Half-Life 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Én véleményem szerint: valve sokat nemtörödött a hl2 motorral csinált egy max közepes szintû mocit azt rádobta a pixel shéderek bump mappingokat meg ilyenek hogy megprobálja eltopmpitani a csunyácska texturákat sokszor zavaróan szögeltes objaktumokat (nemhiába van benne óceán menyiségû viz mer arra figyelsz milyen szép nempedig másra) szerintem

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

IMYke2.0.0.0
Hát igen, bennem is hasonló érzések fogalmazódtak meg. Vagy kinyílt a szemem?
A HL2-vel való játék folyamán a gépemnek megfelelõ maxon nyomtam (ami közel sem a legbrutálisabb vizuális élményt nyújtotta), az akcióval foglalkoztam.
De egy ilyen állóképen sajna látszik az alacsony felbontású textúra-ráfeszítés stb.
S ennek semmi köze nincs a MOD-hoz. Megfigyelhetõ, hogy a MOD-ban lévõ csaj pofikája magasabb felbontással bír, mint Alyx-é! Igaz, az ázsiai kishölgy füle hagy némi kívánnivalót maga után...

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .:|:. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .:|:. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .:|:. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .:|:. Catalyst 5.4 .:|:. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .:|:. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .:|:. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player .:|:. LG 1915S (19" LCD, 12ms, 1280*1024/75 Hz)
Fordításhoz:
UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz:
Sony VEGAS 6.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Istencsászár
bocs hûefekte = hõefekt

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Istencsászár
nemtudom benne mi a látványos mer semmi
de sebaj majd a valve megint bemutatja a hûefektet amit erõteljsen kihagyott a gébnõL😄 még 1 régi videõba benne volt de fullbõl eltünt ennyit tud ez a szánalom valve

grizzly21
ez fa*ság. vegyem meg 2szer???

M@TriX
ha be vagy loginolva más nem (ua iprõl sem) tud fellépni...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grizzly21
ha 2 géprõl ( amik routerrel vannak összekötve) megyek fel egyszerre a steamre akkor mivan? Letiltja a registemet, vagy enged?

Sil3nt
dehogy...kép jobb sarkában garry's mod áll..tehát csak egy mod

Addon? Szerintem a japán, vagy kínai verzió így lett kiadva, nem?

steam, origin: ACE_hun

EqUiNoX
Az még hagyján, de lengébben is van öltözve az összes képen mint a szépreményû Alyx nénénk ;] Egyébiránt nem rossz addon, egy "próbát" megér ;]

[ www.elderscrolls.hu ] [ \"My name is Alice and I remember everything\"]

IMYke2.0.0.0
Most elnézve ezt a gfx-t, hát nem nagy szórás...

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mas-Thief
Hmmm... Alyx-nek is lehetett volna ilyen rucija. <#szeret>

M@TriX
na, szegény Alyx le van cserélve. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ja így bejött...

nezd meg, hogy nincs-e valami frissites internet explorerhez, de elvileg 6.0 utanival rendesen kellene mukodnie a menuknek.
ezeket ird be url helyere:
gold: steam://purchase/13
silver: steam://purchase/10
bronz: steam://purchase/9
cz: steam://purchase/7

De legalább kiírhatna valamit, hogy, ilyen meg olyan hiba miatt nem lehet. De ez semmit nem csinál, klikkelek és marad az ablak ugyanúgy...

nincs csomagom semmi...

janos666
Valamelyik csapat akik szórják az ilyesmit összedobhatna már egy olyan modded NV divert ami engedélyezi a SM2.0b-t Gef6-okon, hisz ez SM3.0-ból ez elvileg már csak szoftveres kérdés. De tényleg kipróbálom már valamikor hogy beveszi-e a HL2 ha azt mondom neki a kártám ID-je az X700-é és nem a 6600GT-é mint ahogy FX-bõl csináltam 9600pro-t DX9-ért. (a 3Dc kipróbáltan is mûködik, de elvileg a SM2.0b sem lehetne gond...) Próbálta már valaki?
Uj pc actionben azt irjak, hogy X800 lesz a minimum a hdr-hez.

Mayday
Es az arban benne lesz a HL:S is?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

[NST]Cifu
Wow.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Igen, a dod:s-t $15-ert lehet majd megvenni a bolti alap vagy bronz melle.

[NST]Cifu
Csak az ATi kuponosat lehet upgradelni? <#wow2>

ha mar van valamilyen boltban vagy steamen vett hl2 csomagod akkor nem vehetsz masikat.

Én steam-en belül a vásárlásra sem tudok klikkelni, hogy elkezdõdjön...

netes fizetesre alkalmas visa es mastercard kartyakkal (electronnal nem).

Bármilyen bankkártyával lehet majd megrendelni a HL2 kiegészítõjét?

Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,

[NST]Cifu
17.5%-ot kell (kellene) levonnia, legalábbis az SWG esetén annyival kell többet fizetni (ez az a bizonyos VAT érték), de itt is csak "estimated tax" van írva. Ha sikerül végre rájönnöm, hogy miért nem fogadja el az adatokat, majd tudok többet is mondani. <#idiota>

grizzly21
megoldódott

grizzly21
Gond van a steamemmel!
Eredetim van, eddig ment is minden jól, cd nélkül a game, de most egy update után azt írja ki mindenre (CS,HL2, HL2DM), hogy This operation cannot be completed in offline mode. Miért? ha neten vagyok megy. eddig ilyen nem volt.

RelakSfromhome
de ez 25%

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

[NST]Cifu
Hasonlóan gondolkodtam én is, mivel a nevem tartalmaz ékezetett, azonban a Steam-be egész egyszerûen nem lehet ékezeteket használni, ezt a Settings-en belül is nyugodtan kipróbálhatod. Egyébként sajnos a keresztnév - családnév összeállításban is próbálkoztam, de még mindig nem sikerült összehoznom a Silver Packra való upgradet. Úgytünik így jártam...

Apropó, a régi kis vitánkhoz egy kis adalék, ime, az a bizonyos 17.5%-os internetes VAT (Value Added Tax) adó, ami az EU-n belül érvénye:

Szerintem amikor a nevet kérdezi, olyankor a kártyán szereplõ név az érdekes... és ilyenkor az ékezetek is számítanak. Hogyhogy nem támogatja a Steam az ékezeteket?

sajna ígysem jó! itt figyel elöttem az 5 cd és nem tudok játszani!! megõrülök!

www.smart-bus.hu

[NST]Cifu
Kösz, akkor megpróbálom majd úgy. 😉

keresztnev csaladnev a jo sorrend, es ekezet nelkuli karaktereket kell hasznalni (angol billentyuhoz szokottak elonyben 😊.

[NST]Cifu
Az is MasterCard-rendszerû, igaz?

Had kérdezzem már meg, hogy töltötted ki a mezõket, mert most csak arra tudok gondolni, hogy itt van valami gubanc, de próbálkozni nem nagyon merek, mert a végén még letiltanak, hogy bankkártyacsalással próbálkozom. <#idiota>

A névnél "családnév keresztnév" vagy "keresztnév családnév" sorrend kell (én az elsõ változatot használtam).
Az ékezetes betüket hogy pótoltad? Simán ékezet nélkülieket írtál be (pl. az "ó" helyett "o")? Mert ugye az ékezeteket nem támogatja a Steam.

Az a dûhítõ, hogy az SWG esetén ékezeteket használhatok, és ott úgy is lett megadva, nem is volt semmi gond belõle. Viszont itt visszaköpte, de nem tudni, hogy pontosan hol van problémája...

azzal nem, de a cibes internetkartyaval ment siman.

[NST]Cifu
Van valaki, aki OTP webcard-al vásárolt már a Steam-en keresztül?
Én tegnap próbáltam, de visszaköpte, hogy problémásak a megadott adatok, ami csak azért furcsa, mert az SWG-t már hónapok óta fizetem errõl a kártyáról, és ugyanúgy töltöttem ki a mezõket...

M@TriX
remélem ez volt a hiba, mert akkor ennyivel megúsztad 😊

Ok, megvan az SDK. Továbbra is az a problémám áll fent, hogy tga-ra birok konvertálni, de tga-ból vtf-et sehogysem. Már kiszótáraztam pár angol nyelvezetõ lapot, és már teljesen ki vagyok!

Én csak egyetlen egy tga-t szeretnék vtf-be konvertálni. Egy olyan embert keresek, aki el tudja egy fogyatékos embernek is magyarázni a folyamatot. Köszönet.
Köszönet
janos666
A steam My Gamesében alul, a dedikál szerverek közt van a SourceSDK, azt elõször töltsd le és indítsd el hogy kicsomagolja majd ...setam\user mappa\SourceSDK\
Nem találtam Sourcesdk könyvtárt! 😞 és sdk faq topic-ot sem, csak vmi pályaszerkesztõset, amit feleslegesen elejétõl végéig elolvastam. 😊

Kuponos Source-öm van, mai ha jól tom a bronz csomagot képviseli!
Kösz szépen!

Flek0, source videód nincs véletlenül az RBT-n kívül?
vtex-et hasznald a konvertalashoz, a SourceSDK\bin -ben talalod, bovebben sdk faq-ban irnak rola.

Hali! Segítséget szeretnék kérni!

TGA--> VTF

vtf-bõl tga ba simán ment a dolog, de fordítva nem csinál semmit! Mit csinálok rosszul?

TC-ben beírom, hogy: tga2vtf fájlnév.tga fájlnév.vtf

és akkor: Hit a key to continue

én meg csak lesegetek ki a fejembõl, de nem látok semmi vtf-et! 😞

Segítsetek nekem, légyszi...
kipróbálom! köszi!

www.smart-bus.hu

janos666
Hibás az installer, nem települ fel ha nem kéred a CS:S-t...
asszem igen! nem kéne? vagy kéne? kicsit bizonytalan vagyok, vagy mégsem!? 😊)

www.smart-bus.hu