Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
õõõ, a Counter-Strike: Source-ot beixelted, hogy fel akarod installálni?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

andriska
kizárt dolog,ugyanis nem tudom

Most megy egy bûnügyi mûsor a Discovery-n, a fogász dokit úgy hívják benne hogy Dr. Gordon Freeman... LOL 😊

andriska
lool

biztos, hogy jók a cd-k, mert a havernál mûködik! próbálkozom az ISO-val! köszönöm!

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Ötletek:

-másik CD-olvasó használata, esetleg ISO-ba megpróbálod lementeni a CD tartalmát, és virtuális meghajtóval azt beolvasni (pl. Alcohol 120%)
-biztos, hogy az 5.CD az, amit megpróbálsz megetetni vele, nem hülyeség, dobozos változatnál voltak olyan szépségek, hogy mondjuk az 3.-as CD-bõl két példány is volt, de nem volt 4.-es...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Üdv mindenkinek! Elolvastam a FAQ-ot, de az én problémámra nem találtam megoldást! Következõ a sztori: telepítésnél az 5.-ik cd-t állandóan újra kéri és nem hajlandó megérteni, hogy már megkapta!! Haveromtól hoztam el a cd-ket, nála persze mûködik! Van valakinek tippje? Scuza, ha már volt errõl szó...vissza olvastam pár oldalt, de elfogyott a türelmem mert nagyon gyík a netem! 16.8 kbps! <#falbav>Elõre is köszönöm!

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Hogy egészen pontosan legyünk, a FAQ így kezdõdik:

WAREZ VERZIÓK ÉS AZOK KELLÉKEINEK AKTUÁLIS LETÖLTÉSI LINKJEIT VAGY A TOPIKBAN TALÁLOD VISSZAOLVASVA, VAGY MAGADNAK KELL UTÁNAJÁRNI! (NE KÉRDEZZ)

Anno el lett döntve, hogy amennyire lehet, próbáljuk ne a warez témával eltömíteni a topicot, emiatt is lett kiemelve a FAQ-ban a fenti szöveg. Ettõl függetlenül nem kell szélséges megnyilvánulásokba megnyilatkoznia egyik félnek sem! Warez pro és kontra témára már van kismillió topic, ott nyugodtan lehet köpködni egymásra.

Tudod itt akinek megvan a hl2 annak csak eredeti játék/film/zené/progi -jai vannak...

janos666
Miért baszta el a linket? A szerkesztõvel írtam be és látszatra jó volt...
EZ AZ A KÉP
dikki*yysw
Akkor most elmondom, hogy rosszul "szûrted ki" és nincs warez.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

janos666
Akkor URL=http://janos666.tar.hu/SIX.JPG]EZT[/url] mivel magyarázod? <#ravasz1>
Besz
Érdekes, hogy akik megvették az eredeti játékot, mekkora nagyarcok lettek! Azt hiszik, hogy övék az egész topic. Ezzel nem értek egyet. Ugyanis az FAQ, amely szorosan ide kapcsolódik (hisz be van linkelve a fejlécbe), ennek a kérdésnek a megválaszolásával indul:
"Kérdés: Lesz vagy van már tört változat?"
Ebbõl én azt a következtetést vontam le, hogy a topic témája nem zárkózik el az ilyen irányú közeledéstõl sem!
Ezt nemcsak az utolsó hozzászólásokból szûrtem ki, már régóta olvasom ezt a topicot, de lehet, hogy már nem sokáig.
Mint ahogy már lentebb is írták, nem kötelezõ válaszolni!

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

dikki*yysw
muhah

Lord Myn
Hát akkor ez van... Köszi a választ.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

dikki*yysw
Pedig igaza van Flekonak, thx

janos666
Végül is igaz. De nem is mondom hogy reklámozd, csak ne tájékoztasd félre hogy nem lehet, nem kötelezõ reagálni a hozzászólásokra...
Gondolj bele ha egyszer akad majd valami amit nem tudsz, keresed a választ és valahol valaki a szemedbeköp egy baromságot...
mert nem erdekem hogy lopjanak, es az en fizetett update savszelemet hasznaljak.

nem lehet

Lord Myn
Hali! Lehet-e modokat használni warez Half Life 2-vel? (Ha volt már bocsi, de nincs sok kedvem ~40000 hozzászólást végigolvasni...)

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Mayday
Hat ez nagyon jo lenne!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Pontosan olyan csomagot fognak csinalni a dod megjelenesenel.

[NST]Cifu
Ha jól tudom, nem egészen, hiszen a dobozos változatot nem lehet upgradelni Ezüst szintre (HL:S és DoD:S így egyszerûbb lenne).

Mayday
Ejha, ez mar teny? Marmint hogy megveheto lesz a HL:S?
Egyebkent ez a DoD megjelenes mikorra van tervezve?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

dobozos jatekod megfelel egy bronz hl2-nek, siman meglehet majd melle venni, ugy ahogy a hl:s-t is a dod:s megjelenesenel nemsokara.

Mayday
Azt tudom, de nekem dobozos van, es a felelmem arra iranyul, hogy a dobozoshoz nem lehet majd megvenni, hanem kell a Steames alap. Mint ahogy a HL1: Source-ot is bebuktam, pedig szerettem volna megvenni Steamen. :/

az biztos, hogy kell majd hozza az alapjatek.

Mayday
Azert remelem a kiegeszitot nem fogjak Steames alap HL2-hoz kotni, mert az viszont tenyleg csunya huzas lenne. De nyugtassatok meg, hogy ez kizart! 😊

[NST]Cifu
Hát nem tudom, majd meglátjuk mit hoz a V vs. V küzdelem.

Elvileg marcius vegen fejezodott be a peruk ami tobbek kozt a half-life nev hasznalataval is kapcsolatos volt, es ha ezt irjak akkor nagy valoszinuseggel a Valve nyerhetett, es innentol azt csinalnak a jatekaikkal amit akarnak. Lehet, hogy lesz mas nagyobb nev toluk, ami fontosabb hogy a boltokba keruljon ebben az idoszakban, mint par uj fejezet a HL2-bol, ami miatt mar ugyis ott a steam mindenki gepen akit erdekelni fog, a sajto meg kiadotol fuggetlenul mar most reklamozza..

Mayday
Biztosan ki van ez fundalva jogilag, ha ilyet mernek irni, nem?

[NST]Cifu
-The release date will be in Fall 2005

Khmmm.... hát majd meglátjuk...

-Aftermath will just be released via Steam, no retail-version is planned

Kiváncsi leszek, mit szólnak ehhez a VUG-nál. 😉

-Aftermath will be presented at E3 next month
-The release date will be in Fall 2005
-The time to play it through will be about 1/3 of the time needed for HL2
-Aftermath will just be released via Steam, no retail-version is planned

-The Lost Coast will be released in May
-The Lost Coast will take roughly 20 to 40 minutes to play through

janos666
Örök makkos emberke ez a Breen, ha túlélte a HL2 végét, mondhatni ráver Gordonra, mert õ is megúszott mindent, csak közben a föld helytertója (vagy milye) is volt, gordont meg csak G-man pakolgatja ide-oda...
Kéne egy Breen-es mod/kiegészítõ, bár az inkább RPG lenne.<#idiota>
mesor
De Breen miért térne vissza rögtön a zavargások után egy lázadó bolygóra?
Mert ha jól értelmeztem amit eddig olvastam itt akkor a kieg. rögtön a 2. rész után játszódik. Vagy tévedek?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

IMYke2.0.0.0
Meg mondom én neked:
G-Man vissza fogja hozni. Mégpedig azért, mert a mi Breen doktorunk is visszatér.

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

mesor
Ez elég furcsa lesz tényleg mert ugye a játék végén G-man kivette Gordont a térbõl és idõbõl! Hogy oldják meg hogy mégis vissza fog kerülni és menekülni Alyxel. Ez relytély!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

janos666
Vagyis eljutottal az én kérdésemig...<#buck><#idiota>
[NST]Cifu
<#wow2>

Ez esetben "kicsit" furcsán jön ki a HL2 vége...

A pcgameres cikk szerint az Aftermath a nagyobb karokat okozo robbanastol folytatodik, Gordonnal jatszunk, Alyxet pedig megjobban megismerjuk.

[NST]Cifu
Semmi közük egymáshoz, a HL1 és a HL2 is Gordon-ról szól, a HL1: Opposing Force és a Blue Shift pedig párhuzamosan folyik a HL1-el. A HL2: Aftermath a tippem (és a pletykák) szerint Alyx-ról fog szólni, hogy mi történt vele az után, hogy Gordon eltünt (ugye G-Man "elvitte"). A HL3 (ha lesz) valószinüleg ismét Gordon történetét viszi tovább...

janos666
De akkor hol indul a HL3, ahol a kettõ kiegészítõlye (2,5) végetér?
[NST]Cifu
Igen, especiel a HL1 két hivatalos kiegészítõje (az Opposing Force és a Blue Shift) elég korrekt volt szerény véleményem szerint. Ettõl függetlenül én jobban örülnék, ha a TF2-õt és a DoD:S-t fejlesztenék inkább. 😉

artschiatwork
Mintha egy rakás játékfejlesztõ és kiadó nem ezt csinálná, csak 1000x xarabb játékokkal... szvsz nemcsak a Valve "bûnös", ha már rókabõrnél tartunk, ott van az 1. rész 2 kiegészítõje, azok pl. nekem nagyon bejöttek.

nekem a matrix2-re emlekezteto befejezesbol ugy tunt, hogy nagyon is jol tudjak hogy merre fogjak folytatni.

IMYke2.0.0.0
A próféta szóljon belõled!
Engem akkor is zavar, hogy a történet folytatása eröltetett lesz, hogy már maguk sem tudják, miként csavarjanak rajta, és hogy néhány pályával kiszúrják a szemünket.

[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

A nepnek most ez kell, majd par ev mulva hl3 (ha lesz) - a vasarlokor ugyanaz, mindenki orul ha elobb lesz valami amivel jatszhatunk. Nem hiszem, hogy par palyatervezo es modellezo emberuk mellett sokak munkajat venne el ez a kisebb project a jovobeli jatekaik mellol. Nem ertem, hogy 1-2 kiegeszito miert lenne arcatlan dolog, amig azok jo minoseguek. Ez ellen meg semmi se szol, nem kulsos csapat csinalja, hanem azok akik meg nem adtak ki igenytelen jatekot.

andriska
Ezzel az erõvel rá lehetne mondani minden kiegre...

andriska
Egy ilyen játéknál minden apróságnak örül az ember.Én már alig várom.

andriska
De nem.