüleg arra gondolt akkor, és van a harmadik,amire én gondoltam,az meg a "cselekménnyel" kapcsolatos.
Így rendben?
Inkább úgy helyes, hogy pl. van három feladatod: "A", "B" és "C".
Amikor az "A"-t teljesítetted, a "C"-re addig nem térhetsz rá, mielõtt nem teljesítetted volna a "B"-t.
Vagy ugyanígy a helyszínek esetében, "A" helyrõl nem mehetsz közvetlenül a "C" helyre, amíg nem jártál "B"-ben.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ha a játékmenetre azt mondják,h lapos,akkor az nem azt jelenti, h nem változik semmi,ezért unalmas?
Mert én így tudtam! (akkor ezexerint lehet,h rosszul?<#confused>#confused>)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
A HL2ben folyamatosan változik minden, és emiatt lesz sokszor újrajátszható,és nem válik/kevésbé válik unalmassá,mint a társai.