Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
www.smart-bus.hu
-másik CD-olvasó használata, esetleg ISO-ba megpróbálod lementeni a CD tartalmát, és virtuális meghajtóval azt beolvasni (pl. Alcohol 120%)
-biztos, hogy az 5.CD az, amit megpróbálsz megetetni vele, nem hülyeség, dobozos változatnál voltak olyan szépségek, hogy mondjuk az 3.-as CD-bõl két példány is volt, de nem volt 4.-es...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
www.smart-bus.hu
WAREZ VERZIÓK ÉS AZOK KELLÉKEINEK AKTUÁLIS LETÖLTÉSI LINKJEIT VAGY A TOPIKBAN TALÁLOD VISSZAOLVASVA, VAGY MAGADNAK KELL UTÁNAJÁRNI! (NE KÉRDEZZ)
Anno el lett döntve, hogy amennyire lehet, próbáljuk ne a warez témával eltömíteni a topicot, emiatt is lett kiemelve a FAQ-ban a fenti szöveg. Ettõl függetlenül nem kell szélséges megnyilvánulásokba megnyilatkoznia egyik félnek sem! Warez pro és kontra témára már van kismillió topic, ott nyugodtan lehet köpködni egymásra.
EZ AZ A KÉP
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
"Kérdés: Lesz vagy van már tört változat?"
Ebbõl én azt a következtetést vontam le, hogy a topic témája nem zárkózik el az ilyen irányú közeledéstõl sem!
Ezt nemcsak az utolsó hozzászólásokból szûrtem ki, már régóta olvasom ezt a topicot, de lehet, hogy már nem sokáig.
Mint ahogy már lentebb is írták, nem kötelezõ válaszolni!
"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Gondolj bele ha egyszer akad majd valami amit nem tudsz, keresed a választ és valahol valaki a szemedbeköp egy baromságot...
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Egyebkent ez a DoD megjelenes mikorra van tervezve?
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
Khmmm.... hát majd meglátjuk...
-Aftermath will just be released via Steam, no retail-version is planned
Kiváncsi leszek, mit szólnak ehhez a VUG-nál. 😉

-Aftermath will be presented at E3 next month
-The release date will be in Fall 2005
-The time to play it through will be about 1/3 of the time needed for HL2
-Aftermath will just be released via Steam, no retail-version is planned
-The Lost Coast will be released in May
-The Lost Coast will take roughly 20 to 40 minutes to play through
Kéne egy Breen-es mod/kiegészítõ, bár az inkább RPG lenne.<#idiota>#idiota>
Mert ha jól értelmeztem amit eddig olvastam itt akkor a kieg. rögtön a 2. rész után játszódik. Vagy tévedek?
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
G-Man vissza fogja hozni. Mégpedig azért, mert a mi Breen doktorunk is visszatér.
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Ez esetben "kicsit" furcsán jön ki a HL2 vége...
Engem akkor is zavar, hogy a történet folytatása eröltetett lesz, hogy már maguk sem tudják, miként csavarjanak rajta, és hogy néhány pályával kiszúrják a szemünket.
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.