Half-Life 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A HL2-vel való játék folyamán a gépemnek megfelelõ maxon nyomtam (ami közel sem a legbrutálisabb vizuális élményt nyújtotta), az akcióval foglalkoztam.
De egy ilyen állóképen sajna látszik az alacsony felbontású textúra-ráfeszítés stb.
S ennek semmi köze nincs a MOD-hoz. Megfigyelhetõ, hogy a MOD-ban lévõ csaj pofikája magasabb felbontással bír, mint Alyx-é! Igaz, az ázsiai kishölgy füle hagy némi kívánnivalót maga után...
-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
de sebaj majd a valve megint bemutatja a hûefektet amit erõteljsen kihagyott a gébnõL😄 még 1 régi videõba benne volt de fullbõl eltünt ennyit tud ez a szánalom valve
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
steam, origin: ACE_hun
[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
ezeket ird be url helyere:
gold: steam://purchase/13
silver: steam://purchase/10
bronz: steam://purchase/9
cz: steam://purchase/7
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
Eredetim van, eddig ment is minden jól, cd nélkül a game, de most egy update után azt írja ki mindenre (CS,HL2, HL2DM), hogy This operation cannot be completed in offline mode. Miért? ha neten vagyok megy. eddig ilyen nem volt.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Apropó, a régi kis vitánkhoz egy kis adalék, ime, az a bizonyos 17.5%-os internetes VAT (Value Added Tax) adó, ami az EU-n belül érvénye:

www.smart-bus.hu
Had kérdezzem már meg, hogy töltötted ki a mezõket, mert most csak arra tudok gondolni, hogy itt van valami gubanc, de próbálkozni nem nagyon merek, mert a végén még letiltanak, hogy bankkártyacsalással próbálkozom. <#idiota>#idiota>
A névnél "családnév keresztnév" vagy "keresztnév családnév" sorrend kell (én az elsõ változatot használtam).
Az ékezetes betüket hogy pótoltad? Simán ékezet nélkülieket írtál be (pl. az "ó" helyett "o")? Mert ugye az ékezeteket nem támogatja a Steam.
Az a dûhítõ, hogy az SWG esetén ékezeteket használhatok, és ott úgy is lett megadva, nem is volt semmi gond belõle. Viszont itt visszaköpte, de nem tudni, hogy pontosan hol van problémája...
Én tegnap próbáltam, de visszaköpte, hogy problémásak a megadott adatok, ami csak azért furcsa, mert az SWG-t már hónapok óta fizetem errõl a kártyáról, és ugyanúgy töltöttem ki a mezõket...
Én csak egyetlen egy tga-t szeretnék vtf-be konvertálni. Egy olyan embert keresek, aki el tudja egy fogyatékos embernek is magyarázni a folyamatot. Köszönet.
Kuponos Source-öm van, mai ha jól tom a bronz csomagot képviseli!
Flek0, source videód nincs véletlenül az RBT-n kívül?
TGA--> VTF
vtf-bõl tga ba simán ment a dolog, de fordítva nem csinál semmit! Mit csinálok rosszul?
TC-ben beírom, hogy: tga2vtf fájlnév.tga fájlnév.vtf
és akkor: Hit a key to continue
én meg csak lesegetek ki a fejembõl, de nem látok semmi vtf-et! 😞
Segítsetek nekem, légyszi...
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu