42676
  • Mayday
    Akkor egy kis info: sajnos tele lesz hibakkal a letoltott verzio, erre keszulj fel...
  • Mayday
    En is ezert elegedetlenkedek :/
  • Tiby
    Bocs,de még csak most töltöttem le :)
  • [NST]Cifu
    Vajon hanyadik ember teszi fel ezt a kérdést? A százat már biztos elhagytuk....
  • M@TriX
    azt meg mondom őszintén lesz***m, az az ő problémájuk, de így a collector nemigazán éri meg a pénzét, max ezt a pénzt, de valszeg ezért is lett ennyi, a HL:S semmit nem ér.
    mind1, mert úgysem veszek már semmi HL2-t tartalmazó pakkot mert az alap megvan, de azt fájlalom, hogy nem egyenragú a dobozos verzió mondjuk a Bronzal vagy akármelyik Steames verzióval. ez kb. kib*szás :)
  • M@TriX
    talán úgy próbáld, hogy "ai_disable 0", nem véletlenül van ott az a 0-a :)
  • Tiby
    Sziasztok! Nem tudjátok hogyan lehet visszaállítani a mesterséges intelligenciát?Mert hiába írom be a konzolba hogy, ai_disable nem csinál semmit.Megfagynak az emberek stb..Próbáltam az ai_enable -t is de az meg ismeretlen parancs.Mit tegyek?
  • Rapid81
    Mivel ez még mindig a Valve-s kiadás nem is lehet benne. Majd ha az EA-s kiadás kerül a polcokra akkor benne lesz.
  • M@TriX
    hát az jó vétel, de a francos DoD:S nincs benne... a HL:S benne van de azt meg lásd lentebb :)
  • Mayday
    Az szep!
  • Rapid81
    Ma nyit az MM Szolnokon, és a Collector's Edition potom 7990 HUF-ba kerül!!!
  • M@TriX
    ilyen minőségben én is az tuti. én is anno beindultam a HL1 Source-ra dehát sajna nem foglalkoztak semmit vele a Valve-nál, pedig tuti siker lett volna. sztem
  • Gascoigne
    Jó lenne, ha megjelenne, tuti végignyomnám mégegyszer.
  • M@TriX
    az még alébb lesz, mert modellek készítése stb. de hallani fogsz róla abba biztos lehetsz, de szerintem csak jövőre láthatunk belőle valamit
  • Mayday
    Es ez a fejlesztes miota folyik? Gondolom, nem kis munka, de van infojuk rola, mikorra tervezik "kiadni"?
  • M@TriX
    mondjuk én már ilyet vártam volna a Valve-től :)
    haladnak a srácok, már újságok is felkapták őket szóval van remény a befejezésére...
    pl:
  • M@TriX
    hát ennyire futotta :) komllyan, amúgy még a fizikát is belepakolták, ez érvényes a hordókra (máramelyik mozdítható) meg talán a ragdoll az emberekre, meg van már vmi textúrapakk is, de engem nem hozott lázba, van egy modfejlesztés amiben a srácok megcsinálják az első részt, de kb olyan minőségi változással, mint a CS1.5 o CS:S, szóval elég jól.
  • NeOhu
    Ennyi?? Megcsinálták a vizet? Hát kurva sok értelme volt, az emberek ugyanolyanok, a fegyver detto.
  • Rapid81
    Akkor nézd meg mondjuk a vizet!
  • NeOhu
    Nos mivel nemtaláltam Half-Life:Source fórumot ezért ide írom.
    Van valami különbség a HL:Source és a régi HL között?
    Mert az a baj hogy én az ég adta világon semmi javulást nemlátok a grafikán.
  • artschiatwork
    Így van, haverom 25 dodóért vette meg Steam-en keresztül, adóval együtt.
  • Gascoigne
    Thx a gyors válaszokat. Kipróbálom, azt lesz ami lesz, csak nincs sok kedvem cipekedni a géppel. :)
  • hinar
    Igen. Így lehet hogy müködik, bár én sem próbáltam.
    De felkell rakni a steam-et és a HL, és offline fog müködni.
  • [NST]Cifu
    Csak a pre-orderre volt érvényes.
  • [NST]Cifu
    Meg lehet próbálni, de szvsz nem fog működni, ott is aktiválni kellene (vagy a gépet elvinni valahova, ahol netre kimehet).
  • Random work
    Hát nézd meg mit ír Steam-en. Szerintem csak megjelenés elött ját, de én már megvettem és nem tudok utánnanézni. 4600 forint volt nekem.
  • Mayday
    A DoD megvasarlasanal olvastam valami 10% kedvezmenyt a 19.95 dollarbol. Az csak akkor jart, ha megjelenes elott rendeltem volna meg? Vagy kinek jar(t)?
  • Gascoigne
    Egy láma kérdés. Itthoni gépemre fel van installálva az eredeti HL2. De szeretném egy másik helyen is játszani, viszont ott nincs internet, az aktiváláshoz. Van valami mód az aktíválásra? Ha a Steam\SteamAps könyvtárba lévő file-okat átmásolom, a másik gépre az megoldás lehet?
  • FLeK0
    igen
  • ACE
    És a DoD:S-ben van?
  • FLeK0
    jol, meg nincs.
  • NeOhu
    Ugye jóltudom hogy a Half-Life 2 be nincs HDR effect ?
  • Guer
    hmmm hát akkor nemszoltam
  • Mayday
    Nem, mert en megvettem, de nem lehet.
  • Mayday
    Cifu, FleK0: koszi a valaszokat mindkettotoknek. (Es bocsi, hogy ilyen lama kerdesekkel ostromollak!)
    Veszem akkor Steamen a megjeleneseket, es remelem, tenyleg jonni fog a HL1:S is, mert nagyon varom mar, nekiesnek mar ujra az elso resznek, de inkabb az uj motoron. Remelem azert, hogy egy 10 dollar koruli ara lesz csak majd...
  • Guer
    ha megveszed a hl1-et akkor le lehet tölteni a hl:s-t nem?
  • FLeK0
    EWlvileg meg lehet majd venni azt is kulon nemsokara.
  • [NST]Cifu
    Ha jól rémlik, a HL2 Goty tartalmazni fogja a HL:S-t is.
  • Mayday
    Es HL1:S-t hogyan lehet beszerezni? Azt nem tervezik Steamen megvehetove? Tehat az csak a silvertol felfele jart, es kesz? (Eddig ott volt a jatekok kozott felul, hogy majd, mostmar ott sincs...)
  • [NST]Cifu
    Jelenleg csak a Steam-en vásárolható meg, de elképzelhető dobozos változat is, legalábbis az EA kezei közül várható egy olyan dobozos változat, amelyben a CS:S, a DoD:S és a HL2:Deathmatch lesz benne. Ha jól rémlik október 20.-ára prognosztizálták.