42676
-
Lesz dobozos DoD, vagy csak Steamen veheto meg? -
DJviolin #38536 sziasztok!
Ajánéjatok nekem olyan stean hacket (nem a steam-down, nem a six steam), amely az eredeti valve-s könyvátrba rakott steam-et hackeli meg. Régebben nekem volt ilyen, csak elfelejtettem a nevét. -
Pl. HL1:S-et is? Meg a mai napig nem tudtam megvenni.
Valszeg jobban jarok, ha megveszem a dobozos melle a HL2 silvert, mert olcsobban jovok ki, mintha egyesevel kifizetem a full jatekarakat. -
rage at work #38534 Próbáld meg leszedni, és feltenni a sima Control Paneles verziót,
abból is a legújabbat (5.9) Szerintem, fele problémád nem lesz vele.
Ahhoz nem kell Keretrendszer (Net Framework)sem. -
FLeK0 #38533 Arra, hogy sosem lesz, azt kaptal ami a dobozon vagy a steames csomag melle volt irva a vasarlas pillanataban, egy evvel kesobb emiatt reklamalni ertelmetlen. A csomagok arat a hozzajuk tartozo jatekokhoz igazitottak a tobbitol fuggetlenul, igy nem lesz upgrade lehetoseg, de egyesevel minden jatekot meg lehet majd venni ami hianyzik. -
Sajnos elegge reszleges az angolom. Arrol van szo, hogy ugye a bolti es a steames nem egyezik, meg, es a DoD:S csak a silver es gold steam csomaghoz jar.
De mit ir az update-rol? Es az utolso elotti bekezdesben a "Period" nem arra vonatkozik, hogy kesobb meg update-elheto lesz?
Bocsi a lamasagomert, azert bizom Benned, FleK0, hogy segitesz ;) -
Control Centereset. Miért? Mi a különbség közte? Melyik jobb? -
FLeK0 #38530 (Paraphrasing from the marketing guys) The package offers offered on Steam are Scheduled to change shortly. There will *NOT* be upgrades to / from specific previously owned packages. There will be a way to fill out the games you don't currently own by buying them individually. The pricing has not been announced yet. If you are interested in buying DoD:S - do it now while there is a 10% pre-order Discount.
There is NO relationship or equivalency between the retail versions published by Sierra / VU and those packages available on Steam.
The contents of the retail boxes are very explicit with regards to the games that are included. DoD:S is not included in any of the Sierra / VU retail packages as they did not have the rights to distribute that game (Activision distributed the original DoD). DoD:Source was ONLY included if you purchased the Silver or Gold Pack through Steam.
Purchasers of Retail packages - The retail packages are NOT equivalent to packages available on Steam. Period. The contents listed on the box are EXACTLY what you were promised and exactly what you have paid for.
Bronze Package owners, you also received exactly what you paid for. The offers explictly laid out what you were purchasing and they were side by side comparisons with the other packages offered. Personally I can't understand why on earth someone wouldn't spend the extra $10 to go with the Silver package...but I'm sure you had your reasons. But then to come back almost a year later and say that Valve OWES you more...for free no less... -
Meglassuk. Az elkeseredettseg szolt belolem :( -
Épp azt mondom, hogy szerintem a Goty-ot sem lehet majd upgradelni. A dobozos és a steamen keresztüli árusítás teljesen különböző dolog. -
Csak volt valami "igeret"-szeruseg, hogy majd a DoD megjelenesevel egy idoben talan lehet majd update-elni a dobozost is :(
Gondolom, majd a GOTY-ot is lehet, mert az mar uj kiado lesz, ugy erzem, csak azokat akarjak buntetni, akik regi kiado szamlajara is vitte a lovet, aki tisztan a Valve-nek, az rendben van :( -
Miután a dobozos nem egyenlő a Steames bronz csomaggal, ebben semmi meglepő nincs. A Valve igyekszik maximálni a Steamben rejlő lehetőségeket, így például nem keveri a dobozos és a steamen keresztüli eladásokat (pl. hasonlísd össze a Steam arany csomagot a dobozos gyűjtői változattal - na vajon melyik éri meg jobban?).
Úgytünik egyébként, hogy ez a megoldás a továbiakban is marad... -
Az szep :(
Alapbol meg a bronzrol silverre update olcsobb :( Meg mindig nem bekultem ki ezzel a hozzaallassal, hogy ne lehessen dobozost update-elni :((( -
rage at work #38524 19 USD + adó -
hát, ezért kár volt ideírnod... -
Dobozos bronz HL2-vel fizetos a DoD? Es ha igen (gondolom :[ ), akkor mennyi lesz? -
zero977 #38521 Day of Defeat Source már ki is jött ... most töltöm ...:-)
Torrent:
Day of Defeat Source 850 MB -
Melyik Catalyst-ot használod?
A Control Paneles, vagy a Control Centeres verziót? -
Nem úgy értettem a hibát, hogy nem műxik a vidkari, hanem a Catalystnak a rezidensen futó taskbar ikonos progija hibával kiszáll, maga a driver műxik.
Ebből kifolyólag nem hinném, hogy a rencerrel lenne a gond, mert 5.8-assal is ugyanígy nézett ki a játék, vagyis a tűz, csak azért raktam vissza az 5.5-öt, mert nem teccett a minden indíatáskor előjövő hibaüzenet.
A 9200 SE-t kevesebb, mint fél éve szereztem, egyenlőre ez van sajnos, pedig igazán megnézném egy 9800-al is a játékot Dx 9.0-án.
-
26.-án a Day of Defeat: Source jelenik meg, a Lost Coast még kicsit odébb van... -
ösz az van pl sg.hu/szotar.php de gondoltam hatha akad magyar leiras es nem kell szaroznom vele sokat! -
Hy
Lenne egy érdekes kérdésem. Van a source sdk-ban a face editor és abból szeretném az egyik karaktert ki konvertálni 3ds file-ba. Ezt meglehet oldani? -
Én csak az eredetit próbáltam, az nem :-)
De a legelső crackelt verzió az egészen biztosan igen
S nyilván, a kollégának is az van meg... -
strebacom #38514 Nahát én minegyiket kipróbáltam és csak a legelsö szarakodott:::
-
strebacom #38513 Bocs! az elöbbit RAPID81-re irtam, csak hát 16 végigjátszás után már remeg a kéz!!
-
Nem mindegy , melyik tört verzió!
Pl a DVD-s verziónak semmi baja sincsen!
Az eredeti játékban nincs A.I. probléma -
strebacom #38511 Na ép ezt papolom, OK a Csavó!! -
strebacom #38510 Ez igy nem igaz én a tört versont vagy 16-szor végig nyomtam midenféle változatban,és ilyen hiba soha nem volt, szerintem a gép is és sok mined beleszól az AI problémába:::: -
Az nem biztos, hogy tökéletes működés, ha az 5.5 felett nem megy a Catalyst...
Akkor a hibát nem a játékban kell keresni, hanem a rendszeredben
Igaz, a 9200 SE is lassan megérik a cserére -
Ki mondta, hogy amcsiban játszódik?
Egy elképzelt világban, egy elképzelt diktátorról
Ha megnézed a lakótelepeket, azok amerikai jellegűek?
S valóban, az autókat is nézd meg
Grigorij atya , meg hogy hívják , meg tiszta amerikai név
:) -
A hl2 lost coast 26.-án vagy 26. után fog megjelenni? -
strebacom #38506 Én is firefoxot használok, de megpróbáltam IE-val is és semmi az a furcsa, hogy elöször tökre ment vagy fél órát utánna eltünt!!Ja amúgy köszi a válaszokatBy:Scom -
Catalyst 5.5, mert az e fölötti verziók indításkor, mármint Windows indításko hibát jeleznek.
Amúgy maga a játék is amcsiban jáccódik nem, biztos nem Kelet-Európában. -
Ez így elég durva, hogy azért hibáztatod a készítőket, mert
nem működik a feltört verzió, mikor kb a fórumban 1200 alkalommal leírták,
az AI probléma csak a crackelt verziónál fordul elő
:-) -
Nem az a lényeg, ki fejleszti a játékot, hanem az, hogy hol, milyen világban játszódik...
A tűzzel nincs semmi probléma,melyik drivert használod a kártyádhoz? -
Sztem nincs magyar. Esetleg egy szótár az angolhoz? -
A galériámban van pár kép, amihez kérdés is volna:
Valaki észrevette-e már, hogy a játékban a tűzzel valami gond van? Ugyanis ha felülről nézzük a tüzet, akkor csak vonalakat lehet látni.
Ja, és mégegy, miért pont Trabantok és Liazok vannak a játékban, amerikaiak a fejlesztők nem?
Galériám -
nekem lkátszik a kép! valaki hun leirast tud adni serverkesziteshez? kosz
-
Nekem láccik a kép, mondjuk én FireFoxot használok, IE alatt nekem sem láccott. -
komolyan mondom, egy bizonyos iq alatt nem engednék embereket gép közelébe