42676
-
Sokáig (khmm... :)) gondolkodtam, hogy kitöröljem-e az ilyen értelmetlen emberek "jajj, ai_disable" hsz.-eit, de végül inkább egyfajta büntetésből úgy döntöttem, hogy bent hagyom - tessék, ennyi értelmetlen ember szaladgál szabadlábon... :))) -
Mert rosszul linkeltél az Imageshack-ról... -
Minden AI és egyéb hiba azért van a játékban, mert úgy készítették, hogyha feltöri valaki akkor legyen benne hiba, és ne legyen tökéletesen élvezhető. Amúgy én úgy tudom, hogy több száz rejtett hiba van, és mindez elő is jöhet ha feltört verzióval jáccol. Vagy vedd meg, vagy használd a Steam-Downt, akkor nincs semmilyen hiba. És végre mindenki fogja már fel amit most írtam, mert állandóan ezt olvasom a fórumban.
-
strebacom #38494 Miért tünt el a képem??
-
strebacom #38493 Na de a viccet félretéve abban segitsetek, hogy hogyan tudom kikapcsolni az automentéseket a consol-ban: az sv_autosave 0 beirásával továbbra is ment
??
-
strebacom #38492 Ez a grafika brutális ,az a víz-shader effekt kegyetlenül jól meg van csinálva.
-
Ha megvetted volna, nem lennének AI Disable és egyéb hibáid. Dehát ezért is a Valve a felelős, és nem te.
-
Travelos #38490 a faszom kivan az egész játékkal!!! a Valve kiadhatott volna egy javítást ai AI hibáinak kiküszöbölésére. először meg se mozdulnak, csak ha minden 5 percben beírom, hogy ai_disable, most meg nem tudok továbbmenni, mert a dog nem csinál nekem átjárót. Hiába írom be, hogy changelevel2 d3_citadel_01 nem akar arra a pályára átlépni!!
Még jó, hogy nem vettem meg ezt a rakás szart!!!! -
Travelos #38489 A citadella bejáratánál vagyok,a kutyusnak oda kellene menni a falhoz és bejuttatni engem, legalábbis ezt olvastam a fórumban. Ehhz képest miután Barney elmondja a magáét a kutya meg se moccan, és ez nem ai_disable eset. Na ilyen kor mi van? -
ez kééééész ... 
-
-

lál
-
FLeK0 #38485 Mert nem fizetted ki a mesterseges intelligenciat. -
Sziasztok!!! Egy elég hülye kérdésem van ;) Miért nincs mesterséges inteligencia a játékban???? -
valaki hun leirast serverhez? thx -
Nem, de így:
"Steam-down-ba áthúzva half-life 2 cd-inek gcf állományai. Játék letöltésének elindítása steam-dawn-ban, ezzel a frissítéseket letölti." +Játszik tovább Steam-Down-ból indítva.
igen. -
FLeK0 #38481 nem nyultak a hl2hoz, csak az engine frissult. -
DJviolin #38480 Sziasztok!
Steam-down-ba áthúzva half-life 2 cd-inek gcf állományai. Játék letöltésének elindítása steam-dawn-ban, ezzel a frissítéseket letölti. Vengeance féle kitömörítő cracket elindít. Azt szeretném megkérdezni, hogy mükszik-e így? -
A DOD:S-t előkészítő update töltött pár megát a HL2-höz is. Belenézett már valaki hogy nem-e előjön a HDR néhány pályán? -
Nagyon kösz a helpet ! Csak akkor mire van az a 10 dolcsis vmi? -
FLeK0 #38477 steamen csak 13 dollar lesz. -
FLeK0 #38476 hl2 melle nem kell 10 dollar, azt ingyen csinaljak. Ne csak a papirt kuld el hanem magat a dobozt a kis papirral egyutt, csak igy fogadjak el, majd visszakuldik. -
strebacom #38475 HALF LIFE 2 AFTERMATH PCHB
HALF LIFE 2 AFTERMATH PCHB, PC Games, PC Hintbooks
HALF LIFE 2 AFTERMATH PCHB, PC Games, PC Hintbooks $19.99
Pre-Order: Ships on 11/09/2005
Ezt találtam az egyik külfödi oldalon, ahol 20dolcsiért már elörendelhetö a game!!
-
Mikor jelenik meg végre a Lost Coast? -
Jáj Figyu !
Ha jól értem akkor egy levélben kell elküldeni a megadot címre az eredeti cd keyt tartalmazó papirocskát?+ a kitöltött dokumentumot. És azt a fránya 10 dolcsit tegyem a borítékba? A többit értem. Talán.
köszi -
köszi -
FLeK0 #38471 El kell kuldeni a valve-nak a cdkeyes csomagolast es ok atrakjak egy kivant masik accountra, de csak ugy torolni nem lehet. -
Sziasztok !
Hogyan kell a nevemhez rendelt cd key-t megszüntetni? Eredeti a game.
Köszönöm a segítéget -
mar csinaltam farcry servert meg egyebb starategiai jatekhoz is csinaltam mar servert szal valamilyen szinten van tapasztalatom csak az angol nyelvben nincs tapasztalatom :) ezert nem igazan olvasok readmeket meg angol leirasokat csak ha minden part szakad!
A servert csak oszehozom valahogy az a lenyeg hogy van min elindulnom! -
és igy hogy akarsz servert csinálni? -
büszke lehetsz rá -
a readmet soha nem olvasom el :) -
FLeK0 #38465 nem veletlenul van ott a link a kepes tutorialokhoz ha mar a readmet sem olvasod el. -
ehhe ugyan ezt szedtem le :D és a windowhoz valót teszteltem volna de valamit downlodingol az internetről és kilép :D -
FLeK0 #38463 windows - linux
par tutorial a nagyon alap dolgokkal itt. -
vagy mégse :( leszedtem valamit aminek server kinezete volt de ez updatel valamit es kilep ugyhogy hiaba irjak hogy server nem az :) szal mégis kéne egy kicsit pontosabb link :) elore is koffi -
megvan nem kell köszi :) -
hmmm kicsit pontosabb linket ha lehetne mert ez az oldal kopasznak tunik nekem egy kicsit :D -
koszonom szepen a helpet 

-
FLeK0 #38458 tudsz, a steampowered.com-rol letoltheted a kulonallo serverprogramokat windowsra meg linuxra is.

Ez a grafika brutális ,az a víz-shader effekt kegyetlenül jól meg van csinálva.