Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

janos666
A SIX-Steam-ben egy töréshiba sincs, teljesen a retail GCF-ekbõl tolod a legál steam klienssel, csak az ID-d van heckelve hogy azt hidje kifizetted (ezzal CS:S-zek online). De a GCF-es vonalban maradva Vengace filesystem/filesystem_stdio.dll-jét is finomította egy HellBoss nevû egyén, elég jó az is...
Jókat szoktam röhögni a link FixTV-s arcokon, amikor a lopott warez HL2-vel nyomulnak fõmûsoridõben.
Amúgy meg ahogy nézegettem a "legjobb" törésben is van a beépített 100-120 hibából min. 40.

Erõsen kétlem, ha beállítasz mindent max.-ra, és nincs 1GB ramod, meg 256MB+ videóramod, akkor szép csönben elkezdi visszaredukálni a poligonrészletességet, a textúrákat, a hangot, stb.

Rapid81
JA, és mi az, hogy nem HL2??????

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Én most kaptam DVD-n a feltelepítettet, és arról gõzöm sincs melyik verzió. Amúgy megy Dial-upom van! <#idiota><#rinya>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81
Valahol a neten, vagy bárhol szivárgott ki olyan információ, hogy ki is pontosan ez a G-man? Mert én végignyomtam az összes eddig kiadott HL-t (HL, Opp. Force, Blue Shift, HL2) és sehol egy darab említés sincs, hogy ki lenne õ! Valaki valamit tud?

Ja, és a gravitigunnal hogy lehet embereket, vagyis hullákat mozgatni, mert én csak tárgyakat tudok!

janos666
De miért van még fent ennyi warezen az elsõ emporio. Vagy ha valaki DC-rõl tölti miért nem néz szét pár verzió közt(biztos kidob a keresõ még olyat is ami nem HL2, nemhogy a 4-5éle HL2-t...). Pl. gyere ide és kérdezd meg melyiket töltsd le.
Írd be az autoexec.cfg-be hogy: ai_disable "0" vagy ha nem tudod mi az minden hibaüzenetnél írd ezt a konzolba "-jelek nélkül. Konzolhoz FAQ...
Rapid81
Miért van az, hogyha visszatöltöm a mentett állást, akkor szépen kiírja nekem, hogy "A.I. Disabled", és ugyebár a mesterséges intelligencia hiányából adódóan az ellenfelek még csak rám sem izgulnak. <#nemtudom> Csak akkor folytatódik a harc, ha a konzolba beírom az ai_disable parancsot, mely visszakapcsolja, csakhogy az a probléma, hogy minden töltésnél meg kell tenni (pályarészek közötti töltésnél is). <#falbav> Ja amúgy nem kell neki izom gép, AMD Duron 650MHz, 512MB SDRAM, ATI Radeon 7500 64Mb és 1024x768ban gyönyöûen fut szaggatás nélkül. <#vigyor2>

andriska
High-on nyomtam, 1152X864-es felbontás mellett<#hehe>

hát ha szeretnég highba rakni a texurákat akkor bizony kell ám az 1 giga ram

http://thenamelessphoto.com/

andriska
Nekem 768 RAM van a gépen,de a HL2 még az 512-t sem lépi túl...

nemcsakfeel
nehogy már a ramtól legyen kevés fps, mikor a CSS egész jól megy 😊

*hihi ** *

512ram elég kevéske neki.
1gigával már szépen megy a kicsike
(mennyi ramod van)?

http://thenamelessphoto.com/

nemcsakfeel2sch
AZ mitõl lehet, hogy a CSS egész jól fut, viszont a HL2 nagyon gyengén, akad.

(+ nagyonsokat töltöget pályaszakaszok közben. de ez rammal gondolom javítható )

Undorítóak a galambok, mert halálos betegséget terjesztenek. Vigyázz! A kutyák rühösek vagy sánták.

janos666
Ez ma se mûködik. Vagy megvárom míg kiarakja a TV az oldalára vagy kimarad az életembõl. (esetleg lehalászom valami P2P-rõl holnap, de...).
janos666
Akkor majd holnap. Vagy fennlessz itt még egyáltalán, mert úgy láttam a TV honlapján nincs, akkor ezt valaki otthon vette fel, nem?
DarkDemon
este 9

janos666
This domain name has been temporarily suspended for exceeding the daily bandwidth quota. The site will be automatically turned on again at 12:00AM PST
Ez mennyi nálunk, nem vagyok otthon az idõzónákban?
Adam5
nyami <#finom>
faxa!

Megvolt a HDR-es palya bemutatoja a tv-ben.

IMYke2.0.0.0
Egyet tudok érteni.
Bár, a retail másolatokat sokan már le sem töltik... upsz, bocs, "meg sem veszik"...

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

torrente
Tudom, és szerintem ezért jó ez a verza. Ha egy bolti verziót másolnak át, abban talán kevesebb hiba van, mint egy "minél-elõbb-kiadni-ripben". A lényeg: elejétõl végéig jó volt a játék!

IMYke2.0.0.0
Vigyázz! A retail a kereskedelemben megjelent, eredeti változatot jelenti!

[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grizzly21
nem, egy ideig követtem az updateket. melyik a lecserélt modell? asszem én 1 új pályáig jutottam el:a prodigy.

megjelenes ota? havonta volt 20-30 valtoztatas, tobb uj palya, 1 lecserelt modell, sok javitas.

grizzly21
Köszi, és CS-ben van változás?

Igen, egy, a datacore uj valtozata (+3 uj fegyver), valamint jon a mappercontest 4 helyezettje par heten belul.

grizzly21
Na Mberek, modemes vagyok ezért az auto-update ki van kapcsolva. Van valakinek tudomása róla, hogy jött-e le pl új deathmatch pálya? nekem 2 van.

torrente
Nekem a Retail változat van meg. Elképzelhetõ, hogy ez a verzió tökéletes, ezért nem volt bajom egy szál se?

ibrik
Feltört HL2 verzióknál elõfordul, hogy "kiakad" (leáll) a mesterséges intelligencia. Ilyenkor minden ellenfél és barát leáll a játékban és nem tudsz továbbjutni sok esetben.
Erre megoldás: elõhozod a konzolt és beírod: ai_disable 0

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

torrente
Csinálj screenshotot, és tedd be ide. Ha nem tudsz vele beszélni, akkor tuti nem az a feladat.

vagy 1általán mit csinál!!

Get a life!

miez ???

Get a life!

ibrik
konzol -> ai_disable 0

elakadtam a "csatornajárásban" ott tartok ahol 1ember áll egy felsõbb szinten és nem lehet vele beszélgetni nem csinál semmit legfõképpen nem lehet lelõni,tehát nem mozdul semerre és nem todok semerre menni csak visszavfelé az elõzõ ,,töltéshez" !!!!!!!!!!! valaki HELP!!!!!!!!!!!!!!!<#falbav><#falbav>

Get a life!

DarkDemon
Barney buli után 😊

<#heureka> elakadtam a "csatornajárásban" ott tartok ahol 1ember áll egy felsõbb szinten és nem lehet vele beszélgetni nem csinál semmit legfõképpen nem lehet lelõni,tehát nem mozdul semerre és nem todok semerre menni csak visszavfelé az elõzõ ,,töltéshez" !!!!!!!!!!! valaki HELP!!!!!!!!!!!!!!!<#boxer><#wave><#heureka><#kerdes><#conf><#banplz><#help><#falbav>

Get a life!

andriska
Nekem nagyon bejött a Doom3,nem a változatosság miatt,hanem a horrorisztikus hangulata miatt.A HL2-ben meg minden tetszett!

edios
Tényleg végigvittem a doom3at,különben nem mondanám,h a 3/4e szinte pont ugyanaz a játéknak,csak a pokoltól van vmi kis változás.
Jó most nem akarom annyit fikázni tényleg,a doom3 pályái szerintem vannak simán olyan igényesek,mint a hl2 pályái,tehát figyeltek a részletekre,meg modernebb (vagy inkább csak több) effektek vannak,de játékként én élvezhetetlennek tartom, ui. rohadt nyomasztó a sok szûk tér,állandóan ismétlõdnek a dolgok,van 1-2 jó 5let (átvéve a half-lifeból)..
Szóval ízlések és pofonok,én meg tudom érteni azt a nagyon sok embert,aki jobban szeret a hl2vel jáccani,mint a doom3al.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

edios
Ez az idõbeli linearitás, igen.
Aztán van a térbeli, Imyke valószínüleg arra gondolt akkor, és van a harmadik,amire én gondoltam,az meg a "cselekménnyel" kapcsolatos.
Így rendben?

ibrik
Az idõ minden játékban telik, tehát nem ez az abszolut magyarázat arra, hogy mi a lineáris játékmenet.
Inkább úgy helyes, hogy pl. van három feladatod: "A", "B" és "C".
Amikor az "A"-t teljesítetted, a "C"-re addig nem térhetsz rá, mielõtt nem teljesítetted volna a "B"-t.
Vagy ugyanígy a helyszínek esetében, "A" helyrõl nem mehetsz közvetlenül a "C" helyre, amíg nem jártál "B"-ben.

Istencsászár
hl2 és a doom3 éppugyanolyan lineáris játékmenet..de neked megint a doom3at kelett lefikázni volt rá egy adandó alkalom de érget veszek rá doom3at nemvitted végig mer akkor nemirnál idiótaságokat

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

janos666
Patchelted a vengace CD/DVD-t mielõtt felraktad? Egyáltalán vengace HL2-re raktad a vengace HL1:S-t?
Vki, pls, hogy tudok HL:source-ot elindítani!!!!

janos666
Játéknál arra értik a lineáris játékmenetet hogy idõrendben zajalanak le az események, azaz pl. elindul 2012.01.12-én a történet és nap napot követve (nem ugrunk nagyokat, nem ragadunk le), idõrendi sorrendben sorrendben zajlik le minden esemény 2012.01.23-ig.
edios
Hát az én szótáramban így szerepel a lineáris: Egyenes, lapos.
Ha a játékmenetre azt mondják,h lapos,akkor az nem azt jelenti, h nem változik semmi,ezért unalmas?
Mert én így tudtam! (akkor ezexerint lehet,h rosszul?<#confused>)

janos666
Összelehet rakni egy ilyet otthon, de <#worship> az elõtt aki kézzel, azaz a standard hidrailuka karokat tologatva elvezeti és csinál vele valami hasznosat, értelmes munkát.
M@TriX
akkor rosz szót használtál. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

edios
A nem-lineáris játékmenet alatt én azt értettem,h változatos, tehát nem az megy mint pl a doom3ban,h az egész játék arról szól,h szûk folyosókon keresed az ajtót nyitó kártyát/kódot,és közben uazok a szörnyek jönnek végig,nagyon kiszámíthatóan,h mikor(amikor felveszel vmi nagyobb ammo packot pl) és honnan(ált a hátad mögül😊).

A HL2ben folyamatosan változik minden, és emiatt lesz sokszor újrajátszható,és nem válik/kevésbé válik unalmassá,mint a társai.